Vælg et andet firma. Fik for et par måneder siden et lille stenslag. Kontaktede Autoglasmanden ( Fordi mit forsikringsselskab engang har sendt mig små klistermærker til at sætte over stenslag før rep... Se mere
Vi var i kontakt med Jeres mand Jimmi Wollesen fredag den 24 maj da vi havde en revne på ca 60-70 cm og vi havde en aftale i dag tirsdag den 28 maj kl 8-8.30 men da det regnede aftalte vi at ham kom f... Se mere
Efter en såkaldt "reparation" af et stenslag, revner min forrude ca. 50 cm. og den eneste kompensation Autoglasmanden tilbyder, er at jeg kan få minepenge retur. Ethvert firma med respekt for s... Se mere
Fik desværre et stenslag i en rude AutoGlasmanden næsten lige havde skiftet. De kom forbi, lavede stenslaget, og anmeldte det til forsikringen på mine vegne. Superlet og intet bøvl med forsikringen... Se mere
Torupvej 1, 8350, Hundslund, Danmark
- www.autoglasmanden.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Flink fyr der kom
Flink fyr der kom. Tog ham kun 15-20min, så er da imponeret af farten, men har hørt limen skal tøre en times tid og det tager omkring 2 timer hvis limens tørre tid skal overholdes så kan jeg da godt blive lidt skeptisk over🤔, fik det dog til en fornuftig pris. Må håbe det er noget speciel lim de bruger som tørre hurtigt eller noget hehe. Han anbefalede dog at jeg ventede en halv time med at køre. Smækker noget varme på aircondition og håber det kan hjælpe lidt da det vist også er noget med der skal være over 5grader før limen tørre ordentligt og der er kun 3 grader udenfor og det blæser meget... Krydser fingre for det holder tæt, ser umiddelbart fint ud 😉
SKADER PÅ LAK OG RUST EFTER FORRUDESKIFT
Fik skiftet forrude på vores Toyota Yaris af AutoGlasmanden (Milbakvej 63. 9382 Sulsted). De måtte to gange ud for at rette nogle fejl. Da det stadigvæk ikke var et tilfredsstillende resultat fik fik STS biler i Holstebro til at vurdere om arbejdet var gjort tilfredsstillende. Her var vurderingen klar: Det var lavet helt forkert. Da det var en forsikringsskade henvendte vi os til vores forsikringsselskab (Vestjyllands forsikring), og bad om at få skaden udbedret hos STS biler, da tilliden til AutoGlasmanden var ikke eksisterende længere. Det fik vi lov til. Her viste skadens omfang sig at være så stor, at der måtte en taksator på fra Vestjylland’s Forsikring.
SKADER: Lakken var så skadet, efter at den gamle rude var taget ud, at der allerede var begyndende rust, både pg.a ridserne og at gummilisterne var så dårlig sat på, at der kom vand ind. Så der er både lavet rustarbejde og bilen skulle på malerværksted for at udbedre skaden tilfredstillende.
Heldigvis var arbejdet lavet så dårligt, at vi opdagede fejlen. Men havde vi ikke det, ville vi om få måneder ha’ haft en bil hvor rusten ville ha’ bredt sig lynhurtig.
Faglighed i højsæde
Har netop fået udskiftet min datters forrude i en Mercedes 180 CDI.
Bestilling igennem Global forsikring hurtig respons fra Autoglasmanden ved Thomas.
Udskiftningen af ruden gik som planlagt præcis og punktlig.
Der opstod imidlertid en fejl på computersystemet der indikerede fejl, der hang sammen med udskiftning af rude og sikkerhedssystem.
Kontakt til Autoglasmanden ved Thomas, der da bilen skulle til syn mødte frem kl. 0800 næste morgen og gennemgik hele montagen forud for synet.
Dog uden at kunne finde årsagen. Thomas kontaktede omgående Mercedes Einer Hessel Roskilde, der oplyste der kunne være problemer en gang i mellem ved udskiftning af disse ruder, hvorfor bilens computer skulle nulstilles på autoriseret værksted.I forhold til synet kunne synshallen blot kontakte dem, hvis det blev et tema. Thomas forklarede de kunne kontakte ham i fald, der kom udfordringer.
Thomas bad mig kontakte hans chef Lars som jeg skrev ti og
under et døgn efter svar på mail fra Lars. Kør til Mercedes i Roskilde Einer Hessel, De afholder udgiften og selvrisiko krediteret.
