Har den 3. September købt en brugt Ford Kuga st.line. i bytte min Mercedes. Jeg fik den højeste byttepris ud af 6 andre forhandlere. Jeg fik en brugt vogn, leveret på 3 dage, som bare ligner en ny bil... Se mere
5 stjerner fordi: 1. Proffesionel og imødekommende. 2. Hurtig og hjælpsom. 3. Meddelsom og gennemsigtighed. 4. Alle aftaler overholdt. 5. Mere end jeg havde forventet (grundet tidligere erfar... Se mere
Jeg havde mange, mange spørgsmål inden mit køb. Heldigvis var begge sælgere + chef meget tålmodige og hjalp mig trygt gennem processen. Dejligt, når halvdelen af min pensionsopsparing blev brugt på b... Se mere
Har brændt mig varm på en Passat årg 2021, og håbede på at forhandler ville handle, men åbenbart kun handle når de får penge i kassen og ikke ud af kassen ( altså vores bil er dyrere end deres bil ) m... Se mere
AUTOLANDET er en erfaren aktør på det danske brugtbilsmarked. Vi har et bredt sortiment af brugte kvalitetsbiler, som vi kan stå ved. Vi forhandler både personbiler i medium- og high-end prisklasse, samt solide varebiler til de danske håndværkere. Prisspektrummet går fra 75.000 kr. og op til 500.000 kr. I de 20 år vi har eksisteret, har vi med stolthed sendt over 6000 biler på de danske veje.
Falkevej 33, 4600, Køge, Danmark
- salg@autolandet.dk
- www.autolandet.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Køb og salg.
Jeg havde en rigtig god oplevelse med sælgeren Casper. Han er en sød, forstående og hjælpsom mand.
Klar anbefaling!
Har haft en god og behagelig oplevelsem
Har haft en god og behagelig oplevelse. Sælger er meget hjælpsom omkring køb af bil.
Købte min nye bil hos autolandet
Købte min nye bil hos autolandet, og må sige at Casper ydede top service hele vejen rundt. Kan klart anbefales.
Meget tilfreds med handel
Meget tilfreds med handel god service og hjælpsomme med alle spørgsmål virkelig god oplevelse.
Fremragende oplevelse!
Jeg fik købt en lækker Jaguar, fik en kanon aftale samt vidunderlig service af Troels fra Autolandet.
Bilen har kørt upåklageligt indtil videre og det håber vi selvfølgelig fortsætter!
Det er helt sikker en bilforhandler der fortjener et kig på hjemmesiden igen, hvis jeg evt skulle kigge efter en ny slæde!
5 kæmpe stjerner herfra! ⭐️
Bilkøb der endte lykkeligt
Min kæreste og jeg har haft en del oplevelser med AUTOLANDET på relativ kort tid.
De købte vores brugte suzuki vitara til en flot pris. Professionel behandling og god ekspedition.
Et par måneder senere kommer vi retur til samme forhandler for at købe bil nr 2. Valget falder på en VW Up, som af årsager uden betydning for denne anmeldelse, bliver leveret retur.
Hvorom alting er, hjælper AUTOLANDET os med at købe en anden bil i huset, og sørger for at vi kommer 100 procent i mål med vores køb. De har hele vejen været venlige, ærlige og imødekommende.
Vi vil ikke tøve med at anbefale dem til vores netværk, da de yder en sublim service.
Købte i maj 2021 en skoda fabia hos…
Købte i maj 2021 en skoda fabia hos autolandet, en god oplevelse, i sep 21 stod kabineblæser af på bilen, og autolandet sørgede som altid for at tingene bare blev lavet.
Nu er der ikke mere garanti på bilen, men kabineblæser valgte endnu en gang at stå af, kontaktede autolandet, da den jo var under 1 år gammel, og jo den skiftede de igen uden beregning.
Så ikke sidste gang vi køber bil der.
Super rar og troværdig bilhandler
Jeg har købt en brugt Skoda Octavia hos Autolandet og kan varmt anbefale dem til andre. De var rigtig søde og hjælpsomme, da vi var ude og se på bilen, og de hjalp os godt igennem hele processen.
