Hos Autoleth gør vi din bildrøm til virkelighed – for mig blev det et mareridt. Jeg var tidligere en meget tilfreds BMW-ejer og valgte derfor at købe en BMW X1 hos Autoleth i Haderslev i apr... Se mere

Jeg har nu benyttet Autoleth A/S flere gange, både til planlagte og akutte besøg og hver gang har jeg fået en service i topklasse. Alle opgaver er blevet løst professionelt og med høj grad af... Se mere

Bilsælgere kan man jo “altid” stole på, så det var nok vores tilgang til Jesper A, da vi fik øje på en BMW i5 Touring hos Autoleth…. Men der var en passioneret mand som tilgik mig på... Se mere

Har handlet en BMW 118i M-Sport hos Autoleth og fra første e-mail forespørgsel til udlevering af bilen har Jesper været på pletten med fornuftig byttepris for den gamle bil og kyndig vejledning i... Se mere

3,7

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Hos Autoleth gør vi din bildrøm til…

Hos Autoleth gør vi din bildrøm til virkelighed – for mig blev det et mareridt.

Jeg var tidligere en meget tilfreds BMW-ejer og valgte derfor at købe en BMW X1 hos Autoleth i Haderslev i april 2024. Bilen var fra 2018 (6 år gammel), nyserviceret og synet, og jeg fik indtryk af, at den var klar til mange problemfri kilometer.
Allerede kort efter købet opdagede jeg, at OBD-stikket hang løst og var delvist knækket. Da jeg henvendte mig til Autoleth, blev jeg mødt med mistænkeliggørelse og spurgt, om jeg selv havde pillet ved det. Det fandt jeg både uprofessionelt og uacceptabelt.
I februar 2025 opstod der yderligere problemer, da bilen ikke kunne starte i frostvejr, samtidig med at der opstod fejl på AdBlue-systemet. På trods af henvendelse til Autoleth ønskede de ikke at tage ansvar eller hjælpe via garanti eller reklamationsret.
Jeg måtte derfor selv betale 18.000 kr. for reparation hos BMW i Aalborg. Efterfølgende har bilen stadig vist tegn på fejl, hvilket rejser spørgsmål om både bilens stand ved køb og kvaliteten af den udførte reparation.
Jeg har siden erfaret, at batteriet burde have været udskiftet inden salg, jf. producentens anbefalinger er forventet leve tid 3-5 år. Dette blev ikke gjort, og det har haft direkte konsekvenser for mit forløb.
Min oplevelse med Autoleth har været yderst skuffende, og jeg kan ikke anbefale dem.
Mit klare råd: Køb bil lokalt og vælg en forhandler, der tager ansvar – gerne med fabriksgaranti.

1. april 2025

Bilsælgere kan jo “altid” stole på

Men der var en passioneret mand som tilgik mig på en måde hvor skepsissen måtte forstumme 🙌🏻👍🏻
Jeg kiggede på flere biler i landet og viste ham også ærligt hvor de ville betale en del mere for min brugte Mercedes- men Jesper forklarede de forskellige udstyrsniveauer og gik meget ind i vores private forhold, samt hang i kl 18,21,07. Mv.

Jeg havde mange 100 sms’er omrking hvordan vi kunne komme i mål.

Til syvende og sidst kørte vi odense-Haderslev og fik kørt i den bil der tiltalte os mest af de 2 udvalgte (hvoraf den ene var Jespers egen) vi faldt for bilens farve og købte den.
Ved levering en uges tid efter tog Jesper igen en ny positiv drejning fra fordommen omkring bilsælgeren…

Informationen omkring infotainment og bilens funktioner, serviceinterval osv blev gennemgået minutiøst og Jesper havde kun fokus på vores familie imens vi fik overdraget køretøjet.

Kort sagt en dejlig ærlig oplevelse af en klsssesisk bilsælger som står ved de ting han siger og lover..

Det føltes trygt, jeg er super overrasket!

Må håbe det fortsætter også for jer andre.
(Tak igen Jesper for kampen🙏🏻😀.!)

