Pedersen og Nielsen Automobilforretning Anmeldelser

1.813

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 123 anmeldelser, var de fleste anmeldere nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse og bilkøb. Mange forbrugere fremhæver salgspersonalet for en professionel, ærlig og utrolig imødekommende betjening, hvor man virkelig føler sig set og værdsat som kunde. Kunderne fortæller, at de føler sig i trygge hænder, og at den gode dialog samt opfølgning under hele forløbet gør handlen komfortabel. Nogle anmeldere var ikke glade for værkstedets manglende kommunikation, lange ventetider og uventede ekstraregninger efter reparationer. En del personer bemærkede desuden tekniske fejl ved bilerne samt problemer med opladning og service, som skabte frustrationer. Enkelte købere oplevede også uprofessionel håndtering og svære tider med at få svar fra afdelingerne.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder deler tvetydige meninger om service. Mens nogle forbrugere roser den hurtige og venlige vejledning,... Se mere

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om product, da nogle fremhæver en god og grundig gennemgang af bilen samt... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver positive aspekter af staff og udtrykker stor tilfredshed med den professionelle og... Se mere

Price

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med priser og regninger. Mens nogle forbrugere oplevede... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med kundeservice, hvor nogle forbrugere fremhæver en utrolig... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Købte ny bil hos pedersen & nielsen i Hadsund. 14 dg efter sprang vores soltag, fik af vide der ingen tidshorisont var på at skaffe dette. Så Thomas Bøgh gjorde en ekstra indsats, så stor ros til h... Se mere

Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til denne bilforhandler. Allerede fra første opkald – hvor telefonen blev taget med det samme – har servicen været helt i særklasse. Hele håndteringen af mit b... Se mere

Jeg havde en rigtig god oplevelse, da jeg købte bil for ca. 1 år siden hos Pedersen og Nielsen Hadsund. Servicen var professionel, ærlig og imødekommende fra start til slut. Bilen levede fuldstæ... Se mere

Jeg havde fornøjelsen af at blive betjent af Rasmus hos Pedersen & Nielsen i Hadsund da jeg skulle have ny bil, og jeg må bare sige, at han virkelig brænder for sit arbejde. Fra start til slut gjorde... Se mere

1. Bilforhandler
  2. Bilsalg
  3. Autoværksted
  4. Butik med biltilbehør
  5. Renault-forhandler
  6. Volvo-forhandler

Pedersen & Nielsen Automobilforretning er en af Jyllands største bilforhandlere med tilhørende autoværksteder. Vores bilmærker Volvo, Ford, Kia, Suzuki, Mazda, Nissan, Jac, Isuzu og Maxus forhandles hos vores ti forhandlere og serviceres af vores tilhørende autoriserede autoværksteder. Vores salgsafdelinger i Aalborg, Randers, Auning, Risskov, Frederikshavn, Hjørring, Hadsund, Grenaa, Sønderborg og Aabenraa bestræber sig på at yde professionel rådgivning, når du skal købe eller lease din næste bil.

Middel

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.813)

Vi har købt bil hos Pedersen og Nielsen…

Vi har købt bil hos Pedersen og Nielsen Automobilforretning, Randers afd. og har både i forbindelse med salget og efterfølgende reparation fået en outstanding service. 5 stjerner herfra til Alexander og teamet i Randers.

4. februar 2026

Hej Jan

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord! Det glæder os utrolig meget at høre, at både salget og den efterfølgende service har levet op til dine forventninger. Vi sender en særlig tak videre til Alexander og hele teamet i Randers, som uden tvivl vil blive glade for din anerkendelse.

Vi ønsker dig mange gode kilometer i din nye bil, og du er altid velkommen forbi igen :)

