ARTsloten.nl Anmeldelser

4,4

Goed slot, alleen de aangegeven binnenmaat (G) klopte niet volgens tekening. Zou 115 moeten zijn en was 105.... Gaat nu met hangen en wurgen over scooterband heen en dat was met de correcte maat m... Se mere

Keurig verpakt, origineel product. Het ART5 slot is een degelijk en zwaar product. Verzending duurde enkele dagen ( we zijn verwend door bol en Amazon :) Nb. het slot zelf heeft dezelfde afmetinge... Se mere

Ondanks dat Hemelvaartsdag er tussen zat, werd het Kryptonite art4 slot de volgende werkdag keurig verpakt thuis bezorgd. Perfekt afgewerkt slot, dat eenvoudig op de remschijf is aan brengen. Ideaal d... Se mere

Ik had een vector slot besteld voor een hele mooie prijs. Nergens goedkoper gevonden!! Het slot werd de eerste voldende werkdag dag afgeleverd zoals afgesproken. Leuk dat er een gratis b... Se mere

1. Låseleverandør
  2. Butik med sikkerhedsudstyr

Webshop met schitterend aanbod ART-SLOTEN

Svarer typisk inden for 24 timer

Slechte klantenservice!

Slecht bedrijf kwa klantenservice!! Ik kreeg een verkeerd product opgestuurd. Het product wat ik daadwerkelijk besteld heb is nu totaal verwijderd van de website en bol.com. Ik wil het oplossen en er wordt weinig gedaan vanaf hun kant om me te helpen.

Slechte totale ervaring

29. april 2025

Besvarelse fra ARTsloten.nl

Hello Leon, We begrijpen volkomen waarom je ontevreden bent vanwege het verkeerde artikel. Je hebt een retour aangemeld via Bol.com. Deze hebben we geaccepteerd. Je hebt ons gemaild dat dit artikel te groot is om terug te sturen. We hebben je daarop geantwoord met een link naar onze retour service om het terug te sturen. Is dit niet voldoende? Heb je de mail ontvangen? Stuur ons a.u.b. een mail naar info@artsloten.nl.

Snelle levering en goedkoop

Een slot met alarm aangeschaft in verband met diefstal vorige bakfiets. Product snel ontvangen. Vind het een beetje lastig om het slot te sluiten zonder alarm (deze hoeft niet af te gaan tijdens het fietsen ;-))

4. februar 2025

Verkeerde beugels ontvangen

Ik bestelde 2 zwarte beugels en kreeg grijze. Bij andere aanbieders zijn de grijze 10 euro per stuk goedkoper, maar ik wilde perse zwarte.
De rompslomp om alles terug te sturen kost me veel teveel tijd, dus ik houd ze maar maar houd er wel een rotgevoel aan over

23. januar 2025

Keurig, nieuw en compleet.

Nb. het slot zelf heeft dezelfde afmetingen als de ‘mindere’ varianten maar de afsluitende beugel is dikker! Paste dientengevolge maar net in/door de kettingcombo die ik al had.

6. december 2024

Ik kende het bedrijf niet

Ik kende het bedrijf niet. De eerste bestelling was prima geregeld, op tijd en zorgvuldig ingepakt. Artikel voldoet prima. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

9. november 2024

Top service

Bij een eerste bestelling van een fietsbel was één van de schroefjes door verschillende mensen met geen mogelijkheid los te krijgen. Na telefonisch contact opgenomen te hebben werd er direct aangegeven een vervangend exemplaar op te sturen welke inmiddels ontvangen is. Top service!

5. november 2024

I was purchased the order few days ago…

I was purchased the order few days ago and on ther 3rd or 4th day still is not sended

22. september 2024

Besvarelse fra ARTsloten.nl

We are sorry to hear that you are not so happy with us at the moment. Just to explain ourseleves. Your order reached us at september 24th 17:11 and the part has a delivery time of 1-2 working days as clearly shown on our website. We will send it today.

Er zijn betere webwinkels

Bestelling kwam vlot maar verkeerde maat. Mail voor retour gestuurd maar label niet kunnen afdrukken. Twee mails moeten sturen om label te krijgen en belofte dat retourzending op hun kosten zou zijn.
Gevraagd om ruiling van product maar niet gekregen en geld teruggestort Helaas niet de 5,50 euro.zoals beloofd. Als tip zou ik willen meegeven dat de medewerkers zorgvuldiger moeten lezen.
Als reactie op mijn review heb ik later de 5,50 euro alsnog ontvangen.Respect!

4. september 2024

Besvarelse fra ARTsloten.nl

Hallo Sjouke, bedankt voor je kritische review. We willen graag nazien wat hier mis is gegaan en het netjes met je afwikkelen. We kunnen echter geen bestelling terug vinden. Kun je ons verder helpen met een ordernummer of adres? Je mag het ook aan ons mailen info@artsloten.nl. Alvast bedankt.