Art Deco Webwinkel Anmeldelser

1.461

4,9

We zijn trouwe klanten, meestal online door de afstand van onze woonplaats. Deze keer kochten wij een kroonluchter die voordelig werd aangeboden. Bij het ophalen bleek deze groter dan gedacht, maar... Se mere

Très contente de mon achat, un lampadaire tiffany d’excellente facture. Le service clientèle impeccable. Article commandé vendredi soir. Le samedi soir, j’écris un mail pour demander de changer l’ar... Se mere

C'est la troisième fois que j'achète des lampes chez Art Deco. Toutes ont été livrées correctement et bien emballées. La marchandise ne déçoit pas ; elle est telle qu'elle paraît sur le site et de t... Se mere

1. Indretningsarkitekt

Om Art Deco Webwinkel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vanuit een markante boerderij uit 1793 worden 5 artistieke Webwinkels beheerd:

Antiek Stijl Webwinkel
Art Deco Webwinkel
De Blauwe Deel Verlichting
FijnDesign
Landelijke Stijl Webwinkel

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(1.461)

Livraison parfaite

Livraison parfaite, produits, très bien emballé, je recommande à 100 % Le plafonnier est magnifique. Merci à vous.

30. juni 2026

Besvarelse fra Art Deco Webwinkel

Un grand merci pour votre aimable avis!

Goede service

Goede service, mooie producten aan correcte prijs

1. juni 2026

Besvarelse fra Art Deco Webwinkel

Dat is fijn om te horen. Heel veel plezier gewenst van uw aankoop!

Parfait

Reçue rapidement, très bien emballée . Tout à fait ce que je souhaitais

28. maj 2026

Besvarelse fra Art Deco Webwinkel

C'est vraiment super à entendre! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat.

We zijn trouwe klanten

Bij het ophalen bleek deze groter dan gedacht, maar
toch meegenomen. Service en vriendelijkheid groot.

21. april 2026

Besvarelse fra Art Deco Webwinkel

Wat leuk om te horen! We waarderen uw loyaliteit en hopen u nog vaak te mogen verwelkomen, online of in onze showroom. Graag tot ziens!

Très satisfaite

Livraison extrêmement rapide en parfait état. Produit conforme à la description.

20. april 2026

Besvarelse fra Art Deco Webwinkel

C'est très gentil à vous d'avoir pris le temps de rédiger cet excellent avis. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre superbe lampe !

Prachtige producten

Prachtige producten. Snel en goed verpakt verzonden.

1. april 2026

Besvarelse fra Art Deco Webwinkel

Wat leuk om te horen! Heel veel plezier gewenst van uw aankopen.

mooie spiegel

mooie spiegel; goed verpakt. snel en volgens afspraak geleverd

11. marts 2026

Besvarelse fra Art Deco Webwinkel

Uitstekend! Heel fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Heel veel plezier gewenst van uw fraaie spiegel.

Uitstekend

Supersnelle service, goed verpakt en natuurlijk prachtige producten

9. marts 2026

Besvarelse fra Art Deco Webwinkel

Wat fijn om te horen! Heel veel plezier gewenst van uw aankopen.

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Ik kon snel een afspraak maken om in de showroom te kijken. Ik was enthousiast over de mooie kwaliteit en heb daarna 2 lampen besteld. Een daarvan moest nog samengesteld worden, maar we hadden ze na een paar dagen al in huis, en we zijn er heel blij mee!

24. februar 2026

Besvarelse fra Art Deco Webwinkel

Wat leuk om te horen dat u plezier heeft van de fraaie lampen! Blij te horen dat we u naar alle tevredenheid hebben kunnen helpen.

het was jammer dat ik alleen op de dag…

het was jammer dat ik alleen op de dag van besyelling een berichtje kreeg, daarna niet meer, terwijl er op de website staat voor 12 uur besteld, de volgende dag geleverd. dat was wel jammer

24. februar 2026

Besvarelse fra Art Deco Webwinkel

Hartelijk dank voor uw review. Onze excuses dat de verzending zich een dag heeft vertraagd. We zullen uw feedback gebruiken om onze service te verbeteren. Hopelijk heeft u desondanks veel plezier van uw aankoop.

Snelle levering.

Snelle levering.
Zeer goed ingepakt zodat het veilig aankomt !

13. februar 2026

Besvarelse fra Art Deco Webwinkel

Fijn om te horen dat alles naar wens is! Wie weet tot ziens in onze webwinkel.

Artikel gut, Webseite/Bestellprozess hakelig

Der hochpreisige Artikel entspricht im Wesentlichen den Erwartungen. Es fehlt allerdings eine Montageanleitung für weniger begabte/geübte Kunden.
Das Bestellerlebnis könnte deutlich besser sein, wenn die deutsche Webseite besser wäre. Sie ist nicht in allen Punkten selbsterklärend, teilweise missverständlich und enthält hinsichtlich der telefonischen Kontaktaufnahme unklare Angaben.
Die Chatfunktion funktioniert gut.

27. januar 2026

Besvarelse fra Art Deco Webwinkel

Vielen Dank für Ihr Feedback. Wir werden die von Ihnen angesprochenen Punkte besprechen, um unseren Service zu optimieren.

Schön

Sehr schöner Artikel, genau wie beschrieben. Schnelle Lieferung.

26. januar 2026

Besvarelse fra Art Deco Webwinkel

Wir freuen uns zu hören, dass alles zu Ihrer Zufriedenheit ist. Viel Spaß mit Ihrem Kauf!

Goed

Prachtige kwaliteit spullen. Goed op de hoogte gehouden van de verzending die erg vlot was, en mooi ingepakt(het was een kado) zeer tevreden. Prachtige kwaliteitswinkel!

10. juni 2025

Besvarelse fra Art Deco Webwinkel

Wat ontzettend leuk om te horen! Wie weet tot ziens in onze webwinkel.

Ik bestelde een prachtige lamp die aan…

Ik bestelde een prachtige lamp die aan een pendel zou komen te hangen maar dat had ik bij bestellen niet goed gezien. Een pendel is een beetje onhandig als je contactdoos niet op de plek zit waar je de lamp wilt hebben… omdat ‘ie zeg maar niet meebeweegt als een snoer. De lieve mensen van Art Deco Winkel / Blauwe Deel dachten proactief mee en stuurden zelfs gratis een extra kap met daaraan gemaakt stukje verlengsnoer mee om de uitdaging op te lossen. Wat een service! Kan ik iedereen aanbevelen. De lamp hangt inmiddels toppie.

1. december 2025

Besvarelse fra Art Deco Webwinkel

Hartelijk dank voor de uitgebreide review! Heel blij te horen dat we u naar alle tevredenheid hebben kunnen helpen. Graag tot ziens in onze webwinkel.