Ik had wat zorgen tijdens het bestellen bij Autobanden-365, omdat ik na het afrekenen ineens op een error 404-pagina terechtkwam. Dat gaf natuurlijk weinig vertrouwen. Gelukkig werd dit snel en netjes... Se mere
Se, hvad kunderne siger
2 Banden voor kleine aanhanger besteld. Afspraak van levertijd klopte ook. Ondanks dat eerst van de 2 er 1 foute band werd geleverd, werd dit zonder gezeur binnen 2 dagen omgewisseld voor een goed exe... Se mere
Duidelijke vergelijking te maken op de website. Scherpe prijs. Snel bezorgd. Ik heb wel het idee dat deze nieuwe all season banden iets wobbeliger rijden dan de oude zomerbanden, maar misschien ho... Se mere
Virksomheden har svaret
Ondanks toezegging geen bericht bij verzending van de banden. Na 2 weken geïnformeerd bij de montage partner omdat ik al wel een review verzoek kreeg hoe de montage partner zijn werk had gedaan😉Er wa... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Autobanden-365 heeft 6.289.410 banden op voorraad! Zowel zomerbanden, winterbanden en vier seizoenen banden. We hebben scherpe internetprijzen en wij leveren (gratis) de banden vliegensvlug bij u thuis of waar u maar wilt. Wij werken alleen samen met Nederlandse, Belgische en Duitse groothandels.
Kontaktoplysninger
L.J. Costerstraat 6b, 3261 LH, Oud-Beijerland, Holland
- 010-3186200
- info@autobanden-365.nl
- www.autobanden-365.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede prijs banden en (vakkundige) montage.
Bij autobanden365 2 nieuwe banden besteld en door
aanbevolen aangesloten garage laten monteren.
Zeer strakke prijs voor de banden gekregen alsook
prijstechnisch en vakkundige montage.
Makkelijk te bestellen
Makkelijk te bestellen. Echter was de levertijd niet zoals beloofd en heb ik lang moeten wachten op een autoband.
Perfect zoals beschreven
banden verkopen die ze niet op voorraad…
banden verkopen die ze niet op voorraad hebben

Besvarelse fra Autobanden-365.nl
Incompetent. Vreselijke klantenservice.
Banden bij hen besteld. Ze hebben de verkeerde maat geleverd. Als ik ze op maandag bel om het te vertellen, en dat ik een afspraak heb om de banden op vrijdag te vervangen, zeggen ze dat ze hun best zullen doen om vrijdag te leveren. Dan laten ze mij donderdag weten dat ze de banden nu opsturen.
Ik weet niet wie dit bedrijf leidt, maar het ontbreekt ernstig aan kwaliteitscontrole (verkeerde banden geleverd!?) en aandacht voor klantenservice (simpelweg een eenvoudig klantverzoek negeren na HUN fout).
Mijn advies: koop ten koste van alles geen banden bij hen.
Snelle service
Snelle service, banden waren alleen flink platgedrukt waardoor monteren meer tijd kost.
GEEN Goede ervaring ,Postbedrijf (DPD)
Goede ervaring ,Postbedrijf (DPD)
geen Track and Trace .Stonden ineens voor de deur !
Goede service altijd de beste prijzen voor banden
Ik heb een goede ervaring met het bedrijf omdat ze vriendelijk en goede service hebbben altijd bereikbaar zijn.als je vragen hebt helpen ze je graag mee
De juiste banden gevonden aan een goede prijs, wel tijdig bestellen
De juiste banden gevonden als "in voorraad" en dan verwacht je natuurlijk de volgende dag aan de deur... De banden kwamen van Duitsland en er was een track en trace code waardoor je kon volgen, maar dat duurde redelijk lang. Op zich niet erg als je dat vooraf weet, gelukkig was het niet zo dringend voor mij.
De opvolging van de winkel was prima, er werd onmiddellijk gereageerd op mijn vragen, dat is heel fijn!
dus ja, zeer tevreden maar toch tijdig bestellen is mijn advies
Fijne service en snelle levering…
Fijne service en snelle levering bestellen vaker via jullie. Super gewoon.
Nieuw blijf toch niet zo nieuw......jammer en misleidend.
Zeer snelle levering maar dan wel bijna 3 jaar oude banden ontvangen terwijl deze expliciet als NIEUW werden aangeprezen op de website. Na de initiële positieve verrassing dus alsnog teleurgesteld.
Snelle levering, recente DOT nummers
Snelle levering. Recente DOT nummers. Gewoon goed. Zolang je je realiseert dat er wat bijkomende kosten zijn, voor het monteren en balanceren van de banden op de velgen (mits je dat zoals ik, niet zelf kan), geen verrassingen.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.