5. marts 2026

Kommer fra Sjælland. Helt igennem fantastisk oplevelse.

Helt igennem fantastisk oplevelse.
Jeg har lige købt en nyere bmw hos autoleth A/S.
Bilen jeg købte var prissat fint ift. markedet, og min bil de tog i bytte, fik jeg ligeledes en fornuftig pris for.
Helt fra første henvendelse, og til aflevering blev jeg mødt at venlig og kyndig behandling. Jeg kommer fra Sjælland, og har alligevel et pænt stykke vej at køre. Og de løb lige den ekstra mil, og pressede citronen lidt, for at kunne levere bilen hvor det passede bedst ind i mine planer. Alt gik over forventning.

20. november 2025

Tag dog ansvar, og kom ned fra piedestal

Min BMW ville ikke starte. Fik den transporteret til Autoleth, som kom med diagnosen defekt starter.
Stillede spørgsmål til diagnosen og fik en mail på test metoden med konklusion, at det kun kunne være det. Fik starter skifte, men efter kort tid var det samme problem. Autoleth lavede ny diagnose, at det kunne være CAS modul. Bilen har ikke CAS modul. Ved at spørge ind til om de viste hvad diagnosen var, var svaret nej og de anbefalede en total opdatering af software som kunne tage op til 8 timer. Kørte bilen til en professionel BMW specialist i Kolding, som konstaterede det var bundstykket til tændingsnøgle der var årsag. Reparation til 1/3 af hvad det uden afhjælpning havde kostet hos Autoleth. De har nu smidt mig i fogedretten fordi de mener at have krav på den sidste ubrugelige diagnose, og vil ikke i dialog om kolanse for den forkerte diagnose på starter. Tag dog ansvar for jeres arbejde.

17. oktober 2025

Kvalitet og service

Super hyggelig og uovertruffet SERVICE!!!

21. august 2025

Kære Kunde

Tusind tak, for din anmeldelse.

Team Autoleth

Kun haft gode oplevelser hos Autoleth

Alle opgaver er blevet løst professionelt og med høj grad af imødekommenhed.

Tidligere var jeg kunde hos Jan Nygaard i Ejby, men i forbindelse med jobskifte og ny lokation benytter jeg nu Autoleth i Haderslev og det har været et rigtig godt valg.

Kan varmt anbefales!

16. august 2025

Kære Tobias

Tusind tak for din positive feedback.
Vi ser frem til at servicere dig fremadrettet.

Team Autoleth

I forbindelse med div

I forbindelse med div. service på min bil oplevede jeg en fantastisk god service.

10. juli 2025

Kære Bo

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Vi er super glade for at din oplevelse lever op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på dig som kunde og glæder os til at betjene dig i fremtiden.

Altid godt humør og god service

Altid godt humør og god service

9. juli 2025

Kære Michael

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi elsker at få roser og bestræber os på at kunderne altid for en god oplevelse.

Vi ønsker dig og din familie en rigtig god sommer.

Mvh. Team Autoleth

Når 5 stjerner ikke rækker

Service i særklasse
Efter et par forgæves besøg på andre værksteder, kom jeg i kontakt med eftermarkedschef Karina hos Autoleth, hun ville meget gerne give det et skud med fejlfinding på min I4.
Det tog den dygtige tekniker 3 kvarter at lokalisere den første fejl, og en aftale om udbedring blev lavet.
Herefter er yderligere en fejl blevet rettet, alt til perfektion, og alle aftaler overholdt til punkt og prikke, tillige med et løbende informationsniveau fra Karina, som er klart ud over det sædvanlige, helt igennem en positiv oplevelse.

16. maj 2025

Besvarelse fra Autoleth A/S

Tak, er blot et fattigt ord.
Hvor er vi glade for at vi kunne hjælpe og du viste os den tillid.

Vi glæder os til at service dig fremadrettet.

Team Autoleth siger tunsind tak for din anmeldelse, og ønsker dig og din familie en rigtig god sommer.

