Hej Alle Hold jer langt væk fra dette firma !! Firmaet er drevet af en ved navn Michael Christensen fra et firma ved navn "BMB ApS. Måtterne får han fremstillet hos et firma i Århus der hedder... Se mere

Jeg kan nu også tilslutte mig de dårlige anmeldelser af automåtter.dk, som ikke har leveret og heller ikke svarer på mails og opkald. Ved en annullering kan jeg vil kun maile ham og skrive jeg an... Se mere

Jeg bestilte den 12/4 et sæt måtter, og skrev samme dag en mail med et enkelt spørgsmål. Jeg har ikke fået svar på denne mail eller en senere rykker på samme mail. Jeg har ligeledes forsøgt at kom... Se mere

Kurt Jacobsen Står som direktør af automaatter.dk, Dragecity.dk, Sug.dk, guleroden.dk og andre. Jeg har dokumentation for bestilte varer på dragecity.dk. Pengene er betalt - men ikke fået hver... Se mere

1. Butik med biltilbehør

Automåtter og bundmåtter er vores speciale! Vi skræddersyr bundmåtterne med præcis pasform til netop din bil - vælg selv farver og detaljer. Alternativt kan vi naturligvis også levere gummimåtter og universal bilmåtter. Alle vores forskelige auto-måtter produceres i Danmark, og hver enkelt automåtte er i uovertruffen kvalitet! De skræddersyede automåtter leveres til dig på 1-5 hverdage. Forkæl dig selv og din bil med den ultimative bundmåtte!

1,3

Dårlig

Andre kiggede også på

Aldrig modtaget ordre.

Ærgeligt at jeg ikke lige tjekkede denne side først. Man kan ikke komme i kontakt med firmaet. Virker som om at de bevidst undgår kundekontakt.

Venter stadig på at modtage min ordre. Frygter at pengene er tabt. Virker som et useriøst firma. ØV

4. april 2011

Måtter leveret som aftalt, men kvaliteten er for dårlig

31.1.2010 Bestilte et sæt velourmåtter nr. 1201 hos automaatter.dk, fik ordrebekræftelse på e-mail. Pris 479,- + forsendelse 69,- i alt 548,-

8.2.2010 Fik måtterne. Pænt lavet, passer fint og ikke noget at klage over.

Men måtterne er nu 1 år gamle, og måtten ved førersædet er slidt igennem ved gaspedalen, efter 23.000 km. I forhold til prisen er 1 år for lidt. Et sæt lavprismåtter til 2-300 kr havde været lige så godt - eller dårligt.

11. marts 2011

Automåtter - hold dig langt væk fra dette firma

Indlæg vedr. Automåtter.dk

Ordrenr : 4427
Ordredato : 07-01-2011 17:15:37
Rykket 24/1 + 26/7 og 27/1-2011 - intet svar men fuldstændig tavshed

Lad mig starte med på det kraftigste at fraråde samhandel med dette firma som virker usandsynlig useriøst og som hverken besvarer henvendelser via telefon eller mail.

Ja, faktisk har jeg fortrudt, at jeg indlod mig på en handel med Automåtter igen, men det var vel i tillid til at ”første gang var en smutter p.g.a. sygdom”..

Som man ser af nedenstående korrespondance, havde jeg en tilsvarende oplevelse med firmaet tilbage i 2009, og man skulle jo tro, at jeg var blevet klogere, men hukommelsen svigtede - lige indtil leverancen ikke kom som lovet (d.v.s. efter 8 arb.dage).

Forklaringen dengang var som det fremgår sygdom - lidt spændt på, hvad forklaringen skal være denne gang.

Under alle omstændigheder har jeg ventet længe nok nu ( 1 måned), hvorfor jeg starter med denne anmeldelse for dernæst bare at gentage, mine efterfølgende tiltag fra sidste gang, hvilket vil sige, at jeg såfremt varerne ikke er modtaget senest mandag den 7. februar, 2011 (ja, må jo hellere skrive årstal), da agter at foranledige følgende:

1. Automåtter politianmeldes for uhæderlig nethandel

2. Automåtter får spalteplads i de lokale aviser med en lille historie fra det virkelige liv, når man handler med firmaet – måske mere landsdækkende aviser måtte vise sig interesseret, idet jeg betragter sagen som meget principiel for nethandel generelt, hvor ”hæderlighed” er et must..