Pedersen & Nielsen Automobilforretning

min oplevelse er noget af det værste…

min oplevelse er noget af det værste jeg har prøvet.
min bil skal repareres med en fejl i motorn. kommer der op, for så at få afvide at den del har de ikke, de ringer når de har delen, der går en uges tid, så ringer de og ber mig komme op, så de kan lave bilen, nå, jeg kommer op. jeg får afvide det vil gå 1,5 timer. efter 3,5 spøger jeg hvad status er, får så afvide de ikke lige kan fixe det nu og her. nå, jeg bliver sendt hjem igen, og så skal komme op igen nogen dage senerer, så jeg kan efterlade bilen og så låne en lånebil, til den var klar. dagen efter, får jeg afvide jeg kan hente bilen, så jeg kører der op, henter bilen, og tænker, endelig.. men nej nej. jeg kører små 80 kilometer hjemaf, så siger bilen, motorfejl. jeg ringer op til dem, og siger klart og tydeligt at jeg gerne vil afleverer bilen, og så må de skaffe en lånebil til mig, det er iorden får jeg afvide, jeg nævner at jeg er på vej, men sidder i kø. det var iorden jeg kom bare når jeg kunne. jeg får vendt rundt, står uden forand forretningen klokken 17:04. og så er der lukket. slukket. ikke engang et opkald til mig om at spøger hvor langt jeg var. så afsted hjem igen, jeg har kørt 189 kilometer x10 plus 2x80 for INGENTING. godt nok langt at kører fra tønder til greenå...

19. januar 2026

Hej Alex

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse! Først og fremmest vil vi gerne beklage det forløb, du har været igennem. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at give vores kunder.

Vi forstår fuldt ud din frustration over de mange forgæves ture, den manglende afklaring undervejs og især situationen, hvor du ankom til en lukket forretning, selvom du havde været i kontakt med os og informeret om forsinkelsen. Det er ikke acceptabelt, og vi beklager meget!

Når en bil kommer tilbage med samme fejl kort efter reparation, er det ekstra frustrerende – og vi anerkender, at det har kostet dig både tid, besvær og mange kilometer på vejen. Det er helt forståeligt, at det har givet dig en meget dårlig oplevelse.
Hvis du fortsat oplever problemer med motorlampen, er du mere end velkommen til at kontakte os igen. Så ser vi naturligvis på sagen sammen og finder en god og fornuftig løsning.

Vi beklager endnu engang og tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Pedersen & Nielsen Automobilforretning.

Fantastisk service

Fantastisk service. Tusind tak. Havde et problem med baglygterne. Fikset billigt og proff.

21. januar 2026

Hej Mads

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at vi kunne hjælpe dig hurtigt og professionelt med baglygterne.

Pedersen & Nielsen Automobilforretning

Købte en Brugt BMW IX1 ved jeres…

Købte en Brugt BMW IX1 ved jeres afdeling i Risskov.
Jeres sælger Andreas Madsen er en meget kompetent sælger. Tak for en god handel.

9. januar 2026

Hej Brian

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om din oplevelse i vores afdeling i Risskov. Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med handlen og ikke mindst servicen :)

Vi håber, du bliver rigtig glad for din BMW iX1. Skulle du få brug for os igen, står vi altid klar til at hjælpe.

Fantastisk service
Fik fantastisk service i Hadsund da jeg skulle have ny bil

5. oktober 2025

Hej Mark

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de flotte ord. Det glæder os rigtig meget at høre, at du fik en fantastisk oplevelse hos os i Hadsund i forbindelse med dit bilkøb. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding.

Rigtig god fornøjelse med din nye bil – vi håber, du bliver glad for den :)

Pedersen & Nielsen Automobilforretning

Vi købte en ny EX40 i November ved…

Vi købte en ny EX40 i November ved Aalborg afdelingen ved sælger F......, da vi hentede bilen var den ene fælg ødelagt, og vi oplyser F om det, vi blev enige om at han ville undersøge om den kunne laves eller vi skulle have en ny, når han havde fundet ud af det ville han tage kontakt til os, men ingen ringede og vi måtte tage kontakt til F.
Men hver gang man vil have kontakt får man bare en svar besked tilbage om at han må ringe tilbage, men det sker ALDRIG. Det er ALTID os der må tage kontakt, selvom man adskillige gange har fået lovet at han vil ringe tilbage.

I Dec. Kontaktede vi så afdelingen på deres lokal nr. Efter at havde fået den samme besked fra F 2 gange, og utroligt nok var det F der tager tlf. Han lover at sende en mail til os med en tid hvor vi kan komme ind og få skiftet fælgen, og den ville han sende samme dag.... Nu har vi den 11.01 og vi har endnu ikke fået en mail, eller en opringning... så vi køre stadig i en næsten ny bil som har en fælg der er ødelagt... det ekstremt dårligt service ....

