Blev faktureret for få penge, selvom de brugte mange timer på min bil uden held. Rigtig god service. Kan anbefales
Blev faktureret for få penge
1600 kr for ingenting
1600 kr. betalt for at ordne problem med baglys. Men det hjalp ikke. Ikke før vi fik en andet sted til at se på det. De fjernede lidt ir i stikket og rettede et par ben i stikket ud, nu virker det og de ville ikke tage sig betalt for det.
Kvalitet
Hjælpsomme, venlige og rigtig god service som altid! Kan kun anbefale værkstedet!
Rigtig godt værksted og fin service
Rigtig godt værksted og fin service.
Jeg var kommet lidt i klemme via et andet værksted der ikke havde styr på tingene. Det fik Auto-Lys fikset på ingen tid.
Anbefales.
Professionel dygtighed
Igen var jeg forbi med en rasle-lyd, og det er en kæmpe fornøjelse, at se den professionelle tilgang de har, undersøger, taler, finder fejlen og løser det - og uden betaling, det er bare super service 😃
Har brugt dem i flere år til mine biler. Pålidelig og godt arbejde. De ringer altid hvis der er noget uforudset.
Og så til en anden pris end Mercedes værkstederne.
God service og fornuftige priser.
God service og fornuftige priser.
Sender mine bedste anbefalinger
Jeg har tidligere brugt autoriseret…
Jeg har tidligere brugt autoriseret værksted til service af min Opel. Nu har jeg konstateret, at Auto-Lys er meget bedre. God service og samvittighedsfulde reparationer. Og så ligger det centralt i Aarhus, så man ikke skal ud at køre med bus eller arrangere med andre om at hente sig. Og så er man fri for de autoriserede værksteders standardtakster. Man betaler for den tid der bruges.
Har brugt Autolys gennem flere år
Har brugt Autolys gennem flere år, og det er simpelthen byens bedste værksted. De kan deres kram, fair priser og super god betjening.
Hurtigt & god hjælp på et akut lygte…
Hurtigt & god hjælp på et akut lygte problem, var ude af døren igen på lige knap 5 min.
Sæt godt lys på et mørkt sted med god…
Sæt godt lys på et mørkt sted med god service .kan godt anbefales
Professionel og god service
Jeg har fået repareret min bil ad flere omgange hos Auto-Lys - de er enormt professionelle og yder en rigtig god service
Fantastisk god service
Fantastisk god service. Holder aftaler til punkt og prikke. Rimelige priser. Gode til at forklare hvad de har repareret.
Alt i alt super!
God løsning på bøvlet problem
Har haft en del mailkorrespondance omkring noget radio i min Skoda. Fik rigtig god vejledning og behandling. Klare og letforståelige råd og - aftaler. Auto-Lys installerede en radio med ledninger til mange knapper i rat. Alt virker nu som jeg havde håbet på.
Altid flinke medarbejder
Altid flinke medarbejder
samt et godt udført arbejde
kan varmt anbefale dette værksted
M.V.H. John
To gode kontakter til Autolys
Har lige haft to gode kontakter til Autolys. Mine første. Først en trailer med dårligt lys og så en kobling der gled. Fremragende oplevelse begge gange. Intet mindre. Jeg følte mig velkommen og forstået. Fin dialog om problemerne. Meget præcist overslag på handling og på pris. Overholdelse af lovet tid (ja faktisk hurtigere). Og så virkede det som blev lavet. Et firma i øjenhøjde med kunden. Anbefales varmt.
Vel uden Tvivl Danmarks bedste…
Vel uden Tvivl Danmarks bedste værksted,flinke og glade mekanikere,reelle priser, holder hvad de lover, der er ikke noget der kikser, anbefaler alle mine bekendte at køre til autolys i Åbyhøj
God betjening og service
God betjening og service, fair priser 5 stjerner herfra.
Dejligt værksted, kan kun anbefales.
Fik monteret motor/kabine varmer som virker upåklageligt godt! Super god service, lavet som aftalt, og helt i orden pris! Fik en god vejledning/instruktion af mekaniker. Meget flinke mennesker og de virker til at have god tid til kunden, så man føler man er i gode hænder.
Har brugt værkstedet gennem mange år og…
Har brugt værkstedet gennem mange år og har altid fået en god service. Kan varmt anbefale Autolys.