Jeg forstår simpelthen ikke firmaet’s fremgangsmåde, som jo er med til at ødelægge det for så mange, der handler på nettet hver eneste dag i tillid til, at det er ærlige mennesker der driver forretning på den måde - d.v.s. via nettet...

Som sagt - endnu en gang en skuffet kunde, som hverken kan komme i kontakt med dig telefonisk eller via mail selvom man opfordres hertil.

Hilsen
John Møller
Bådsmandsvej 19, 2660 Brøndby Strand

Nedenstående er korrespondance fra min ordre i 2009

Hej John
Beklager de manglende svar til dig og den forsinkede levering. Vi har desværre været underdrejede pga. sygdom. Som du sikkert har noteret dig, er der indtil videre ikke opkrævet betaling, så der er bestemt ikke tale om uhæderlighed, ”blot” forsinkelser. Din ordre er sendt til forarbejdning på fabrikken, men hvis du ønsker det, kan vi nok nå at stoppe den.
Med venlig hilsen, Kurt Jacobsen, Automaatter.dk

Hej Kurt...
Kan du forstå, at jeg begynder at tvivle på din hæderlighed??
Varerne er bestilt for længe siden - de er stadig ikke modtaget, og man kan ikke komme i kontakt med dig, hverken telefonisk eller via mail, som du ellers opfordre til.
Beder dig endnu en gang om at oplyse, hvornår varerne modtages.
Dersom svar ikke er modtaget senest mandag den 16/11-2009,vil sagen blive overgivet til politiet for undersøgelse, ligesom jeg vil foranledige at der kommer et indlæg i den lokale skrevne presse om dit firma og mine oplevelser med dette.
Afventer svar omgående på denne mail ligesom du er velkommen til at kontakte mig på mobil 2488 1000
Hilsen
"en skuffet kunde"

John

5. februar 2011

Hvordan annullerer jeg ordren?

Ved en annullering kan jeg vil kun maile ham og skrive jeg annullerer? Men hvordan sikrer jeg mig mine penge ikke hæves fra min konto? Kan jeg på forhånd annullere en fremtidig betaling (hvis han først hæver ved afsendelse - om de afsendes overhovedet?)

3. februar 2011

Kan desværre ikke give 0 stjerner

Man kan vel ikke sige at det er dårlig service hos dem, da der ingen service er overhvedet.

Bestilte måtter hos dem den 29/12 2010. I dag den 26/1 2011 har jeg intet hørt fra dem. De svarer ikke på mails og når man ringer får man tlf svaren.
Jeg betalte heldigvis med dankort, så pengen har de ikke fået.

26. januar 2011

Leverer ikke varen, svarer ikke telefon og email

Jeg har den 13.december bestilt automåtter som julegave hos automaatter.dk. I dag har vi den 5.januar og jeg har stadig ikke set måtterne. Jeg har ringet mindst 30 gange og skrevet den. 15.dec, 17dec. og 3.jan på email (hvad man får at vide man skal når man ringer) men ikke modtaget svar.
Nu vil jeg købe måtterne et andet sted, for jeg regner aldeles ikke med at hverken se eller høre noget fra det firma. Jeg vil anbefale at man holder sig fra at handle der.

5. januar 2011

Får ingen vare?

Kan kun nikke genkendende til nedenstående, han tager ens penge og der kommer ingen vare. Jeg har også meldt ham til kreditkort selskabet og overvejer meget at melde ham til politiet for bedrageri.

Kan kun anbefalede at holde sig væk fra alt hvad han har med at gøre!!!!

3. december 2010

Han som driver dette firma er svindler

Jeg har ikke handlet hos sug, men i fyrogspar.dk som har samme CVR nr., og ejer. Jeg blev snydt og har andmeldt til kreditkort selskabet. Der vil også komme en politiansmeldelse. Han tager pengerne men leverer ingen varer. Han svarer ikke på telefon eller mail. HOLD JER VÆK!!!!

WARNING - This guy is a total scam. He will take your money and not deliver any goods. STAY AWAY!!!!

16. oktober 2010

DYBT useriøst!!!!

