Jeg var meget forsigtig, når det kommer til at investere med Astro, jeg lagde alle mine hårdt tjente penge i det og tabte så meget, Administrationen var forfærdelig, og jeg blev overført fra person ti... Se mere

Stjernen er negativ. Har forsøgt at lave fogedretssag mod ASTRO DK, men ikke muligt da jeg bor i Sverige. Kan kun opfordre alle at indgive politianmeldelse, da disse kan oplyse at min anmeldelse er de... Se mere

Min datter på 17, kom til at taste oplysninger ind fordi hun troede det var gratis,deres hjemmeside er meget misvisende og jeg tror ikke på at deres måde at drive forretning på,er lovligt. Vi betal... Se mere

Helt igennem en fantastisk service. Jeg havde oplyst forkert fødselstidspunkt, skrev tilbage og ønskede kun at høre om jeg ikke var et andet stjernetegn, og nogle dage efter havde jeg modtaget et nyt... Se mere

1. Erhvervsservices

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Astro.dk - Dit horoskop. Astrologi og horoskoper, stjernetegn og ugehoroskop. Danmarks bedste personlige Horoskop, Parhoroskop og Biorytmer.

1,6

Dårlig

Har dags dato modtaget endnu en rykker …

Har dags dato modtaget endnu en rykker for noget jeg ikke har modtaget. Rykkeren er fra Inkasso Danmark som jeg har meddelt dette, de skriver så jeg skal indsende skriftlig indsigelse, jamen det har jeg gjort. Gab jeg er træt af deres trusler.

30. november 2017

Jeg har fået et chip kørt

Jeg har fået et chip kørt, så jeg er slet ikke med hvorfra og hvorfor den kommet,, det er ikke nogen svar på telfoun, jeg har sendt emil men det ingen svar,,

11. juli 2017

Den 30-05-17 får jeg tilsendt en kuvert …

Den 30-05-17 får jeg tilsendt en kuvert fra Astro! Har ikke bestilt noget! Brevet er dateret 05-05-17 Betalingsfrist 17-05-17 ! Da jeg ikke har bestilt noget virker det hele latterligt ! Har sendt besked til dem via mail, hvor jeg skriver følgende: Har aldrig bestilt et horoskop fra jer af, send mig venligst en ordrebekræftelse. Intet retursvar! Har i nogle bud på hvordan man bør forholde sig?

17. juni 2017

den 30-05-17 får jeg tilsendt en kuvert …

den 30-05-17 får jeg tilsendt en kuvert fra Astro ! Har ikke bestilt noget ! Brevet er dateret 05-05-17 betalingsfrist 17-05-17 ! Da jeg ikke har bestilt noget virker det hele latterligt ! Har sendt besked til dem via mail .... intet retursvar !hvor er det latterligt at spilde folks tid med det !!

31. maj 2017

Svindel !!!

Jeg bestilte 3 horoskober i okt. 2015, betalte dem og det var det. I 2017 februar måned fik jeg rykker med rykker gebyr på alle 3 og da jeg ikke kunne gå så langt tilbage i min netbank - betalte jeg de 3 horoskober med 300 kr i rykkergebyr trods det jeg aldrig havde fået en påmindelse, - skrev til dem at jeg beklagede men var uforstående overfor at jeg ikke tidligere var blevet rykket !! Fik aldrig svar ... og har nu igen fået en rykker nr. 2 fra dem ............ Hvad er det dog for et firma, jeg er mere og mere sikker på at jeg også havde betalt første gang, plejer ikke skrive OK på mine betalinger førend de er betalt .

15. april 2017

Svindelfortagende astro.dk

Vi stiller os op i den efterhånden lange række af folk der er blevet snydt af astro.dk. Vores datter på 15 gav oplysninger i den tro at hun kunne få et gratis horoskop, og da hun så opdage at det gratis horoskop pludselig kostede noget, valgte hun ikke at bestille det. Alligevel modtog vi horoskopet. Vi kontaktede dem på deres hjemmeside og beskrev deres fejl og returneredes horoskopet til dem. Siden har vi nu modtaget 2 rykkere og nu også trussel om inkasso. Tak for gode råd her på trustpilot. Vi har nu bedt astro fremsende aftalebeskrivelse og forventer at vi ikke hører mere fra dem.

