KH Automobiler A/S - CarPeople Skjern Anmeldelser 82

4,1

Vi købte vores Kia ved Frederik hos KH Automobiler. Frederik gav en fantastisk god service under både køb og overlevering af bilen. Som kunde føler man sig bare super godt tilpas, og vi vil helt kla... Se mere

Som køber, er man i trygge hænder hos KH Automobiler, det var også tilfældet, da vi købte vores E Niro, bytteprisen var fair og selve handelen foregik helt uden unødige salgstaler m.v. Udlevering af... Se mere

Frederik hos KH Automobiler har været en aldeles fremragende hjælp, da vi var på udkig efter vores første elbil. Han fik os straks til at føle os trygge, med sin reelle og nede på jorden jyske udst... Se mere

1. Bilforhandler
  2. Autoværksted

Om KH Automobiler A/S - CarPeople Skjern

Vi er utrolig glade for, at du tager dig tid til at bedømme dit besøg hos KH Automobiler A/S. Vi forsøger hele tiden at blive bedre og optimere vores kundeservice, så derfor er din mening meget vigtig for os. Vi vil bruge din mening til at sikre, at vi altid leverer den absolut bedste service overfor vores kunder, så dit næste besøg bliver endnu bedre.

Tryghed.

Alt, hvad der har med din bil at gøre, er en tillidssag. Derfor vægter vi her hos KH automobiler både kvalitet og kundetilfredshed ekstremt højt. Vores erfarne og kompetente bilfolk arbejder hver dag for, at du får en god oplevelse, uanset om du leder efter din næste bil eller skal have serviceret eller repareret den, du allerede har.
Vi glæder os til at se jer.
KH Automobiler A/S

4,1

God

Svarer typisk inden for 1 måned

Kan absolut ikke anbefales

Kan absolut ikke anbefales, hverken til køb af bil eller værkstedsbesøg. Min oplevelse er, at dette sted er eksperter i at fralægge sig ethvert ansvar og tørre hele regningen af på kunden, selv når det gælder alvorlige fejl på en næsten ny bil. Deres tilgang til reparation virker til at være konceptet 'vi skifter bare dele ud fra en ende af på kundens regning, indtil problemet forsvinder'. Jeg endte med at betale for en reparation, der ikke løste det fulde problem, og blev derefter opkrævet betaling for en såkaldt diagnose, som et andet specialværksted efterfølgende kaldte ubrugelig.
​Jeg kan se på andre svar herinde, at de gerne henviser til Købeloven for at virke korrekte. Men gør jer ingen illusioner: Det virker stort set umuligt at bevise noget over for dem, da de finder enhver undskyldning for at afvise ansvar.
​Jeg er sikker på, at de også her vil komme med et 'smart' og velformuleret svar for at få det til at se ud som om, de har ret, men fakta er, at deres metode kostede mig dyrt uden at jeg fik en løsning.

6. januar 2026

En rigtig god oplevelse.

Vi havde en rigtig positiv oplevelse hos KH Automobiler.
Fra første kontakt med Berit var tonen behagelig, og imødekommende. Der blev taget sig tid til at besvare mine spørgsmål, og vi følte os aldrig presset til noget.

Bilen vi købte var i rigtig fin stand – præcis som beskrevet i annoncen. Den var klargjort og ren ved afhentning, og alt fungerede som det skulle.
Så det var næsten synd den skulle direkte ud i regn og blæst.

Bilen havde fået en opdateret batteritest hvilket (for mig) beviser at forhandleren går op i både kvalitet og kundetilfredshed.

Vi lavede et par tilkøb (undervognsbehandling og vinterdæk med et specielt ønske af fælge) som muligvis kunne være klaret en lille smule billigere hvis man selv vil bruge tid på at “nørde” markedet helt i bund. Men prisen på disse tilkøb var meget fair og så var det dejligt nemt at få KH Automobiler til at stå for alt det praktiske, så vi ikke selv skulle bruge tid på dette efterfølgende.

Alt i alt en tryg og positiv handel.
Vi kan varmt anbefale KH Automobiler til andre, der leder efter en brugt bil og sætter pris på god service.

22. oktober 2025

Varmluft på Flaske. Uden at få flasken med.

