Min virksomhed har været kunde hos Azero siden foråret 2000. Vi er simpelthen bare supertilfredse!! Ja gu' er de da dyrere end så mange andre! Men - tro mig - du får så meget for de ekstra... Se mere

Azero er nede siden torsdag og på deres support telefon nummer nævner de deres status side så hurtigt at ma må ringe flere gange for at høre det. Status siden er: hostedcloud.statuspage.io/ De h... Se mere

Vi har ikke kunnet tilgå mails siden torsdag 17/8 og her mandag 21/8 er problemet ikke løst. den side der henvises til på telefonsvarer er ligeledes lukket ned!!!! I burde have arbejdet nonstop i we... Se mere

1. Elektronik og teknologi

Om Azero A/S

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi tilbyder professionelle løsninger i forbindelse med registrering af domæner, webhotel hosting, Hosted Exchange, serverhosting og drift og meget mere.

Ring og få en uforpligtende snak med en af vores konsulenter og hør om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Vi har drevet hosting virksomhed siden 1999 og har i dag et godt og kendt renomé blandt både privat- og erhvervskunder når der er tale om IT løsninger for både store som små..

Hos Azero er service, stabilitet og sikkerhed i højsædet og hurtige fleksible løsninger er en selvfølge.

En IT partner der tager sig tid til sine kunder, også efter der er leveret.

1,6

Dårlig

Data smidt bort forsætligt

Forklaringen er kommet. Hackerangreb og "alle data er mistet", det bliver ikke mere amatøragtigt og er en hån mod alle kunder. Sikkerheden har været på et minimum og der er spekuleret i konkurs, tydeligvis. Det er en skandale, der bør blive retsforfulgt.

21. august 2023

Nu har azero været nede i fem dage

Nu har azero været nede i fem dage. Det er ubegribelig der ikke er gået en pressemeddelelse ud om, hvordår de kommer tilbage. Vi er ved at kigge efter en anden udbyder. I de seneste år har de været noget ustabile, så det er tid til, at skifte.

17. august 2023

Azero - Azerocloud aps

Service - oplysning - opfølgning - vi har brugt Azero igennem mere end 20 år, med tilfredshed, på mange domainer og platforme, men konstatere fredag formiddag at alt "er nede" hjemmesider, e-mail, pist væk - 80 - 100000 månedlige besøgende, med den historik det giver - og forsøg med telefonisk kontakt via de kendte telefonnumre er umuligt og "båndsvarerne" illustrere uden begrundelse eller seriøse indgangsvinkler en form for svar. En række SMS'er gennem weekenden har afstedført en opringning fra firmaets direktør, der har belyst og illustreret et totalnedbrud på alle platforme, som vi skal forholde os til i nuet. Historisk har jeg kun godt at sige om firmaet, men i skrivende stund er jeg noget skuffet over den manglende oplysning, der set med mine øjne, skulle være klaret med en pressemeddelelse - eventuelt også på de sociale medier eller andre, for de fleste nok, relevante medier. Primært fordi vi i mere end 40 år har drevet forretning i (naiv) tillid til at man har sikret vore data, der er og bliver livsnerven i vor virksomhed. Mere end 25 års arbejde på Nettet skal nu genoprettes på nye platforme? - men, sikkert ikke med mig ved roret; Men Azero / Azerocloud kan måske anvise en alternativ vej til at sikre det mangeårige arbejde, primært udført af gode dedikerede medarbejdere der nu ikke kan udføre det hverv mere??

Jakobsen - uden e-mailadresse? +45 64713608*

PS - OG SÅ SKAL VI HUSKE PÅ AT TAKKE SAMFUNDET; IT-POLITIET STÅR OS ALLE BI FOR AT BELØNNE "BAGMÆNDENDE" TIL DISSE RANSOMANGREB!

BEMÆRK OPDATERINGEN FRA Azero: Klik på Azeroikonet i toppen af siden!

21. august 2023

Inegn opdateret kommunikation om ransomware attack!

Det er helt utilstedeligt ringe at holde os brugere af Azero hen i det uvisse og ikke opdatere omkring hvad status er. Vi kan ikke hverken modtage eller sende e-mails og har ikke modtaget dette siden torsdag den 17/8. Opdatér os for hulen om, hvad status er og hvad udsigten er for recovery. Hvis der ingen udsigt er overhovedet for recovery og I er på vej til at gå nedenom og hjem, så skriv dette, så vi kan træffe vores forholdsregler om skift af domænehost.

21. august 2023

Nedbrud i fredags grundet angreb

Nedbrud i fredags grundet angreb, det kan ske, men nu mandag middag ingen besked om status siden lørdag på trods af løfte om info tidlig søndag morgen. Ringe kundeservice
Per Lassen

21. august 2023

Super uprofessionel håndtering af…

Super uprofessionel håndtering af nedbrud. Azero er ikke til at komme i kontakt med, og deres kommunikation er mildest talt ikke eksisterende ifølge med deres nedbrud.

De er blevet inficeret med ransomware via et stykke hardware fra deres egen serverpark(det oplyser de selv, på den meget sparsomme info side de henviser til når man ringer). De skriver på deres status side at tingene vil køre igen på en given dato. Men man hører intet og tingene kører stadig ikke. Man kan undre sig over hvordan et professionelt firma har alt kørende samme sted så de kan lammes på den måde.

Som erhvervsdrivene er det fuldstændig uacceptabelt at der ikke kommunikeres bedre ud så man kan tage sine forholdsregler. Jeg er nu nødsaget til at skifte udbyder med det samme da jeg ikke aner om det her vil tage 2 dage eller 20 dage. Med Azeros nuværende tilgang til problemet, kan jeg godt tvivle på de nogensinde får det løst.

Ingen opdatering

Som de andre skriver... Det er rigtig dårlig at kunderne ikke holdes opdateret om situationen.

Hvad er status på Azero.dk?
Kommer systemet op og kører igen snart?
Er Azero reelt gået konkurs?

Fuldstændig uacceptabel kundeservice

Ligesom mange andre er jeg chokeret over at man slet ikke kan komme i kontakt med nogen hos Azero. Vi har ligeledes et domæne der er nede (siden torsdag og det er mandag i dag) og som vi er super afhængige af. Det er slet ikke acceptabelt at det er nede så længe. Sådan her kan man ikke drive virksomhed!

21. august 2023

Azero er nede siden torsdag.

Status siden er:
hostedcloud.statuspage.io/
De har selv skrevet at den bliver opdateret senest søndag morgen.
I dag mandag kl 0930 er den stadig ikke opdateret.
Vi ser nu efter en anden leverandør, fordi vi ikke bliver opdateret.
Det er bare ikke i orden, at de ikke opdaterer deres status flere gange om dagen. Fx kl 8, 12 og 16.

21. august 2023

Vi har ikke kunnet tilgå mails siden…

I burde have arbejdet nonstop i weekenden, man kan ikke lade kunder vente på at deres hjemmesider, mails m.m. ikke fungerer nu på 4.døgn.

DNS service nede

DNS service nede. Azero havde begge dns servere i samme datacenter (bad idea), hvilket medførte at alle mine domæner og mine kunders domæner var uden DNS.

20. august 2023

Azero er færdig !

Azero er ved at gå på r.... !
De tjener ikke penge - deres egenkapital er negativ og der er efterhånden kun 2 ansatte !
Jeg har haft Azero siden det startede for mange år siden, men nu er det slut.
Deres servere har været gået ned de sidste 3-4 dage og ingen gør noget ved det.
Det gider jeg ikke mere. Jeg er igang med at finde en anden udbyder.

20. august 2023