Ristorante Italiano Azzurra Anmeldelser

2,4

Bestilte her til aften 2 sandwich. Aldrig har jeg fået så dårlige sandwich. Brødet var koldt som var det lige taget ud af køleskabet. Kommenterede på det da tjeneren spurgte om alt var ok, men det tr... Se mere

Altid en fornøjelse at få pizza fra Azzurra. Lige haft studenterfest hvor de leverede 45 lækre pizzaer til aftalt tid.

Rigtigt dårlig oplevelse , bestillet pizzaer 1 dag i forvejen og stadig kan de ikke finde ud af at komme til tiden , ja da vi ringede til dem havde de faktisk glemt dem, ingen undskyldning fra dem og... Se mere

Pizzaerne er sådan set ok set i forhold til resten af byen. Problemet er, at de mænd, som arbejder der, stadig befinder sig i middelalderen. De behandler kvinder elendigt, og indtil de har lært, at de... Se mere

1. Italiensk restaurant
  2. Leverandør af mad og drikke til catering
  3. Catering
  4. Online madbestilling
  5. Pizzalevering
  6. Pizzeria

Velkommen til Azzurra i Aalborg. Vi gør en dyd ud af at servere lækker mad fra det traditionelle italienske køkken.

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Urimelig ventetid

Har lige ventet 15 minutter i telefonen efter beskeden "et øjeblik" og så bliver der lagt på. Der er vidst langt fra den gamle service i baggården i Urbansgade.

10. marts 2018
Ristorante Italiano Azzurra-logo

Besvarelse fra Ristorante Italiano Azzurra

Hej Jacob
Jeg beklager selvfølgelig, at vi lagde dig på
Der var særdeles travlt ved telefonen, så vi havde to mand til at skiftes til at "dække" telefon og Take Away
I overlappet på grund af mangel på videreformidling blev du så ved en fejl lagt på.
Vi har taget din anmeldelse op således, at vi alle er mere opmærksomme på telefon nummer 2
Beklager ulejligheden og håber det lykkedes dig, at komme igennem til os senere
Trina

ØV for en dårlig oplevelse

Jeg anmelder ikk Nordkraft Azzurra - men take away i Reberbanegade.

I går ringede jeg klokken ca 12.30 og bestilte 6 pizza til kl. 17.30 til udbring på Mølleparkvej. Jeg brugte 5 min på bestilling og forklarede omstændig hvor henne på Møllevej de skulle afleveres. Alligevel lykkedes det dem at komme 20 MINUETTER for sent. Jeg sad med en gruppe af unge mennesker og vores session skulle slutte kl. 18. Jeg ringede ikke mindre end 3 gange og alle gange fik jeg at vide, at de var på vej. Den første gang var efter 5 min og "de var på vej" Sidste gang jeg ringede sagde ham, der tog telefonen til de andre "hun er helt oppe at køre" - måske han skal lære at holde hånden for røret. Men han havde ret, jeg var oppe at køre. De kunne jo bare sige, at de ikke kunne klare opgaven, så havde jeg ringet til en af byens andre, det gør jeg i hvert fald næste gang. Da pizzaerne endelig kom 20 min for sent var de fuldstændig klappet sammen og iskolde. Jeg har altid sagt at Azzurra var byens bedste pizza og er kommet der siden den spæde start - men hold op hvor er der nu dårlig betjening og dårlig pizza.

6. december 2017

Azzurra Kennedy FØJ

Bestilte 3 sandwich hos Azzurra Kennedy . Bestilte til klokken 11 . kommer for og hente der var personale ikke mødet ind endnu , der var kun en rengøringsdame der . Efter 10 minutter møder de andre ind . Den kvindlige “kok” siger vi kan lave noget andet der går hurtiger , nej jeg skal have det jeg har bestilt . Kommer hjem med mit mad . For det første er det bare klasket i , Bacon Var overhovedet ikke stegt det var helt rå og slatten , og det meste af salaten var brun og gult . Tænker i sådan en sandwich hvor der ikke er mange ingredienser skal tingene være i top . De 3 sandwich var kun direkte til skraldespanden .

9. november 2017

Ikke Nordkraft men Kennedy.

