XL Carwash Anmeldelser

2. Bilreservedelsbutik
  3. Butik med biltilbehør
  4. Bilrengøring
  5. Privatchauffør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Welkom bij XL Carwash, dé wasstraat van Leiden en omgeving! Gegarandeerd de goedkoopste & beste carwash die u in de regio kunt vinden! Stofzuigen is ook gratis! Vanaf vandaag wast u uw auto gewoon bij XL Carwash op Zoeterwoudseweg 11 in Leiden! ...

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,1

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Superschone auto

Een jaar je auto niet uitstofzuigen (en er elke werkdag lunch in eten), dan ziet je auto er niet best uit aan de binnenkant! Doe daar een omgegooide beker cola bij, en dan weet je het wel.

Auto wordt binnenkort ingeruild, dus moest écht schoon. Ik kon de volgende dag al terecht voor het laten reinigen van het interieur, inclusief bekleding. Ze hebben keihard gewerkt: mijn auto is nog nooit zo schoon geweest! Bijna zonde om hem in te ruilen, alle vlekken (zelfs die ene die al jaren op de achterbank zat) zijn eruit.

Prijs is ook prima, ik heb gezocht op meerdere bedrijven en XL Carwash is echt flink goedkoper dan de rest.

25. marts 2026

Zeer slechte service !

Zeer slechte service !! Ik vraag aan de wasstraat of ik mijn wagen aan de binnenkant kan laten kuisen. Dit was geen probleem. Ik parkeer en ga naar de Bali. Ze zeggen mij, sorry meneer geen plaats. Terwijl alle parkeerplaatsen leeg waren en de mensen die er werken gewoon stonden te wachten. Ik ben gewoon doorgestuurd !! Nooit meer !!

16. januar 2026

Prima car wash voor een correcte prijs

Prima car wash aan een correcte prijs.
Er zijn ook wasplaatsen voorzien waar je de wagen zelf kan afspuiten en wassen
Ook de stofzuigers en mattenreinigers zijn Prima
Er is ook geen tijdslimiet waneer je je wagen na de wasstraat wil stofzuigen afdrogen of wil behandelen
Na de vernieuwing is het nog makkelijker met de nummerplaat herkenning

11. august 2025

Je verwacht dat je auto Voordijk door…

Je verwacht dat je auto Voordat hij door de wasstraat gaat wordt afgespoten, de auto was/is behoorlijk smerig, er wordt een vloeistof op het voorraam gespoten en de medewerker zit weer in het kantoor op de telefoon te kijken, bij Joontjes is er geen mogelijkheid om de auto te stofzuigen maar de behandeling voordat de auto door de wasstraat gaat is grondig en goedkoper!!

26. april 2025

TOPSERVICE…

Tijdens autowassen was de band in storing gesprongen. Daardoor zat de auto onder de waxvlekken. Vandaag terug geweest en hebben ze de auto helemaal met de hand gepoetst! Hij is als nieuw.
Wat een topservice!

23. januar 2025

Houden zich niet aan afspraken

Na diverse contacten via mail en telefoon en een afspraak gemaakt te hebben voor de definitieve aankoop van een andere auto met inruil van mijn auto blijkt de auto plotseling zonder enige mededeling vooraf verkocht te zijn. Telefonisch contact leerde, dat er bij verkoper weinig begrip is voor de ontstane situatie. Blijkbaar zijn snel geld en verkoop de enige drijfveren van deze club!

10. juni 2019

Er dette din virksomhed?