15/10 besøgte jeg firmaet, da jeg havde set de havde lidt ekspertise i Renault & Dacia. Min Dacia havde fået en skavank, som jeg ville have en diagnose eller overslag på at få rep. Men det kunne han ikke uden at skulle have deres nye dyre Måleudstyr på. Ok. Fik så en tid d.d. 12:30. Pris 535kr. En Personale kørte så en tur. Jeg gik ind i butikken. For man burde jo have tillid. Efter ca. 1/2 time kom han. Hvornår jeg havde fået skiftet knastkæde…. Ikke. 137.000 km. Det skulle de have åbnet at se, for at kunne måle fejlen. Hvilket MåleUdstyr der ikke kan FejlDiagnosticere. Mon det er meget andet end et Voltmeter. Jeg skal IKKE have åbnet nogen motor. Så tvivler jeg ikke på, at Taxameteret tæller. Og DET vidste han udmærket, jeg IKKE ønskede. Jeg var kommet i tillid til, at få en diagnose. Jeg ville så betale de 535kr, som aftalt. Ja. Det var for Måleudstyret. Men er der ikke et DiagnosePrint. Nej. Og så en 1/2 times køretur. Knap 900kr uden Kvittering…. En gang VarmLuft på Flaske. Uden af få flasken med. NEVER EVER MORE…. Jeg er selv Faglært. Men ikke på nutidens computerstyrede biler. Ja. Mindre end 1 Stjerne kan desværre ikke gives. Jeg føler mig i den grad til grin.

23. oktober 2025

Kære Kurt,

Tak for din anmeldelse omend det er en dårlig en af slagsen.

Vi har udført lige netop det, som du har bedt om. Du blev orienteret omkring hvad der var konstateret og spurgt mht kæden, da der er tegn på at denne giver dig de udfordringer, der er med udsætter på motor. Og nej vi har desværre ikke evner til blot at åbne motorhjelmen og pege på hvor fejlen ligger.

Du valgte selv at der ikke skulle fejlsøges yderligere på motoren.
Hvis ikke vi har formået at forklare dig korrekt hvad det er du har betalt for i dag, må du meget gerne komme forbi

Hilsen Berit

Kan ikke anbefale og købe en bil hos…

Kan ikke anbefale og købe en bil hos denne forhandler i Skjern.
De har ikke styr på deres papirsager ved salg af biler til private kunder og de vil ikke erkende deres fejl vedrørende manglende garanti
De prøver og beskylde kunderne for deres egen fejl og trækker sagen ud i langdrag.
Så køb ikke bil hos dem i Skjern

12. september 2025

Hej Christina

Tak for din anmeldelse omend det er en dårlig en af slagsen.

Ved køb af en brugt bil hos os, har man altid reklamationsret jævnfør købelovens bestemmelse.

Vi kan slet ikke se, at du skulle have handlet en bil hos os??

Kan kun give de varmeste anbefalinger…

Kan kun give de varmeste anbefalinger til Berit og KH Automobiler. Nede på jorden hvor man føler sig i trygge rammer fra start til slut.

Tak for handlen :)

4. juli 2025

Besvarelse fra KH Automobiler A/S - CarPeople Skjern

Tak for tilliden og handlen

Kundepleje fra allerhøjeste

Jeg købte en Volvo XC40 hos kh automobiler og behandlingen fra Berit var ud over al forventning. Afhentning af bilen var ud over al forventning hvor at bilen var klargjort på alle måder og trods 40.000+km, så stod den som den dag den kom ud fra fabrikken.
KH Automobiler kan anbefales og det er ikke sidste gang at jeg handler bil der!
Absolut en helt igennem professionel og fantastisk oplevelse og handel 😊

11. juni 2025

Besvarelse fra KH Automobiler A/S - CarPeople Skjern

Tak for tilliden og handlen Henrik

Vi kørte fra Fyn til Skjern for at købe…

Vi kørte fra Fyn til Skjern for at købe BILEN, og hvilken god oplevelse, fra prøveturen til afhentning af bilen fik vi den bedste kundeservice og hjæp fra Frederik, han var med hele vejen.
Ved afhentning hjalp han os med at få tilsluttet bilen til appen og vi fik alle forklaringen angående sådan en Elbil.
Også bagefter når der opstod spørgsmål kunne jeg bare skrive til ham og jeg fik svaret med det samme.
Vi vil til enhver tid kører til Skjern igen og kigge på bilen når det bliver tiden igen.

10. maj 2025

Behageligt møde med sælger fra KH automobiler

Behageligt møde med Frederik, som gav sig tid til at vejlede os i købet af en el-bil, som var vores første. Vi fik en reel pris for vores bil som skulle indgå i handelen. Ved afhentningen af bilen fik vi endvidere også en grundig instruktion i alt det nye elektriske. Vi blev også senere ringet op, og spurgt om vi havde nogle problemer med bilen, for så ville han hjælpe os, men alt var OK

3. april 2025

En fantastisk dejlig oplevelse

En fantastisk dejlig oplevelse
At handle bil hos KH. Automobiler i Skjern
Jeg handle over telefonen med Frederik Østergaard, og fik en god service, og svar på mange af mine spørgsmål, og en fantastisk overdragelse af min bil.
Kan give dem 🌟🌟🌟🌟🌟🌟 store stjerner for deres service
Kan godt anbefales at handle bil hos dem, de har gode priser og flotte bil til gode priser i forhold til Risskov.
Jeg er glad for at jeg valgte at handle i Skjern.
Birgit Sørensen

29. januar 2025