Op woensdag 12 augustus heb ik een Oxford ART4-motorslot besteld. Het product stond als op voorraad vermeld en volgens de website worden bestellingen die vóór het aangegeven tijdstip worden gepl... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ondanks dat Hemelvaartsdag er tussen zat, werd het Kryptonite art4 slot de volgende werkdag keurig verpakt thuis bezorgd. Perfekt afgewerkt slot, dat eenvoudig op de remschijf is aan brengen. Ideaal d... Se mere
Keurig verpakt, origineel product. Het ART5 slot is een degelijk en zwaar product. Verzending duurde enkele dagen ( we zijn verwend door bol en Amazon :) Nb. het slot zelf heeft dezelfde afmetinge... Se mere
Ik had een vector slot besteld voor een hele mooie prijs. Nergens goedkoper gevonden!! Het slot werd de eerste voldende werkdag dag afgeleverd zoals afgesproken. Leuk dat er een gratis b... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Webshop met schitterend aanbod ART-SLOTEN
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Op slot is ook echt op slot
Duidelijke info, goede betaalmogelijkheden, leverbetrouwbaar.
Ik heb een kappenset voor sym fiddle 2…
Ik heb een kappenset voor sym fiddle 2 gekocht, toen deze bij maker stond bleek er 2 rechter kappen te zijn en geen linker...dit gemeld via mail telefonisch niet goed te bereiken ik hoop dat snel word opgelost
De kap word nagestuurd dus goed opgelost
Snel en bruikbaar antwoord op mijn vraag
3 goede ketting sloten van art5…
3 goede ketting sloten van art5 besteld. Snelle levering! Art5 slot 170 cm erg zwaar maar goed slot van Luma. En de andere 2 sloten erg tevreden over de Pro-Tect Motorslot ART-5 120cm MBT4142. Motoren staan er nog steeds.
Hele goede service.
Hele goede service.
Ik had een klacht over een zadel en die is zonder problemen vervangen door een nieuwe.
Het artikel is snel leverbaar en de…
Het artikel is snel leverbaar en de prijs is gunstig. Overzichtelijke website. De algehele communicatie is duidelijk.
Mooi en goede fiets materialen.
Mooi en goede fiets materialen.
Snel en goed verpakt verzonden.
Mooie en goede site ook!
Garantie netjes afgehandeld
Ik had bij Artsloten een aantal zadels besteld, nadat 1 zadel na 3 maanden stuk ging is er door Artsloten netjes een vervangend artikel opgestuurd. Super service!
Heel goed slot
Heel goed slot. Gaat makkelijk open, geen gewring of gedoe.
Snel bestelde goederen.
Duidelijke info op de website, snel kunnen bestellen. Geen klachten te melden. Voor herhaling vatbaar!
Goede service juiste product zoals…
Goede service juiste product zoals omschreven op tijd bezorgd volgende keer weer hier bestellen komen wel hun afspraken na
Nergens geen problemen mee.
Nergens geen problemen mee.
Alles goed en netjes gegaan, communicatie en geen problemen gemaakt over terugzenden van mijn pakket.
Helaas kan ik geen review geven omdat…
Helaas kan ik geen review geven omdat ik al een week wacht op de bestelling. Via GLS verzonden.
De reactie van de leverancier is wel terecht. Zij kunnen hier ook niks aan doen tenzij zij voor een andere koerier kiezen. Ik hoop dat dit een opsteker is

Besvarelse fra ARTsloten.nl
Topservice
Topservice! Goede communicatie - snelle levering - kwaliteitsproduct - volgende keer weer
Keigoed slot
Keigoed slot met een goede prijs/kwaliteit-verhouding.
Super goede service & fijn contact
Super goede service & fijn contact. Ik had een ART2 slot gekocht dat na een jaar kuren begon te vertonen. Op garantie en zonder gedoe een nieuwe opgestuurd gekregen. Dat noem ik nu nog eens service!
Prima spullen en snelle levering
Prima spullen en snelle levering, bedankt daarvoor.