Jeg var meget forsigtig, når det kommer til at investere med Astro, jeg lagde alle mine hårdt tjente penge i det og tabte så meget, Administrationen var forfærdelig, og jeg blev overført fra person ti... Se mere
Stjernen er negativ. Har forsøgt at lave fogedretssag mod ASTRO DK, men ikke muligt da jeg bor i Sverige. Kan kun opfordre alle at indgive politianmeldelse, da disse kan oplyse at min anmeldelse er de... Se mere
Min datter på 17, kom til at taste oplysninger ind fordi hun troede det var gratis,deres hjemmeside er meget misvisende og jeg tror ikke på at deres måde at drive forretning på,er lovligt. Vi betal... Se mere
Helt igennem en fantastisk service. Jeg havde oplyst forkert fødselstidspunkt, skrev tilbage og ønskede kun at høre om jeg ikke var et andet stjernetegn, og nogle dage efter havde jeg modtaget et nyt... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Astro.dk - Dit horoskop. Astrologi og horoskoper, stjernetegn og ugehoroskop. Danmarks bedste personlige Horoskop, Parhoroskop og Biorytmer.
Danmark
- www.astro.dk
Andre kiggede også på
NUL stjerner!!
Dette er snyd og humbug ... først og fremmest fordi man ikke kan komme i kontakt med "firmaet"... hverken via mail eller tlf. jeg modtog det bestilte 2 gange ... jeg skrev også til dem at de må da kunne regne ud at folk ikke har behov for kopi af det samme 2 gange.... som i øvrigt er nogle horoskoper som bliver spyttet ud af en computer og et horoskop computer program... Der er INGEN faglighed bag... Hold jer langt langt væk!!!!!!!!
Dårlige oplevelser!
Jeg kan tilslutte mig alle jer andre her. Bestilte et horoskop, som det tog lang tid, at modtage. Efter lang tid dukkede den dog op, jeg betalte girokortet, men senere modtog jeg endnu et horoskop magen til med girokort. Kontaktede Astro via mail, fik intet svar, så rykkede igen, det var i juni 2016, I dag modtog jeg så en rykker på beløbet, samt et rykker gebyr på 100 kr. sidste betalingsfrist 2 dage efter modtagelse. Jeg er så rasende, hvad bilder de sig ind? Hvad gør man, når man ikke kan komme i kontakt med dem? Det er så træls, når man altid har betalt sine regninger, at man så skal opleve dette. Det har virkelig ødelagt min dag. Firmaet er jo ikke ærlige og har ikke styr på deres forretning, det må deres advokatfirma jo heller ikke have, hvis de vil lægge navn til dette.
Hvad sker der for Astro.dk!!!
Var dum og bestilte et horoskop på deres hjemmeside uden at have tjekket Trustpilot først!. Afbestilte det det selvfølgelig straks, via deres kundeservice, så snart jeg læste anmeldelserne på trustpilot. Det var ca. en time efter det var bestilt.
Jeg ventede det værste og tænkte at de nok ville blæse på hvad jeg havde afbestilt. og ganske rigtigt...
Har modtaget mit "horoskop" i dag med betalingsfrist for over to uger siden! 31/10-15. Det sendte brev er dateret hos Post Danmark (gudskelov at jeg kan dokumentere dette)og sendt fra Astro.dk den 12/11-15. De har altså, bevidst, sendt et brev til mig med en overskreden betalingsdato! Jeg har altså ikke haft noget mulighed for at kunne betale til tiden!
Syntes også at det skal nævnes at i midten af det brev de har sendt mig sammen med girokortet fremhæves reglerne ved overskreven betalingsfrist (der kan man se) Hvor der allerede her trues med inkasso hvis man ikke betaler... Jeg betalte selvfølgelig girokortet med det samme. Hvis de kontakter mig igen med en rykker eller trusler af nogen art så bliver sagen overgivet til min advokat.
Svindlere
Jeg havde aldrig hørt om Astro.dk, før jeg modtog et brev fra inkassofirmaet Intrum Justitia, hvor der stod: "din gæld er overdraget til inkasso". Kreditor var Astro.dk. Jeg havde hverken bestilt noget hos dem eller modtaget noget fra dem - heller ikke regninger.