8. april 2017

Vred over tilsendt rykker - hold jer fra Astro

Hvordan kan man have samvittighed, til at snyde så mange mennesker. Ja, nu blev jeg så selv en af dem, som har fået rykkere, med trussel om inkasso, til trods for at jeg har betalt. Spændt på om Astro kender til noget der hedder karma. Det er en længere historie, men jeg kan nikke genkendende til alle de andre informationer, som er skrevet på Trustpilot. Jeg føler mig virkelig vred og kan heller ikke få kontakt med Astro.dk

15. februar 2017

Svindel

Min ældre mor i Norge har fået en rykker på 326,25 for et horoskop Astro.dk mener hun har modtaget 13-10.2015, og de sender ud 1. rykker nu 13-01-2017, over et år etter at den første faktura skal have blevet sendt ud. Min mor har ikke bestilt noget fra dem, og hvem husker så langt tilbage i tid? Det er heller ikke noget telefon nummer hvor man kan ringe dem op, det er kun en mulighed for at sende en mail. Men som jeg kan se her inde på trustpilot, så er det flere som er forsøgt svindlet. Den faktura vil ikke blive betalet, for så sender de bare en ny kan jeg se. Er det nogen her som har oplevet det samme og gået til politi anmeldelse??

13. februar 2017

STOL IKKE PÅ ASTRO.dk

Ligesom mange andre har jeg også oplevet at blive opkrævet penge for et personligt horoskop, som jeg ALDRIG havde bestilt.
Vi blev anbefalet at skrive en mail til dem, og hørte ikke fra dem før omkring et år efter, hvor der blev sendt en rykker med betalingsdato dagen efter(!?!?). Denne gang ringede jeg til forbrugerombudsmanden som anbefalede mig at bede firmaet fremsende en aftalebeskrivelse, hvori de beviser at vi har lavet en aftale. Kan de ikke det, så kan de nemlig IKKE opkræve betaling.
Dette gjorde jeg så på deres mailadresse OG på deres facebookside, og kort tid efter modtog jeg så endelig en mail omkring at min regning er slettet.
Dette kan KLART anbefales at gøre, fordi de fusker penge ud af folk, hvis de får lov! Forstår slet ikke at siden ikke lukkes!

13. februar 2017

FORFÆRDELIGT FUPFIRMA

Jeg indtastede mine oplysninger da det fremstod som en gratis service. D. 23/5 2015 var datoen jeg bestilte horoskobet.
Modtog så en regning og smed den ud da jeg blev gal.
Noget efter modtog jeg så endnu en regning + rykker og valgte så at betale den for at få det ud af verden! D. 13/7 2015 betalte jeg regningen som lød på 326,26,-

Nu har jeg I DAG D 8/2 2017!!!! modtaget endnu en rykker hvor de truer med inkasso! Det kan ikke passe man ikke kan gøre noget for at stoppe det her vanvid?
Den skal jo lukkes og slukkes på den måde de gang på gang snyder folk!!

8. februar 2017

Don´t use this site

Modtaget rykker for regning for et horoskop jeg fik tilsendt for to år siden. Problemet er at jeg aldrig har bestilt det, men kun været inde på siden.

I 2015 da jeg fik horoskopet skrev jeg til dem, men fik aldrig noget svar - før i dag hvor jeg har fået en regning med to rykkergebyr.

Derfor undgå at bruge dem, deres gratis tjenester, og undgå en regning for noget I ikke har bestilt

8. februar 2017

Svindel firma?...Eller...

Jeg modtog for ca. 11/2 år siden et horoskop til 226kr. jeg ikke havde bestilt, jeg havde på et tidspunkt været inde på siden, men kun for at kigge. Stor var min overraskelse derfor, da jeg meget lang tid efter modtog et horoskop. Jeg blev vred og irriteret og smed det i papircontaineren ulæst. Jeg betalte naturligvis ikke for horoskopet, da jeg ikke havde bestilt det. Flere måneder senere fik jeg et truende brev om, at hvis jeg ikke betalte så ville det gå til inkasso. Da jeg var på vej på ferie, gad jeg ikke at have en masse vrøvl for 326kr. Så dumt nok betalte jeg..

Nu sidder jeg så igen med et trusselsbrev om inkasso, på en vare jeg aldrig har bedt om, men betalt- nu på 426kr.
På dette girokort står der Astro Danmark på den jeg fik tidligere stod der til min undring Dam Communication.

5. februar 2017

Snyd og bedrag

Så blev det min tur . Modtog et horiskob for halvanden år siden som jeg ikke have bestilt. Kontaktede dem pr. Mail og hørte så ikke mere indtil i sidste uge . Trusler om inkasso osv.
Melder dem til politiet og går videre med sagen til min advokat og kontant. Der kan efterforske sagen og svindelnummeret.

