Hos AREPA Silkeborg, som bl.a. er et autoriseret Apple værksted, formåede personalet at teste min datters Mac, bestille et nyt batteri/topcase i Holland (skal køres heroppe), skifte de nødvendige dele... Se mere
Kæmpe fornøjelse Jeg kører op med min Macbook - Mandag og efter en kort korrespondance, finder vi frem til problemet samt får bestilt de manglende dele hjem - Har netop lige modtaget den igen... Se mere
Da jeg kontaket mit forsikring selskab ca den 14/12-14 da min macbook var hel død ,De ville sende en besked vider ud til deres værksted . ca 2 dage senere den 16/12-14 modtog jeg kassen fra Arepa og... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi tilbyder vurdering, analyse samt reparation og renovering af elektrisk og mekanisk udstyr.
Metalgangen 15, 8600, Silkeborg, Danmark
- kem@arepa.dk
- www.arepa.dk
Andre kiggede også på
Udskift af batteri i iPhone 6s var …
Udskift af batteri i iPhone 6s var varslet til at kunne vare op til 5 dage. Det tog én dag.
Super god betjening og hurtig rep
Super god betjening og hurtig rep. af mobiltelefon.
Super service med rigtig god …
Super service med rigtig god information hele vejen igennem reperationsforløbet. Virker meget proffessionelt.
Superservice hos AREPA.
Superforløb fra start til slut. Lynhurtig forsendelse og info undervejs fra AREPA. Perfekt service..
Jeg kan desværre ikke give dem 0 …
Jeg kan desværre ikke give dem 0 stjerner. Jeg er rasende

Besvarelse fra AREPA Danmark A/S
Super hurtig service
Rigtig god og hurtig service
Rigtig god og hurtig service. Samtidig fantastisk informationsniveau undervejs vis sms og mail ift. status på reparation.
God og hurtig behandling.
Jeg skulle have fikset min telefon …
Jeg skulle have fikset min telefon gennem min forsikring og blev sendt til AREPA. Jeg oplevede utrolig god kundeservice. Jeg var specielt glad for at modtage sms'er gennem hele forløbet, så jeg kunne følge med i hvor langt, de var i processen!
Hurtig service
Hurtig service, men tydelig kommunikation undervejs
Super godt og hurtigt.
hurtig
hurtig, hjælpsom og venlig både på selve dagen hvor skade sker samt efterfølgende forløb.
God håndtering
God håndtering, hurtigt service og rart at kunne følge med i processen.
Hurtig service og dejligt med …
Hurtig service og dejligt med opdatering fra start til slut.
Jeg var meget tilfreds med servicen
Jeg var meget tilfreds med servicen. God kunde betjening og hurtig betjening. Jeg var meget tilfreds med reparationen af skærmen på min mobil. Den kom tilbage som om den var helt ny igen.
God service og hurtig ekspedering.
Jeg fik grundig, inden reparationens begyndelse, fyldestgørende saglig forklaring. Tidsfristen blev overholdt, endda hurtigere, end lovet - og jeg fik et produkt tilbage, der mindst fungerede lige så godt som før skaden. Stor ros til alle i AREPA som jeg har været i kontakt med.
//KPJ
ALDRIG AREPA danmark - Specialist i lappeløsninger som ikke dur.
ALDRIG AREPA danmark -brug ALDRIG AREPA til noget som helst. Firmaet burde hedde A-LAPPA Specialist i lappeløsninger som ikke dur. Meget dårlig og langsom service med mange bortforklaringer. Forsikrings reparationer med mange lappeløsninger som skal repareres om og om igen,Telefon kontakt er umulig da telefonen ikke bliver besvaret, Henvender du dig til forsikringsselskabet så bliver du straffet og AREPA "sylter" din sag. Jeg venter i to måneder på varme i huset mens ALAPPA finder på nye lappeløsninger. Hvis Din forsikring benytter AREPA specialist i lappe løsninger så skift Forsikring ellers garanterer jeg at Du fortryder det.
Fremstillingen af forløb er sand skal jeg publiceret beviser?

Besvarelse fra AREPA Danmark A/S
Faglighed og menneskelighed i skøn forening.
Vi vil gerne sige tusind tak for en dejlig betjening hos jer .
Tak til Birgit Sørensen for din venlige hjælpsomhed.
Kan kun anbefale jer for jeres arbejde til rimelige penge.
Vi havde forinde rådført os med PC hjælp i Tjørring ved Herning som gav os besked om at det ikke kunne lade sig gøre at hjælpe. Beskeden fra ham var at den skulle skrottes.
Vi hørte så om AREPA og det har vi da godt nok ikke fortrudt. I hjalp os og vi vender gerne tilbage igen.
Vh Bjarno Nielsen.
Lemvig.