Hej Alle Hold jer langt væk fra dette firma !! Firmaet er drevet af en ved navn Michael Christensen fra et firma ved navn "BMB ApS. Måtterne får han fremstillet hos et firma i Århus der hedder... Se mere
Jeg kan nu også tilslutte mig de dårlige anmeldelser af automåtter.dk, som ikke har leveret og heller ikke svarer på mails og opkald. Ved en annullering kan jeg vil kun maile ham og skrive jeg an... Se mere
Jeg bestilte den 12/4 et sæt måtter, og skrev samme dag en mail med et enkelt spørgsmål. Jeg har ikke fået svar på denne mail eller en senere rykker på samme mail. Jeg har ligeledes forsøgt at kom... Se mere
Kurt Jacobsen Står som direktør af automaatter.dk, Dragecity.dk, Sug.dk, guleroden.dk og andre. Jeg har dokumentation for bestilte varer på dragecity.dk. Pengene er betalt - men ikke fået hver... Se mere
Automåtter og bundmåtter er vores speciale! Vi skræddersyr bundmåtterne med præcis pasform til netop din bil - vælg selv farver og detaljer. Alternativt kan vi naturligvis også levere gummimåtter og universal bilmåtter. Alle vores forskelige auto-måtter produceres i Danmark, og hver enkelt automåtte er i uovertruffen kvalitet! De skræddersyede automåtter leveres til dig på 1-5 hverdage. Forkæl dig selv og din bil med den ultimative bundmåtte!
Sønderbyvej 33, 6731, Tjæreborg, Danmark
- INFO@AUTOMAATTER.DK
- www.automaatter.dk
Andre kiggede også på
Hold jer helt helt væk - jeg mener det !
Hej Alle
Hold jer langt væk fra dette firma !!
Måtterne får han fremstillet hos et firma i Århus der hedder AVANT Biludstyr.
De måtter jeg modtog passede på ingen måde, men
jeg var så heldig at AVANT Biludstyr tilbød mig at fremstille nogle nye (kopier af de originale). Tak til dem :-)
Jeg slap med en ekstra regning på 75.- for forsendelsen til Århus.
Hvis i har brug for at snakke med Michael Christensen, så kan i fange ham på telefon
70232464 eller 63400323 eller på mail mca"at"bmb.dk
Kan godt være de passer fint hvis man…
Kan godt være de passer fint hvis man får dem Jeg har bestil en måtte
Den 26/4 den er stadig ikke kommede . Firmaet vil undersøge hvad der er gået galt . Høre bare ikke noget det er dårlig stil
Virkelig dårlig kvalitet på broderi
Virkelig dårlig kvalitet på broderi, forkert levering af måtte type og ingen respons på reklamation. Først når man rykker dem 1 måned efter første henvendelse får man et svar om at man er velkommen til at sende varen retur, så vil de se på det. Og det til trods for at det er dokumenteret med billeder af fejl. Ringe alt i alt.
Fint produkt, sen levering!
Fem stjerner, nej.
Produkt fint til prisen, god stivhed og pasform god. ( Skal lige siges, bestilte til Cabriolet fra 1999, og de passer fint ✓) Men, leveringstid 5 dage er helt skudt. Tæt på 3 uger. Og kommunikation, ingen. Det er utrygt. Stram op her! 4 stjerner er måske i overkanten.. Men lad gå denne gang!
Har nu ventet i 3 uger på min måtter og…
Har nu ventet i 3 uger på min måtter og har stadig ikke modtaget noget. Automatter siger de er sendt afsted men har ikke set skyggen ag de måtter
Rigtig dårlig oplevelse!..
Jeg købte nogle bundmåtter til min Audi A4 2008 fra Automaatter.dk og da jeg fik måtterne var pas formen så dårlig at jeg ikke en gang kunne få dem ned i bunden..
Jeg skreve to beskeder til dem på den oplyste mail men ingen svar så ringede jeg til kundeservice hvor man bare blev holdt hen med at de lige ville finde ud af hvad der var fået galt også ringe tilbage, de ringe aldrig...
Så ringe jeg igen og fik at vide jeg skulle sende varen retur så ville jeg få et andet set, det er nu over en måned siden jeg sendte retur men har ingen ting hørt fra Automaatter.dk

Besvarelse fra Automaatter.dk
Havde bestilt et sæt måtter med …
Havde bestilt et sæt måtter med graveret logo i. Firmaet lavede så logo i forkert side. Havde egentlig accepteret det, men en aften skrev jeg det alligevel til firmaet. Til min store positive overraskelse, så sender firmaet mig et ekstra sæt, helt uden beregning. Så nu har jeg et ekstra sæt og altså samtidig logo graveret i begge sider 👍🏼👏🏼☀️☀️☀️❤️
Meget bøvl sagt på godt jysk
Bestilte en ladrums måtte og to måtter til foran.
De kunne ikke lave ladrumsmåtten der har været bøvl med leveringen og der er blevet trukket 2300 i stedet for 600.
Venter på og få penge tilbage men det går nok lige så hurtigt som at få måtterne.
Måtterne jeg har fået lever heller ikke op til mine forventninger.
Har ikke modtaget nogen faktura verken på mail eller med pakken.
Dårligt passede måtter
Jeg bestilte et sæt måtter til en Seat Alhambra model 2012 og fik leveret måtter til en Ford Galaxy model 2006, som passede meget dårligt. Fx er bagmåtten 15 cm for bred og 22 cm for kort, men butikken blev ved med at påstå at de passede. I ordrebekræftelsen var der ingen information om at jeg fik tilsendt måtter til en anden model. Desuden skriver de på deres hjemmeside at de producere i danmark, men af emballagen kan man se at de kommer fra Rusland. Thomas h / aalborg
Efterfølgende har jeg været i kontakt med Automaater flere gange og desværre får de autobakker fra en underleverandør, som åbenbart ikke har til den rigtige model. Jeg har fået halvdelen af det betalte tilbage og er generelt ok tilfreds med beløbet så jeg opgradere fra dårlig til acceptabel...mvh thomas / aalborg

Useriøs virksomhed...
Udsender/spammer med deres reklame, uden tilladelse...