Kan kun tilslutte mig koret af utilfredse brugere af Automaatter.dk!!! Har bestilt måtter, fået fin kvittering pr e-mail ( dette er nok automatisk), men siden hen ikke hørt en lyd eller modtaget nogen måtter!!
Har forsøgt at komme i kontakt med dem via telefon, fastnet dutter altid optaget, mobil altid på svareren, og flere mails er sendt men aldrig besvaret!!
øv hvor er det dårlig service og dybt useriøst!!!
Heldigvis for mig har jeg betalt med kreditkort, og kan derfor trække mine penge tilbage når den månedlige opgørelse kommer, hvilket jeg bestemt agter at gøre!!
Man kunne også overveje BASTA på TV2, ejeren af denne fuphandlen lyder som én de ville se nærmere på!

8. oktober 2010

Fejl levering - ingen respons - FUP!

Jeg er også røget i fælden og købt bundmåtter på AUTOMAATTER.DK, og sikke en dårlig oplevelse. Varen kom hurtigt, men var forkert - hvad der kan ske, men da de så ikke reagere på min umiddelbare reklamation...både 3 og 4 gange, ja så ringer alarm klokkerne! Deres telefon nr., er en telefonsvare og de ringer ikke tilbage. Jeg har nu overdraget sagen til min advokat, og vi må så se hvorledes Hr. Kurt Jacobsen forholder sig til sagen.
Mit ønske er få krediteret beløbet, når nu ikke AUTOMAATTER.DK kan levere varen - jeg har tilbudt at returnere de fremsendte måtter, hvilket jeg gerne gør. Hr. Kurt Jakobsen burde skamme sig og straks komme på bedre tanker, levere service og varerne som kunderne bestiller!

6. oktober 2010

Alternativ leverandør

Nu har jeg ikke selv turde bestille mine måtter hos automaatter.dk men valgte i stedet at bruge bilmaatten.dk - varen kom efter få dage, desværre ikke i den korrekt kvalitet. Jeg mailede firmaet 28/9 om fejlen og senere samme dag fik jeg besked om at de korrekte måtter var sendt fra leverandøren - og de blev leveret 29/9. Sådan skal den skæres !

30. september 2010

Hold jer langt væk fra det firma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hey jeg lavede fejl, fik kun bestilt broderingen men fik ikke bestilt måtter klart en fejl fra min side, fik en mail fra Automåtter at jeg manglede at bestille de måtter der skulle broderes på, så dem bestilte jeg self med det samme, hørte ikke fra firmaet i et godt stykke tid, skrev at jeg manglede mine måtter, ingen respons, men mine måtter kom da 2 dage efter. Men uden brodering som jeg jo havde betalt for, har forgæves prøvet at ringe og skrive ingen respons fra det " Seriøse " Måtte firma så DD. 270710 er der trukket 450 Kr fra min konto kan ikke lige regne ud hvad det er for???? prøver forsat at komme i kontakt med Automåtter og vil løbende skrive hvad der sker i sagen. Det skal dog lige nævnes at de måtter jeg modtog er super de er god kvali og flotte, men stadig jeg mangler stadig brodering og 450 Kr
Har idag 280710 skrevet til automaatter at hører jeg ikke hørt fra firmaet indens ugens udgang vil jeg indgive en politi anmelde automaatter
Update 290710.
Har idag spærret mit kort og banken prøver at få tilbageført mine penge, har stadig ikke hørt fra firmaet.
Update 020810
Har truet med politi, har ikke hørt fra dem ej heller ang. de har trukket 448 Kr D. 270710 ingen forklaring eller Mail.
070810 Har skrevet til Vagthund på Ekstra Bladet og håber de vil tage sagen op ang. den generalt dårlige service i Direktør Kurt Jacobsens Firmaer

Dragecity.dk
fyrogspar.dk
guleroden.dk
sug.dk

Skal lige for en god ordens skyld lige skrive at jeg stadig forsøger at komme i kontakt med Automåtter men der er ablolut ingen respons.

27. juli 2010

betaling trukket og ingen varer. Kan ikke få kontakt til firmaet

Undetegnede bestilte den 8. juni 2010 1 sæt front måtter til min Pegueot 406 i velur. Blev lovet 5-10 dages leveringstid. Den 16. juni trak firmaet kr. 567,- fra min konto og i dag den 28. juni har jeg stadig ikke modtaget min vare. Automåtter tager ikke deres telefon, der melder optaget hele dagen, ligesom de ikke besvarer min mails. Hvis ikke min vare ankommer eller pengene er retur på min konti i denne uge, bliver firmaet Politianmeldt. Der er helt klar tale om bedrageri jf. Straffelovens § 279.