Mvh. Autoleth A/S

Brugt Bil

Køb aldrig brugt bil hos Autoleth A/S de tjekker ikke deres brugt bil før de sælger dem :(

Jeg anbefaler ikke at køb brugt bil hos dem

24. april 2025

Hej Ib

Jeg kan ikke rigtig finde dig i vores kundekartotek, men vi er da kede af at høre om din oplevelse.

Vi vil rigtig gerne høre fra dig, så denne situation du oplever ikke sker igen.

Du er velkommen til at ringe 74532444 og spørg efter Karina, så vi kan tage en dialog om dit forløb.

Ønsker dig en rigtig god dag.
Mvh. Autoleth A/S

Skift af forrude på i4 er flot udført…

Skift af forrude på i4 er flot udført arbejde. Ingen synlig lim, ingen fejl på sensorer.
Fin lånebil til rådighed, og jeg kunne afhente min egen bil i god tid igen.
Papirarbejdet med forsikringsselskabet forløbet glat.
Jeg er meget glad for det udførte arbejde og betjening.

4. marts 2025

Hej Carsten

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for du valgt og benytte os som din faste service partner.

Vi ser frem til at servicere dig og din bil fremadrettet.

Fantastisk service!

Jeg havde for nylig min bil til serviceeftersyn hos Autoleth, og jeg må sige, at det var en positiv oplevelse fra start til slut.

Allerede ved tidsbestillingen blev jeg mødt af en imødekommende og professionel tone, hvor værkstedet var fleksibelt i forhold til mine ønsker. Det var nemt at finde en tid, der passede mig, og jeg fik en klar og præcis forklaring på, hvad serviceeftersynet ville indebære.

Da jeg afleverede bilen, blev jeg taget godt imod af personalet, som gennemgik opgaven med mig, så jeg vidste præcis, hvad der skulle laves. Det gav mig tryghed, at de ikke bare fulgte en standardtjekliste, men faktisk tog sig tid til at lytte til mine eventuelle bekymringer om bilen.

Mens bilen var på værkstedet, blev jeg holdt opdateret om processen, og da jeg hentede den, fik jeg en grundig gennemgang af, hvad der var blevet lavet. Det, der virkelig skilte sig ud, var den ærlige og gennemsigtige rådgivning – ingen unødvendige ekstraudgifter, kun det nødvendige, hvilket gav mig stor tillid til deres arbejde.

Bilen kørte som en drøm efter serviceeftersynet, og jeg kunne tydeligt mærke, at der var blevet taget hånd om selv de små detaljer. Hele oplevelsen var præget af høj kvalitet, god kommunikation og en kundeservice, der føltes personlig og oprigtig.

Jeg kan varmt anbefale Autoleth til alle, der ønsker et professionelt og pålideligt værksted. De leverer ikke bare god service – de skaber en kundeoplevelse, der gør, at man har lyst til at komme igen.

28. januar 2025

Besvarelse fra Autoleth A/S

WUP WUP - Vi kan slet ikke få armene ned, hold nu op hvor er det overvældene med alt den ros.

Mette af hjertet tusind tak for din positive feedback.

Vi ser frem til at servicere dig fremadrettet.

Superservice !

Superservice !
Jeg fik serviceret og gennemgået min bil inden syn.
De fandt flere ting i deres fejlsøgning, som jeg fik udbedret samme dag.
Bilen blev nysynet og kunne hentes igen sent om aften, via deres nøglenoks.
Helt perfekt for mig som arbejder i en anden by.

4. februar 2025

Kære MFM

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Vi er super glade for at din oplevelse løber op til dine forventninger, og ikke mindst glæder vi os til at servicere dig fremadrettet.

En Uovertruffen Serviceoplevelse – Autoleth er i en Klasse for Sig

Jeg har for nylig haft min BMW til service hos Autoleth, og jeg kan ærligt sige, at det har været en af de bedste oplevelser, jeg har haft med bilservice. Fra det øjeblik, jeg kørte ind, kunne jeg mærke, at dette var et sted, hvor kundeservice og faglighed er i højsædet. Jeg blev mødt med et smil af en ung dame og generelt en meget professionel attitude fra personalet, og de var virkelig opmærksomme på mine behov og spørgsmål.

