Kun 4 stjerne fordi Avxperten mod forventning er blevet forsinket i forhold til normalt. Plejer at være meget præcise. Men kontakten med kundeservice var hurtig og nem. Og meget fin hjælp.
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 59 af de 64 bedste virksomheder i Elektronikbutik
Danmarks nok billigste elektronik shop med stort udvalg indenfor antenne, kabler, vægbeslag, HDMI/DVI kabler, adaptere og meget mere.
Teknologivej 15, 8500, Grenaa, Danmark
- www.avxperten.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Alt var som forventet
Det var den hurtigste ekspedition, jeg har oplevet. Pakken kom dagen efter, at den blev bestilt, det kan man da kun være imponeret over.
Det var ikke andet end spild af tid.
Det var ikke andet end spild af tid.
Jeg afgav en ordre og ikke her 6 dage senere noget nyt.. jeg er løbende inde og annullere varer via "min side" da ventetiden er oplyst derinde, og den er urimelig. Dd. Beder jeg dem annullere den sidste ting med ventetid og anmoder så om, at få sendt den ene varer der er på lager samme dag. Jeg skriver, at hvis ikke de kan imødekomme dette, bedes de slette hele ordren.. et par timer senere er hele min ordre slettet - dvs det var ikke en mulighed for avXperten, at få den ene sidste ting ud over rampen som de havde på lager.. 6 dages venten uden resultat, uden en beklagelse. Jeg kommer ikke igen.
Kan kun anbefale avXperten
Varen var på fjernlager. Blev leveret til stor tilfredshed på den lovede dag.
Ventede på min ordre i 11 dage
Ventede på min ordre i 11 dage, selvom varerne er på lager på hjemmesiden, Men de kunne ikke sige hvornår ordren blev sendt, og de ville ikke tillade at annullere ordreren, og de havde ikke mulighed for at spørge på lageret - så det var bare en oplevelse der ville noget.
En rigtig godt køb
En rigtig godt køb. Og ca 32 timer efter kom den. Jeg har aldrig haft nogle problemer. Der for fem stjerner 😊
Det er lidt mærkeligt man ikke får en…
Det er lidt mærkeligt man ikke får en besked at ens ordre er sendt
Hvorfor kan man ikke ringe til jer
Jeg har været inde på jeres side og ville have send genkendt min ordrebekræftelse det virker heller ikke
Kan da godt blive lidt bekymret
Skulle måske have handlet hos av-cables
Mangelfuld kommunnikation til kunden
Lad mig starte med at sige at jeg har haft en god oplevelse med kundecenter og at mit produkt kom frem, havde heldigvis bestilt i god tid.
Jeg er dog nødt til at give en konstruktiv kritik, for der er simpelthen plads til forbedring:
Jeg bestilte nogle varer hjem søndag den 7. juni.
Enkelte varer i den ordre var på fjernlager og forventet levering var 12. juni. Helt fint.
De ting som var på lager kom hurtigt.
Men dem som var på fjernlager, det en helt anden snak.
Den 21. juni har jeg stadigvæk ikke modtaget dem, og tager derfor kontakt til jer omkring det via chat af to omgangen. I begge tilfælde var jeres kundecenter flinke, beklagede og forklarede om nogle interne system problemer. De tilbød at annulllere ordren, hvilket jeg pænt takkede nej til da de som nævnt var bestilt i god tid.
Den 2. juli modtog jeg de manglende varer.
Og nu til den konstruktive kritik:
1. Hvorfor informerer i ikke kunden om længere ventetid? Hvorfor skal jeg selv opsøge den? I skriver faktisk i jeres ordrebekræftelse til sidst i mailen:
Vi sender dig en opdatering hver 3. dag.
Hvorfor har jeg ikke fået en opdatering hver 3. dag?
2. Hvorfor står produktet på lager på jeres hjemmeside den 21. juni, men jeg får at vide at det måske vil forlænge ventetiden ved at lave en ny bestilling.
3. Hvorfor i alverden modtager jeg intet fra jer da varen endelig bliver sendt. Jeg har tjekket spam / uønsket post, og der er intet modtaget. havde det ikke være fordi Postnord informerer mig i deres app, så vidste jeg slet ikke i havde sendt varen til mig.
Jeg arbejder selv i en stilling hvor vi afhængig af vores kunder, og her går vi meget op i, at holde vores kunder opdateret, og sikrer at de ved de ikke er glemt og at de hører noget så snart der er nyt.
Det er noget i bør se på, fordi selvom jeg har forståelse for at der kan være interne problemer, så ændre det ikke på at kunderne står i uvished, og har brug for info.
Jeg har handlet andre steder hvor de dygtige til at sende en mail hvis de overskrider leveringstidspunktet. Fx. da jeg søgte en bestemt film på Blu-ray som var svær at skaffe. Der var sælgeren ekstremt dygtig til at holde mig opdateret, uden at jeg havde bedt om det.
Så kære avXperten, jeg er ikke utilfreds med jeres kundeservice og produktet i sig selv. Men jeg håber virkelig i vil tag til efterretning hvordan i optimerer så jeres kunder ikke går i uvished.
100% tilfreds
Super Duper hurtig service, bestilte ca. kl. 16 :00 og dagen efter lå mine pakker ved hoveddøren, da jeg kom hjem fra arbejde. Smiler stadig og har fortalt alle mine kollegaer, hvor gode avXperten er.
Super Duper gurtig service bestilte kl. 16:00
I var langsom denne gang med levring og…
I var langsom denne gang med levring og gav ikke rigtig besked om forløbet
14 dages levering bad lm annullering og…
14 dages levering bad lm annullering og havde svar på 3 timer sådan.
Bestilt nogle ting og opdaget det skulle komme fra fjernelagre om 14 dage og tænkte ups så skulle det være købt et andet sted annuller og det blev accepteret og gjort med det samme fedt
Det er godt nok en træls oplevelse
Det er godt nok en træls oplevelse. De lover hurtig levering og nu har jeg ventet 14 dag og pengene er allerede trukket på min konto.
Jeg kan ikke annullere ordren fordi de mener min pakke er afsendt men stadig ikke kommet frem til post nord.
Tænker ikke jeg handler her en anden gang.😡
Dårlig/manglende service
Den 21. juni 2026 bestilte jeg en luftkøler. Det fremgik ikke af hjemmesiden at den ikke var på lager. Jeg modtog hurtig en bestillingbekræftelss (ikke ordrebekræftelse) og så var det bare at vente. Den 24. forsøger jeg, at ringe til firmaet for at få en status, d jeg endnu ikke har modtaget ordrebekræftelse men får den besked, at pga feriebemanding er det ikke muligt at ringe men man kan skrive. Det forsøger jeg og får det svar, at se på trackingen hvad status er. Der står afsendelsen er forsinket 1 dag og herefter stiger det med en dag hver dag. Så i dag den 2. juli er der endelig nyt - avXperten har annulleret ordren, da det viste sig at varen ikke var tilgængelig alligevel.
Jeg synes godt nok det er noget flabet, at man kan bestille en vare der ikke en gang er på lager og så blive holdt hen i 11 dage uden mulighed for personlig kontakt og det så ender med en annullering fra avXperten.
Havde jeg kunnet fik de 0 stjerner.
Leveringstiden var angivet til 1-2…
Leveringstiden var angivet til 1-2 hverdage ved bestilling inden et bestemt tidspunkt, hvorfor jeg valgte avXperten, da det var en gave. Imidlertid gik der 3 hverdage inden levering.
I var 1 uge om at levere en forkert…
I var 1 uge om at levere en forkert vare , og efterfølgende er i ikke til at træffe. Det er det værste jeg endnu har oplevet. Med Venlig Hilsen Joveco/v.Johnny Vejlø