avXpertenAnmeldelser

37.573

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 3.438 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder roser den hurtige og fejlfrie behandling af ordrer samt levering, hvor varer ofte ankom dagen efter bestilling. Folk var glade for, at produkterne levede op til forventningerne og var af god kvalitet, især når det gjaldt specifikke varer som luftkølere og vækkeure. Dog var nogle kunder utilfredse med leveringstider, der ikke stemte overens med det lovede, og at varer, der blev annonceret som værende på lager, ikke blev sendt som forventet. Der var også tilfælde, hvor folk modtog defekte produkter, eller hvor produktbeskrivelserne var misvisende, hvilket førte til skuffelse over produktets funktionalitet. Nogle oplevede dårlig kommunikation omkring forsinkelser og manglende opdateringer på ordrestatus, hvilket skabte frustration.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med leveringsservice, hvor mange forbrugere roser hurtig levering,... Se mere

Product

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med produkter, hvor nogle kunder udtrykker tilfredshed med... Se mere

Order

Kunder deler tvetydige meninger om ordrer, hvor nogle rapporterer hurtig og nem bestilling samt fejlfri... Se mere

Service

Kunder noterer tvetydige oplevelser med service, hvor nogle roser den hurtige og hjælpsomme betjening, som da... Se mere

Price

Kunder havde tvetydige oplevelser med priserne, hvor nogle fandt dem gode og rimelige, ofte i kombination med... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

God service som altid, det eneste der trak lidt ned var at det jeg bestilte stod til at være på lager og ville blive sendt samme dag (torsdag) men kom først afsted mandag , jeg ved godt lagerlisten er... Se mere

Der var lidt knas med noget nyt IT, som gjorde udleveringen lidt besværlig. Men det blev hurtigt løst, af det meget hjælpsomme personale.

1. nr. 58 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik

Danmarks nok billigste elektronik shop med stort udvalg indenfor antenne, kabler, vægbeslag, HDMI/DVI kabler, adaptere og meget mere.

Middel

38 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

(37.573)

3.720 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

14 dages levering bad lm annullering og…

14 dages levering bad lm annullering og havde svar på 3 timer sådan.
Bestilt nogle ting og opdaget det skulle komme fra fjernelagre om 14 dage og tænkte ups så skulle det være købt et andet sted annuller og det blev accepteret og gjort med det samme fedt

2. juli 2026

Det er godt nok en træls oplevelse

Det er godt nok en træls oplevelse. De lover hurtig levering og nu har jeg ventet 14 dag og pengene er allerede trukket på min konto.
Jeg kan ikke annullere ordren fordi de mener min pakke er afsendt men stadig ikke kommet frem til post nord.
Tænker ikke jeg handler her en anden gang.😡

18. juni 2026

Dårlig/manglende service

Den 21. juni 2026 bestilte jeg en luftkøler. Det fremgik ikke af hjemmesiden at den ikke var på lager. Jeg modtog hurtig en bestillingbekræftelss (ikke ordrebekræftelse) og så var det bare at vente. Den 24. forsøger jeg, at ringe til firmaet for at få en status, d jeg endnu ikke har modtaget ordrebekræftelse men får den besked, at pga feriebemanding er det ikke muligt at ringe men man kan skrive. Det forsøger jeg og får det svar, at se på trackingen hvad status er. Der står afsendelsen er forsinket 1 dag og herefter stiger det med en dag hver dag. Så i dag den 2. juli er der endelig nyt - avXperten har annulleret ordren, da det viste sig at varen ikke var tilgængelig alligevel.
Jeg synes godt nok det er noget flabet, at man kan bestille en vare der ikke en gang er på lager og så blive holdt hen i 11 dage uden mulighed for personlig kontakt og det så ender med en annullering fra avXperten.
Havde jeg kunnet fik de 0 stjerner.

Hvis jeg kunne give 0 stjerner

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, gjorde jeg det. Mangen til dårlig kundeservice skal man lede længe efter. Man kan ikke ringe - de vil heller ikke ringe tilbage. Jeg skriver med en, der ikke svarer på noget som helst af det jeg spørger om. Man påstår det ikke er en robot, men man kan ikke læse tekst på skærmdump - så jeg tvivler. Hvis det ikke er en robot, bør medarbejderen langt væk fra kundeservice.

Hurtig tilbagemelding

Spurgte AV xperten omkring noget værktøj, og fik et meget kvalificeret svar, som var lige det jeg stod og manglede inden for ganske kort tid. Tak til Maria S for super service.
Mvh
Rolf Pedersen / Rhopoint Nordic

Har bestilt et tv

Har bestilt et tv d. 23. juni der står stadigvæk
23. juni 2026
Varen er klar på lageret
Samsung 32tm Smart LED TV UE32T4302AEXXH (Tizen) HDR
efter utallige henvendelser skriver de bare tilbage
Tak for at kontakte os, og jeg håber, du har det godt! :)

Efter at have tjekket din ordre, kan jeg bekræfte, at den forventes at blive afsendt meget snart.
men der sker intet

29. juni 2026

Lad være at vælge..

Bestilte en vare der var på lager, på hjemmesiden stod der pakken ville blive sendt samme dag, jeg valgte og betalte for afsendelse samme dag med levering på adressen dagen efter. Pakken blev først sendt næste dag og dermed gik der yderligere en dag med levering. Jeg kontaktede kundeservice for at få en forklaring på hvorfor pakken ikke blev sendt samme dag som bestilling og bad dem tilbageføre differencen på forsendelse ved afsendelse samme dag og afsendelse dagen efter. Fik besked om de ikke vidste hvorfor pakken ikke var sendt og at det ikke var muligt at refundere penge for forsendelse. Synes ikke det er i orden, når jeg har betalt for en service jeg ikke har fået...

25. juni 2026

Man får, hvad man betaler for

Lovede 1 hverdags levering, men det tog 4 hverdage. Det er jeg ikke helt tilfreds med, da jeg skulle bruge produkterne hurtigt. At gulvventilatoren var et større samlesæt af plastikdele, havde jeg heller ikke forventet. Ikke det bedste køb - lidt for billigt = dårlig kvalitet.

27. juni 2026