Da man ikke kan hverken maile eller ringe (kun til en tlf.svarer) til Astro.dk, var jeg nødt til at bekoste et anbefalet brev til dem, hvor jeg afviste kravet. Jeg har aldrig modtaget noget svar på mit brev.
Det skulle vise sig, at inkassofirmaet Intrum Justitia er i samme kategori som Astro.dk (se også de dårlige anmeldelser af dem). I brevet fra Intrum Justitia stod der, at kravet vedrørte fakturakopi (der var nævnt et fakturanummer), og at der skulle være købt et personligt horoskop. Der stod desuden, at man kunne logge ind på sagen via Nemid. Jeg blev nervøs for, om der var tale om identitetstyveri. Da jeg loggede ind, fik jeg beskeden "brugeren ikke fundet". De havde altså heldigvis ikke mit cpr.nr. men åbenbart heller ingen dokumenatation for kravet.
Jeg sendte nu en mail til Intrum Justitia og modtog et svar, hvor der stod, at de ville indhente dokumentation fra kreditor, og at sagen var sat i bero. Jeg skrev og spurgte, hvordan der kunne være en sag, når de ingen dokumentation havde. Dette spørgsmål blev aldrig besvaret.
Nogle dage senere modtog jeg en rykker fra Intrum Justitia, hvor de truede med at møde op på min bopæl - stadigvæk uden dokumentation.
Nu er jeg så heldig, at have et familiemedlem, der er advokat. Han skrev et skarpt brev til Intrum Justitia om, at de overtrådte inkassoloven ved at rette henvendelse til en borger uden nogen form for dokumentation. Herefter modtog jeg en mail fra Intrum Justia om, at sagen var afsluttet fra deres side.
Her er hvad jeg har gjort: Politianmeldt Intrum Justitia og Astro.dk, rettet henvendelse til Forbrugerombudsmanden, skrevet til DR Kontant. Jeg har desuden set, at Ekstrabladet anvender Astro.dk som leverandør af stjernetegn og har derfor skrevet og opfordret dem til at bryde samarbejdet (jeg opfordrer jer til at gøre det samme).
Få nu den hjemmeside lukket ned!!!!!!!!!!
Jeg kan læse ud fra jeres anmeldelser, at jeg desværre ikke at den første der har været ude for deres svindel. Denne hjemmeside skal lukkes ned og stoppe med at snyde folk. Det kan ikke være rigtigt, at det er noget vi skal acceptere!
Jeg er blevet truet med flere rykkere og inkasso, hvis jeg ikke betalte et latterligt beløb. Jeg desværre bestilte en enkel gang et horoskop og betalte det, lige siden da, har de ikke andet end sendt det samme horoskop med flere forskellige regninger.
Uansvarligt og respektløst at sådan et firma får lov til at køre rundt.
Svindlere!!!!!
Pas på med hjemmesiden www. Astro.dk !!!!!
Jeg deltog for en måned siden, for sjov, i en konkurrence på Astro.dk, men takkede nej til det horoskop man også kunne bestille. Jeg er p.t. bosiddende i Israel og da jeg kom hjem på ferie til mine forældre i dag, lå der et brev med et indbetalingskort på 226.25 kr!!!!! Der bliver truet med rykkergebyr på 100.00 kr og at regningen efter tredje rykkerskrivelse vil overgå til inkasso!!!!
På nettet kunne jeg se, at virksomheden tidligere er blevet dømt for svindel og har fået pålagt en bøde!
Har skrevet til forbrugerombudsmanden og vil anmelde sagen til politiet!!!
Bedrageri!
Min kæreste kom fejlagtigt til at indtaste mine personlige oplysninger på siden da hun troede hun kunne se mit horoskop, bliver så oplyst om denne tjeneste koster penge og takker pænt nej på siden og lukker ned.
Siden hen er der så både kommet opkrævninger, rykkere og sågar inkassoskrivelser!
Forsøgte på dialog, men uden held, dette vil jeg på inogen måde finde mig i!
Som svar på andres forespørgsel, så ja, jeg er gået videre med en anmeldelse til Københavns politi - afdelingen for økonomisk kriminalitet.
MINDRE END ÉN STJERNE!!!!!
Hvis man kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det!