Efter købet fik jeg set forkert på leveringsdatoen, som jeg fejlagtigt havde troet var én uge tidligere. Men så ringede jeg bare til dem, og så sørgede de for alligevel at have bilen klar en uge tidligere på den dato, hvor jeg havde brug for bilen. Hvilket de jo slet ikke behøvede.
Så kun varme anbefalinger herfra!
Super service!
Rigtig God service fra Ruhsen og hans drenge!
Kommer helt sikkert igen hvis vi skal have number 2 bil.
Det bedste sted!!
Vi har endnu engang købt bil hos AUTOLANDET - og vi kan kun anbefale det! De er altid klar til at hjælpe, svare på spørgsmål og sørge for en fantastisk service! Vi har brugt deres værksted siden vi købte den første bil hos dem - og alt fungerer bare. Så hvis man vil købe bil og have en tryg og god mavefornemmelse, så er AUTOLANDET klart et sted vi kan anbefale!
Nok den mest Uprofessionelle sælger…
Nok den mest Uprofessionelle sælger afdeling jeg nogensinde har oplevet. Aftalte i går at jeg skulle komme og kigge på en opel Insignia i dag kl 10. Men de vælger at sælge bilen i går kl 18 uden at give besked, så jeg er kørt forgæves til Køge. Det er definitivt ikke et sted jeg på nogen områder kan anbefale.

Besvarelse fra AUTOLANDET
Enestående service
Enestående service, absolut venlighed, tilgængelig til at give enhver form for information om køretøjet og om papirarbejde.
Fremragende brugt.
Hilsen fra den italienske familie
Meget behagelig oplevelse
Meget behagelig oplevelse.
Troels er en utrolig rar og rolig person.
Alt var som det skulle være.
Køber gerne en bil af dem igen.
Super afvikling
Super afvikling - købte bilen til levering 3 uger efter. En del småfiks/service blev aftalt. Alt klappede og bilen blev afleveret præcist som aftalt, med en behagelig og personlig service oveni. Tak for det
Troels gav super service og en god mavefornemmelse
Vi fandt en stor og fin familiebil hos Autolandet Køge, som var i rigtig fin stand og blev gennemgået og opfrisket fra top til tå inden vi overtog den. Troels gav os en rigtig god, ærlig og grundig service, og efter vi har kørt rundt i bilen i nogle uger nu, er oplevelsen om muligt endnu bedre. Det føles som om vi kører i en ny bil, selvom den har 7 år på bagen.
Alt i alt en virkelig god oplevelse!
Ærlig og rar service!
Som første gangs bilejer var jeg yderst glad for den gode service omkring hvad mine behov i en bil skulle være. Ærlig og rar sælger! (Troels).
Ekstra vinterdæk med gratis, som var monteret til afhentning (fedt da vinteren lige var startet). Bilen stod flot og ren!
Grundig service inden køb og skift og tjek af alle nødvendige ting.
Kæmpe anbefaling herfra!
- Monica
Købte en Citröen C3 fra 2013
Købte en Citröen C3 fra 2013, ordentlighed og punktlig prægede handlen, dette lige fra prøveturen - indgåelse af købsaftale - udlevering af bilen. 100% i orden handel.
Har været der flere gang
Har været der flere gang, og kan kun anbefale dem, service i top
Brugt ford focus
Købte en brugt ford focus, ikke de store problemer med den udover nogle få ting, men det er også forventeligt med en brugt bil. Den var helt ren og blev nysynet / serviceret og det var mere end jeg kunne håbe på.
Super service og imødekommende personale. Tak for handlen :)
Købte bil hos autolandet
Købte bil hos autolandet, og kom til at starte bare for at kigge på en hybridbil, sælger (Troels) spurgte til mit behov og fortalte mig rimeligt hurtigt at efter mit behov var det jo nok mere en Diesel bil jeg skulle kigge, meget behjælpelig og ærlig oplevelse, for egentlig kunne jeg jo godt se han havde ret.
Tak for det 🙏🏻
Mvh. Jens