Vi føler at efter bilen er afhentes er der ikke meget service tilbage.

OPDATERING EFTER SVAR FRA VOLVO.
Ja vi er enige om vi købte DEMO fælge til vores nye bil, Men vi blev aldrig oplyst at der var væsentligt skader på fælgen, ja brugsridser er der også på en af de andre fælge, og det klager vi ikke over, men dette er ikke KUN en rids, hvilket vi også har fået medhold i.... sælger var lige så overrasket over det var der som vi var, så vi var aldrig blevet oplyst om det. Havde jeg vidst det, kunne jeg nok købe nogle pænere fælge et andet sted.
Nu efter denne trustpilot bliver der som en service tilbudt en rep på fælgene fra volvos side, dette er vi ellers blevet oplyst før ikke kunne lade sig gøre grundet skaden var for stor.

Jeg køber heller ikke en demobil med ødelagt sidespejl fx. Og får af vider at det hvad jeg kan forvente ud fra den selvfølgelig ikke koster det samme som en ny, og for at rette jer, så ja vi købte bil med DEMO fælge og ikke brugte fælge. Demo er brugt til udstilling, eller i til begrænset ture, og med meget begrænset slid. Og slutsedlen siger også demo, og derfor burde man som først lovet skifte den ud med en anden fælg, hvis den ikke kan rep. Jeg siger ikke en helt ny, men en anden demo uden væsentlige fejl

20. november 2025

Hej Thomas

I forbindelse med købet blev der aftalt levering med brugte fælge til dine vinterdæk, og vi har håndteret sagen i overensstemmelse med det aftalte.

Vi forstår dog, at du oplever forløbet som utilfredsstillende, særligt hvad angår kommunikationen, og det tager vi naturligvis til efterretning. Vores intention er altid at yde en ordentlig service – både før og efter bilen er leveret.

God service og erfaring

God service og erfaring, også fleksible når behov.

8. januar 2026

Hej Peter Frank

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede god service og fleksibilitet. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang :)

Helt suveræn service

Helt suveræn service, da min handicapbil begyndte at lugte brændt og var fyldt med røg i kabinen. Pedersen og Nielsen tog den med det samme og hjalp os med lånebil. Helt igennem fantastisk service og kvalitet.

5. januar 2026

Havde min bil til service i går

Havde min bil til service i går. Fik, som sædvanlig, tilsendt video og en prof. liste over ting, som burde laves. Mine bremser på baghjulene blev udskiftet. Pedersen & Nielsen kørte derefter min Ford til syn, som den den selvfølgelig bestod.
Da jeg kørte fra Risskov, var bilen som ny igen, på trods af, næsten 50000 km. på km. tælleren.
Jeg har besøgt værkstedet, siden bilen blev købt, som ny, og føler mig virkelig tryg.
Kurt Løiborg.

6. januar 2026

Hej Kurt

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord :)
Det betyder meget for os at høre, at du føler dig tryg og godt behandlet hos os – særligt når du har været kunde siden bilen var ny. Vi sætter stor pris på din loyalitet og er glade for, at du oplever både service, kommunikation og resultat som professionelt og tillidsvækkende.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang.

Kære Kia Randers / Kia Danmark,

Kære Kia Randers / Kia Danmark,
Jeg skriver for at gøre opmærksom på en oplevelse, som jeg må sige har efterladt mig meget skuffet over den service, jeg har modtaget.
Jeg er ejer af en Kia EV6 årgang 2025, som er serviceret hos Kia Randers, og bilen er for nylig brudt ned og ikke køreklar. I den forbindelse fik jeg oplyst, at Kia Randers ikke kunne tilbyde nogen form for lånebil eller mobilitetsløsning, da det var weekend.
Jeg har fuld forståelse for, at værkstedets åbningstider kan være begrænsede i weekenden. Det ændrer dog ikke på, at det for mig som kunde opleves som meget utilfredsstillende, at man som ejer af en næsten ny bil står helt uden transport, når bilen bryder ned.
Som kunde forventer jeg, at:
En bil af denne alder og med korrekt servicehistorik
Kombineret med et reelt nedbrud udløser en form for mobilitetsløsning, uanset om dette sker via vejhjælp, samarbejdspartner eller anden ordning. At stå uden bil og uden hjælp i en sådan situation harmonerer dårligt med de forventninger, man med rimelighed kan have til et moderne bilmærke som Kia.
Jeg håber derfor, at I vil:
Forholde jer til, om denne håndtering er i overensstemmelse med Kia’s mobilitets- og servicepolitik
Forklare, hvorfor der ikke blev tilbudt nogen løsning
Overveje, hvordan lignende situationer kan håndteres bedre fremadrettet
Jeg har generelt været glad for bilen, og det er netop derfor, denne oplevelse står i så skarp kontrast til mine forventninger.
Jeg ser frem til jeres tilbagemelding.
Nick Bennedsen

