Art Deco Webwinkel Anmeldelser

1.461

4,9

We zijn trouwe klanten, meestal online door de afstand van onze woonplaats. Deze keer kochten wij een kroonluchter die voordelig werd aangeboden. Bij het ophalen bleek deze groter dan gedacht, maar... Se mere

Très contente de mon achat, un lampadaire tiffany d’excellente facture. Le service clientèle impeccable. Article commandé vendredi soir. Le samedi soir, j’écris un mail pour demander de changer l’ar... Se mere

Ik bestelde een prachtige lamp die aan een pendel zou komen te hangen maar dat had ik bij bestellen niet goed gezien. Een pendel is een beetje onhandig als je contactdoos niet op de plek zit waar je d... Se mere

1. Indretningsarkitekt

Om Art Deco Webwinkel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vanuit een markante boerderij uit 1793 worden 5 artistieke Webwinkels beheerd:

Antiek Stijl Webwinkel
Art Deco Webwinkel
De Blauwe Deel Verlichting
FijnDesign
Landelijke Stijl Webwinkel

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(1.461)

zorgvuldig & snel geleverd

Ik had een ring besteld. Deze was zorgvuldig ingepakt en snel verstuurd. De foto's en maten waren comfort de verwachting.

1. december 2025

Besvarelse fra Art Deco Webwinkel

Dat is ontzettend fijn om te horen. Heel veel plezier gewenst van uw ring!

Artikel was snel en goed geleverd

Artikel was snel en goed geleverd, alleen miste er een led lampje. Na het melden is deze gelijk naar ons opgestuurd en binnen 2 dagen afgeleverd.

27. november 2025

Besvarelse fra Art Deco Webwinkel

Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost. Heel veel plezier gewenst van de fraaie lamp!

Snelle levering na bestelling keurig te…

Snelle levering na bestelling keurig te volgen wanneer pakket bezorgd zou worden en in ons geval een lamp was zo strak ingepakt voor verzending dat deze goed is afgegeven. Complimenten daarvoor

12. november 2025

Besvarelse fra Art Deco Webwinkel

Dank voor uw mooie review! Heel veel plezier gewenst van de fraaie lamp.

Mooie lamp

Mooie lamp, mooie prijs, snel geleverd

4. november 2025

Besvarelse fra Art Deco Webwinkel

Dat horen we graag! Heel veel plezier gewenst van uw fraaie lamp.

Bij Art deco kan je goed winkelen.

Heel heldere communicatie en het artikel werd snel bezorgd.

3. november 2025

Besvarelse fra Art Deco Webwinkel

Dat is prettig om te horen! Dank voor uw mooie review en graag tot ziens in onze webwinkel.

Een beetje nostalgie...!

Ik ben heel tevreden, het "Art Deco" hoekje is perfect.
Het kan niet mooier zijn, heel blij

3. november 2025

Besvarelse fra Art Deco Webwinkel

Wat leuk om te horen! Dat u nog heel veel plezier mag hebben van uw aankopen.

Troisième fois

C'est la troisième fois que j'achète des lampes chez Art Deco. Toutes ont été livrées correctement et bien emballées. La marchandise ne déçoit pas ; elle est telle qu'elle paraît sur le site et de très bonne qualité - autrement dit le contraire de l'experience chez Amazon.
L'unique chose que je pourrais suggérer, ce serait d'ajouter l'Anglais au site web.

23. oktober 2025

Besvarelse fra Art Deco Webwinkel

Merci pour votre avis positif. Nous tiendrons compte de vos commentaires afin d'améliorer notre service. À bientôt!

Gerne wieder

Meine Erstbestellung wurde problemlos erledigt. Die bestellte Ware gefällt mir. Sie war sehr gut verpackt und erfüllt meine Erwartungen.

20. oktober 2025

Besvarelse fra Art Deco Webwinkel

Ausgezeichnet! Das freut uns sehr. Wir würden uns freuen, Sie wieder in unserem Webshop begrüßen zu dürfen.

Al jaren enthousiast over Art Deco…

Al jaren enthousiast over Art Deco webwinkel

19. september 2025

Besvarelse fra Art Deco Webwinkel

Beste meneer Arnold, wat ontzettend leuk om horen! Het doet ons deugd dat we u al zo'n lange tijd mogen bedienen. Heel graag tot ziens in onze (web)winkel.

Snel bezorgd

Snel bezorgd; netjes ingepakt. Product overtrof de verwachtingen.

9. maj 2025

Besvarelse fra Art Deco Webwinkel

Heel fijn om te horen! We wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop.