Det er helt utilstedeligt ringe at holde os brugere af Azero hen i det uvisse og ikke opdatere omkring hvad status er. Vi kan ikke hverken modtage eller sende e-mails og har ikke modtaget dette siden... Se mere

Min virksomhed har været kunde hos Azero siden foråret 2000. Vi er simpelthen bare supertilfredse!! Ja gu' er de da dyrere end så mange andre! Men - tro mig - du får så meget for de ekstra... Se mere

Azero er nede siden torsdag og på deres support telefon nummer nævner de deres status side så hurtigt at ma må ringe flere gange for at høre det. Status siden er: hostedcloud.statuspage.io/ De h... Se mere

Vi har ikke kunnet tilgå mails siden torsdag 17/8 og her mandag 21/8 er problemet ikke løst. den side der henvises til på telefonsvarer er ligeledes lukket ned!!!! I burde have arbejdet nonstop i we... Se mere

1. Elektronik og teknologi

Om Azero A/S

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi tilbyder professionelle løsninger i forbindelse med registrering af domæner, webhotel hosting, Hosted Exchange, serverhosting og drift og meget mere.

Ring og få en uforpligtende snak med en af vores konsulenter og hør om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Vi har drevet hosting virksomhed siden 1999 og har i dag et godt og kendt renomé blandt både privat- og erhvervskunder når der er tale om IT løsninger for både store som små..

Hos Azero er service, stabilitet og sikkerhed i højsædet og hurtige fleksible løsninger er en selvfølge.

En IT partner der tager sig tid til sine kunder, også efter der er leveret.

1,6

Dårlig

Azero har været nede siden torsdag…

Azero har været nede siden torsdag aften.
Meget uheldigt, da vi venter nogle meget vigtige mails
Når man ringer er der en telefonsvarer som oplyser, der er problemer og vi skal gå ind på ??????.
Har nogen ide om hvornår det kommer op at køre, ellers må vi finde en anden udbyder.

16. august 2023

Det er bare noget skidt lig nu

Det er bare noget skidt, at man ikke kan komme ind på ens hjemmeside og at andre ikke kan se den, men kun får fejlmeldinger!!!!!!
Jeg var sidst inde for at rette på min hjemmeside i fredags uden problemer, men kunne ikke i går og kan stadig ikke i dag.
Jeg vil dog udtrykke en STOR ros til Azero, for den assistance de har ydet mig for nogle måneder siden i forbindelse med, at min hjemmeside var blevet hacket. Det var service ud over det vanlige!!
Men lige nu er det altså noget SKIDT!

20. august 2023

Mistet domæne hos AzeroCloud

Jeg havde verdens bedste domæne, ihvertfald for mig, hos AzeroCloud og har også betalt for det ind til forleden dag 01/23. Jeg modtager ny faktura og tjekker lige domænet. Normalt gør jeg ikke det, da jeg havde tillid til at firmaet. Opdager at mit domæne er solgt, formentlig allerede i 2018, de kan ikke forklare hvad der sket og vil ikke gøre noget for at jeg får mit domæne igen. De har beklaget og refunderet 1200 kr. som de uretmæssigt har modtaget.

14. januar 2023

god og kompetent support

Vores mailsystem har virket fint i årevis; men fik pludseligt problemer i weekenden.
Jeg fik til min store glæde en fin og kompetent service søndag, selv om det var uden for åbningstiden for kundeservice.
Jeg udnyttede den åbne kanal og fik stillet et lidt mere kompleks spørgsmål som også blev kompetent besvaret.

27. november 2022

Nedadgående kvalitet på flere punkter

Har haft Azero i adskillelige år. Har troet på at den høje pris, var lig med god service. Men servicen har været nedadgående de seneste par år - det samme gælder deres oppe-tid. Har haft flere nedetider gennem det seneste halve år. de lever ikke længere op til forventingen om en god stabil partner til ens hjemmeside.

Har undersøgt mulighed for skift, men en anden udbyder er lidt forbeholden, da de ikke tør love at det kan ske uden indhold kan gå tabt. Så føler sig lidt låst.

11. januar 2020

Utallige nedbrud og lukker ens side ned før udløb af aftale

Hold jer langt væk fra denne virksomhed.

Hvis du forventer stabil drift og rimelig support skal du på ingen måde vælge denne virksomhed.

Jeg har været kunde de seneste 10 år og i starten virkede alt godt og man fik svar på support spørgsmål, men de seneste årrække er alt bare gået nedad. Jeg ventede i 6mdr. på supportspørgsmål og fik bare en mail om de beklagede den lidt længere svartid..

