Blev faktureret for få penge, selvom de brugte mange timer på min bil uden held. Rigtig god service. Kan anbefales
1600 kr. betalt for at ordne problem med baglys. Men det hjalp ikke. Ikke før vi fik en andet sted til at se på det. De fjernede lidt ir i stikket og rettede et par ben i stikket ud, nu virker det og... Se mere
Har lige haft to gode kontakter til Autolys. Mine første. Først en trailer med dårligt lys og så en kobling der gled. Fremragende oplevelse begge gange. Intet mindre. Jeg følte mig velkommen og forstå... Se mere
Har haft en del mailkorrespondance omkring noget radio i min Skoda. Fik rigtig god vejledning og behandling. Klare og letforståelige råd og - aftaler. Auto-Lys installerede en radio med ledninger til... Se mere
Godt seriøst værksted
Autolys skulle finde årsagen til at min bil ikke ladede, og kunne gøre dette hurtigt.
Det blev aftalt, at de skulle ringe med et prisoverslag, når de havde undersøgt bilen, hvilket de desværre glemte, hvorfor der måske burde mangle en stjerne, men de undskyldte og kompenserede helt uopfordret ved at runde regningen ned i stedet for, og dette har jeg stor respekt for.
Arbejdet var fuldt tilfredsstillende, som ved tidligere lejligheder.
Jeg vil altid naturligvis gerne bruge dem igen og kan varmt anbefale dem til andre.
Autolys er Cool!
Som en for det meste glad ejer af en brugt bitte VW, plus grundet tilfredshed hos mange af mine venner som jeg har sendt til Autolys da deres biler begyndte at irritere.... så har jeg selv kun haft positive oplevelser plus har kun hørt gode udsagn fra vennerne som har overladt deres kæreste eje til behandling hos Autolys i Åbyhøj efter min anbefaling .
Bilen min fejlede som de fleste andre brugte biler det ene og det andet og selvom jeg synes prisen burde være noget lavere så er bil generelt en fa... dyr kammerat at rende rundt med her i DK og sådan er det bare.
Det der er vigtig for mig er at Autolys kan lave det de siger de kan lave og det hele vejen igennem perfekt, siger Nej til det de ikke kan lave og kaster sig ikke i håbløse projekter der kan ødelægge frem for at forbedre, servicen er i Top og man føler sig hjertelig velkommen, de kan lave ting som mange andre ikke kan lave ordentligt , man få vejledning og hjælp som om man er på besøg hos en kammerat og man bliver tilbudt om at købe selve delen med hjem og endda vejledning om at sætte den på hvis man har lyst til at prøve, de kan skaffe nærmest alt, man kan ofte bare komme forbi og sige pænt Davs og få sig en kanon hurtig service selvom man har glemt at bestille tid eller fordi katastrofen har lige pludselig ramt bilen og man er haltende kommet frem via autohjælpen, man kan få den nærmest helt præcise fulde pris plus diagnosen at vide inden man siger god for at arbejdet skal påbegynde, man kan låne en bil med imens ens egen bil er på værkstedet.... og ja jeg kan blive ved med at rose dette pragtfulde værksted og det gode team der og et håndslag med Autolys er et Håndslag du bare kan regne med!