uærlig og dårlig kundeservice
Da min far er indlagt på Auning genoptræningscenter, bliver jeg kontaktet af Auning Radio og TV han har fået, at vide at min far ønsker flere kanaler på sit tv, hvilket jeg synes er en rigtig god ide, da han grundet de blodpropper han har haft i hjernen, kæmper med afasi og apraksi, så jeg laver en aftale samme dag, min far får den store tv pakke, så alt er godt,ind til jeg får faktura fra Auning Radio og TV der lyder på 1222 kr, for installering og materialer og oveni får regning fra boxer på 1303 kr, hvilket vil sige, at han for 2 1/2 måneds tv har betalt 2525 kr,jeg prøver så at ringe til Auning Radio og TV og tale med dem om det men får, at vide af en temmelig ubehagelig dame,at sådan er det bare,så jeg ringer til boxer for, at opsige aftalen da den jo er dobbelt så dyr som vi forstod, at den ville være,Herren ved boxer undrer sig meget,da installation og materialer er noget, de betaler forretningen for,man skal bare betale for skinnen til 399 kr selv, så han opretter en sag der inde og opfordrer mig til, at ringe og gøre dem opmærksom på, at vi kun skulle betale 399 kr, og jeg kan bede dem tage kontakt til boxer, hvis de er i tvivl,hvilket jeg gør det vil damen fra Auning ikke, de kan tage kontakt til hende, for det kender hun ikke til og da jeg gør opmærksom på,at jeg kontakter Auning genoptræningscenter og gør dem opmærksom på hvad der foregår,bliver hun så vred,at jeg må be hende om at tale pænt til mig, hvor til hun svare det skal du også til mig, eller jeg ligger røret på jeg svare, at det gør jeg også men, at jeg altså mener det er groft, at de fakturerer borgerne på genoptræningscentret, for noget som er betalt af boxer, det er jo snyd og klik, så er røret lagt på. Jeg handler ALDRIG hos Auning Radio og TV igen.
14. september 2018