27. december 2025

Hej Nick

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – og beklager først og fremmest den situation, du har stået i.

Vi forstår fuldt ud din frustration over at stå uden bil, særligt når der er tale om en næsten ny bil og et reelt nedbrud.

Den konkrete udfordring i din sag opstod, fordi vores salgspersonale ikke har direkte indsigt i den aktuelle status på værkstedets lånebiler – herunder hvilke biler der er udlånt eller allerede planlagt til andre kunder. I weekenden kan dette desværre betyde, at vi ikke øjeblikkeligt kan finde en bil uden risiko for, at andre kunder, som allerede har betalt for en lejebil i forbindelse med deres reparation mandag morgen, står uden den bil, de er blevet lovet.

Når det er sagt, er det ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder – din feedback er derfor både relevant og værdsat.
Vi tager din oplevelse alvorligt og beklager, at vi ikke levede op til dine forventninger i denne situation. Skulle du ønske at drøfte sagen yderligere, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

Tak for din ærlighed og for i øvrigt at fremhæve din generelle tilfredshed med bilen – det sætter vi stor pris på.

Pedersen & Nielsen Automobilforretning

At skifte et defekt tændrør var for "kompliceret"

Det er nemt: Vælg et andet værksted !

Jeg kom med en Ford-motor som hakkede lidt, antageligt på den ene cylinder. Jeg foreslog at checke tændrør og måske tændspole.

1,5 time senere meddelte værkføreren, at de ikke havde fundet fejlen, dog efterspændt et tændrør. Trods diagnoseudstyr og tid så måtte jeg køre derfra med hakkende motor og regning på 2000kr.

To dage efter skiftede et andet værksted tændrøret som var defekt. Nu spinder motoren igen.

Ved følgende fremmøde hos Ford Risskov, om min utilfredshed at betale " 2000 KR. for IKKE AT SKIFTE ET TÆNDRØR ", så fortalte værkfører Jesper, at de ikke havde fundet fejl på tændrør og at de ikke ville gøre noget anderledes på værkstedet en anden gang.

Når Risskovs Ford-værksted med Ford-diagnoseapparat finder det "kompliceret" at finde et defekt tændrør, og værksfører Jesper ikke møder kundes forslag om revidere sin arbejdsmetode samt står fast på 2000kr regning, så vejleder jeg dig at bruge et andet værksted til øvrige "komplicerede" problemer - som vist er alle.

Opdatering 19.12.2025

Pedersen og Nielsen respons er modtaget.

Den omtalte kompensation var omkostning at skifte et tændrør vel i fair erkendelse at defekt tændrør ikke var spottet.

Min opfordring består, at vælge et værksted som kan finde og skifte et defekt tændrør, men også vælger mellem flere metoder end 2000kr omkostninger for at "undgå unødvendige omkostninger".
Uden succes at løse den skramlende lyd fra motoren, så overlod Ford-værkføreren den defekte bil til kunden og spekulerede om evt ny motor til 60-70.000kr. Det synes jeg vil være en del "unødvendige omkostninger" og drejede derfor bilen til næste værksted.

3. december 2025

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger.
Vi forstår fuldt ud din frustration over at forlade værkstedet uden en løsning og samtidig blive præsenteret for en regning. Hos os arbejder vi ud fra et princip om, at vi ikke udskifter dele uden dokumenterbar fejl – både for at undgå unødvendige omkostninger for kunden og for at sikre, at reparationerne er relevante og nødvendige.

Ved dit besøg blev motoren grundigt diagnosticeret med Ford-godkendt udstyr, og der blev ikke fundet fejl på hverken tændrør eller tændspole. Derimod konstaterede vi, at et tændrør var løst, hvilket blev efterspændt. At et andet værksted senere har udskiftet tændrøret og oplevet forbedring, tager vi naturligvis til efterretning – men det var desværre ikke muligt for os at dokumentere en defekt på det tidspunkt, bilen var hos os.