Først blev jeg grundigt informeret om, hvad servicen ville indebære. Jeg havde selv nogle bekymringer omkring bilens bremser og motor, og det blev straks adresseret af en tekniker, som forklarede, hvad der kunne være årsagen og hvad der skulle tjekkes. Det var tydeligt, at de ikke bare gjorde arbejdet for at få det overstået – de var virkelig interesseret i at sikre, at min bil var i optimal stand.

Under servicen fik jeg en detaljeret opdatering på bilens status. Autoleth havde udført en grundig gennemgang af alle væsentlige komponenter, herunder bremserne, oliesystemet, motoren og elektriske systemer. De nævnte, at de havde skiftet olie og filtre og foretaget en grundig test af bilens bremseforhold, hvilket gav mig stor ro i sindet, da jeg ved, hvor vigtigt det er at få det tjekket regelmæssigt.

Derudover fandt de et lille problem med bilens kobling, som de hurtigt informerede mig om. Jeg satte stor pris på, at de ikke blot havde løst problemet hurtigt og effektivt, men de havde også valgt en løsning, der var både omkostningseffektiv og holdbar. De gav mig en grundig forklaring på, hvorfor det var nødvendigt, og hvordan det ville kunne forhindre større problemer i fremtiden.

Jeg blev også tilbudt en bil, mens min egen var til service, hvilket gjorde hele oplevelsen endnu mere bekvem. Det er små detaljer som disse, der virkelig gør forskellen.

Da jeg hentede bilen, var den også grundigt rengjort både indvendigt og udvendigt. Det er tydeligt, at Autoleth ikke kun ser på service som en teknisk opgave, men som en mulighed for at give kunderne en førsteklasses oplevelse.

Samlet set er jeg utrolig glad for den service, jeg har fået hos Autoleth. De er professionelle, pålidelige og går den ekstra mil for deres kunder. Jeg føler mig tryg ved at overlade min BMW til dem, og jeg kan varmt anbefale dem til alle, der ønsker høj kvalitet og et højt niveau af kundeservice. Jeg kommer helt sikkert tilbage, næste gang min bil trænger til service.

De varmeste anbefalinger - Hilsen Jesper

24. januar 2025

Besvarelse fra Autoleth A/S

WOW - Hold nu op en flot anmeldelse.

Tusind tak Jesper.
Tak er blot et fattigt ord, men for os betyder det så meget mere at kunderne føler sig tilpas, trygge samt har tillid til os.

Vi arbejder benhårdt hverdag for at optimere og hvor er det fedt at læse at det giver positiv afkast.

Endnu engang TUSIND tak, vi glæder os til at servicere dig i fremtiden.

På glædeligt gensyn.

Team Autoleth A/S

Jeg vil på det kraftigste fraråde andre…

Jeg vil på det kraftigste fraråde andre at benytte dette værksted. Mine forældre afleverede en bil som skulle have opdateret den indbyggede navigation før kør selv sommerferie i maj 2024. Værkstedet informerede mine forældre om, at dette aldrig var gjort før.
Mine forældre afleverede en bil med en velfungerende navigation men modtog efter gentagende værkstedsbesøg en bil med defekt navigation med beskeden om, at skærmen var brændt af under opdatering og og Autoleth kunne skifte skærmen for ca. 20.000kr.
Vi valgte at køre bilen til en uautoriseret bmw specialist som grinte af Autoleths diagnose og fiksede opdateringen for 1200kr inkl moms. Skærmen fejlede intet og fejlen bestod i inkompetance fra Autoleths side.
Efterfølgende dialog med deres yderst ubehøvlede og nedladende eftermarkeds assistent medførte, at vi ville modtage en regning på opdatering af navigation til 1800kr. Betalte vi den ville de slå en streg over arbejdstimer på fejlsøgning, software opdatering mm, såfremt jeg ikke ville ytre mig kritisk omkring Autoleth.
I januar 2025 (5-6 måneder efter aftalen) modtog mine forældre pludselig en besked fra forhandlerens bogholderi omkring, at de havde en ubetalt regning i deres system. Efter endnu en dialog med deres eftermarkeds assistent kunne han pludselig kun huske brudstykker af aftalen. Han var bestemt uforstående overfor min udlægning af aftalen, men var endnu engang villig til at “slette” fakturaen såfremt fortællingen blev mellem os og dem. Vi valgte at betale mod, at vi modtog en SKRIFTLIG bekræftelse på, at vi ikke havde flere økonomiske udestående med Autoleth.
Mit bedste råd - bliv væk og undgå inkompetance, løgn og misligholdte aftaler.