Jeg bestilte for længe siden et GRATIS horoskop, hvor jeg udfyldte navn, fødselsdato og bopæl og modtog efter noget tid et horoskop PLUS en regning. Jeg skyndte mig at se på Trustpilot, og fandt ud af, at mange andre havde oplevet det samme.
Da jeg modtog rykkere, ignorerede jeg dem - og her til morgen modtog jeg et brev fra Intrum Justitia - OM AT JEG HAVDE EN GÆLD OG VILLE BLIVE REGISTRERET I RKI!!!!!!
Ringede straks ind til advokaten og forklarede situationen - hun var SÅ sød og forstående, og sagen er hermed afsluttet.
Jeg skal aldrig besøge den hjemmeside igen, og opfordrer andre til at lade være
SVINDEL
Har nogen af jer der har truet med politianmeldelse gjort det?
Hvis ja er der kommet noget ud af det?
Svindel
Tilslutter mig alle øvrige kommentarer. Det er svindelfirma, som jeg agter at politianmelde asap. Jeg bestilte, modtog og betalte for et horoskop og bliver nu ved med at modtagere rykkere for, at jeg ikke har betalt.
Ikke modtaget det horoskop og ingen kontakt
Har i dag bedt min bank om at tilbageføre de penge som jeg har betalt for et horoskop og som de har fået betaling for hævet på min konto den 13-3-15
Desværre har jeg ikke modtaget noget som helst fra dem men skrevet 6 mails uden svar har også prøvet at kontakte dem pr tlf og det er bare en tlfsvarer som der ikke kan videregive svar
Det mest r"""""syge firma jeg har haft kontakt til
De burde politianmeldes for det er rent tyveri
Sender regninger og rykkere!
Jeg har en oplevelse til bunken af ubehagelige oplevelser i forbindelse med at bestille et horoskop på astro.dk.
Jeg bestilte et årshoroskop der skulle sendes med posten, modtog det rettidigt og betalte min faktura. Omkring 14 dage senere kommer endnu et horoskop, helt identisk med det første og med endnu en faktura vedlagt.
Jeg forsøger at kontakte astro.dk både via mail og telefon, men der er ingen respons. Blot en telefonsvarer der siger at det IKKE er en telefonsvarer og at man kan kontakte dem via hjemmesiden, hvilket jeg så også har forsøgt. Alt sammen UDEN held!
Nu har jeg modtaget en rykker på det ekstra horoskop, som jeg naturligvis ikke ønsker at betale. Og jeg kan stadig ikke få fat i Morten Dam fra Dam Communication. Han har en aktiv facebook profil, men jeg har intet ønske om at anmode om hans venskab for at kunne kontakte ham den vej.
Til jer andre der har haft uheldig oplevelser med Astro.dk og Morten Dam fra Dam Communication, vil I oplyse hvilket inkasso firma han bruger, da jeg så vil kontakte dem inden sagen bliver overdraget dertil, for at høre hvordan jeg skal forholde mig?
Til alle jer der endnu ikke har forvildet jer ind på Astro.dk: HOLD JER LANGT VÆK! Han er en svindler og en skændsel for hele den alternative branche.
Svindel af værste skuffe.
Da jeg besluttede mig for at skrive denne anmeldelse, var det for at advarer andre. Det kan jeg dog se der i stor stil er blevet gjort her på trustpilot. Dette firma benytter sig af foragtelige metoder med hensyn til deres fakturering. I vores tilfælde havde vi bestilt et enkelt horoskop elektronisk. Dette betalte vi på hjemmesiden med dankort - et par dage efter modtog vi yderlige to identiske horoskoper ! Horoskoper som vi ikke havde bestilt - og ikke have modtaget kvitteringer på bestillingen af !! Det interessante er dog at astro.dk allerede sammen med de to IKKE-bestilte horoskoper, truer med evt,. inkasso.
Vi tog naturligvis kontakt til astro.dk både via. mail på deres hjemmeside, samt telefonisk. Begge dele gentagne gange - begge dele uden held !! Nu truer deres inkasso firma så med RKI-registrering. Hvilket både er ulovligt og umuligt når der ikke foreligger en fogedretsdom !!!
ALT i alt et foragteligt svindler firma, som burde skamme sig!
