Efter at have brugt Autolog Gold i næsten to år, er det månedlige kørselsregnskab meget hurtig og nemt overstået. Det tager i gennemsnit kun ca. 15 min. pr. måned, pr. bil og herefter printes kompl... Se mere

Købte for et par år siden en Autolog hos Autolog.dk. Har brugt den til kørebog i firma regi. Det er en stor hjælp i dagligdagen at kørebogen føres "automatisk". Produktet har været fejlfrit - dog... Se mere

1. Computerbutik
  2. Softwarevirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Ecofleet er en af de førende kørebogs produkter i Danmark.

2,4

Under middel

super nemt og funktionel

jeg har lige siddet og læst de mange negative indput og syntes lige jeg vil dele mine oplevelser med ecofleet- jeg har i mit lille firma haft ecofleet i flere år og javidst er det lidt bøvlet med"kuffert" og "hus" men hos os fungerer det perfekt - hver uge sætter jeg det rigtige tegn ved turen og når måneden er omme skal jeg bar printe og sætte resultatet ind i regnskabet- KUNDESERVICE: jeg har et par gange haft kontakt med kundeservice og fået en venlig og kompetent behandling og anbefaler meget gerne og ofte systemet til venner og kolegaer

22. juli 2020

Sikke noget elendigt skidt

Sikke noget elendigt skidt. Mangler registeret kørsel på 15141 km i 2019. Har kørt med jeres system siden 2017. Igen problemer i 17 og 18. Men i 19 og 20. Udfald flere gange, boksen som er monteret i bilens service stik bevirker i tillæg også at bilens udstyr kommer med fejlmeldinger. Bilen har været til kontrol og her var der ikke problem i selve bilen. Jeg har været i kontakt med jeres support, de undskylder bare, det kan jeg ikke acceptere,, nu kan jeg så gå igang med at rekonstruere mine manglende km. Betaler i for de mange timers der skal bruges.. Jeg skal lige understrege at jeg har været i kontakt med en af jeres lidt større kunder som har problemer med deres biler angående fejl meldinger. Mvh. Bjarne Ravn

18. maj 2020

Jeg har haft Ecofleet i en del år

Jeg har haft Ecofleet i en del år , deres kundeservice har aldrig været imponerende.Jeg har den 13-4_2020 opsagt mit abonnement da jeg ikke ønsker det længere. De har bekræfter opsigelsen, alligevel forsætter de med at trække penge på mit MasterCard. Jeg har skrevet til dem, de meget lang tid om at svare. De lover at tilbagefører beløbet, men der sker intet. De påstår at de har tilbagebetalt beløbet, men det er løgn. De har ikke svaret på min seneste henvendelse, derfor har jeg valgt at skrive en skrive en anmeldelse her. Lad være med at købt et abonnement hos dem, de er utroværdige. Nul stjerner ☹️

26. april 2020

Jeg bestilte en opringning fra autolog…

Jeg bestilte en opringning fra autolog angående manglende info på deres system. Jeg blev ringet op og det lød så nemt og stabilt. Jeg får mail, jeg bekræfter den aftale jeg lavede med sælgeren. Boksen ville komme inden for nogle dage sagde han. En uge senere ringer jeg at den stadig ikke er kommet. Han fortæller de har haft problemer med deres system, men nu gik der et par dage. Yderligere halvanden uge skete der intet. Igen måtte jeg skrive der intet var kommet. Igen samme undskyldning med deres system. Langt om længe kom den efter yderligere en uge. Absolut uprofessionelt service, da man ikke får besked omkring forsinkelsen af obd boksen. Nu står jeg uden et log in og om det mig der ikke forstår hjemme siden ved jeg ikke. Men kan jo så ikke komme igang før jeg har et log in. Følelsen af de sælger er abonnoment er det vigtigste og så alt efterfølgende er lige gyldigt. Nu en måned senere er jeg stadig ikke kommet igang. Så jeg sender boks retur for det skal bare spille sådan noget her !

21. december 2019

Jeg har haft Autolog i en del år og…

Jeg har haft Autolog i en del år og været super tilfreds med det og fundet prisen rimelig. Nu hvor produktet hedder Auto fleet og er blevet dobbelt så dyrt, er det samtidig væsentligt forringet. Programmet vælger "kufferter" (erhverv) og "huse" (privat) i en uigennemskuelig pærevælling og trods det faktum, at jeg bor og arbejder i to forskellige landsdele. Når jeg så skal redigere det her uoverskuelige sammensurium, hopper curseren op og ned, så jeg med korte mellemrum lander et helt andet sted på listen. Det dårligste ved systemet er, at man betaler for et år af gangen og på den måde er fanget til netop dette system. Jeg anbefaler absolut ikke dette produkt.

