Jeg har fået leveret de forkerte pærer, jeg snakkede med Brian om dette og han fandt hurtig en løsning og sendte de rigtige.
Er reddet i 11. time af David fra Autobixen, Frederiksberg, Kbh efter en dag med utrolig dårlig kundeservice i THansen, Næstved. Gode råd var dyre, men ved et telefonopkald fik vi den vejledni... Se mere
Var inde i dag hos Autobixen Amager sidst fredag eftermiddag - for at søge efter en tagboks til Fiat Qubo, der har en tagræling hvor stort set ingen beslag passer ! Hurtigt tjek på PC' en - jo, d... Se mere
Super service. Kom ind med en indkøbt stereoanlæg og ville have hjælp til at installere det. Brian spurgte relevante spørgsmål ville vi høre DAB+ radio og regnede vi med at bruge google maps via vo... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Autobixen forhandler alt indenfor bilstereo, styling og udstyr til biler. Vi har alle de store mærker til skarpe billige priser og kan altid levere varen hurtigt til dig.
Tukshøjen 34, 2730, Herlev, Danmark
- support@autobixen.dk
- www.autobixen.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Jeg købte en polermaskine af Autobixen…
Jeg købte en polermaskine af Autobixen 29/6 og får denne leveret 5/7 2021.
Da jeg åbner pakken ligger der en gammel brugt model, hvorefter jeg ringer til butikken.
Ekspedienten jeg får fat på fortæller mig at han selv har pakket denne model ned fordi de ikke havde den model jeg købte!
Han lover mig sende en anden (bedre model), som jeg til dato ikke har fået endnu!
Konge service i fokus..!
Konge service i fokus..!
Autobixen havde lavet en pris fejl på deres hjemmeside, som var LANGT under deres kostpris.. Men af lige vel stod de ved prisen og gav den helt store kunde oplevelse.. hjælp med at bære varen ud til bilen, et stort smil og ønske om en skøn dag..
troede ikke de kunne være med på priser og service i forhold de store spiller på marked.. Men der måtte jeg så lige spise de ord igen..
VARM ANBEFALING …!
Fantastisk service i Glostrup af Brian.
Fantastisk service i Glostrup af Brian.
Fik monteret mit nye anlæg i min bil og det spiller bare perfekt.
Vil klart anbefale Brian og det bliver i hvert fald ikke sidste gang.
Super service på Frederiksberg
Super service på Frederiksberg. Ekstra hjælp i ekstrem regnvejr og god rådgivning.
Kan klart anbefales !
God information , hele vejen igen.
Ganske rimelig leveringstid
Kan klart anbefales !
Altid en fornøjelse
Altid en fornøjelse, når man tager en tur i autobixen Glostrup.
Brian hjælper altid, og altid klar med lidt gas.
Idag købte jeg, et barnesæde, han havde det kun på Frederiksberg, men tilbød selv at hente og komme forbi min adresse med det.
Stor tak til autobixen
En rigtig god købsoplevelse af meget hjælpsomt personale, der ved, hvad de taler om.
meget hjælpesomme
Super service. Flinke mennesker der var meget hjælpsomme i en tidspresset situation, hvor jeg stod og skulle bruge både tagboks og tagbøjler
Alt for lang leveringstid!
12 dage efter jeg bestilte noget Bell Add havde jeg stadig ikke modtaget en bekræftelse på, at Autobixen havde sendt mine varer. Det til trods for, at jeg i mellemtiden havde skrevet to emails til deres support. Efter flere mislykkede forsøg kom jeg endelig igennem til deres supporttelefon, og nu er jeg blevet lovet, at den vil blive sendt samme dag. Det håber jeg er rigtigt!
SUPER service!!
SUPER service!!! Har købt et anlæg til bilen som jeg selv ville installere. Da jeg løber ind i problemer ringer jeg og får fat i Brian, han guider via telefonen og yder en service ud over forventning. Det spiller nu så fint! Stor tak herfra!
Mega god service
Mega god service!