Deres mailserver har været nede flere gange indenfor kort tid trods løfter om at alt skulle være på nye servere og supporten skulle ligeledes være bedre efter nyt setup, MEN intet har ændret sig, så jeg så desværre ingen anden udvej end at opsige min aftale.

Min aftale udløber om 2 mdr. hvilke jeg har betalt for, men Azero har valgt at lukke min hjemmeside ned da jeg ikke ønsker at være kunde hos dem mere...

Trods min opsigelse som de har bekræftet på mail, sender de fortsat faktura og rykkere.!!!

Så kan kun anbefale at man holder sig langt væk fra denne virksomhed.

5. november 2016

Kan ikke opsige domæner.

Har fået faktura fra Azero / Idomain men ønsker ikke længere to af domænenavnene, og ville gerne have dem opsagt.

På fakturaen som man modtager er der et links til hvordan man opsiger sit domænenavn, men trykker man på den bliver man bare sendt til deres forside på hjemmesiden - ingen hjælp her.
Søger man så på opsigelse i søgefeltet kommer der ingen
hjælp her hellere.

Så prøver man at sende dem en mail, hvor man skal udfylde alt muligt,
og de spørger om en masse ting som for nogen er uforståeligt.
Og når man så trykker send - for man bare en meddelelse om at det ikke er blevet registreret.
Så det er helt umuligt at få slettet noget, og man kan ikke engang
sende en helt alm. mail til dem.

Jeg har før prøvet ( dengang hed det Idomain ) at få slettet nogle domæner, og prøvede flere forskellige måder at opsige domænet på,
men uden held.
Det endte med en masse rykkere og trusler om incasso, som efter
et års tovtrækkeri frem og tilbage blev lukket fra deres side.

7. februar 2016

Kundeservice er faldet helt fra hinanden

Vores organisation har gennem en årrække brugt Azero til hosting, domæner og mail hotel.
Det har fungeret ganske fornuftigt og vi har oplevet et højt serviceniveau.
Det seneste halve år er det dog gået støt ned af bakke med Azero kundeservice.
Faktisk er det så grelt nu, at vi slet ikke kan få kontakt og få løst de tekniske problemer der opstår.
I skrivende stund kan 8 medarbejdere ikke brugeres arbejdsmail ... og det er ikke muligt at få kontakt med Azero support!
En lignende situation opstod for 14 dage siden.
Vi har også problemer i forhold til at Azero ikke leverer de server features, vi med rette burde kunne forvente.

En organisation som vores, eller for den sags skyld enhver anden moderne organisation, kan selvfølgelig ikke leve med at deres hosting, server og domæne leverandør ikke svarer telefonopkald, kundeservice-chat eller mail henvendelser.
Så vi må nok indstille os på at finde en nye leverandør.
Ærgerligt at en tidligere veldrevet virksomhed skyder sig selv i foden.

12. januar 2015

Laaangsom support

Når det virker, så virker det fint! Har være "guld" kunde gennem mange år og har været tilfreds. Pludselig har man akut brug for support, men så er hjælpen svær at finde. Kontakter firmaet inden jul og via adskillige omveje lykkedes at få kontakt og hjælp langt senere. Har set mig nødsaget til at skifte leverandør og p.g.a. det jeg oplevede fortjener i kun 2 stjerner.

10. januar 2015

Godt men dyrt

Jeg har haft azero i ca 8-10 år og været godt tilfreds med både kundeservice og stabilitet på serverne.

Det er kun pga. prisen, at jeg nu er skiftet til en anden udbyder, som desværre har vakt store begyndervanskeligheder.

Hvis blot azeros priser var mere konkurrencedygtige, var jeg nok blevet.

1. december 2014

super hurtig service

forstår ikke de dårlige kommentarer i har fået . skrev en mail til azero ang problemer med udgående postserver. fik fantastisk klart svar retur med nemt link og forklaring hvor problemet lå hos mig "smtp" og port nummer.
og det inden for en 30 minutter.
lige som plejer i alle de år jeg har været kunde hos jer.
tak for det !!!!

29. maj 2014

utroligt dårligt har ikke resurcer til at tage telefonen

Jeg har for ca. 1 måned siden forsøgt at komme i kontakt med azero, for at få min hjemmeside til at køre/virke. Min medarbejder hat skrevet flere mail uden at man gider svare tilbage.Vi har så ringet til Azero for ca.14 dage siden der lovede at se på sagen. I dag tjekkede jeg min hjemmeside der stadig ikke virker, jeg ringer til azero her til morgen og får at vide på tlfsvaren at man først kan ringe efter kl. 930. Jeg ringer kl. 935
og får at vide at man ikke kan tage telefonen på grund af recurcemangel.
Har man hørt mage til dårlig service????
Mvh.