5. februar 2017

Svindlere

Vi betalte ikke for horoskopen og har fået første rykker nu, som ligesom alle andre også oplever, er sendt to dage efter sidste indbetalingsdato.
Savner lidt sparring med jer andre som også er bleven udsat for deres bedrageri, er der ikke mulighed for, at vi kan samle vores erfaringer og hjælpe hinanden? Og hvad er jeres erfaringer iht rki registrering? Er det kun trussel?
Mht trustpiot...hold jer langt væk fra astro.dk!!!

3. februar 2017

Svindel!!

Har modtaget et personligt horoskop fra firmaet, som jeg ikke har bestilt. Sendte det derfor tilbage og skrev en mail til dem, som de aldrig har svaret på. Har nu lige modtaget en rykker fra firmaet!! Vil aldrig anbefale denne hjemmeside til nogen! -10000000000000 stjerner herfra

27. januar 2017

SVINDELFIRMA

min anmeldelse er under 0.
Jeg kan nikke genkendende til alt det de øvrige anmeldere skriver.
Firmaet snyder bevist med datoerne. Betalingsfristen er lang tid før man får brevet. Jeg har også fået rykker med inkassotrussel, samme fremgangsmåde, med dateringer.
MAIL's fremsendt. bad om kvittering for modtagelse og læsning. Jeg fik kvittering for modtagelsen, men aldrig som læst.
Horoskopet havde ikke meget med mig at gøre, efter at have læst 1/2 delen,blev det lagt væk ulæst.
Vi er mange der syntes det er lidt spændende med horoskoper, men find en ANDEN UDBYDER.

13. januar 2017

- og så har de konto hos Nordea!!

I februar 2016 modtog jeg et horoskop med posten, som jeg aldrig har bestilt. Med det fulgte en opkrævning med tydelig besked om, at hvis jeg ikke betalte, så gik sagen til inkasso. Brevet var poststemplet et par dage inden, jeg fik det, men dateret en måned inden og med betalingsfrist ca. 14 dage derefter. Ved at gå ind på trustpilot og søge på Astro blev jeg godt nok styrket i min mistanke.

Efter råd fra en god ven, der er jurist, sendte jeg en mail til Nordeas direktion for at gøre dem opmærksom på "firmaet", der var kunde hos dem. Jeg sendte samtidig en kopi af mailen til "firmaet" - da jeg så håbede på, at jeg ikke ville høre mere fra dem.

Men her forleden - altså næsten 1 år efter - kom der en rykker "nr. 1" med rykkergebyr og trussel om inkasso.

Jeg kan se på indbetalingskortet, at de stadigvæk er kunde hos Nordea, da det er til Nordea, jeg skal indbetale beløbet!!! Utroligt at Nordea med kendskab til trustpilot og hvad der bliver skrevet der om deres kunde, accepterer dette. Jeg vil lige sige, at jeg er selv kunde hos Nordea og har stort set altid været godt tilfreds - men nu er jeg da blevet noget i tvivl, om det er den bank, jeg lige skal have.

Jeg havde egentlig tænkt mig at skrive til Ekstrabladet, men da jeg har læst på trustpilot.dk, at Ekstrabladet abonnerer på Astros horoskoper, så har jeg valgt at skrive til BT i stedet. Jeg kunne virkelig godt tænke mig, at BT roder lidt op i det her. Jeg synes ikke, det er ok, at en bank vel vidende har sådanne lyssky personer som kunder. Gad vide hvor mange andre sådanne suspekte personer, der nyder godt af Nordeas gæstfrihed??

Jeg har også været ved det svenske politi, eftersom jeg bor i Sverige. De siger, at jeg skal skrive til "firmaet" og bestride, at jeg nogensinde har bestilt et horoskop hos dem. Hvis jeg bestrider, så kan firmaet ikke lade sagen gå til inkasso, men skal gå via domstolene. Jeg ved ikke, om disse regler gælder i Danmark.

Jeg fatter ikke, at dette "firma" kan få lov at fortsætte, og hvorfor Nordea vel vidende holder hånden over dem. Hvorfor bliver der ikke bliver gjort noget? Det er jo politianmeldt op til mange gange. Det er bare SÅ frustrerende.

Skåningen

4. januar 2017

Fupfirma

Frustrerende oplevelse og fuldstændig umuligt at komme i kontakt med firmaet eller få respons på sendte breve og e-mails. Nu kan de bare slæbe mig i retten, så kører jeg den hele vejen, vil ikke finde mig i af blive snydt og truet med inkasso og des lignende. Fupfirma :0(

27. december 2016