Kl. 15 minutter i lukketid punkterede min bil på Falkonér Alle - ca.100 m. fra Bixen, hvor jeg så kørte for hjælp. Hér efter lukketid er mit dæk Nu ved at blive lappet - jeg blev i mellemtiden budt på en kop frisklavet kaffe. Tak, Casper og David.
Super god behandling af Brian
Super god behandling af Brian i Glostrup, fik sat navigation/radio i bilen, super flot gjort. Så alt i alt meget tilfreds.
En Uheldig handel
Kontaktede butikken telefonisk, da jeg ville hente viskerblade i stedet for at få tilsendt. De oplyste mig at de ikke havde det sæt jeg kunne finde på deres webshop, men at de havde bladene enkeltvis. Fint med mig.
Da jeg så skal montere, opdager jeg at de har givet mig de forkerte. Jeg kontakter dem på mail, da jeg skal på skiferie og ikke har til til at komme forbi butikken igen.
Nu er jeg hjemme igen 8 dage senere, og de har ikke engang svaret mig på mail.
Havd købt snækæder til bilen
Havd købt snækæder til bilen. 30 minutter efter bestillingen bliver jeg ringet op af en medarbejder der informerer mig om at de har lavet en fejl. Modellen jeg har bestilt er desværre udgået, men de havde ikke fået opdateret deres website. I stedet tilbyder de at sende den nyere model, som også er dyrer, til samme pris som den gamle model.
Fik produktet efter kort tid uden problemer. God service!
Fantastisk god behandling og handel
Fantastisk god behandling og handel. 8 stjerner herfra ud af 5:-))
Pickup med suveræn lyd
Jeg var ikke klar over at min bil kunne lyde så godt.
De leverer fremragende vejledning og har virkelig styr på deres knowhow. Så skal du have rigtig lyd i din bil så kør forbi Glostup de ved hvad der er behov for uden at oversælge. I øvrigt en god butik med mange fine stumper til styling og vedligehold.
kompetent og serviceminded.
Fik en meget meget fin serviceminded og kompetent betjening af Steven Frb. butikken ifb. med køb af tagboks og bøjler.
Købte og fik monteret nyt navi/musik…
Købte og fik monteret nyt navi/musik anlæg i Glostrup, det hele for det halve, med et smil 👍😊
Virkelig god service i Glostrup!
Havde nogen spørgsmål omkring den nemmeste måde at få mit anlæg til at spille bedre. Autobixen Glostrup kunne sagtens havde solgt mig et sæt nye højtalere, men istedet rodede de mig til at prøve at sætte delefiltre på istedet, og bum problemet var løst. Ud over det så hjalp han mig igennem hele installationen mens jeg holdte ude foran og lånte mig værktøj. Alt det for 200 kr, det er hvad jeg kalder god service!
tak for god betjening!
Havde en seat ibiza fra 2016 hvoraf den ene højtaler var gået, så to et smut forbi autobixen amager for at forhøre mig om muligheden for at opgradere original radioen.
Anders var behjælpelig med at søge efter mulighederne, men desværre var det ikke muligt i første omgang- grundet at kørecomputeren er monteret i radioen.
efter næsten et halvt år, var jeg forbi igen og han huskede min forespørgelse og fortalte mig at der var kommet et nyt system fra Alpine på markedet, som var præcist det jeg søgte..
Han hjalp derefter med monteringen og nu har jeg fået en super lækker DSP forstærker med indbygget sub ( PWD-X5), som rækker mere end rigeligt til mit behov og samtidigt har forbedret lydkvaliteten i mine standard højtalere!
jeg har efterfølgende monteret nye højtalere og lyddæmpet døre og her fik min bil endu et boost!
Jeg er super tilfreds og vil fremover anbefale ham og den løsning han fandt, til alle der har samme udfordring med originale radioer, som man ikke bare lige kan udskifte.
Tak Anders! nu har jeg fået bedre lyd i bilen end det anlæg jeg har i hjemmet til 10.000kr!