(Denne anmeldelse er fra Kennedy dog ikke Nordkraft)
Maden var sådan set fin nok.
Det var nu mere pizzamanden der var det største problem.
Ikke nok med man bliver mødt med den mest nedværdige tone og attitude.
Så fortsætter han yderligere da hans kollega tager kundetelefonen og spørger om hun ikke bare kan sige det er forkert nummer?
Står flere gange og siger at nu tager de ikke flere for han gider simpelthen ikke mere.
Og Gud hvor var det synd for hende, for hun gjorde bare et super job. Men blev ødelagt af hendes såkaldte "kollega".

7. august 2017

Lang ventetid

Dårlig betjening, sidder lige nu og her og venter på mine pizzaer. Vi har haft ringet og bestilt dem 18:20, og fik at vide at levering ville ske 45 min efter...de er så stadig ik kommet, og den eneste kommentar, som bestyreren af telefonen havde at sige var "de er ude af huset". Det er helt elendigt at man tror man skal ha aftensmad, og det ender så med at blive til natmad.......😡😡😡

17. december 2016

Tynd mave

Vi har købt 5 pizza og alle 5 mennesker og den bitte fik tynd mave.
Glem hvor dårlig pizza de var men kan de pas alle 5 mennesker blev syg dagen efter

28. november 2016

Sejt som sålelæder!

Jeg bestilte en hovedret bestående af oksesteak med svampe og sæsonens grønsager til 199 kr. Til den pris havde man jo nok forventet et lækkert stykke kød men nej ingen smag og sejt som sålelæder, sidste gang jeg kommer der☹️

26. oktober 2016

Skuffende oplevelse

Vi havde glædet os til en god madoplevelse. Vi bestilte 2 pastaretter. De kom til tiden og maden var varm, men pastaen og begge retter var bare kedelige, de smagte dåse agtige og meget syrlige af tomat. Pasta var almindelige købe pasta penne. Kan ikke anbefale stedet hvis man vil spise autentisk italiensk

6. august 2016

Fantastiske pizzaer

De bedste pizzaer i Aalborg, har været kunde der i årevis. Kan specifikt anbefale den på Nordkraft da jeg kommer der mest ofte, men den i centrum har jeg også primært haft gode oplevelser med. Spiser aldrig i restauranten, men deres takeaway kan jeg ikke komme ned nogle klager til!

21. juli 2016

En skændsel for italiensk madkultur

Har spist på Cafe azurra mange gange tidligere, og haft en rigtig god oplevelse, Men standarden på Cafe azurra er faldet helt ned i kulkælderen, personalet er udskiftet til nogle meget unge ligegyldige personer som er totalt ligeglad med hvad de serverer, Fik serveret en frosset Lasagne, personalet prøvede forgæves at genvarme Lasagnen men stadig frossen inden i , fik serveret en Piadine, hvor fladbrødet var 2 cm tykt, Bordene blev ikke ryddet, man sidder og spiser blandt gamle madrester, Doven personale, og en meget meget uduelig kok, som ikke engang kunne sige ordet beklager! En skændsel for italiensk mad kultur ! Og en skam at man ødelægger en god Cafe på denne måde .

8. maj 2016

Utrolig dårlig service

Utrolig dårlig service. De har åbent til kl. 21.00 til levering men vil kun tage imod ordre kl 20.00 fordi de slutter 21.00. Så skulle de skrive det I stedet på deres hjemmeside, I stedet for en falsk forklaring. Talte med sønnen af azurra og han var yders provokerende da jeg ringede kl. 20.46 for at bestille pizza til levering. Endnu en kunde tabt. Så må vi jo håbe at der er indiske kunder tilbage der gerne vil have en elendig service og nok også en dårlig mad. Desuden er deres pasta elendig som ind I helvede 60 kr for en gang pasta med 2 gram skinke. tja det kan de sku ik finde ud af. pizzaerne er ok men der er mange andre steder så det er jo ikke det store tab. bare utrolig de behandler kunder på den her måde.

9. april 2016

En smule skuffet..

Jeg har bestilt mad ved Azzurra mange gange, dog til at hente selv. Første gang jeg prøver at bestille med levering, jeg bestiller kl. 17:12 og får at vide at pigen i telefonen at der går 20 minutter. Nu er der gået over 1 time.
Og jeg vælger at ringe ind til dem for at høre om de skulle have glemt mig.
Hvor jeg fortæller overstående og fyren i telefonen svare '' nej der går ikke 20 minutter ved levering, der går 3 kvarter?? Det var en tjener der hjalp os? '' fortæller han. Jeg tænker så bare inden man sætter hende på telefonen så bør hun vel være sat ind i det for ikke at fejlinfomere. Og udover det er der gået over 3 kvarter :-)

Jeg havde måske forventet en undskyldning istedet for at det virker som om det skulle være mig der havde lavet fejlen..

