Nog nooit is mijn auto zo schoon geweest! Auto ging op de verkoop en had dus wel een grote beurt nodig. Volgende auto ga ik zeker om de 3 weken wassen. Wat een top spul!!!!

Ik ben heel erg vriendelijk te woord gestaan tijdens het uitzoeken van de producten die het beste bij mijn klassieke auto passen. Bovendien ook nog eens een snelle levering!

De Glozzshop is duidelijk, snel en gemakkelijk te navigeren. De producten werken écht! Voor mij geen ander poetsproduct meer.

1. Bilrengøring
  2. Butik med biltilbehør
  3. Bilvask
  4. Leverandør af rengøringsprodukter
  5. Læderrengøring

Bij Glozz draait alles om eerlijkheid, kwaliteit en resultaat. Wij zijn dé specialist in autoverzorging voor de liefhebbers die houden van een glanzende lak, en dat zonder gladde praatjes. Of je nu net begint of al jaren fanatiek aan het detailen bent, bij ons vind je zorgvuldig samengestelde bundels, hoogwaardige producten & transparant advies van detailicoon Bob himself. Onze missie is simpel: topkwaliteit leveren zonder gedoe. Verwacht snelle levering, scherpe prijzen en klantenservice waar je écht iets aan hebt. We testen al onze producten zelf, zodat jij alleen krijgt wat we zelf ook gebruiken.

4,4

Svarer typisk inden for 24 timer

Vind het erg jammer dat ik een ster…

Vind het erg jammer dat ik een ster moet geven aan het bedrijf. Kwam vandaag een pakket bezorger die het pakket af Hat moeten geven. Woon namelijk in een flat. De pakket bezorger heeft het in de lift gezet kwam na 5 min tot 6 min bij de lift aan. Helaas geen pakket aan getroffen. Het probleem aan het desbetreffende bedrijf gemeld. Kwamen ze met het voorstel om het met korting op nieuw te bestellen erg teleurstellend ging om een bedrag van 29,85 is voor mij ook gewoon veel geld.

14. oktober 2025
Glozz-logo

Besvarelse fra Glozz

Hoi Tim, zoals wij eerder al hebben aangegeven vinden wij het natuurlijk erg vervelend dat het pakket (vermoedelijk) door iemand anders is meegenomen.
Helaas ligt de bezorging in dit geval buiten onze macht, omdat de bezorger het pakket niet persoonlijk heeft overhandigd.
We hebben evengoed als tegemoetkoming een kortingscode aangeboden zodat je met korting opnieuw kunt bestellen.
Jammer dat je er ondanks onze poging om het netjes op te lossen toch voor hebt gekozen om een negatieve review achter te laten, maar we respecteren uiteraard je mening.

Met vriendelijke groet,
Team Glozz

Het probleem van altijd maar een vieze…

Het probleem van altijd maar een vieze auto waar sommige plekken ook geen eens weg komen is met Glozz meteen verholpen. Door het brede assortiment is er voor alles wel iets. Snelle service en vriendelijk, Vanaf nu nooit meer een vieze auto, scooter of wat het ook mag zijn!

25. juni 2025

Top!

Ik heb de Pre Wash, Magic Wax en Brake Bite geprobeerd en ben super tevreden. Pre Wash haalt makkelijk het vuil weg, de Magic Wax laat een mooie glans achter, en Brake Bite maakt de velgen weer als nieuw. Werkt allemaal snel en makkelijk. Aanrader!

25. juni 2025