Intet horoskop - 2 rykkere med inkassovarsel - ingen respons på mails
Bestilte horoskop forår/sommer 2014 - der skete intet.
Modtog rykker okt.2014. Besvarede at jeg gerne betaler - bad om horoskopet først. Fik ingen respons.
Troede alt var annulleret.... Hmm...
Marts 2015 ny rykker med inkassovarsel. Intet svar på mail, men forsøger med ny mailadresse. Stadig intet svar.
Har i dag forsøgt at bede om kvittering på, at de har LÆST min mail af 03.03.2015, der var vedhæftet oprindeling mail til dem.
Nu venter jeg så bare på svar!
svindelfirma-pas på
Min kone og jeg bestilte et horoskop hver over nettet i december 2014. Efter lang tid fik vi dog vores horoskoper tilsendt pr. mail. Men i januar 2015 modtager jeg så lige pludselig 3 horoskoper med posten- 2 til min kone og 1 til mig selv, hvilket vi overhovedet ikke har bestilt. Vi har jo allerede modtaget OG betalt for et hver via mail. Jeg forsøger adskillige gange at ringe til dem, men kan efter mange forsøg ikke få fat i nogen. Regningerne er dateret ca 14 dage før jeg modtager dem, men med en betalingsfrist på 1 dag. Har dog ikke betalt dem, og har nu senest idag den 10/3-2015 modtaget 3 rykkere, igen med 1 dags varsel. Har endnu engang forsøgt, at skrive til dem, at vi har modtaget hvad vi har bestilt, og ønsker at se bort fra deres materiale. Utrolig sådan et firma kan eksistere. Lad være med at bestille noget fra deres hjemmeside overhovedet - de er simpelthen ikke til at slippe af med.
rigtig dårlig oplevelse
Bestilte et horoskop og betalte.
Efterfølgende bliver de ved med at sende rykkere med trusler om inkasso.
De svare ikke på e-mail eller telefon.
Hold Jer langt væk
Bondefangere er hvad de er.....
Jeg bestilte årshoroskop i august og betalt over nettet. Fik i oktober en mail med et link, der ikke virker. Tror selvfølgelig det er en lille fejl, og skriver glad til dem om at rette fejlen. Hører ikke noget.
Jeg har 6 gange mailet til dem uden held. Jeg har ringet, men de har en telefonsvarer, hvor der ikke kan lægges besked.
Jeg vælger i dag, at politianmelde dem og håber, at politiet har ressourcer til at tage sig af sagen.
Hold jer langt væk
Har modtaget et horoskop, jeg ikke har bestilt og nu er de begyndt at sende rykkere, selv om jeg har prøver mange gange at komme i kontakt med dem med mail.
De reagerer overhovedet ikke
Bondefangeri - svarer ikke deres kunder - Lad vær med at bestille
Ved årsskiftet 2013/2014 bestiller jeg et horoskop. Der kommer ikke mindre end 2 helt enslydende - men 2 fakturaer. Jeg betaler naturligvis den ene og prøver at få fat i firmaet for at sige at der må være sket en fejl. Kan naturligvis ikke få fat på nogen. Så begynder jeg at få rykker og jeg skriver igen til firmaet - ingen reaktion!!!!! Her i oktober kommer så rykker 2 og inkassovarsel.
Tja - hvad ville du gøre.
Jeg har sendt en klage til firmaet om super dårlig kundeservice.
Trist, at de firmaer lever af os:(:(:(
Snyd og bedrag
Jeg var meget overrrasket da jeg idag åbnede en kuvert med et personligt horoskop og en regning på 226,25kr.
Jeg mindes at jeg, for sjovt, for over en måned siden, skrev mig op til noget gratis horoskop, hvor jeg oplyste mit navn, adresse og bopæl.
Jeg har aldrig været interesseret i at købe noget. Der står på min regning at det blev sendt/udskrevet d. 11/8-14, og min sidste rettidige betalingsdato er d. 23/8-14. Jeg kan dog se på frimærkestemplet at horoskopet først blev sendt d. 26/8-14 og har først modtaget det her d. 5/9-14. Det giver ingen mening, og jeg skal i den grad ikke betale for det. Det ryger lige i skraldespanden. Meget lumsk måde at prøve at lokke penge ud af folk. Synd at man ikke kan give 0 stjerner.