AutoGlasmanden Anmeldelser 33

2,7

Efter en såkaldt "reparation" af et stenslag, revner min forrude ca. 50 cm. og den eneste kompensation Autoglasmanden tilbyder, er at jeg kan få minepenge retur. Ethvert firma med respekt for s... Se mere

Fik desværre et stenslag i en rude AutoGlasmanden næsten lige havde skiftet. De kom forbi, lavede stenslaget, og anmeldte det til forsikringen på mine vegne. Superlet og intet bøvl med forsikringen... Se mere

2,7

Under middel

Vælg et andet firma

Vælg et andet firma. Fik for et par måneder siden et lille stenslag. Kontaktede Autoglasmanden ( Fordi mit forsikringsselskab engang har sendt mig små klistermærker til at sætte over stenslag før rep ) Fik hurtig aftale og reparation. Desværre en ret dårlig reparation af et lille simpelt stenslag, hvor der ikke kom lim i det hele. Kontaktede dem igen og fik ny aftale. Han dukkede aldrig op til aftalen. Kontaktede firmaet igen og de ville vende tilbage med ny aftale. Har aldrig hørt fra dem siden. Første kontakt d 3 november. sidste aftale d 3 December. Dybt useriøs firma

3. november 2025

Vi var i kontakt med Jeres mand Jimmi…

Vi var i kontakt med Jeres mand Jimmi Wollesen fredag den 24 maj da vi havde en revne på ca 60-70 cm og vi havde en aftale i dag tirsdag den 28 maj kl 8-8.30 men da det regnede aftalte vi at ham kom forbi når han kom til ringsted igen og det gjorde han så kl 14.15 og var færdig kl 15.10, meget venlig og særdeles proff og meget informativ, virkelig rar person og omgås, kære direktør i autoglasmanden stik ham lige en klæklig løn forhøjelse det fortjerner Jimmi Wollesen sgu godt nok

28. maj 2024

Super god service

Jeg fik skiftet en revnet forrude hjemme i min garage. Hurtigt og fint arbejde. En lille forvikling omkring betalingen blev hurtigt og professionelt klaret af Jan.
Super god service - kan absolut anbefales.

22. august 2023

Dårlig opførsel

Har fået lavet flere stenslag hos dem, gennem mit forsikringsselskab,arbejdet har været ok.
Da jeg får et nyt stenslag ringer jeg til dem, de spørger hvilket forsikringsselskab jeg bruger og jeg f.år besked om at en medarbejder vil kontakte mig. Det sker ikke, heller ikke anden gang jeg ringer.
Jeg kontakter mit forsikringsselskab, som siger at de ikke benytter dem længere.
Jeg forstår ikke at i øpfører jer sådan, bare fordi i har mistet et forsikringsselskab som kunde.

28. august 2023

Stenslag lavet helt perfekt

Fik et helt stenslag i min helt nye forrude. Virkelig ærgreligt. Heldigvis rykkede Paw hurtigt ud og fiksede det helt perfekt. God og rigtig rar oplevelse og han kom endda ud på min arbejdsplads.

Kun varme anbefalinger herfra.

16. juni 2023

Positiv oplevelse ved reklamation

Afdeling Odense: Lamineringen i frontruden var der en fabrikationsfejl, samme dag som jeg melder skaden kommer montør og ser på skaden og erkender at dette er en fabrikationsfejl. Senere samme dag aftales om isætning af ny frontrude. Så perfekt.

25. april 2023

Virkelig skuffende oplevelse

Virkelig skuffende oplevelse hos Auto glasmanden.
De var hos os og skifte en rude i en erhvervsbil for en uge siden . De fik den skiftet men limen ligger som om det var en 6 årig der havde lavet det og mange sorte fingere i kabinen. Jeg kontakter dem og de forklare det er en ny mand, som åbenbart ikke har fået en særlig god oplæring, de garantere det ikke vil ske igen og jeg bestiller skift af en rude i et andet køretøj om fredagen. Det bliver fredag og de kontakter mig og fortæller de ikke kan komme som aftalt, det er en bil der omsætter for 25000kr om dagen så det er meget vigtig vi får den skiftet, her efter ringer de tilbage og fortæller de ikke har nogle aftale med mig idag. Men sjovt nok så startede i med og ringe til mig men i må jo være synsk. I kommer aldrig i min butik mere.

17. marts 2023

Fantastisk service.

Igennem min forsikring valgte jeg AutoGlasmanden. Jeg har kun rosende ord. Professionel service hele vejen igennem. Stort tak til René, som fandt et værksted på dagen til at skifte min forrude da det regnede. Ikke alene blev arbejdet udført perfekt - bilen blev både hentet og bragt! Det er SERVICE :-)

28. december 2022

Mangelfuld rengøring og oprydning

Skift af ruden var ok, men montøren kendte ikke til brug af kost, fejebakke og støvsuger i forbindelse med oprydning efter sig.

Var efterfølgende i kontakt med montøren, som blev overrasket over at han skulle feje efter sig, men ville gerne gøre det på et værksted, for da havde de jo en kost og fejebakke.

Kontakter nok ikke dem igen med den tilgang ift. oprydning.

22. november 2022

Hurtig og effektiv.

Jeg har flere gange haft autoglas manden fra Hedensted ude og reparere stenslag og skifte ruder. Arbejdet har altid været effektivt og godt udført. I går (en torsdag) var jeg uheldig at få et stort stenslag på vej hjem fra arbejde. Jeg var bekymret for at det ville løbe og blive værre hvis jeg ikke fik det lavet hurtigt. Jeg ringer til ham der dækker mit område på Fyn sidst på eftermiddagen, jeg er heldig at han tager telefonen så sent og endnu mere heldig at han indvilliger i at komme dagen og reparere stenslaget. Nu er han lige kørt, og til trods for at han var lidt skeptisk pga. stenslaget størrelse, så lykkedes det ham at reparere det, så det næsten er usynligt og den ikke løber. Godt arbejde. Jeg er så tilfreds 😊

29. april 2022

Fik en fantastisk oplevelse.

Fik en fantastisk oplevelse.. I og med vedkommende kom hjem på vores adresse og fixe vores forrude på bilen... servicen var i top, og i mens han fixe ruden vi fik en god snak.. ruden bliv skifte, og alt blev sæt tilbage på ruden både ur og klistermærker... 5 ud af 5 stjerner her fra Herfølge ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8. marts 2022

Skadelig arbejde

GF forsikring sendte Autoglasmanden uden jeg fik noget valg. Han reparerede et stenslag på nogen få minutter, men resultatet blev derefter. Og det kan ikke laves om. Nu skal jeg til syn med bilen og er nødt til at få en ny forrude. Jeg plejer at få lavet forrude hos Dansk Autoglas, der plejer det at tage over 30 minutter, men resultatet er også meget bedre end hos Autoglasmanden. Jeg giver kun en stjerne fordi jeg ikke kan give ingen.

23. juli 2020

Er dette din virksomhed?