5. november 2019

Fremragende kundeservice

Jeg har netop fået gennemført GPS-installationen på bil nr 2, hvilket har været en succes-oplevelse fra start til slut. Især sætter jeg pris på den hurtige og kvalificerede reaktion ifm. mine henvendelser - det er rigtig godt og derfor fuldt fortjente 5 stjerner herfra !

28. marts 2019

Ustabilt produkt & dårlig kundeservice...

For to uger siden kontaktede jeg Autolog, da vi ikke var tilfredse med den løsning vi havde, som var en APP/iBeacon løsning fra en anden virksomhed.
Efter lidt rod og manglende læsning af min e-mail henvendelse fik jeg fat i en sælger, som fortalte de havde en god løsning med en OBD/Hardware enhed. Dem betilte jeg med det samme 3 af, fik dem kort tid efter og vi begyndte at køre med dem.
Desværre viste det sig at stabiliten var tæt på endnu dårligere, hvor ture blev delt over, ture der ikke blev tracket, APP hvor funktionerne forsvandt osv. blev hverdag.
Kontaktede utallige gange sælgeren, med svingende held. Har også haft talt med deres support mange gange, dog ofte med en ventetid på 10-13 min. før man bare får fat i receptionen som endda er et callcenter der benyttes hvor man burde forvente de tog telefonen hurtigt. Man kan dog ikke komme igennem til deres support uden at skulle oprette en ticket først, hvilket er lidt vanskeligt når man kører rundt på vejene hele dagen og egentligt bare har løst til at få det til at virke.
Desværre har supporten ikke kunne løse problemet, selvom både firmware, indstillinger og endda 3 nye enheder er blevet forsøgt. De er klar over de har nogle nye serier af OBD enhederne som ikke fungerer optimalt, men har ikke kunne sige hvornår de får dem til at virke!
Har henvendt mig senest tirsdag d. 19/3 hvor jeg blev lovet at der ville blive ringet tilbage. Det er nu lørdag d. 23/3 og har stadig intet hørt og vi har stadig et produkt som absolut ikke virker.

Vil ikke anbefale dette produkt!
Både fordi det ikke kan hvad det lover samt deres support på ingen måder er acceptabel.

23. marts 2019

Min anmeldelse er kun basseret på…

Min anmeldelse er kun basseret på kundeservice.Eller mangle på samme!!

Jeg har to gange ringet til Ecofleet/autolog med spørgsmål om deres priser og hvordan deres produkt fungere da jeg ikke blev klogere på hjemmesiden, jeg blev lovet at blive ringet op hurtigst mulig af to omgange... Første gang var tilbage i efteråret, 2. gang var for, nu 3 dage siden.
Jeg sender forgårs en mail og påpeget den manglende tilbage melding. I svaret bliver der spurgt hvilke produktet der har min interesse, så de kan finde den rigtige der skal kontakte mig...
Jeg svare et jeg mangler oplysninger vedr. elektronisk kørebog til en enkeltmands virksomhed, kort og godt..
Svaret jeg får tilbage er 2 forskellige muligheder samt priser på et produkt jeg EFTERLYSER oplysninger omkring.

Jeg bad op at blive ringet op da jeg have spørgsmål om produktet. Ikke løsninger med priser og hvor jeg kunne bestille produktet.

Tak for dårlig service

15. januar 2019

Hej Helle

Tak din personlige tilbagemelding. Set ud fra den beklagelig serviceoplevelse, du har haft hos os, er jeg glad for, at det lykkes mig at finde frem til dig.
Vil gerne takke dig, fordi du tog dig tid til at tage en dybere drøftelse af situationen på telefonen samt en konstruktiv feedback, som er yderst vigtig for os, idet vi vedvarende arbejder på forbedring af vores processer med fokus på kundeoplevelsen.

vh
Kate

Jeg har haft Ecofleed autologger i en…

Jeg har haft Ecofleed autologger i en del år, og har været middeltilfreds til utilfreds, det har simpelthen fungeret dårligt, og jeg har ofte anmodet om hjælp, de sidste par gange har jeg modtaget en nødløsning, den sidste fra i går kan jeg ikke finde i mit system, jeg betaler over 700 kr. om året.

Djurs Vinduespolering.

