Arty Bee Anmeldelser

4,8

Great comunication.Fast reply to messages and fast dispatch.Can not praise the shop enough.Place an order twice and no complains...Thank you 😀Zosia

Positief: - mooi schilderij - Fijne verf - alle benodigdheden - al in frame - na een misverstand met de bestelling en in 1e instantie geen contact kunnen krijgen, heel fijn en heel netjes... Se mere

Netjes op tijd geleverd. Alle attributen om goed te kunnen verven zijn aanwezig waaronder a3 vel met print van alle nummers en een kleinere zonder nummers ingekleurd op fotopapier. Het enige wat mij... Se mere

Ik had het schilderij ontvangen, schilderen op nummer doe ik al jaren. Al tientallen schilderijen gemaakt,maar diamond painting is nieuw voor mij. De combinatie is zo super leuk. Even contact gehad me... Se mere

1. Hobbyforretning

Gespecialiseerd in luxe schilderen op nummer sets. Become an artist!

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Een zwarte poes tussen kleurrijke bloemen 40 x 50 cm

Een heel kleurrijk schilderij, met mooie grote duidelijke vakken om te schilderen. Ideaal voor beginner. Het doek en de verf is van zeer goede kwaliteit!

27. april 2022

Besvarelse fra Arty Bee

Dankjewel voor je lovende woorden Myriam! Klopt het dat het schilderij 40x50cm is? Wij hebben geen 30x40 cm in onze collectie.

Netjes verpakt en snel geleverd

Netjes verpakt en snel geleverd. Enige wat ik miste was de moeilijkheidsgraad op de site. Sommige zijn voor beginners misschien meer aan te raden dan anderen.

24. april 2022

Besvarelse fra Arty Bee

Dankjewel voor de tip! Dit gaan we zeker toevoegen. Heel veel schilderplezier gewenst:)

Top service

Top service, prachtige heldere kleuren. Is mn tweede schilderij. Bij de eerste had ik iets zwart tekort en dat werd nadat ik een mailtje verstuurde gelijk naar me opgestuurd. Echt fijn.

23. april 2022

Besvarelse fra Arty Bee

Dankjewel voor de review! Wordt enorm gewaardeerd. We wensen je heel veel schilder plezier :)

Quick delivery

Quick delivery, great quality products. Something was missing from my order and it was solved immediately.

9. april 2022

Besvarelse fra Arty Bee

Thank you dear for the review!

Zeer tevreden!

Zo blij mee,snel in huis en prachtige kleuren. Voor uren,dagen,weken plezier van. Heerlijk ontspannen,hij is nu bijna af,maar ik ga zeker weer een nieuwe bij jullie bestellen!

Edit:ik zou graag een foto bijsturen maar ik weet niet hoe🙈

6. april 2022

Besvarelse fra Arty Bee

Bedankt voor je lovende woorden! Een foto van het eindresultaat is altijd welkom. Veel schilderplezier gewenst!

Edit: Deze mag je altijd naar ons mailen via info@artybee.nl. Een tag via social media is ook helemaal super :) !

Snel bezorgd

Snel bezorgd, in het pakje exact wat er op de website stond. Erg tevreden.

6. april 2022

Besvarelse fra Arty Bee

Dankjewel voor je review! We wensen je heel veel schilder plezier.

Perfecte service !

Perfecte service ! Antwoorden snel en duidelijk op vragen. Snelle verzending, goede en mooie verpakking. Mooie producten, exact zoals op de foto’s. Meer dan voldoende verf. Ze doen wat ze beloven !

26. marts 2022

Besvarelse fra Arty Bee

Heel erg bedankt voor je lovende woorden! Heel veel schilderplezier gewenst.
Liefs Arty Bee

Super tevreden altijd

Super tevreden altijd! Erg mooie verf en canvassen

24. marts 2022

Besvarelse fra Arty Bee

Bedankt voor de mooie review. We wensen je heel veel plezier met schilderen!

Wordt netjes afgeleverd

Wordt netjes afgeleverd, de schilder op nummer paintings zien er netjes uit

24. marts 2022

Besvarelse fra Arty Bee

Dankjewel voor je lovende review. Geniet van het schilderen!

Heerlijk op te doen

Nette levering en mooi opgespannen doek. Nadeel vind ik dat de nummers door de licht gekleurde verf zichtbaar blijven. Maar dan zit je er natuurlijk wel bovenop. Met veel plezier nu bezig met het tweede doek.

23. marts 2022

Besvarelse fra Arty Bee

Dankjewel voor je mooie review en feedback! We zullen dit meenemen. Heel veel schilder plezier gewenst!

Goede kwaliteit en leuk om te doen

Canvas en verf zijn van goede kwaliteit en leuk om te doen. Soms waren de lijntjes van de vakjes niet altijd even goed zichtbaar in kunstlicht. Aan de andere kant: zouden ze duidelijker zijn, dan zou de verf waarschijnlijk ook minder goed dekken.

18. marts 2022

Besvarelse fra Arty Bee

Dankjewel voor je lovende woorden Jessica! Heel veel schilderplezier gewenst.

Prima service

Het bestelde artikel werd, zoals beloofd, na 2 dagen geleverd.
Bij nazicht bleek alles wat er moest zijn effectief in de verpakking zat.
Ondertussen ben ik al een week bezig met mijn schilderij en vrees ik dat ik een zware verslaving heb opgelopen. Nadat dit schilderij af zal zijn denk ik dat ik er zo spoedig mogelijk een ander ga kiezen. Verveling? Ken ik niet meer!

22. februar 2022

Besvarelse fra Arty Bee

Wat een heerlijke review om te lezen, daar worden wij erg blij van. Nog heel veel schilder plezier gewenst!

GE-WEL-DIG!

Wat een heerlijke manier van vrijetijdsbesteding! De schilderijen zijn zo mooi! Kwalitatief zo goed en compleet! Met het meegeleverde vernis komen de schilderijen nog meer tot leven.
Ik heb weer een nieuwe bestelling geplaatst :)

20. februar 2022

Besvarelse fra Arty Bee

Goedemiddag Pauline, dat is een heerlijke reactie! Als je al een schilderij af hebt, zou je deze naar ons willen mailen?
Liefs Arty Bee!