Na111111.dk Anmeldelser

2,1

Jeg havde bestil folie på hjemmesiden, d. 31-10-2016, og pengene er trukket, jeg har bare ikke modtaget noget. Jeg kunne have sagt til mig selv at det lugter langt væk af svindel, når man kun kan lav... Se mere

Hej auto-butikken.dk Ordre 41841 af 28.06.2016 Jeg har nu gentagne gange siden den 18. august skrevet mails til jeres info-kontor og lager, som man kan skrive til ifølge hjemmesiden. Jeg... Se mere

Har efterhånden spenderet en del penge hos Auto Butikken i Aalborg, både online og afhentet hos dem. Servicen har altid været kanon god, og de ved meget om de varer de sælger. Det er vigtigt! Th... Se mere

Køber et sæt forlygter på jeres hjemmeside til min Audi, men efter 1 1/2 måned har jeg ikke modtaget noget og i svarer hverken mail eller tlf. Så beslutter jeg mig for at køre til Aalborg igår d 21/10... Se mere

Under middel

PERFEKT

Super service , hurtig levering, gode produkter til fornuftige priser , kan kun anbefale dette sted

20. marts 2015

Dårlig levering

Har bestilt en vare den 28.02. og fået en mail den 04.03. om at varen er sendt med GLS. Der kan forventes 1-2 dages levering. Iflg Track and Trace er der "ingen resultat" når man søger på pakkenummer. Prøver at ringe til Auto-Butikken i dag, den 06.03. formiddag 3 x ca. 10 min., så bliver man "smidt af". Sendt en mail til firmaet samme dag, og udbeder et svar på hvor varen bliver af - ingen svar. Har kontaktet GLS, som fortæller, at de kan se der ligger noget, men GLS er ikke blevet bedt om afhentning. Pengene er trukket på kontoen den 03.03. !!!!

6. marts 2015

Utrolig dårlig kunde service

Jeg bestilte en vare hos Auto-butikken, og modtog da også en ordrebekræftelse på mail. Men derefter hørte jeg aldrig fra dem igen.
Efter 3 telefoniske opkald, hvor jeg blev smidt af efter 10-15 min. ventetid, og 3 mails sendt både til deres "info" og "lager" mailadresse, mistede jeg tålmodigheden.
Ordren blev annulleret og jeg fandt en anden net butik, hvor kunde servicen var helt i top.
Det kan IKKE anbefales at handle i denne net butik.

24. februar 2015

Hej John.

Jeg forstår ikke, at det ikke er lykkedes for dig at komme igennem på telefonen - vi sidder klar alle hverdage.

Er bange for at der er sket en misforståelse imellem os. Du har bestilt en vare med 4-8 hverdages leveringstid, angivet. Normal procedure ved bestilling er at man modtager en ordrebekræftelse samme dag som varen bestilles, og inden for den angivne leveringstid modtager man oplysninger om forsendelsen. I dette tilfælde har du 3 hverdage efter bestilling, kvitteret med en annullering af ordren via mail, samt din anmeldelse på TrustPilot. Jeg må henvise til at du giver os mulighed for at forklare os, før kritik på TrustPilot.

dårlig vare

Købte et bærearms kit til min bmw e46, fungerede fint i starten men så fandt jeg ud af bøsningerne var for bløde så den hev i hjulet hver gang man bremsede,. ikke fedt med vare der ikke duer, men gode priser og varen kom da.

20. februar 2015

Hej Danni.

Jeg vil henvise dig til at kontakte os, før kritik på TrustPilot - det giver os mulighed for at hjælpe dig. Hvis du oplevet fejl en vare leveret fra os, så tager vi os af det. Har forsøgt at komme i kontakt med dig, men uden held. Send os venligst en mail, eller kontakt os på telefonen.

PERFEKT !!

Nem hjemmeside, gode priser og søde mennesker ved kundeservice, der er klar til at hjælpe.. Varen kom dagen efter bestilling ..
Så jeg er bestemt tilfreds 👍👍👍👍👍

13. februar 2015

Hej Gitte.

Vi takker mange gange, for din rosende anmeldelse :-)

Best!

hurtig levering, fin vare, god kommunikation, handler gerne hos jer igen

13. februar 2015

Hej Sergiu.

Mange tak for din bedømmelse på TrustPilot :-)

formidabelt

hurtig levering, fin vare, god kommunikation, handler gerne hos jer igen

12. februar 2015

Hej Annacellina.

Tusind tak for din anmeldelse - det betyder meget for os.

Det bare dejli'!