19. september 2018

Har haft ecofleet i et par år og solgt…

Har haft ecofleet i et par år og solgt bilen primo 2017. Vi havde glemt og opsige abonnement og bliver først opmærksomme på det, da vi modtager ny faktura for 2018. Men ifølge deres betingelser skal man sige det op min. 3 mdr før næste abonnements periode. Har man ikke gjort det, skal man betale for 1 år mere, selvom jeg overhovedet ikke har programmet mere.
Det er rent bondefangeri. Sikke en måde at tjene sine penge på, de må ikke tro så meget på deres produkter at det er måden at "holde" på kunderne.
Vælg en anden leverandør

5. april 2018

Kære Winter

Vi har kigget på din sag og vi må indrømme, at den har givet os stof til eftertanke. Det er rigtigt, at du ligger under vores erhvervsbetingelser, hvor det er helt normalt med opsigelse 3 mdr. før næste periode. Men vi må erkende, at der er forskel på erhvervskunder, og dine forventninger har fungeret som en privat kunde, hvor vores opsigelse kun er på 1 måned.

Vi kan desuden se, at vi skal være langt skarpere i vores kommunikation til opsigende kunder. Der har den kommunikation, du har modtaget simpelthen ikke været god nok. Det retter vi op på, og vi håber du vil modtage vores dybfølte undskyldning for mangelfuld information, kommunikation og manglende rådgivning i forhold til din abonnementstype.

Vores COO Stig, og vores CSA Käte er blevet involveret i at gøre dette bedre for vores kunder.

I øvrigt krediterer vi dig naturligvis dit abonnement.

venlig hilsen

Super professionelt

Super professionelt, brugervenligt, og stor fokus på at man som bruger kommer godt i gang.
Kan på der varmeste anbefale ECOFleet, bruger det til dagligt i mit lille firma, nemt, enkelt og ganske let for selv “ikke nørder”

18. januar 2018

Stor ros til firmaet for virkelig at …

Stor ros til firmaet for virkelig at have forbedret kundeservice delen, både hvad angår hurtighed, effektivitet, rådgivning og on-line support via Teamviewer. Problemet blev løst hurtigt og effektivt, automatisk overført til ny og forbedret platform, professionel gennemgang og tid til at besvare mine spørgsmål, super godt gået, Lasse!

3. august 2017

Ser ud til at virke nu

Indtil videre virker det overhoved ikke. og support er ikke vendt tilbage. Udover det er der ikke telefonisk support så man kan få hjælp med det samme. Vi må se hvad det sker

Virker nu efter hjælp fra Robert Holm.
Flere stjerner kommer når det har virket upåklageligt et stykke tid

4. juli 2017

Kære Andreas

Dejligt at høre, at det virker for dig, som det det skal.

Det var vores support, der, kort efter du skrev til os igår, reagerede på sagen og fik den løst. Dine data har været tilgængelige siden da.

Vi er selvfølgelig til at træffe på telefonen, men vi er ofte travlt optaget med at løse de supportsager, der kommer ind på mail. Vi forstår godt, at mange af vores kunder gerne vil have en person i røret. Gennem vores proces-undersøgelser har vi vurderet, at telefonsupport optager 5 gange så meget tid som sager løst via en Ticket (mail) eller en Chat. Vi prioriterer derfor mailen først, for at imødekomme vores kunder bedst og hurtigst muligt.

Det er naturligvis en balance mellem at give god service og løse vores kunders udfordringer hurtigst muligt.

Autolog kørebogen er verdens bedste kørebog. Vi tilbyder den endda med 60 dages Gratis prøve tid. Det gør vi fordi vi er 100% sikre på at vores kunder bliver hængende bagefter.

Vi er glade for dig som kunde og jeg er lige ledes sikker på du vil give os 5 stjerner når du har prøvet af noget mere.

vh

Robert Holm

Her kan man desværre ikke klage over …

Her kan man desværre ikke klage over servicen for der ingen. Hvordan kan man bruge sådan en medarbejder ved telefonen, firmaets ansigt ud af til.

Jeg giver nu firmaet 5 stjerner for utrolig hurtig tilbagemelding og en undskyldning som jeg kunne bruge. Jeg har Været kunde i mange år og har altid fået en rigtig god service.

