Op woensdag 12 augustus heb ik een Oxford ART4-motorslot besteld. Het product stond als op voorraad vermeld en volgens de website worden bestellingen die vóór het aangegeven tijdstip worden gepl... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ondanks dat Hemelvaartsdag er tussen zat, werd het Kryptonite art4 slot de volgende werkdag keurig verpakt thuis bezorgd. Perfekt afgewerkt slot, dat eenvoudig op de remschijf is aan brengen. Ideaal d... Se mere
Keurig verpakt, origineel product. Het ART5 slot is een degelijk en zwaar product. Verzending duurde enkele dagen ( we zijn verwend door bol en Amazon :) Nb. het slot zelf heeft dezelfde afmetinge... Se mere
Ik had een vector slot besteld voor een hele mooie prijs. Nergens goedkoper gevonden!! Het slot werd de eerste voldende werkdag dag afgeleverd zoals afgesproken. Leuk dat er een gratis b... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Webshop met schitterend aanbod ART-SLOTEN
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Geen service en feedback bij Artsloten.
Door een fout bij DHL wacht ik al 2 weken op mijn bestelling. Artsloten geeft geen opties om het op te lossen. Ze zijn nu ruim een week bezig met de DHL om te kijken waar mijn bestelling is. Tja.... geen verzending van een een extra verzending van mijn bestelling en ook geen geld terug. Men verzandt in vage antwoorden: we zijn er mee bezig. Maar er gebeurt niets. Ik ga er nooit meer iets bestellen. Hele slechte service. Je krijgt er een gevoel bij, dat je je geld kwijt bent. Vreselijk. Nog steeds niet opgelost op 24 november 2023.

Besvarelse fra ARTsloten.nl
They say if you order before 4pm they…
They say if you order before 4pm they will send it the same day, absolute nonsense I had to send an email to check where my order was.
And what did I receive "oh yes sorry we didn't have time but we will send it today.
And you wonder why we are tired of this sort of reply.
Don't bother if you need a lock the next day look elsewhere.

Basil Mara 3XL
Bij ART sloten koop je niet alleen goedgekeurde fietssloten, maar bijvoorbeeld ook deze ruime fietstas.
Voor mijn beide fietsen heb ik deze dubbele tassen gekocht. Door de ruime opening en de grote inhoud kan ik mijn gevulde boodschappentassen er makkelijk in laten glijden.
Geen AutoClick sluiting
Snelle levering met een logistiek hikje . Maar dat deel was snel opgelost en we hebben nu 2 sloten in huis. De sloten zijn degelijk. Wel al geprobeerd: 1 slot liep wat stroef, WD-40 werkte goed als smeermiddel. Het beloofde AutoClick systeem werkt helaas niet. Je hebt altijd de sleutel erbij nodig om het slot af te sluiten. Sterker nog, de sleutel kan niet eens verwijderd worden voordat je de ketting inklikt, en dan alleen maar mét een draaibeweging. Dus helaas, dit slot altijd sluiten MET sleutel die daarbij ook nog zelfs gedraaid moet worden, allemaal niet handig. Tenzij ik iets fout doe natuurlijk, maar ik heb het wel 100x geprobeerd. Misschien kan iemand het me uitleggen… 🤷♂️

Top!!!!cadue nodig bedankt
Prima winkel met veel keuze.
Defect Art 4 slot
Het defecte slot werd zonder problemen vernieuwd. Geen gezeur meteen een nieuw slot op gestuurd
Bagagedrager was niet compleet
Bagagedrager was niet compleet, binnen no-time opgelost, super!
Telefoon contact zeer goed !
Telefoon contact zeer goed !
Geen wachttijd en correct gesprek
Besteld onderdeel door vervoerder beschadigd en door winkel heel netjes opgelost.Top winkel !!
Goede site en snelle levering
Goede service op tijd geleverd
Goed slot voor prijs zeker aan te raden volgende slot ook daar bestellen
Ik heb 2 sloten gekocht van Toplock
Ik heb 2 sloten gekocht van Toplock. Het kettingslot werkt perfect en het beugelslot is wat minder nauwkeurig gemaakt. Als je de beugel op slot wil doen dan moet je het aan een kant een beetje terug trekken voordat hij in het slot past.
Goede service, maar de communicatie cq bereikbaarheid kan beter.
Delay on sending and poor communication
I made an order Tuesday at 15.30. It was a bike rear wheel. They claim if ordered before 16.00, its sent the same day, and would take 1-2 Working days. It wasn’t even sent on Wednesday, but Thursday. Should have arrived on Friday (I live in Enschede, like 20mins by car). It didn’t arrive and in the Track and Trace doesn’t say when it will.
Update 27September:
Didnt receive the order yet

Besvarelse fra ARTsloten.nl
Heb een combinatie besteld met een art…
Heb een combinatie besteld met een art 5 kettingslot en een ankerplaat art 4 heb netjes betaald duurde al iets langer als gemeld op de site maar heb alleen het kettingslot gekregen ankerplaat is nergens te bekennen in het pakketje netjes proberen te bellen een aantal keer krijg je direct een bandje dat je moet mailen ook dat heb ik gedaan en een apje gestuurd maar ook nu nog geen reactie
Zou wel fijn zijn als jullie even reageren en de ankerplaat als nog versturen!!!
Mijn dank netjes na gestuurd alsnog een goede ervaring

Snelle levering 👍🏻👍🏻👍🏻
Snelle levering en goed.
Redelijk snel verzonden.
Redelijk snel verzonden.
Was 5 sterren geworden als het direct na het weekend verzonden was.
Niet te bereiken en retour wordt niet afgehandeld
Bestelling laat verzonden waardoor ik vanwege vakantie niet in de mogelijkheid was deze af te halen bij het pakketpunt. Kan gebeuren en zeker geen probleem. Dat komt later. Nadat de bestelling retour is gegaan en ontvangen door Artsloten wordt het steeds stiller. Eerste keer telefonisch contact gehad en zou worden teruggebeld. Nooit gebeurd. Dus zelf nog maar eens bellen, geen gehoord (meerdere keren) dan maar een mailtje. Deze werd netjes binnen een dag beantwoord. Tweede mail met nogmaals de vraag de factuur te crediteren is tot op heden (2 weken later) niet beantwoord. Telefonisch niet (meer) bereikbaar en opvolgende mails worden ook niet beantwoord. Het leek eerst alleen een lange levertijd maar klantenservice en retourafhandeling is naar mening totaal niet op orde! Sorry maar een dikke afrader.