Fantastisk seriøs og velfungerende webshop som bare spiller som den skal. Oven i det så er den jo smæk fyldt med lækre vare det er jo bare perfekt!

Jeg har bestilt en del bilpleje produkter hos dem og de bliver sendt selv samme dag som man bestiller de er der dagen efter, det er bare lækkert med et firma hvor tingene bare køre så glat, Stor Ros herfra!... ;-)

Mvh.

Jonas S.

12. februar 2015

Hej Jonas.

Vi takker mange gange for din fine bedømmelse på TrustPilot, og den store ros. Glæder os til at handle med dig igen :-)

Fuld tilfredshed.:-)

Alt var i skønneste orden. Har intet dårligt at sige..;-)

9. februar 2015

Hej Lars.

Takker og bukker for din anmeldelse på TrustPilot - er glad for at du ville handle med os :-)

Auto-Butikken.dk

Gode priser, lidt sløv kundeservice

Fine priser, men ikke særlig hurtig respons fra kundeservice. De havde meget travlt og derfor den lange svartid.

8. februar 2015

Hej Jakob.

Mange tak for din bedømmelse på TrustPilot - beklager hvis du har måtte vente på et svar fra Kundeservice. I denne periode på året har vi rigtig travlt, men forsøger selvfølgelig at være i bund med henvendelser, dagligt. Håber vi kan leve op til 5 stjerner, en anden gang :-)

hurtig levering

Hurtig levering og gode tilbud

31. januar 2015

Hej Casper.

Mange tak for din bedømmelse - det er netop hvad vores mål er at levere: Gode tilbud og hurtig levering :-)

Levering

Ventede i to uger på nogle nummerplade lys og øjenskygger. Skrev til dem efter en uge om de havde sendt det, det sagde de, der gik 3 dage skrev igen og han sagde at de blev sendt derfra i dag og der var leverings problemer med øjenskyggerne.
Så har nu her i dag modtaget nummerpladelyset.
har fået alle tingene og alt er i den skønneste orden.
Vil helt sikker bestille noget derfra igen inden længe! :)

29. januar 2015

Hej Theis.

Jeg takker for din anmeldelse her på TrustPilot - håber du har fået monteret, og er glad for de leverede varer :-)

Super kundebetjening

Jeg modtog varen meget hurtigt efter bestilling. Desværre var låsen på varen gået i stykker (baglås), så den kunne ikke bruges. Efter behagelig samtale med en medarbejder fik jeg lovning på en ny vare. Denne ankom dagen efter med en returseddel til den defekte vare. Rigtig god kundebetjening.

29. januar 2015

Hej Dmik.

Mange tak for din bedømmelse - det er noget vi sætter stor pris på.

Fantastisk virksomhed.

Jeg bestilte en FK gevindundervogn ved Auto-Butikken.dk. Auto-Butikken.dk ydede en fantastisk service, og gevindundervognen blev leveret rigtig hurtigt. Bestemt et sted hvor jeg vil handle igen.

26. januar 2015

Hej Rasmus.

Vi takker for de pæne ord - er glad for at vi leverede en tilfredsstillende service, og vare :-)

Auto-Butikken.dk

Et firma man kan lave aftaler med.

Auto Butikken,jo deres hjemmeside gik ikke lige ind hos mig,der måtte en opringning til fra mig før jeg kunne være sikker på at varen var på vej til mig,men så kørte resten af handelen også på skinder.
Auto Butikken kan jeg godt anbefale.
Alfred.

25. december 2014

Hej Alfred.

Mange tak for din anmeldelse på TrustPilot - håber vi kan hjælpe dig en anden gang :-)

VÆRSTE SERVICE NOGENSINDE!!!!

Jeg skrev en mail igår da min pakke ikke er kommet.
Bestilte den i onsdags og den sku være på vej. Nu har jeg så snakket med GLS som siger de slet ikke har fået pakken ind endnu dvs, pakken er ikke sendt?????
1-2 dages leveringstid bliver dælme ikke overholdt hva??
Mads Jensen lovede at ringe til GLS og derefter kontakte mig som noget af det første idag, men har INTET hørt!!
Men det forstår man pludselig når pakken ikke er sendt.

Har ringet jeg ved ikke hvor mange gange, men tlf'en bliver ikke taget.

Det er sidste gang jeg bestiller noget fra jer!!!

23. december 2014

Hej Maja.

Tak for din anmeldelse, trods kritikken. Kan godt se at denne ordre har været forsinket, delvist pga. forsinkelser hos fragt udbyderen, samt helligdagene i julen. Beklager dette.

Håber alligevel du er blevet glad for din vare.