City Hotel Nebo Anmeldelser 14

3,8

1. Hotel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Accommodation in the heart of Copenhagen Nebo offers cheap accommodation in Copenhagen at prices where everyone can participate. The hotel is located right by the Central Station and the Town Hall Square, and from the airport there is only 12 minute...

3,8

God

City hotel Nebo

Da vi ankom tirsdag til torsdag og vi mødte personale som var yderst flinke og imødekommende. Atmosfæren er stille og rolig. Der er elevator og trapper men der er også trapper på gangene på nogle etager til værelserne.
Vores værelse lå på anden etage med vinduer til baggård. Der var lidt støj men det stoppede om natten og begyndte først om morgenen igen ved kl 7 men vi er også lige i midten af kbh.
Morgenmaden var ok der er diverse udvalg og morgendamen var super flink imødekommende og veloplagt med smil.
Hotellet ligger ideelt i forhold til strædet, de kongelige stalde, mm 30-40 min kørsel ca fra Bakken er man mere til Tivoli er det lige om hjørnet og banegården er også lige om hjørnet.
Vi havde et værelse med to enkeltsenge og måtte dele bad lidt øv men det var Oki
I sidste ende er det jo et luksusproblem,
Vi kan godt anbefale hotellet til nogle overnatninger når man vil bo i hjertet af København.
Vi besøgte en bar Urben live musik på nogle aftener god stemning og mulighed for at spille spil en bar for alle aldre

22. juli 2025

Overnattede tirsdag til onsdag

Overnattede tirsdag til onsdag. Personalet var venligt og hjælpsomt, og værelset var langt bedre end forventet.

Der var en smule larm med glade mennesker i den baggård vinduerne i mit værelse vendte ud imod, men det stoppede omkring kl. 21:00, så det var ikke noget problem.

Om morgenen blev jeg vækket omkring ti minutter før mit vækkeur startede. Det var igen nogle glade mennesker i baggården, som sang en fødselsdagssang. Selvom denne larm stoppede efter få minutter valgte jeg at stå op, og det blev en god start på den nye dag for mig.

10. september 2024

Dårligt ikke at få penge retur v afbestilling

Jeg havde en overnatning fra torsdag til fredag, som gik super fint. Skulle ha haft en overnatning i nat, da der ikke gik tog til Herning efter kl 20 og lander først 20.10 I Kastrup. Finder ud af at der går et tog til Vejle efter kl 21 og vælger dette. Jeg vil afbestille men jeg skal betale for overnatningen på trods af, at der er min 4 timer endnu inden tidligst tjek ind. Spørger om jeg ikke blot kan få det halve pris retur. Vildt at jeg skal afbestille et døgn før. Derfor får I kun 1 stjerne. Jeg er skuffet og syntes det er dårlig kunde pleje

30. oktober 2023

Receptionisten kender ikke ordet SERVICE

Fik den mest arrogante modtagelse af receptionisten. Kiggede ind i morgenmadsrestauranten og fik besked om at det var forbudt. Spurgte om jeg gik i 3.klasse da vi ikke kom hurtigt nok ud....har selv haft hotel i 18 år
Badeværelset desuden nok det mindste vi har haft endnu og dårligt aftræk i håndvask.
På plus siden er beliggenheden i forhold til banegård og byen....
Kommer der ikke igen

24. marts 2023

Ussel værelse dårlig service!!!!!

Jeg oplyste receptionen om aften og om morgen at det ikke var sæbe i de 2 sæbedispenser på toilette.
Der kom aldrig noget sæbe til os.

Sengen var gammel og slidt. Rummet var fyldt med store møbler så man ikke kunne komme rundt.
Det er et slidt gammelt ulækker hotel.
Med super dårlige flabet personale.

1. marts 2023

God service!

Har overnattet med min datter, da vi skulle på tøsetur. Fredag aften får jeg mavesmerter pga for meget mavesyre tænker jeg, og jeg kontakter receptionen for at høre, hvilke muligheder han kender til, for at få noget medicin bragt ud. Han siger han ikke må forlade receptionen (hvilket jeg heller ikke regnede med), men at jeg selv kan gå ned til døgnapoteket få hundrede meter væk, så skal han nok lytte efter min datter imens. Rigtig god service. Jeg får dog en taxa til at komme med medicinen fra apoteket (det forslag kom apoteket med, da jeg ringede). Senere da smerterne bliver værre ringer jeg til akut telefonen der anbefaler banan, hvidt brød og mælk. Jeg har ingen af delene og ringer ned i receptionen i håb om, at de kan hjælpe mig. Det kan de! Jeg henter to bananer, toastbrød og et glas mælk. Uden beregning. Det er altså god service. Tak for det!

11. november 2022

Under al kritik værelserne er ikke…

Under al kritik værelserne er ikke færdige til indtjekning kl 14 til trods for flere henvendelser også på selve dagen
Personalet er usamarbejdsvillig og har en doven attitude de burde ikke have et portier job
Næsten ingen vand i bruseren værelser burde kun være til 1 person
Kan ikke anbefales

1. oktober 2022

Skuffende

Har lige haft 4 overnatninger, og det var lidt skuffende. Værelset er faktisk ok, men håndvasken var stoppet og der var ingen sæbe i dispenseren. Så har hotellet et springvand i gårdhaven som er meget larmende om natten. Det burde man slukke om natten så gæsterne kan sove.
Der er morgenmad indtil kl. 10.15, men kommer man eks. Kl 9.15 er der måske ikke mere ost, pålæg, juice og kun kolde hårdkogte æg. Man burde fylde op så morgenbuffeten ikke er mangelfuld før deadline.
Har boet der mange gange før, og har altid været tilfreds, men denne gang var skuffende.

24. juli 2022

Vi er blevet overrasket til den…

City Hotel Nebo Istedgade København

Vi er blevet overrasket til den positive side. Dejligt sted, renligt værelse med eget bad. Overordentlig flink udenlandske ansatte. Smilende og venlige.
Morgenmaden ok og rigeligt af den.
Så næste gang vi skal overnatte i København er der ingen tvivl om hvor vi skal bo.

22. juni 2022

Meget skuffende kundeservice.

Jeg har boet på Hotel Nebo flere gange, og har altid været tilfreds. Men ikke denne gang. Min veninde og jeg skulle have boet her i næste uge, da vi skulle til koncert i København. Men pga Corona virus er koncerten aflyst. Min veninde ringer til hotellet for at spørge om vi kan få refunderet vores penge nu da det er en særlig situation, men hun får fat i en smart i en fart medarbejder, der siger, det bestemt ikke kan lade sig gøre. Jeg forstår godt, at man normalt ikke refunderer et forudbetalt værelse, men i en situation som denne burde man gøre en undtagelse. Selv DSB refunderer billetter pga Corona. Det er virkelig dårlig service, og det betyder også, at vi IKKE kommer til at bruge Nebo igen.

11. marts 2020

Er dette din virksomhed?