Autobanden-365.nl Anmeldelser

5.262

4,1

Ik had wat zorgen tijdens het bestellen bij Autobanden-365, omdat ik na het afrekenen ineens op een error 404-pagina terechtkwam. Dat gaf natuurlijk weinig vertrouwen. Gelukkig werd dit snel en netjes... Se mere

2 Banden voor kleine aanhanger besteld. Afspraak van levertijd klopte ook. Ondanks dat eerst van de 2 er 1 foute band werd geleverd, werd dit zonder gezeur binnen 2 dagen omgewisseld voor een goed exe... Se mere

Duidelijke vergelijking te maken op de website. Scherpe prijs. Snel bezorgd. Ik heb wel het idee dat deze nieuwe all season banden iets wobbeliger rijden dan de oude zomerbanden, maar misschien ho... Se mere

Ondanks toezegging geen bericht bij verzending van de banden. Na 2 weken geïnformeerd bij de montage partner omdat ik al wel een review verzoek kreeg hoe de montage partner zijn werk had gedaan😉Er wa... Se mere

1. Dækbutik

Autobanden-365 heeft 6.289.410 banden op voorraad! Zowel zomerbanden, winterbanden en vier seizoenen banden. We hebben scherpe internetprijzen en wij leveren (gratis) de banden vliegensvlug bij u thuis of waar u maar wilt. Wij werken alleen samen met Nederlandse, Belgische en Duitse groothandels.

God

5 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(5.262)

Vertrouwde kwaliteit zoals ik al jaren ervaar

Ongelooflijk snel geleverd bij mijn montage servicepunt.Binnen 2 dagen!
Kwaliteit van de banden uitstekend voor een scherpe prijs! Ik bestel al jaren banden bij Autobanden-365.nl en kan dit bedrijf bij iedereen aanraden.

13. august 2024

Besvarelse fra Autobanden-365.nl

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering. Veel rijplezier!

Snel en goed

Super. Zeer goede prijs Hankook Ventus s1 evo 3,
snelle levering zonder rompslomp!

16. juli 2024

Besvarelse fra Autobanden-365.nl

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de prijs en de snelle levering van de Hankook Ventus S1 Evo 3. Wij wensen u veel rijplezier!

Alles snel geregeld

Alles snel geregeld, maar het tarief om de banden te monteren was achterhaald

12. juli 2024

Besvarelse fra Autobanden-365.nl

Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden was met de snelheid van onze service. Veel plezier met uw bestelling.

Very bad service …

Very bad service …

8. juli 2024

Besvarelse fra Autobanden-365.nl

Hello, thank you for your review. We regret to hear about your unpleasant experience with us. We would like to get in touch with you to discuss and resolve the issue. Please reach out to us at info@autobanden-365.nl or call us at 010-3186200.

Snelle levering

Snelle levering en prima prijs-kwaliteit verhouding. Assortiment is ruim waardoor er altijd wel een passende band gevonden kan worden voor je voertuig

7. juli 2024

Besvarelse fra Autobanden-365.nl

Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u mooie kilometers toe!

Duidelijke website

Duidelijke vergelijking te maken op de website. Scherpe prijs. Snel bezorgd.

Ik heb wel het idee dat deze nieuwe all season banden iets wobbeliger rijden dan de oude zomerbanden, maar misschien hoort dat erbij.

5. juli 2024

Besvarelse fra Autobanden-365.nl

Bedankt voor uw review. Veel plezier met uw bestelling!

Beste,

Beste,
De banden waren eerst vermist,
Deze zijn uitgekomen maar
Heb 2 pakketnummers gekregen
1 voor 2 in folie verpakte banden
1 voor 1 in folie verpakte band.
Nummers kloppen er is 1 band ye kort.
Gelieve deze op ye sturen

6. juli 2024

Besvarelse fra Autobanden-365.nl

Wat vervelend om te horen dat het mis is gegaan met de verzending. We hebben direct actie ondernomen en twee dagen later heeft u de vierde band ontvangen. Wij wensen u veel rijplezier.

Zeker een aanrader 👍

Zeer voordelige prijs voor goede kwaliteit!
Ook een snelle en verzorgde levering.

25. juni 2024

Besvarelse fra Autobanden-365.nl

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Veel plezier met uw bestelling!

top service

top service - alles zoals beloofd

27. juni 2024

Besvarelse fra Autobanden-365.nl

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel rijplezier!

Goed service

Goed service

26. juni 2024

Besvarelse fra Autobanden-365.nl

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Veel plezier met uw bestelling!

Snel en goed geleverd

Snel geleverd. Banden waren mooi geprijsd en bedrijf heeft ze kundig ondergezet.

16. juni 2024

Besvarelse fra Autobanden-365.nl

Dank u wel voor uw positieve review. Geniet van uw bestelling!

Perfect

Snel en perfect geregeld en een ruime keuze aan auto banden

19. juni 2024

Besvarelse fra Autobanden-365.nl

Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u mooie kilometers toe!