Du er efterfølgende blevet kompenseret, hvilket vi håber viser, at vi tager din oplevelse alvorligt – også selvom vi står ved den faglige tilgang, vi anvender.

Vi sætter pris på, at du har delt din oplevelse, og vi tager din feedback med videre i vores arbejde for løbende at forbedre kundeoplevelsen.

Pedersen & Nielsen Automobilforretning

Hurtig tid og hurtig udførsel

Hurtig tid og hurtig udførsel. Ingen finger at sætte på service.

15. december 2025

Hej Thomas

Tusind tak for din flotte anmeldelse :) Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både hurtig tid og udførsel – og ikke mindst med servicen. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Fået min ev6 og jo den er fantastisk

Fået min ev6 og jo den er fantastisk! Men med Philip var det amazing.. sikke en gut. Har bare været på sagen fra starten. Han fik alt gennemført i en fart og til sidst lavede han en fuld gennemgang…

Har virkelig haft en fantastisk oplevelse og kæmpe tak til Philip

15. december 2025

Hej Martin

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord :)
Det glæder os utrolig meget at høre, at du er glad for din nye EV6 – og ikke mindst at Philip har gjort oplevelsen helt fantastisk for dig. Vi sætter stor pris på din tillid og det betyder meget, at du har følt dig godt hjulpet hele vejen. Din begejstring sender vi naturligvis videre til Philip.

Dårlig kundeservice..

Havde fået et tilbud på 24.000 kr. for nyt ledningsnet på bilen, fik efterfølgende en regning på 39.000 kr
Var på intet tidspunkt blevet varslet, at de ikke kunne løse opgaven til aftalt pris.
Efter en del tovtrækkeri, fik jeg et afslag på 9.000 dog stadig 6000 kr dyrere end den aftalte pris.

Utrolig dårlig kommunikation, under de 3 uger de havde bilen på deres værksted i Risskov. Bilen var ikke klar til aftalt tidspunkt ;-(

29. september 2025

Hej Rasmus

Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af, at forløbet med din bil ikke levede op til dine forventninger – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Det viste sig desværre at der var yderligere fejl på bilen, som gjorde reparationen mere omfattende end først antaget. For at sikre, at du kunne få bilen tilbage hurtigst muligt, traf vi en hurtig beslutning om at udbedre begge fejl med det samme. Det skulle vi naturligvis have informeret dig om, inden arbejdet blev udført – det tager vi fuldt ansvar for, og det beklager vi.

Vi forsøgte efterfølgende at rette op ved at yde en kulance, men vi forstår godt, at du stadig står tilbage med en oplevelse af mangelfuld kommunikation og en regning, der oversteg det oprindelige tilbud.

Din feedback er vigtig for os, og vi vil bruge den til at forbedre vores arbejdsgange og kommunikation fremover.

Pedersen & Nielsen Automobilforretning

Super service både i salgsafdelingen

Super service i Auning, både i salgsafdelingen og på værkstedet. Har handlet bil flere gange med dem, samt fået serviceret disse på værkstedet.
Kan absolut kun give dem den bedste anbefaling 👍

30. november 2025

Hej Poul Henning

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord!

Det betyder rigtig meget for os, at du gang på gang vælger at handle og få serviceret din bil hos os. Vi sætter stor pris på din tillid og er glade for, at både salgsafdelingen og værkstedet lever op til dine forventninger.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang :)

Pedersen & Nielsen Automobilforretning

Periodisk fejl løst – fantastisk arbejde af værkstedet!

Jeg havde tidligere haft en rigtig dårlig oplevelse hos Lindholm Biler, hvor jeg stod med en helt ny bil, der ikke fungerede som den skulle. Problemet blev ikke taget alvorligt, og jeg blev i praksis efterladt med en bil, hvor assistentsystemerne ofte slog fra.

Derfor kom jeg til Pedersen & Nielsen i Randers med en god portion skepsis — men her blev jeg heldigvis mødt af et helt andet niveau af service.