3. november 2015

45 min. forsinket og tørt som sand i Sahara.

Vi bestiller pizzaer til kl. 19:00 to timer i forvejen og modtager dem alligevel kl. 19:45. En af pizzaerne er brændt sort i bunden og en anden er tør på grænsen til det spiselige.

Resultatet af et hype'et pizzaria og flere bestillinger end de kan klare. Man kan ikke tage 69 kr. for sådan en kedelig oplevelse.

23. august 2015

en kedelig oplevelse

Min mand og jeg ville afslutte en god dag, med at prøve at spise på Azzura i Nordkraft. Vi får udleveret et menu kort og finder hurtigt det vi gerne vil have. Men selvom vi er de ENESTE kunder i hele restauranten, går der 25 minutter før det lykkes os at bestille, for derefter at vente 50 minutter på at få serverret 2 stk pizza. Begge pizzaer var påbrændt i bunden og smagte bestemt ikke til prisen. en rigtig tør og kedelig oplevelse, min mand måtte pille oksekødsstrimlerne af, da de var rigtig seje. Generelt en kedelig oplevelse, vi kommer ikke igen.

20. juli 2015

Lovet levering efter maks en time - modtager maden efter en time og fyrre minutter.

Første gang ringer jeg til Azzurra Nordkraft, der fortæller at pga. travlhed kan maden ikke leveres før om halvanden time. Fair nok at der er travlt, derfor vil jeg finde noget alternativt.
Jeg ringer dernæst til Azzurra Jens Bangs Gade, hvor jeg blot får besked om at maden vil blive leveret inden for en time. Efter 1 time og 25 minutter ringer jeg for at høre status, og får besked om at buddet netop er kørt. Et kvarter efter modtager jeg maden. Det skal dog siges, at maden var noget af det bedre, vi har fået leveret fra Azzurra.
Respekt til Nordkraft for at være ærlige og erkende at de pga. travlhed vil have svært ved at servicere - utroligt ringe af Jens Bangs gade. Næste gang I har travlt - erkend det så folk kan finde alternativer, eller i det mindste ring og informer om status. Det gør det nemmere for kunden at acceptere.
Samlet en rigtigt dårlig oplevelse.

30. april 2015

Sej t-bone steak (Jens Bangs Gade)

Vi var 5 personer ud af et selskab på 9, der bestilte en t-bone steak, som skulle steges "medium". Vi fik alle en særdeles gennemstegt steak, der næsten var umulig at skære i. Servitricen talte kun engelsk og forstod ikke dansk overhovedet. Der var mange mennesker, og akustikken var forfærdelig, man skulle råbe for at kommunikere. Alt i alt en dårlig oplevelse, som vi ikke gentager.

24. marts 2015

Kort og godt en dårlig oplevelse

Der er skrevet meget dårligt om Azzura allerede. Jeg kan kun bakke op om at det var en utrolig stor skuffelse. Tror aldrig jeg har prøvet noget så dårligt til prisen. Hvis ikke snart der bliver strammet op, tror jeg ikke de vil overleve. Jeg kommer aldrig igen, og kan ikke anbefale det til nogen.

Min kone har lige kastet op efter vi er kommet hjem.

Føj.....

Min kritik går alene på maden...

24. januar 2015

Dårlig service, dårlig mad

Vi spiste på azurra Nordkraft. Forretten bruschetta blev serveret uden tallerkner - en fedtet oplevelse. Dagens fisk var en torsk. Dette bestilte en af os. Der gik 15 minutter, herefter fik vi at vide at de ikke havde flere, men at vi kunne få laks i stedet. Efter at have ventet i 45 minutter fik nogle af os mad. To i selskabet måtte vente længere tid inden deres ret kom. Det er surt de ikke serverer retterne samtidigt, når der er gået så lang tid. Steaken vi havde bestilt havde tykkelsen som en filet. Pastaen vi bestilte var ikke færdigkogt! Kødet i pastaretten skulle være black angus - det var en sej omgang sener. 15 minutter efter vi bestilte dessert fik vi at vide, at de ikke havde tiramisu alligevel. Chokoladetærten var så tør og hård, at man ikke kunne stikke en ske ned igennem den.

30. december 2014