FORTSAT.

36 timer efter indlægget var skrevet modtog jeg måtterne.. Kvaliteten levede ikke op til det forventede, men god pasform. Efterfølgende god korspondence med inderhaveren af Automaatter, der beklagede forløbet og krediterede mig det indbetalte beløb , uden at jeg skulle retunere måtterne. . Så en god udgang på hele forløbet og en til sidst god behandling fra firmaet. Så anmeldelsen flytter fra en stjerne til 3 stjerner

FORTSAT
Efter jeg fortsat har hørt om klager fra dette sted, kan jeg oplyse, at efter 5 mdr. normal brug af mine måtter er de ved at være slidt igennem. Så denne super kvalitet, samt livstidsgaranti holder vist ikke.. Kvaliteten er ikke meget bedre end fra T-Hansen og der er priserne jo unægtelig lavere.

28. juni 2010

Ingen levering

Jeg kan kun tilslutte mig de dårlige anmeldelser.
Jeg har en Saab hvortil jeg bestilte måtter på hjemmesiden, i øvrigt i god dialog med Kurt (ejer) - og så den endelige bestilling samme aften, inkl. at jeg sendte billeder af mine gamle måtter med indsatte hovedmål, som hjælp til udførelsen.
Jeg ved ikke om han selv syr, eller det foregår på fabrik, det er mig uvedkommende.
Nuvel, cirka 1 uge efter kontaktede jeg Kurt for at høre hvorledes det gik med måtterne, og han meddelte at der normalt går 8 dage med fremstilling og levering, og på det tidspunkt var der gået 7 dage.
Nå, jeg ventede en uge mere og ringede så igen, men uden held.
Jeg har fuld forståelse for eventuelle forsinkelser som man som leverandør ikke altid er herre over, men måske en tilbagemelding havde været på sin plads.
Efter 3 uger forgæves at prøve få kontakt med Automaatter DK både telefonisk og via forespørgende mails, valgte jeg at fremsende et ultimatum, således beskrevet at såfremt jeg ikke havde måtter i hænde, eller havde hørt fra Automaatter inden fredag løbende uge, betragter jeg ordren som annulleret.
Mandagen efter annullerede jeg ordren.
Jeg har undersøgt mine kontis, og det ser ikke ud til at der er hævet penge for måtter, og jeg har aldrig hørt fra Automaatter siden, hverken svarmails eller indtalte beskeder på telefonen.
Nej, konklusioner er følgende at virksomheden ikke er særlig professionel, med en uacceptabel service.

8. maj 2010

Manglende opfølgning

Jeg er desværre en af de mange, som fik bestilt måtter til min bil hos automaatter.dk, inden jeg kendte til omtalen her hos trustpilot.dk.
Jeg kan kun tilslutte mig kritikken af denne virksomhed. Jeg bestilte nye måtter i marts og fik dem tilsendt indenfor den lovede tid. Men måtterne har mildest talt en noget akavet pasform ift. mit bilmærke. Jeg er sikker på, at universal-måtter havde haft langt bedre fit ! Jeg har jo derfor - som alle andre - forgæves forsøgt at komme telefonisk i kontakt med automaatter.dk. Efter et par mails til firmaet fik jeg svar, at Kurt ville tage kontakt med fabrikken. En måneds tid senere rykkede jeg for handling og fik tilbagemelding, at han da ikke kunne forstå, at jeg ikke var blevet kontaktet af fabrikken, så nu ville han rykke. Og her 3 uger senere er der stadig intet sket. Så jeg har handlet hér for sidste gang og advarer alle mine venner og bekendte om samme.

3. maj 2010

Ingen respons...eller varer !!

Har den 27/3-10 bestilt et sæt måtter til 680,- (+lev i alt 749,-), og til trods for, at der sort på hvidt står, at varen produceres og afsendes inden for 8 hverdage, har jeg endnu ikke modtaget mine varer. I går den 19/4-10 skrev jeg pænt til Automåtter og bad Dem oplyse, hvornår jeg kunne forvente, at modtage varen.....Har intet hørt, men er til gengæld lige blevet 749,- fattigere i dag!
Venter spændt på, at modtage mine måtter i morgen.....?

Den 22. april 2010: Har stadigvæk intet hørt eller modtaget fra Automåtter. Næste skridt en politianmeldelse!

20. april 2010