Ik had wat zorgen tijdens het bestellen bij Autobanden-365, omdat ik na het afrekenen ineens op een error 404-pagina terechtkwam. Dat gaf natuurlijk weinig vertrouwen. Gelukkig werd dit snel en netjes... Se mere
2 Banden voor kleine aanhanger besteld. Afspraak van levertijd klopte ook. Ondanks dat eerst van de 2 er 1 foute band werd geleverd, werd dit zonder gezeur binnen 2 dagen omgewisseld voor een goed exe... Se mere
Duidelijke vergelijking te maken op de website. Scherpe prijs. Snel bezorgd. Ik heb wel het idee dat deze nieuwe all season banden iets wobbeliger rijden dan de oude zomerbanden, maar misschien ho... Se mere
Ondanks toezegging geen bericht bij verzending van de banden. Na 2 weken geïnformeerd bij de montage partner omdat ik al wel een review verzoek kreeg hoe de montage partner zijn werk had gedaan😉Er wa... Se mere
Autobanden-365 heeft 6.289.410 banden op voorraad! Zowel zomerbanden, winterbanden en vier seizoenen banden. We hebben scherpe internetprijzen en wij leveren (gratis) de banden vliegensvlug bij u thuis of waar u maar wilt. Wij werken alleen samen met Nederlandse, Belgische en Duitse groothandels.
L.J. Costerstraat 6b, 3261 LH, Oud-Beijerland, Holland
- 010-3186200
- info@autobanden-365.nl
- www.autobanden-365.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Snelle levering en goede prijs
Banden zijn van goede kwaliteit
Banden zijn van goede kwaliteit, en binnen enkele dagen verstuurd.
Helaas was de mail van de verzending met de tracking code niet verstuurd, waardoor ik langer moest wachten om een afspraak met de montage partner te maken.
Na een telefoontje met het bedrijf werd dit snel gecorrigeerd. Dus de service is dik ok!
Autobanden snel verzonden naar het…
Autobanden snel verzonden naar het bandenbedrijf en goed geholpen aldaar.
Aanrader.
Duidelijke website, goede prijzen, snelle levering, betrouwbaar montagepunt.
Alles volgens afspraak
Makkelijk en snel en goede service met…
Makkelijk en snel en goede service met voldoende montage plekken om de banden te laten plaatsen. En vriendelijke klanten service als je vragen hebt.
correct en snel geleverd!
Snelle levering en grote keuze
Zeer snelle levering van 5 all…
Zeer snelle levering van 5 all seasonbanden voor de camper met een zeer jonge DOT code 3324.
Snel, goed en eenvoudig
Snel, goed en eenvoudig proces… ook de combinatie met de door mij gekozen montage partner was top!
Levering was netjes op tij maar…
Levering was netjes op tij maar gekochte “gebruikte” banden kon beter. Les: beter wat meer betalen voor nieuw.
super snelle levering
goede banden voor een goede prijs
de verzending was heel erg snel
in de ochtend besteld volgende dag al geleverd
Winkel is absoluut geen aanrader!!
Winkel is absoluut geen aanrader!!!
Geen communicatie mogelijk, support beantwoordt e-mails niet.
Niemand beantwoordt de telefoon.
En levertijden worden niet nagekomen.

Very bad experience
Very bad experience! It was extremely difficult to communicate! I wrote many emails and got a conclusion that they answer only those which they want to answer. First there was no tracking and after several days they sent it. I asked the year of production of my tyres before ordering - NO ANSWER. When I received tyres, first surprise was that they are different from the Photo and, moreover, I found that some info on them is missing. I Ordered Pirelli P Zero 245/40R20 99Y XL MFS * MO BSW and receiver tyres where was written P Zero 245/40R20 99Y XL * MO. Very important for me info, which made my choice, as if they have MFS and BSW is missing!!! I asked them immediately - NO ANSWER UNTILL NOW. I sent 5 or 6 emails as well through their web site.... Then I asked for the Invoice. Usually all sellers send it immediately after payment or together with the shipment, but in my case it was not. I had to send my request several times and got no answer. Only, when I wrote that if I will not receive Invoice I will make negative review, they sent it and even without appology! SO, I purchased expencive tyres, but I am not shure if they sent what they sold. DON'T TRUST THEM! Never again. I couldn't imagine if in EU this can happen! Probably Slovakia mentally is more far from EU as scandal Hungary!

Supersnel
Banden besteld en binnen twee werkdagen zijn ze bij
De montagepartner . Supersnel en correct geregeld door jullie.

Bestelling geplaatst en betaald
Bestelling geplaatst en betaald, 19 dagen antwoorden ze nergens op, plots storten ze het geld terug zonder reden.
!!! NIET BESTELLEN !!!