Hurtig levering, billigt, vil helt klart bestille der igen. Har allerede anbefalet til flere jeg kender. Rigtigt dejligt med gratis fragt, gør meget for pengepungen når man har en lille trold derhje... Se mere
Jeg elsker bare denne hjemmeside, besøger den faktisk hver dag. Der er masser af forskellige forums hvor man har mulighed for at snakke med en masse mennesker i samme situation som en selv. Der er ter... Se mere
Har brugt siden i ca 4 år og kun haft gode oplevelser. Der er plads til tårer, glæde, bekymringer, sorger og gode grin. Har flere gange fundet inspiration der inde ift vores egne børn.... Se mere
Let at bruge. Folkene bag er meget interesserede i at gøre oplevelsen så god som mulig for brugerne, og lytter derfor til forslag til forbedringer. Søde brugere. Gode debatter. Siden er ikke som... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Baby er stedet for dig, der ønsker barn, venter sig eller allerede har små fødder i hjemmet. Her finder du debat, artikler, fotoalbums, nyheder og andre informationer om børn. Alt samme på Baby.
Sct. Leonis Gade 5, 8800, Viborg
- webmaster@baby.dk
- www.baby.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
5 fordi det er stedet hvor vi kan hælde vand ud uden brok :-)
syntes baby er et fantastisk sted, vil ha svært ved at undvære at kigge hver dag... får ik altid skrevet noget med læser dagligt med på gode råd og hva der sker i de andre pigers liv på juli 07
tak til Henrik og co for en super go site :-)
Kh Lene
Så la´ da vær´ !!
Engang var jeg rigtig glad for denne side, men nu fungerer det slet ikke derinde!
Hvis man ikke er enig i alt hvad staff skriver bliver man bare slettet som bruger! Stiller man spørgsmål ved staffs metoder ryger man enten direkte ud eller får en stor rød ADVARSEL klistret på sin profil. Der foregår en masse i krogene man ikke må få noget at vide om... har ALDRIG nogensinde oplevet så uprofessionel ledelse som her.
Så overvejer du at bliver bruger, har jeg et råd til dig: Så la´ da vær´!!!

Besvarelse fra Baby.dk
god side
god side men som sædvanligt med mange kvinder samlet og så bliver det altså lidt hønsegår en gang i mellem
God hjemmeside
gode råd til os der ikke ved så meget om babyer:-)
God site
Siden er rigtig god og hyggelig, men den kunne godt gøres en smule mere brugervenlig/overskuelig :) Administratoren på siden er flink og god til at holde styr og holde brugerne up2date :)
bedste hjemmeside :)
rart at kunne få hjælp døgnet stort set når man har baby spørgsmål og 100 andre ting:)
Super skøn hjemmeside for forældre
Det er en super god hjemmeside, for alle forældre (kommende som nuværende) eller bedsteforældre. Man kan få svar på sine spørgsmål eller få gode råd eller dele sine oplevelser eller fustrationer med andre forældre....
Helt kanon side for nybagte forældre, kommende forældre og folk med lidt større børn
Det er simpelthen bare en rigtig god side, nem at finde rundt på
baby.dk god børne side
supper side,
man får kontakt med andre forældre som man kan dele sin vide med
og man kan sælge sine aflagte ting og tøj fra sin barn som man ikke bruger
super side
God og overskuelig side hvor jeg tilbringer meget tid.
en god hjemmeside for folk med småkravl
her er alting en nybagt eller "gammel" mor eller far kunne få brug for.
rigtig dejlig side
god og meget overskuelig side, hvor man kan finde lige det man søger efter. Bruger selv siden dagligt til både hygge og til at få info
super side
Bare en rigtig god side når man som jeg er gravid og ønsker at vide mest muligt og skrive med andre
God hjemmeside.
Nem at huske, mange debatter, graviditet uge for uge.
Fantastisk!
Som så mange andre skriver er det simpelthen en guld-side for dem der prøver på at blive gravid og dem der er det og såmænd også for dem der allerede har børn. Alle er bare så søde og flinke til at komme med gode råd i alle mulige og umulige situationer. Det er nok den bedste babyside, der findes.
Fantastisk babyside :)))
Jeg har været en del af Baby.dk i 2,5 år og er super glad for siden...jeg har grint og grædt derinde. Fået svar på alt mellem himmel og jord og delt sorger og glæder med folk derinde. Hjemmesiden er overskuelig og nem at navigere på og ledelsen er synlig og lyttende. Jeg har mødt mange skønne mennesker og nogle af disse er blevet til nære venskaber i mit og min datters liv. Jeg kan slet ikke undvære Baby.dk <3