Great comunication.Fast reply to messages and fast dispatch.Can not praise the shop enough.Place an order twice and no complains...Thank you 😀Zosia
Positief: - mooi schilderij - Fijne verf - alle benodigdheden - al in frame - na een misverstand met de bestelling en in 1e instantie geen contact kunnen krijgen, heel fijn en heel netjes... Se mere
Netjes op tijd geleverd. Alle attributen om goed te kunnen verven zijn aanwezig waaronder a3 vel met print van alle nummers en een kleinere zonder nummers ingekleurd op fotopapier. Het enige wat mij... Se mere
Ik had het schilderij ontvangen, schilderen op nummer doe ik al jaren. Al tientallen schilderijen gemaakt,maar diamond painting is nieuw voor mij. De combinatie is zo super leuk. Even contact gehad me... Se mere
Gespecialiseerd in luxe schilderen op nummer sets. Become an artist!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Goede en voldoende verf
Goede en voldoende verf, juiste kleuren. Extra blad met duidelijke tekening zodat controle mogelijk is.

Snelle levering
Snelle levering, netjes en zorgvuldig verpakt. Op het schilderij zijn de lijntjes en nummers behoorlijk zwart, sommige verfkleuren zijn niet dekkend en dan moet je 2-3 keer opnieuw overschilderen.

Mooie en betaalbare producten
Mooie en betaalbare producten. Heb er weer een nieuwe hobby bij.

3 schilderijen besteld
3 schilderijen besteld, maar 1 ontvangen. Gemaild dat er 2 ontbraken terwijl ze wel op pakbon stonden. Gelijk de 2 ontbrekende schilderijen door Arty Bee verzonden. Klasse.

Besvarelse fra Arty Bee
Mooi pakket met kwaliteitsvolle doek en…
Mooi pakket met kwaliteitsvolle doek en verf.

Heel tevreden
Binnen de week geleverd, mooi verpakt, komt op die manier zonder schade toe. Heel tevreden over de kwaliteit van de producten. Soms dekt een lichtere kleur (de gele tinten) van verf de nummertjes niet genoeg. Er is wel telkens ruim voldoende verf om alle vakjes mooi geschilderd te krijgen.

Everything is fine
Everything is fine. I bought ArtyBee products and received great service. I live in Germany and the delivery was super fast. And the "paintings by numbers" was of the highest quality. I am very grateful and will definitely continue ordering your products.

Prima service
Prima service! Schilderijen waren binnen 3 dagen in huis. Deze voldoen aan alles zoals beschreven op de site.

Een uitstekende product
Een uitstekende product, mooi cadeau, alleen jammer dat een aantal mailtjes verstuurd moeten worden om de status op te vragen. Communicatie kan verbeterd worden naar de klant

Blije klant
Wauw wat een leuk schilderij. Goede kwaliteit verf. Ik ben al begonnen en dit wordt een blikvanger in huis. Goed verpakt en snel geleverd. Ik raadt deze webshop zeker aan.

Besvarelse fra Arty Bee
Prima product alleen jammer dat er…
Prima product alleen jammer dat er kleuren bij zijn die de nummers niet dekken. Dat is bij andere bedrijven ook. Daar moet nog iets op gevonden worden. 2-3 eropzetten dan krijg je een verdikking die je ziet. Maar verder prima

Prima
Prima! Goede dekkende verf..snelle levering en alles is goed verzorgd! Ik ben fan van Arty Bee!
Top levering en goed verpakt zodat je…
Top levering en goed verpakt zodat je geen schade er aan kan krijgen.

Besvarelse fra Arty Bee
Heb het pakket ontvangen,maar ben er…
Heb het pakket ontvangen,maar ben er nog niet aan begonnen ivm drukte Was een kerstcadeautje aan mezelf