Autobixen Anmeldelser

4,1

Jeg har fået leveret de forkerte pærer, jeg snakkede med Brian om dette og han fandt hurtig en løsning og sendte de rigtige.

Er reddet i 11. time af David fra Autobixen, Frederiksberg, Kbh efter en dag med utrolig dårlig kundeservice i THansen, Næstved. Gode råd var dyre, men ved et telefonopkald fik vi den vejledni... Se mere

Var inde i dag hos Autobixen Amager sidst fredag eftermiddag - for at søge efter en tagboks til Fiat Qubo, der har en tagræling hvor stort set ingen beslag passer ! Hurtigt tjek på PC' en - jo, d... Se mere

Super service. Kom ind med en indkøbt stereoanlæg og ville have hjælp til at installere det. Brian spurgte relevante spørgsmål ville vi høre DAB+ radio og regnede vi med at bruge google maps via vo... Se mere

1. Butik med biltilbehør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Autobixen forhandler alt indenfor bilstereo, styling og udstyr til biler. Vi har alle de store mærker til skarpe billige priser og kan altid levere varen hurtigt til dig.

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

16 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Min nye bilradio

Jeg har købt en ældre bil hvor, der desværre var nogen der tidligere havde prøvett at bygge en radio i selv.
Uden succes kunne vi konstatere.
Så jeg kørte ind til Autobixen, og regnede egentlig med at det ville blive dyrt.
Men radioen virkede ikke og det er surt at køre uden.
Så jeg købte en ny radio hvor jeg fik 50% rabat da de har oprydningsudsalg, og vi aftalte en tid ugen efter hvor de havde tid til at montere den.
Det tog ham kun 5 minutter og finde hoved og hale i alt det og montere radioen.
Ekspedienten mente at han ikke kunne fakturere mig når det var så kort tid.!
Incl montering og det hele gav jeg kun 500 kr, og er yderst tilfreds!
Mine varmeste anbefalinger

3. marts 2019

Snekæde-panik

Jeg skal køre på skiferie i nat, og havde problemer med at få monteret mine snekæder, som jeg netop havde fået leveret fra et andet firma. Autobixen på Amager udviste ekstremt god service, idet de prøvede at sætte mine snekæder på. Vel at mærke snekæder, som de ikke selv havde solgt mig. De fandt frem til, at snekæderne ikke var i den størrelse, som stod på kassen de lå i. Tilmed kunne de påvise, at snekæderne var brugt på trods af, at jeg havde købt dem fra ny.
Autobixen på Amager havde ikke selv snekæder, der passede, på lager, men henviste mig til butikken på Frederiksberg. I den butik blev jeg mødt med den samme servicemindede attitude. Jeg fik en demonstration af, hvordan snekæden skulle monteres - ganske enkelt.

Det var en suverænt god oplevelse. Tak til Mik fra butikken på Frederiksberg, og Anders + 1 fra butikken på Amager!

9. februar 2019

Service helt i top!

Service helt i top!! i autobixen på falkoner alle.

Jeg bor selv på Frederiksberg, og kom nytårsdag ned til min bil og så jeg havde en fladt dæk!

Jeg ringet til Autobixen og fik fat i David, som faktisk var på vej ud af butikken da de lige havde lukket. Men han gav sig alligevel tid til at kigger hele kælderen igennem og fandt et dæk på fælg. Så på under en timer var jeg køre klar igen! Så han fik lige rede nytårsaften. Da vi skulle ud og køre langt! Stor respekt og taknemmelig her fra👏👏👍😊

2. januar 2019

Opfølgning på manglende levering

I forbindelse med Black Friday weekend bestilte jeg en Thule Cykelholder til kr. 1.574,50 - 50 % rabat
Modtog den 25/11 bekræftelse på ordren og at jeg ville blive adviseret når varen afsendes.
E-mail til Autobixen den 1.12 for at vide hvornår varen kunne forventes afsendt - Modtaget opringning i dag, hvor de beklager at varen ikke er sendt
De har haft forrygende travlt - fuld forståelse for dette
Fortsat tillid til Autobixen og vil fortsat handle der på trods af en lille forsinkelse som følge af travlhed og manglende tilbagemelding

5. december 2018

Skal du have bas til bagsmækken?

Skal du have bas til bagsmækken, så tænderne og håret vibrerer og det ligner alt vibrere, så smut ud til autobixen, Brian ved virkelig hva han laver. Jeg har indtil videre kun fået skiftet højtalere i for dørene (3 dørs) og fået en 2×10" Rockford Fosgate P2 sub i bilen med forstærker, han er ikke tilfreds fordi han ved han kan få det til at spille højere, renere og mere bas.

11. oktober 2018

Dårlig rådgivning..

Dårlig rådgivning... solgte min ældre far vinduesvisker der slet ikke virker. Køre forbi og spørger hvorfor de har monteret noget der ikke virker.. svaret er, vi gør kun hvad kunden beder os om, vi rådgiver ikke...
Efter Jeg havde givet dem en stjerne her på trustpilot, blev jeg ringet op af butikken. Hvor de undskyldte og prøvede at hjælpe.. så de får 3 stjerner for at prøve... men følger stadig, de troede de kunne oversælge til en ældre mand.. som er er kære far.. og det er ikke en rar fornemmelse.

9. oktober 2018

Jeg kørte i autobixen Glostrup jeg ville…

Jeg kørte i autobixen Glostrup jeg ville da have anlæg i bilen. Det startede med en ny forstærker, nu har jeg det hele, Brian har rådgivet mig at købe det og det. Og den dag idag er jeg slet ikke utilfreds det spiller sindsygt godt!

Brian har indstillet det mens bilen var slukket, han kan sit job og jeg ville ikke vælge en anden butik end autobixen Glostrup bedste service!

13. september 2018

Kørte ind i autobixen Glostrup bare for…

Kørte ind i autobixen Glostrup bare for at se hvad jeg kunne få til min 406. Det den bedste oplevelse jeg har fået en en auto udstyrsbutik. Vi fandt et sæt baglygter som jeg fik lov at prøve først på bilen. Fantastisk kundeservice. Handler ikke andre steder til bilen fremover. 5 stjerner er for lidt

25. august 2018

5 stjerner er for lidt

5 stjerner er for lidt
altid god behandling hver gang man er ude hos Brian han er der altid til at hjælpe også hvis man ringer ud til ham.

vil helt klat anbefale jer Autobixen

16. april 2018

Autobixen yder super hjælp/rådgivning

Autobixen Glostrup yder super hjælp og rådgiver i bedste stil.
Brian brugte den tid på mig der skulle til, for at finde den rigtige løsning for mig mht. Autostereo.
Kan KUN anbefale andre at tage et smut forbi Autobixen i Glostrup og snakke med den erfarne Brian som har været i branchen længe. 👍🏼

1. april 2018

Bestilte igår kl 13

Bestilte igår kl 13. Fik lovning på levering inden kl 14 dagen efter. Brian ringede lidt i 14. Nu er din vare ankommet. Total god service.

21. februar 2018