ThorleifKristensen.dk

25. marts 2014

PERFEKT!!!!

Min virksomhed har været kunde hos Azero siden foråret 2000.

Vi er simpelthen bare supertilfredse!! Ja gu' er de da dyrere end så mange andre! Men - tro mig - du får så meget for de ekstra penge, at det er helt ubetaleligt!

Selvfølgelig har der være mindre problemer, men hver eneste gang, har Azeros supportere formået at løse disse efter første henvendelse.

Jeg anbefaler Azero og deres mail/web-løsninger til alle vores forretningsforbindelser.

"Keep up the good work"

24. december 2012

Fin service og stabilitet

Har haft en windows webhotel hos AZero, siden 2001/2002 som benyttes til erhverv. Vi oplever god stabilitet med flot oppetid, som vi vægter meget højt. Er også blevet flyttet til nye servere et par gange gennem årene, og det er altid blevet håndteret professionelt. Ligeledes tilfredsstillende svartid på supporten.

Jeg kunne godt ønske mig et par nye features, så som fuld kontrol over selv at ændre DNS opsætning (selv om deres support er hurtige til at lave de ændringer man beder dem om).

Pris/kvalitet stemmer fint overens.

26. maj 2011

Ekstrem meget nedetid på deres servere, samt skod support og uerfarne medarbejdere!

Jeg vil fraråde alle at leje deres webhotel hos Azero, hvis du vil betale overpris og modtage en "skod kvalitet", samt skod support - og udelukkede have en hjemmeside som er nede 24/7, Det er nøjagtig det som vi oplevet ved Azero.

Deres servere og forbindelser har utallige af stabilitetsproblemer 24/7. De kunne godt bruge noget "kompetence - viden" fra nogen professionelle folk.

Vi oplevet også at vores mail systemer var nede, og hvis vi nu kontaktede azero, enten via deres email eller telefon, så havde de et "hav" af undskyldninger for at det ikke lige virkede, enten var det vores "hjemmeside" som fejlede en masse, ellers var det "pga" de var igang med en latterlig "sikkerhedsopdatering", som de gør flere gange om dagen (ifølge) dem selv.

Vores webshop var så skide ustabil, at vi blev naturligvis nød til at flytte vores domæne + webhotel til en "anden" udbyder, med "styr på tingene", samt en ordenlig support - med den relevante viden og fokus på kunderne hvilket (azero heller ikke har overhovedet!)

De er i hvert fald ikke prisen værd på noget som helst tidspunkt, medmindre du vil betale for noget - du alligevel aldrig har eller kommer til at kører "fornuftigt og som det skal når man BETALER for det!"

Vi opgav dem, eftersom de hele tiden kom med de mange undskyldninger og ikke kunne finde en løsning på alle deres stabilitetsproblemer og nedetider 24/7. (Som de heller ikke opdatere på deres driftside), hvilket de skriver hele tiden til dig som kunde " tjek driftsiden, blablabla," fix kundeservice!

Mit sidste ord, "vælg en anden udbyder, du fortryder Azero"!!!

22. april 2011

Ingen kundeservice, umulig hjemmeside, lang behandlingstid

Jeg kan desværre intet positivt sige om Azero. Har brugt dem i arbejdsregi og har kun modtaget dårlig behandling fra deres kundeservice samt lang behandlingstid. Deres hjemmeside fungerer dårligt og det er svært at finde rundt på administartionssiderne, når log-in oplysningerne ellers virker og du kan komme derind! Kæmper lige nu med at få opsagt samarbejdet, men det går desværre heller ikke for godt. Mit råd - vælg en anden samarbejdspartner!

31. marts 2011

Fantastisk Service!

Jeg har haft hostet mit domæne hos Azero i godt et år nu, og har kun haft positive oplevelser. De er dyre en nogle af de støre og billige providere så som One.com, men man får så også det man betaler for, service.
De har altid været meget behjælpelige med ting som jeg ikke har kunne få gjort hos andre hostere jeg har prøvet. Specielt i henhold til nogle at de PHP ting jeg har kørende.
Jeg giver dem top karakter ikke grundet de er de billigste, men grundet deres gode support og store behjælpelighed.

18. januar 2011