Fick otroligt proffsig och fin hjälp genom hela förloppet av världens bästa Alexandra, så verkligen massa TACK till dig, helt rätt tjej på rätt plats! Och jättetack till mecken som jobbat hårt med mit... Se mere
Virksomheden har svaret
Fick snabb hjälp. Bokade service och felsökning då bilen läckte kylarvätska och fick tid samma vecka. Tyvärr missade de att utföra ett jobb som hittades vid servicen så därav bara 4 stjärnor. Som tur... Se mere
Virksomheden har svaret
Har många negativa upplevelser i samband med bilköp/reparationer osv där dåligt bemötande och lurendrejeri är mer regel än undantag. Köpte dock igår en Kia av Thomas i Västerås och det var ett fantast... Se mere
Virksomheden har svaret
Vi är supernöjda med den helrekond som gjordes på vår Kia idag. Bilen har fått sig ett riktigt lyft både in- och utvändigt. För oss var det värdefullt att få bilen genomgången av expertis, eftersom vi... Se mere
Virksomheden har svaret
Aros Auto är auktoriserade återförsäljare av Peugeot, Suzuki och Maxus. Familjeföretaget grundades för över 40 år sedan som en liten bilverkstad i Västerås och har idag vuxit till två städer med drygt 60 medarbetare. Aros Autos ambition är att erbjuda en trygg familjär känsla, en ny generation bilar och fortsätta vara ett företag i ständig utveckling, i pappa Bengts bilspår. Vi vill förenkla vardagen för våra kunder därför erbjuder vi fullservice i våra moderna anläggningar under ett tak. Det innefattar försäljning av nya och begagnade person- och transportbilar, skador, lackering, service, reparationer, bilglas, rekond, försäljning av reservdelar. Godkänd Autoexperten-verkstad, samt auktoriserad SAAB service. Besök oss i Västerås eller Enköping - Välkommen!
Sverige
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Jag lade ut min bil finaste Kia till försäljning på blocket och fick ett hyfsat erbjudande från Omar. Snäll och mycket artig. Hela processen tog 24 timmar. Vi höll kontakten via blocket och SMS. Han kom till min stad och jag hämtade honom på den närliggande stationen. Vi välkomnade honom till vårt hem. Hela processen gjordes online och säkert. Jag fick betalning via swish. Ja jag var väldigt misstänksam tills allt var klart. Jag blev verkligen förvånad över professionaliteten. Hälsningar Ana
Lämnade in bilen för höga ljud från höger framvagn. De kunde inte hitta något fel och sa att jag har mycket saker i bilen som skramlar. Vet inte vad de menar men 1300kr fick jag betala och då drog de av 300 kr för att vara snälla fast de inte fick göra så!
I would say this not only customer service but customer care ❤️. I had time constraints for my service to keep my warranty. Aros auto went to extra mile and gave me time and did a good service for my car. For this kinds of care for the customers i rely onto them since 2008. Thank you Aros Auto.