8. januar 2025

Hej Mirko

Vi tager kritikken til os, men er slet ikke enige i din/ jeres anke.

Der vil altid være 2 sider af en sag. Og her må vi understrege at du aldrig har været her i huset som kunden, ej heller på vores værksted.

Men skriver som en tredje person der har sin engen opfattelse.

At hænge os ud online, samt true os over telefonen, hvis vi ikke kreditere så vil du skrive en dårlig anmeldelse.
Hvilket denne anmelde er resultat af.
Det ser vi som meget usmageligt og ikke en sti vi vil gå ned af.

Autoleth A/S

Useriøs og uprofessionel BMW service…

Useriøs og uprofessionel BMW service partner. Vil gøre alt for et mersalg, og vil ikke rette de skader de laver.

19. oktober 2023

Godmorgen Mads

Kan ikke se når jeg slår dit navn op i vores kundedatabase at du har været hos os siden 2022.

Men vil selvfølgelig gerne at alle har en god oplevelse, derfor vil jeg gerne gerne høre nærmere fra dig. Vil du være sød at kontakte os på tlf. 74532444
Mvh. Eftermarkedschef Karina

Køb og reklamation

Købte en bil hos Autoleth i slut maj 2024. Købsprocessen var uden besvær og med meget god og professionel kundeservice af Jesper - alt passede bare og hele processen var gennemsigtig og ærlig - bilen havde nogle mangler, som sælger opdagede efter købet, men løste alt der skulle laves uden beregning og endda med gratis lånebil - ikke ligesom andre tidligere forhandlere, der skjuler småting osv. og ikke vil stå til ansvar. Efter noget tid havde bilen nogle mindre mekaniske problemer, hvilket Autoleth tog fuldt ansvar for og dækkede alle omkostninger for reparationer - og igen med gratis lånebil i perioden. De holder det de lover og forsøger ikke at undgå diverse reklamationer og forsøger at give køberen skylden for fejl/mangler, men står ved det de sælger. Tak til Karina og Christian for den ekstraordinære service, de har stillet til rådighed efter købet af bilen. Det er sjældent man finder det hos bilforhandlere i dag. Derudover giver de gode priser på bmw service. Professionelt og autoriseret værksted med priser i den lavere ende end andre værksteder tilbyder.
Vh Ratko

27. august 2024

Kære Ratko

Tusind tak for dine rosende anmeldelse. Vi er glade for at servicere dig som kunde, og ser frem til at servicere dig i fremtiden.

Mvh. Team Autoleth A/S

Ville have givet 0 stjerner hvis jeg…

Ville have givet 0 stjerner hvis jeg kunne...

De lavede meget mere på min bil end jeg havde bedt om, og uden at informere mig om det, så nu står jeg med en kæmpe regning, for noget jeg enlig ikke havde behøvet....

15. august 2024

Hej Peter

Er ked af din oplevelse, det virker meget underligt at der skulle være udført arbejde som du ikke har accepteret.

Derfor vil jeg selvfølgelig gerne i dialog med dig og se nærmere på din sag.

Vil du ikke kontakte os på tlf. 74532444.