Smadder flotte måtter!!
Jeg er imponeret over hvor flotte måtter som de laver! Efter min vurdering er de faktisk bedre end de originale måtter der kom men min bil. Jeg bestilte luksusvelour måtterne - og det er en daglig fornøjelse at se på dem!
5 stjerner herfra!
God kvalitet
Bestilte luksusmåtter og må sige de er lækre. Passer 100%. Kvaliteten virker virkelig god.
Så jeg er tilfreds. De er langt pænere end de orignale nålefiltmåtter.
Jeg har altid været lidt skeptisk overfor uoriginalt biludstyr, men i dette tilfælde er de flottere end originalt.
Helt igennem fantastisk service.!
Kan kun give min varmeste anbefaling til Automaatter.dk.
Måtterne kom hurtigt, virker super lækre i kvaliteten og jeg fik lov at udvide antallet af karakterer i den tilvalgte printede skrift uden merpris.
Jonas er super flink at snakke med, og er lynhurtig til at vende tilbage.! Vil bestemt handle her igen.
Mvh
Jesper
De gør sig umage, men deres gummi lugter fælt
Købte både gummi og velour måtter. Det krævede flere forsøg med tilpasning at måtterne. Desuden havde de ikke tjek på hvilket befæstningsbeslag der passede til mig bil. Men efter 3-4 uger kom det i hus.
Gummimåtterne tror jeg ikke jeg kommer til at bruge - selv efter at have hængt det meste af vinteren ude på altanen lugter de fortsat fælt af gummi....
Kunne godt være lidt bedre
Bestilling og levering forløb uden problemer. Hjemmesiden var nem at bruge til bestilling og pengene er trukket korrekt. Måtterne blev leveret to dage efter bestilling, hvilket var langt hurtigere end forventet.
To ting trækker en lille smule ned:
- Jeg savnede løbende information, som man får i andre webshops. Fx havde det været rart med tracking, så jeg som minimum kunne følge med, når ordren blev afsendt.
- Det skal naturligvis nævnes, at jeg valgte almindelige måtter i nålefilt (som er rigtig pæne), og ikke de formentlig langt stærkere taxa-måtter. Men jeg blev alligevel lidt skuffet, da jeg efter kun én dags brug kunne se, at måtten "fnulrer", dvs. jeg hurtigt havde rullet store nullermænd med hælene. Tror det er den ekstra hæleplade (tilkøbt), som ellers skulle være ekstra stærk. Jeg er spændt på at se levetiden på måtten som helhed.
Kan godt anbefale shoppen, men vær opmærksom på at vælge kvaliteten (og prisen) med omhyggelighed.
Super Service!!
Har fået en fantastisk service og behandling hos Automåtter.dk.
Fik leveret på 4. dagen.
Kan forstå at firmaet har fået ny ejer, hvilket efter bedømmelserne at dømme, nok har været tiltrængt.
Jeg havde nogle spørgsmål omkring måtterne, og mailede. Jeg fik svar samme aften:-)
Hurtig respons på mine mails, og blev enda ringet op så firmaet var helt sikre på mine specielle ønsker.
Jeg vil med garanti bruge dem, næste gang jeg skal have måtter til bilen.
Jimmi
Efter jeg havde bestilt måtterne fik jeg læst alle anmeldelserne herinde. Og det lovede ikke godt. Så jeg skrev til firmaet, og forelage mine bekymringer. Til min store overraskelse svarede de tilbage samme dag, selvom jeg først skrev ved 15-16 tiden.
De fortæller at der er kommet nye ejere i firmaet, og jeg ikke har grund til bekymring.
Efter fem arbejdsdage modtager jeg måtterne. Jeg havde bestilt beige måtter, men jeg synes nu ikke at måtterne er beige, nærmere lysebrune. Dette kan være svært at vurdere ud fra et billede, men umiddelbart er de ikke lige så lyse som dem de viser på hjemmesiden.
Måtterne er også lidt tyndere end jeg havde forventet (jeg bestilte luksus velour), men de virker solide og passer rigtig godt i bilen. Så de lægger fast, og skrider ikke rundt.
Alt i alt en bedre oplevelse end jeg havde forventet, efter jeg havde læst alle de andre anmeldelser herinde.
Anmeld automåtter til politiet.
Hvis firmaet trækker penge fra jer uden at i modtager en vare skal i straks anmelde firmaet til politiet for tyveri og svindel.
Desuden må firmaet ikke trække penge fra jeres konto før varen er afsendt.
karakter 0
Jeg har købt nogle matter for over en måned siden - intet hørt - ringet og mailet.
Hold jer langt - langt væk.
Elendig kvalitet
Købte for knap to år siden et sæt automåtter. Efter ca. 3 uger faldt gummimåtten (den ved førerpladsen) af. Forsøgte at komme i kontakt men uden held.
Efter knap to års brug er måtterne helt gennemslidte.
Brug ikke dette firma.