Så professionelt og hvor faglighed, service og kundepleje kommer i høj sæde på alle parametre. Det er beundringsværdigt i en tid, hvor man ofte glemmer sine kunder i travlhed og økonomi.
Mine bedste anbefalinger til dem Lars og Thomas Autoglasmanden
venlig hilsen
Per Hedeman
adm dir. Aubo Køkken Valby
Dårlig reparation af stenslag
Fik repareret nogle stenslag i frontruden.
2 af reparationerne er stenslagene ikke fyldt op så der stadig er "huller" ned i ruden. På de samme 2 stenslag er der nu efter "reparation" skjolder på ruden rundt om stenslagene.
Der er forsøgt udbedring 2 gange uden held.
Autoglasmanden LARS vil ikke gøre mere for at løse problemet. Jeg har nu kontaktet GF forsikring som noterer sagen. Men jeg står selv med en selvrisiko for at få ruden udskiftet.
Elendig service fra Autoglasmanden....som ellers var verdensmand da han kom ....
Fik desværre et stenslag i en rude …
Fik desværre et stenslag i en rude AutoGlasmanden næsten lige havde skiftet.
Superlet og intet bøvl med forsikringen.
Det spillede bare. Skrev en kort besked via hjemmesiden, og problemet var løst dagen efter.
Quick bestilling - SÅDAN
Jeg foretog en Quick bestilling på deres hjemmeside i forbindelse med reparationen af et stenslag kl. 09.25. Allerede kl. 10.30 selvsamme dag var stenslaget lavet og jeg blev ringet op af René (ham der står til at modtage Quick betillingen) og jeg fik en udførlig beskrivelse af reparationen. Jeg er mere end tilfreds med alt - SÅDAN!
Stenslag fixet hurtigt og flot resultat
René er super flink, og det kæmpe stenslag er næsten ikke til at se mere! Tak for god service.
FEDT! DET duer!!!
Fik et stenslag i ruden. øv. Skriver til Autoglasmanden. René ringer til mig kort efter. Han kommer hen på mit arbejde og fixer stenslaget dagen efter. Tager sig af forsikringen uden jeg skal have kortet frem. Det er VIRKELIG god service. Gid alting var så nemt. :D
Kunne jeg give 0 stjerner, havde jeg gjort det!
Ethvert firma med respekt for sig selv, havde tilbudt at skifte forruden uden beregning! Det er trods alt deres skyld at forruden er revnet, hvilket kan dokumenteres af autoriseret værksted.
De burde skamme sig, og jeg vil på det kraftigste fraråde alle at benytte deres ydelser!
SUPER!
Min mand fik på vej til møde i den anden ende af landet et stenslag i forruden - ringer til Palle Sørensen, som står som ref. under Odense. Han har drøntravlt i dag men vil gøre alt for at nå det - vil ringe besked inden for et par timer. Det gør han og han kører ud på stedet og laver skaden - jeg har kun rosende ord om Autoglasmanden (vi har også brugt dem tidligere). Fik ellers et nummer fra vores forsikringsselskab til et andet firma, som reparerer glasskader, men de kunne på trods af deres reklamer "slet ikke klare noget i dag" og et stenslag er jo gerne noget lidt akut.
Mange ros til en meget flink mand :-)
Tilfredsstillende
God service, effektiv og god pris. Glemte dog at ringe og varsle det præcise tidspunkt som aftalt og der var enkelte glassplinter på instrumentbrættet bagefter. Men han var flink og prisen var god!
Dårlig reparation af stenslag
Har henvendt mig igen - uden at få svar. Måske sagen skal overgives til sagfører.
------------------
Har været nødt til at ændre til 1 stjerne - de svarer slet ikke på henvendelse - ingen vilje til at løse problemet.
--------------------------------
Vi fik et stenslag kl 08:00 og kørte 2 km hjem - i tørvejr.
Kl 10:30 kom autoglasmanden, og skulle lappe det stenslag. Han borede hul, ned midt i stenslaget, og hældte lim i.
Bagefter var der stadig en revne i ruden, og lapningen var meget synlig. Jeg gjorde opmærksom på dette, men manden sagde bare "Sådan skal det være - det kan ikke være anderledes"
En anden fagmand siger, at det er sket, fordi hullet ikke blev boret korrekt, og limen derfor ikke kom ud i den sidste revne.
Autoglasmanden har ikke tilbudt nogen løsning. De har kun brokket sig over, at jeg har sendt en mail til den forkerte adresse. Men de har jo selv offentliggjort adressen :-)