18. april 2017

Programmet der spilder din tid

Dette program er simpel hen et levn fra fortiden, hvor det gjaldt om at lever så lidt til kunden som muligt, for så høj en pris som muligt, og gøre det så besværligt som muligt.
jeg måtte for nogle uger siden udskifte min PC og installere mine programmer på ny, kommer så til AUTOLOG, selve installationen af programmet går ok, Men AK AK så skal data indlæses her kommer til min skræk kun data for det sidste halve år ind, det bøvler man så med i en dagstid for et nummer man kan ringe til findes ikke sådan lige for hånden, prøver så at sende en mail via programmet hvor man beskrive sit problem, modtager så en retur mail med anvisninger på hvordan jeg skal få fat i resten af mine data, DET VIRKER IKKE, der står godt nok i mailen at man skal være forsigtig, jeg respondere så på mailen, at det deres beskrivelse ikke fungere, men så hører man intet.
Kære venner vi skriver altså 2017. programmet indeholder et menu punkt hvor man kan indstille hvilke data intervaller man ønsker at se på,
og så længe regnskabs sæsonen 2016 ikke er afsluttet virker det da helt ud i skoven at man skal have support for at hente sine dyrt betalte data ind, og jeg skal sidde i dagevis og forsøge det ene og det andet for at få det til at virke. Hvorfor er det at jeg skal sidde og døje det må da være jer der har et problem når i fjerner data fra min log, andre og billiger programmer i samme kategori har data tilgængelige i år bag ud uden alt det bøvl
Programmet kommer med forskellige fejl meddelelser, og hvor finder man så lige forklaring hvad de betyder, den eksisterer heller ikke

1. april 2017

Hej Bjarne

Lige for at konkludere på denne sag. Alle dine data og dine turer lå som de skulle i vores nye kørebog, og alt virker som det skal. Problemet lå i at du har skiftet computer og at du loggede ind i det gamle system. Yderligere har vi forsøgt at komme i kontakt med dig.

Support konkluderede med følgende mail

______________

Hej Bjarne, vi har forgæves prøvet at ringe til dig.

Vi kan forstå at du har skiftet computer for nylig.
Derefter opstår problemerne.
Har du stadig den gamle pc på lager?

Vi har dine data for 2016 på vores nye online system.

Lad os tage den videre i telefonen.

Mere for god ordens skyld, vi vil meget gerne hjælpe dig videre således at du får din kørebog for 2016 klar.

På genhør.

Henrik Bo Andersen
Ecofleet kundeservice

_____________________

Kære Bjarne

Jeg tror, jeg har fundet din support sag pga. dit navn. Jeg kan her se, at supporten refererer til, at de kan se, at alle dine data for 2016 er tilgængelige i den gamle kørebog.
Jeg kan yderligere se alle dine ture for 2016 og 2017 frem til i dag, også ligger i det nye system og jeg har derfor gensendt dig dit login mv. hvis ikke du har det.

Er du sikker på, at det ikke er et dato filter som begrænser det du kan se?

Der er ingen tvivl om at vores gamle kørebog, er gammel. Af samme årsag har vi også udviklet en ny online version som virkelig er simpel. Vi er ved at udfase den gamle kørebog og du, som alle andre kunder bliver flyttet over på den nye platform.

Du kan video mv. her om, hvordan den nye kørebog virker.

Jeg er overbevist om, at du bliver glad for den nye simple kørebog.
Jeg har bedt supporten ringe til dig mandag morgen for at sikre du kommer helt i mål med dit 2016 regnskab.

Forsat god søndag

Mvh

tilfreds

Dejligt endeligt at få en kørebog der fungerer, havde lidt start besvær, men fik top proff hjælp af Robert Holm, og som efterfølgende gav sig tid til at kontakte mig og følge op på at alt spillede. Tak for det.
Kan varmt anbefale Ecofleet til andre.
Mvh
Anette Oxenbøll

4. marts 2017

Top professionelt produkt, top professionel service

Efter utallige forsøg med andre kørelog-bøger, diverse mobil-apps, så faldt jeg over Ecofleet. Jeg har altid holdt mig fra disse løsninger, fordi hardwaren plejer at koste en formue. Og selve trackeren man får med Ecofleet koster da også en hel del at købe - hvis det så var et krav.. Men det er det ikke - for en lav månedlig pris, så fungerer min kørebog nu fuldstændig problemfrit fra dag et! Jeg er OVENUD tilfreds og Ecofleet får mine varmeste anbefalinger.

3. marts 2017

Exelent og nem

Den nemmest form for kørselsregnskab. Virker upåklageligt 99% af gangende. Har de sidste 7 år såret hundredevis af timer. Gæres det dagligt tager det 2 min. Min største anbefaling

3. marts 2017