Besvarelse fra Aros Auto AB
Bokade service+ felsökning 3 maj, men fick ingen återkoppling. Ringde dom och fick svar att JAG bara hade bokat felsökning. Testade på nytt samt att jag bifogade bild med mejlet till dom som bevis på hur jag bokade. Fick tid idag 9:e. Fick påminnelse i helgen, igår samt idag i morse. Skulle lämna bilen och jobba där under tiden (som jag visat med bilden jag mejlade) fick höra att jag skulle lämna bilden mellan 07-08. Jag kom dit 07:45. Fick då höra att inget var bokat! Dessutom fick jag inte vänta kvar för det måste man ha bokat (vilket jag dessutom hade gjort, visat dom bild på) dom erbjöd service under dagen samt att jag "blev utslängd" 16:00 är nog din klar.. och "vi ringer" efter samlat mod gick jag tillbaka då det är uppenbart att dom borde ta ansvar för om deras system inte fungerar, samt att jag följt alla deras rekommendationer. Hon erbjöd då en lånecykel eller ny tid 30:e! Jä*vla skämt! Jag tog tillbaka nyckeln och gick.. kommer ALDRIG sätta min fot på den här anläggningen igen. Ringde direkt efter till en annan anläggning och fick tid nu på fredag! Undvik Aros Västerås! Noll procent ödmjuka eller förståelse för vad deras strul innebär för kunder.
Jag fick jättebra bra hjälp att montera mina lastbågar jag köpte hos Aros Auto. Väldigt kundvänlig och trevlig personal. Kan absolut rekommendera dem.
En toppenbutik och verkstad.
Kan absolut inte få bättre service.
Man blir glad när man träffar på en sån butik och verkstad. Fortsätt med detta positiva, så går det SÄKERT ännu bättre. Bemötandet är SÅ viktigt. Att känna sig TRYGG i köpet, lika så. Grattis till er butik och personal.
Mvh,
Willy Oldebring
Jag och min familj är inne på vår tredje Kia bil 🚘 från Aros Auto nu.
Har alltid fått ett superproffsig bemötande från alla i bilhallen inkl verkstan.
Aldrig några problem vid servicen eller om det gäller lånebil.
Vill bara ge detta företag mitt bästa betyg😀👍
Väldigt proffsig och sakkunnig personal! Kan varmt rekommendera Aros Auto!
Bra bemötande duktigt personal mycket nöjd blir många fler bilar hos er
Får alltid proffsigt och bra bemötande, både när vi köpte vår Ceed samt var annat år när vi servar den. Kan varmt förorda Aros Auto i både Enköping och Västerås! //Kenneth
Köpte en bil av Aros Bilcenter i Jönköping. Den visade sig ha en del dolda fel. Det enda de erbjöds sig göra var att köpa tillbaka bilen för ett mindre pris. Då jag istället ville reklamera så hänvisade de istället till ARN (allmäna reklamations nämden).
Sjukt besviken på bemötande och hur de skötte förfarandet. Tänker bara på pengar. Råder till försäkringar och tillägg men tar inget ansvar när det väl gäller. Allt är nån annans fel. Otrevligt och noll kundfokus.
Åk aldrig till aros auto i enköping, de sämsta företag jag har varit med om. Finns inget bra att säga om dem. Och de skulle göra wn felsökning på min bil på en sak. De höll på med massa de inte skulle göra och chefen bara säger att de inte har gjort de, fast vi har bevis. Hela stället är dumma ingen vettig person jobbar där, och mekanikerna är de sämsta jag varit med om de kan ingenting.
Och försökte blåsa oss på att byta ett helt system till styrservon, när de själva skrivit i felsökningen att ändast en slang läcker. 20000 kr skulle det kosta att byta sakerna, men de är bara 1 sak som läcker och inte att hela systemet måste bytas.
Och de pillade med saker de inte skulle på min bil, de dödade batteriet, de sänkte trycket i våra däck, de drog i handbromen i -20 grader och de höll på att pröva saker inne i bilen. De skulle inte göra något förutom hitta läckaget. Min bil kom tillbaka sämmre än när jag hade lämnat in den. Och chefen och säljarna är lika dåliga och dumma dom.
I särklass den sämsta, värsta bilfirma som finns!
Köper en bil på Aros Auto i Västerås för 240 000kr. Efter knapp 3 månader blir bilen okörbar. För att göra en lång historia lite kortare. Så säger dom på verkstaden på Ford i Gävle då bilen blev bogserad dit att det är EGR ventilen som pajat.
Aros Auto vägrar betala för en ny, utan bara en begagnad. Så jag fick lägga mellanskillnaden själv på 3000kr för en ny då en begagnad sällan blir bra sa som på verkstaden.
Sen va det kondens på en baklykta som inte försvann som också uppstod efter köpet efter samma period. Dom betalade inte heller för en ny utan bara en begagnad lykta.
En bil för så mycket pengar och dom kan inte betala för nya delar??!!
Bilen blev stående i 2 månader innan jag fick tillbaka den. Det är väldigt frustrerande när man köpt en ”ny” dyr bil och den bara lägger av och Aros Auto inte kunde fixa en verkstadtid tidigare! 🤬 2 månader och inte en hyrbil/lånebil kunde dom hjälpa till med heller.
Glad att bilen är lagad då jag är stort behov att ha bil! MEN knappt 2 veckor efter jag hämtade den på verkstaden så uppstår SAMMA fel igen! Bilen tar inte gas och blir okörbar! Tillbaka till verkstad och kontaktade Aros Auto att nu är jag så less på att en sån dyr bil pajar och jag vill att köpet går tillbaka. Har knappt kört bilen sedan jag köpte den. Men det va inte aktuellt!
Tillbaka till felet. Nu hittar dom en kabel som va dåligt lödd.
Verkstaden säger att det här felet va när jag köpte bilen. Jag i min enfald trodde att detta skulle Aros Auto stå för. Men INTE. Det kostade mig
10 000 kr att lösa ut bilen från verkstaden!
Har pratat med deras försäljnings chef som är Den mest otrevliga, nonchalanta människa jag pratat med. Jag ifrågasatte allt som hänt med bilen. Men han kunde inte bry sig mindre!!
Så med detta vill jag säga, KÖP ALDRIG EN BIL FRÅN AROS AUTO I VÄSTERS!! Jo om du vill blir lurad på på 240 000 kr och några tusen kr till så kan du köpa bil därifrån!!
Nu väntar jag bara på nästa sak som ska gå sönder på bilen!
Jag kommer självklart anmäla detta!
Fruktansvärt dåligt behandlad av Aros Auto och det kommer jag berätta för allt och alla!!