Det var tydeligt, at mit problem var periodisk og svært at genskabe. Alligevel blev der lyttet, og teknikerne arbejdede systematisk med det. Det tog nogle besøg, men de gav ikke op, og til sidst fandt de fejlen: en film på forruden ved regnsensor-/kameramodulet, som ikke skulle være der. Det blev renset og justeret, og forskellen var mærkbar med det samme.

Efter udskiftning af regnsensor og ordentlig rensning af ruden kører assistentsystemerne nu perfekt — selv i mørke, kulde og regn. Det har gjort en enorm forskel i hverdagen.

Jeg vil gerne give 5 ud af 5 stjerner til Pedersen & Nielsen.
Selvom det var en drilsk og periodisk fejl, tog de det seriøst og fik den løst. Det er præcis sådan en oplevelse, man håber på, når man kommer med et problem, ingen andre kunne finde.

5. december 2025

Hej Jens

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er virkelig glade for at høre, at du følte dig taget seriøst og godt behandlet hos os i Randers. Periodiske fejl kan være ekstra frustrerende, så det betyder meget for os at høre, at vores teknikere fandt årsagen og fik løst problemet grundigt og effektivt.

Vi sætter stor pris på din tillid og dine rosende ord :)

dårlig værksted

Sidste år fik de min vinterdæk væk, spørger de om det er okay jeg får nogle andre og lover de er gode. Så sætter de først 2 forskellige hjul på så må derop 2 gange får at få dem på. Nu skal jeg så ha sat dem på et andet sted nu og er det gammel hjul som ikke er til noget 😡😡 tager kontakt til dem, og de har skrevet noget om det i min sag, gad vide hvad de ellers ikke har lavet i den tid jeg har haft serviceaftale ved spændende når den skal på værksted

3. december 2025

Hej

Tak for din anmeldelse, selvom vi naturligvis er kede af at høre om din oplevelse. Det lyder som en frustrerende situation, og vi forstår godt din utilfredshed.

Vi vil meget gerne undersøge, hvad der er sket i forløbet omkring dine hjul og din sag generelt. Du er derfor meget velkommen til at kontakte den pågældende afdeling direkte – så vi kan kigge nærmere på din sag.

Pedersen & Nielsen Automobilforretning

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kæmpe anbefaling til Pedersen &…

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kæmpe anbefaling til Pedersen & Nielsen Risskov – og især Andreas Madsen!

Vi havde kigget biler mange steder, men ingen steder mødte vi så professionel og ærlig en service som hos Andreas hos Pedersen & Nielsen i Risskov.

Først endte vi faktisk med en bil, som jeg simpelthen ikke sad godt i. Det kunne hurtigt være blevet besværligt – men Andreas tog det hele med et smil, lyttede til vores behov og fandt en løsning, så vi i stedet kunne få drømmebilen. Og det gjorde vi!

Gennem hele forløbet – også efter købet – har Andreas været hurtig til at svare, super hjælpsom og tålmodig… selv med alle mine “dumme spørgsmål”, som jeg havde en del af. Man føler sig virkelig tryg og taget hånd om.

Sådan nogle medarbejdere hænger ikke på træerne – slet ikke i bilbranchen.
Pedersen & Nielsen skal være mere end glade for at have ham!

Kæmpe anbefaling herfra 🚗💛

1. december 2025

Hej Christina

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de rosende ord – især om Andreas! Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har følt dig både tryg, hørt og godt behandlet gennem hele forløbet.

Vi ved, hvor vigtigt det er at finde den helt rigtige bil, og det glæder os at høre, at Andreas kunne hjælpe med at finde den perfekte løsning for dig – med både smil, tålmodighed og ægte engagement.

Din anbefaling varmer, og vi lover at sende rosen direkte videre til Andreas :)

Pedersen & Nielsen Automobilforretning

Jeg har kun en god ting at sige om mine…

Jeg har kun en god ting at sige om mine oplevelser med den er bix og det er venlige mennesker og det er ikke ensbetydende med Jeg ikke har måtte kontakte de samme mennesker gentagende gange for at få ordnet mit problem fordi det åbenbart ikke blev løst i første omgang.
Mine problemer:

-Fejl i handles aftalen, jeg skulle have 10.000 ud i hånden i bytte for min bil. Det fik jeg så ikke for sælger havde lavet fejl at jeg gav 10.000 i kontakt.

