Rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Der blev taget godt hånd om os med professionel vejledning og virkelig hurtig levering. Vi er meget tilfredse med både cyklen, kvaliteten og den service, vi ha... Se mere
Jeg har købt en Babboe ladcykel og har ikke et sekund fortrudt mit valg af leverandør. Kundeservicen er helt i top hele vejen igennem. Allerede da jeg havde trykket på bestil-knappen, blev jeg ring... Se mere
Blev ringet op dagen efter bestilling, og spurgt til, hvornår jeg ønskede at modtage cyklen. Kunne få den allerede dagen efter. Autostolholderen installerede de for mig. Den ankom helt samlet, men ikk... Se mere
Efter 6 år og 6000 km med Babboe Curve Mountain: Vi har været glade for cyklen og glade for den stærke motor og det store batteri, men cyklen ruster! Skærmene er tæret igennem og selve stellet under k... Se mere
Babboe ladcykel til moderne børnefamilier - Hollandsk kvalitet, robust, sikker og elegant! Vi har et stort udvalg af Babboe ladcykler og el-ladcykler så der er noget for enhver smag. Online salg - klik videre og se de flotte Babboe ladcykler og spar tu...
Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Jeg præsenterede Babboe for en for et produkt, som jeg havde håbet på, at de ville kunne matche ud fra pris og egenskaber.. Deres tilbagemelding var ærlig, og de kunne ikke tilbyde et sammenligneligt produkt.
Verdens bedste sted at købe ladcykler, total god service 😁
Vi bestilte en Babboe E Big onsdag aften og modtog den fredag formiddag samme uge. Til trods for de skrev 7 - 14 dage. Vi var glædeligt overraskede!!
Indtil videre er vi rigtig glade for cyklen, til trods for at vi kun har haft den fire dages tid. Den var nem at pakke ud, selerne er nemme at justere, kalechen var lidt sværere at montere, da jeg var usikker på hvor meget jeg kunne bøje stængerne, men ikke umuligt og den sidder der endnu. Den er god at have og beskytter børnene. Cyklen er så let at cykle på UDEN el, men også skøn med. Batteriet er også nemt at montere.
Da jeg skulle i gang med at cykle var der en bremselås jeg ikke lige havde forstået, og var nødt til at kontakte Babboe.dk. De tog den ikke med det samme, men kort tid efter ringede den venligste mand tilbage og guidede mig godt igennem cyklen og hvordan den skulle startes.
Min søn har også allerede nået at dreje på pedalerne, så kæden hoppede af, men den er simpelthen nem at få på igen, så det tog kun 7 minutters tid (med tre børn omkring mig og min veninde) at få den på igen. Det var let.
Alt i alt er vi enormt glade for servicen og cyklen vi har modtaget og kan allerede mærke, at vi ikke har fortrudt vores ellers "dyre" køb. Håber andre får samme oplevelse som os.
Jeg har netop købt min anden ladcykel hos babboe (da den første blev stjålet), og service har begge gange været upåkladelig både under og efter købsprocessen.
Den første cykel havde i løbet af de to år vi havde den enkelte forventlige småreperationer, men disse er uden problemer udbedret af babboe.
Alt i alt en super oplevelse af handle med babboe, og det er svært at sætte en finger på noget.
Købte en Babboe Mountain Curve i august 2019. Bestilling og levering skete uden problemer og hurtigt. Er nu efter et års tid stadig meget tilfreds med den (vi sørger løbende for at få en aut. forhandler til at hente/bringe cyklen til servicetjek hvert halve år). Cyklen kan varmt anbefales.
Og servicen? Ja, den er også i topklasse hos os. Nu efter 13 måneder gik stellet til kalechen i stykker. Udfyldte reklamationsformular på deres hjemmeside. En dag senere modtager jeg en mail, at de har sendt et nyt stel afsted til os på garanti. Skønt - tak for hurtig, ukompliceret og venlig service herfra.
Til at starte med fik en en dårlig service og fik skylden for selv at have ødelagt min cykel.
Men jeg har valgt at slette den dårlige anmeldelse eftersom jeg fik en rigtig god snak og service efterfølgende. (Alle kan have en dårlig dag) jeg fik en forklaring på mit problem. Og vi fandt frem til en fælles løsning som var god for os begge.
Vi har ca haft vores ladcykel (E-Curve) en uge nu, og for filan hvor er den fed at køre på!
Børnene ELSKER at sidde i den og far her er da os selv lidt stolt på en hvis facon.
For cyklen afspejler virkelig kvalitet i sit design og selve cyklen er da os opbygget med gode dele.
Det eneste der var ærgerligt var, at vi fik den om tirsdagen og ikke fredagen som der ellers var nævnt, var en mulighed - men det corona tider og de gør deres bedste! Fra vi bestilte en lørdag til vi modtog den, gik der ca: 2 uger og nogle dage. Så vældig tilfredsstillende.
Fantastiske cykler. Vi er nu på den tredje. Kundeservice er fænomenal! bestilte fredag, modtog mandag. Det er helt igennem en fantastisk fornøjelse at handle med Babboe.dk
Fantastisk cykel, hele familien er lykkelige for den! Ligeså fantastisk er deres kundeservice - da der i fbm service opstod en udfordring reagerede de prompte!
Største anbefaling her fra!
Vi har købt en Curve for nogle måneder siden på Babboe.dk og den har kun haft ganske få ‘hviledage’. Den kører fantastisk og lever fuldt ud op til vores høje forventninger. Cyklen blev efter bestilling leveret allerede efter 3 dage.
I sidste uge opdagede vi desværre, at vores kaleche allerede var gået op i en sygning. Jeg skrev til Babboe torsdag formiddag hvordan de håndterede en reklamation, og dagen efter kl. 9.00 leverede GLS en ny kaleche på adressen.
Alt i alt fantastisk cykel og fantastisk service. Kan kun anbefales.
Vi modtog vores cykel hurtigt med kanon fed serice. Ham der leverede tog min søn med i lastbilen og viste ham rundt, stor dag for ham!
Cyklen var hurtig at pakke ud, og nem at betjene.
Vi har nu haft cyklen i ca 9 mdr og den har været i brug hver dag!
Vi havde lidt svært ved, at få batteriet af hvorfor jeg skriver end mail dem til. Inden for kort tid bliver jeg ringet op af en kanon herlig mand, han sender straks en ny del til batteriet da det kunne være den der drillede.
Vi har aldrig haft problem med cykel eller batteriet, det fungere bare og det er skønt!
Eneste minus er selen som let falder ned, det løste vi dog med selesamler eller klips fra IKEA som bruges til brød. Selve bunden i cyklen er glat, men der tog vi skridsikker tape i.
Jeg er SÅ glad for købet, og kan kun anbefale. Mine børns dagpleje mor købte en kort efter os, vi købte Big og hun købte Curve, personligt ville jeg nok give det ekstra for Curve, den er noget flottet i design.
Der er plads til 4 børn i den, men så er den også fyldt. Jeg har normalt 2 børn og alt deres tasker mm med, og det kan fint være der.
Alt i alt kanon service og kanon cykel.