Besvarelse fra Aros Auto AB
Har blivit en katastrof under nya ledningen.
Köp och serva din kia någon annanstans.
Mvh Stig

Besvarelse fra Aros Auto AB
blev lurad nyss på verkstaden på auto aros i enköping. Gå inte dit !!!

Besvarelse fra Aros Auto AB
Köpte en ny Kia i Enköping, men nu efter lite över ett år visar det sig att det varit fel hjulinställning så däcken slitits på insidan och börjat låta illa vid körning. Fick ingen som helst hjälp av Aros Auto, dom ifrågasatte bara varför jag inte anmält felet tidigare, men det märktes ju inte förrän däcken blev tillräckligt slitna. Är fruktansvärt besviken och skulle inte rekommendera någon att köpa bil där.
Tillägg: Att ni nu svarar långt senare och erbjuder goodwill är ju patetiskt. Det var just goodwill jag efterfrågade när jag kontaktade er förut, då var det blankt nej minsann...

Besvarelse fra Aros Auto AB
Köpte en bil med stora fel, säljaren slutade svara på mail och telefon.

Besvarelse fra Aros Auto AB
Trevlig personal men de levererade en bil med defekt, må vara tillbehör men.. för mig flera verkstadsbesök, tid och pengar. En smärre grej för dem , en avgörande för mig, Jag är klar med Aros Auto.
Jag har bara besökt Västerås-kontoret. Där är det väldigt trevlig personal. Man behöver aldrig vänta mer än ett par dagar på en tid. Sist jag hade bilen inne för byte av bakrutetorkarmotor på nybilsgarantin bad jag dem byta halvljusen eftersom ett av dem var trasigt. När jag hämtade bilen nämnde de inte lamporna, så jag frågade om jag inte skulle betala för dem. Då sa de att "det bjuder vi på". Rekommenderar verkligen den här Kia-handlaren!
Uppdatering 2022:
Vid service upptäckte man missljud från bakhjulen. Rekommenderade att byta ut en massa grejer för ca 10 tusen kr. Kontaktade Mekonomenverkstaden i min stad och fick priset 6 tusen. Lämnade in bilen där. Efter ett par timmar ringer de och undrar vem som sagt att det är något fel på bilen. Jag sade KIA. De svarade att det är inte alls något fel på bilen. Ringde KIA och de pratade om att de visst har någon pedantisk mekaniker som kanske lyssnat med stetoskop. Ringde tillbaka till Mekonomen och han skrattade rakt i luren på mig. Det är inget fel på bilen och jag behövde inte betala en krona trots att de felsökt och köpt hem delar till den. KIA lyckades inte riktigt förklara det hela tillfresställande men verkade anse att jag kunde lite på mekanikern på Mekonomen. Jag har inte haft några som helst problem med bilen efter det heller. Så även om de är trevliga och bra att ha att göra med så gör det här att jag undrar vad de håller på med egentligen. Kommer inte serva bilen hos dem igen. Litar helt enkelt inte på dem längre. Ändrar från 5 till 3 stjärnor p.g.a. det här. Åk hellre till Damms Mekonmenverkstad om ni ska göra något med bilen i Västerås - de verkar ärligare.

Besvarelse fra Aros Auto AB
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.