- lang ventetid på at min ny købte bil blev klar til afhentning, som jeg måtte skrive flere gange for at få en dato på.

- manglende afmeldelse af nummerpladen, de afmeldte ikke min bil som jeg fandt ud af grundet dobbelt betaling ved forsikringsselskab. Der blev jeg så kompenseret men igen jeg skulle selv finde beløbet og lave arbejdet.

- under salg fik jeg afvide bilen havde autohjælp hvis jeg overholdte service som var tilfældet med min daværende bil. Det fandt jeg så ud af heller ikke passede da jeg holdt med et fladt dæk og en 2 årig i armene.

- efter episoden med manglende vejhjælp vil jeg opsige mit service abonnement da jeg nu var helt færdig med firmaet, inden jeg overhovedet havde sendt opsigelsen begyndte jeg at få advarsel SMS'ER om at jeg skulle opdater min betalings metode for at undgå rykkere. Jeg kontakter firmaet som godt kan se min opsigelse og vil ordne det så jeg ikke længere vil få SMS og emil omkring det. Det holdte da også 1-2 mdr hvorefter jeg igen begyndte at få de samme sms'er og mails. Ny kontakt til firmaet og har heldigvis ikke hørt mere men nu må vi se.

Opdatering:
Jeg er i dag (dagen efter min anmeldelse) blevet kontaktet af
Pedersen og Nielsen den sælger jeg handle med da jeg købte bilen. Vi fik os en god snak og jeg har fået en undskyldning for de fejl jeg har oplevet. De er kede af jeg har haft den oplevelse i samarbejdet med dem, og det har jeg respekt for.
Alle begår fejl og jeg håber andre er mindre uheldig end mig.
Jeg vil understrege jeg ikke har fået noget for at ændre min anmeldelse og gør det da jeg ved der kan ske fejl inden for alle områder.

1. december 2025

Hej Tilde

Tak fordi du har taget dig tid til at opdatere din anmeldelse og dele din oplevelse i detaljer. Vi er oprigtigt kede af de mange udfordringer, du har haft i forbindelse med dit køb og den efterfølgende kontakt med os. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have.

Vi er glade for, at du har haft en god samtale med vores sælger, og at vi har haft mulighed for at give en undskyldning og tage ansvar for de fejl, der er sket. Din feedback giver os værdifuld indsigt i, hvor vi kan forbedre os, og vi tager det til os med stor alvor.
Tak endnu en gang for din ærlighed og din opdatering.

Elendig service

Dette firma er et rigtig fint og fornuftigt firma at handle hos. Det vil sige at de meget samarbejdsvillig indtil papirerne er skrevet under og indtil bilen forlader deres lokaler.

MEN derefter er de virkelig umulige at samarbejde med. Og intet kan lade sig gøre.

Jeg har købt en bil hos Pedersen og Nielsen tidligere på året. Bilen havde var importeret fra et andet land og havde kørt under 70 km da jeg overtager den.
Nu står jeg og skal bruge instruktion bogen. Da jeg havde nogle ting jeg gerne vil have indstillet. Men alt står på et ikke forståeligt sprog, så det er ikke muligt at få indstillet.

Jeg ringer derfor til forhandleren og fortæller om situationen og hvad der står i lovgivningen. Der står blandet andet at en bil solgt i Danmark skal indeholde en instruktions bog på et forståeligt sprog.

Forhandleren arrogant svar er: Det er jo hvad man forvente når man køber en brugt bil🤔

Jeg kommer nok kun til at sætte mine ben hos Pedersen og Nielsen 2 gange.
Og det er første og sidste gang.

For alt service vil i fremtiden blive lavet hos meget professionel forhandler/værksted

29. november 2025

Hej Morten

Tak for din anmeldelse, selvom det selvfølgelig gør os kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse efter dit bilkøb hos os.

Vi er glade for, at du oplevede en god og samarbejdsvillig proces i starten, men vi beklager oprigtigt, at du ikke føler dig imødekommet efterfølgende – det er på ingen måde den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi forstår din frustration over instruktionsbogen og sprogbarrieren. Det burde være muligt at finde en løsning, og vi er kede af, hvis vores svar har virket arrogant – det er bestemt ikke vores hensigt at afvise eller tale ned til nogen. Du er velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan finde en god løsning sammen.