Arctic | Rental Cars Anmeldelser 87

4,4

Fantastisk service og rigtig fin bil til prisen! Ville helt klart anbefale det udlejningsfirma til andre!

Fint med keybox så man kan hente nøgle uden at noget person er tilstede. Tilsvarende kan man aflevere bilnøglen igen i en keybox. Arctic Rental Cars har også et kontor bagest i bygningen med Car R... Se mere

Vi havde lejet bil og blev opgraderet. En god bil - Honda Civic med automatgear - som var fremragende på øernes mange stigninger. Desværre havde jeg misforstået vedr. betalingen for brug af tunnell... Se mere

En ellers gnidningsfri oplevelse, indtil at jeg skal modtage mit depositum retur. Det er lidt over en måned siden at bilen blev booket, og tre uger siden vi afleverede den retur, og jeg mang... Se mere

1. Biludlejning

Car rental agency - open seven days a week

4,4

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Vil leje bil her igen

Vi havde en rigtig god oplevelse med biludlejningen.
Både udlevering og aflevering fungerede fint.
Vi vil bruge Arctic igen og kan anbefale andre at gøre det samme.

2. august 2025

Dejlig hybridbil

Dejlig hybridbil, hvor alt var perfekt. Vi havde lavet lidt fejl ved bookning af vores bil men ved opringning til Arctic biludlejning blev det rettet og de var meget fleksibel omkring tidspunkt for afhentning og levering af bil og behjælpelig så vi fik valgt de korrekte ydelser. Kan kun anbefale at leje igennem dem.

24. juli 2025

Bilen var ny og alt fungerer

Bilen var ny og alt fungerer. Det er let at komme i kontakt og da vi havde brug for fleksibilitet ift at ændre tidspunkt for aflevering fik vi det med et smil. Arctic er et lokalt firma som jeg kan anbefale.

23. juli 2025

Vi havde en forlænget weekend på…

Vi havde en forlænget weekend på Færøerne og havde i den forbindelse lejet en bil af Arctic Rental Cars. Det var rigtig nemt at afhente nøglerne i deres selvbetjeningsstander og skulle endda afleverer dem samme sted. Da vores fly desværre var udskudt på grund af vejret, fik vi endda lov at beholde bilen lidt længere - virkelig god service.

30. juni 2025

God bil

God bil - deres større Hyundai er en mild hybrid benzin og meget økonomisk. Godt at have autogear når det går op og ned.

8. maj 2025

God service - nem at kontakte - hurtig ekspedition.
Kunne hjælpe os med gode råd til at finde benzin, selv om der var generalstrejke og de fleste tankstationer var lukkede.

3. juni 2024

Hej Lars Storgaard,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fandt vores service god og nem at kontakte. Det glæder os også, at vi kunne hjælpe dig med at finde benzin under generalstrejken. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Anbefaling til Arctic cars på Færøerne

Anbefaling til Arctic cars på Færøerne. Fly forsinket 6 timer ved afrejse. Fik lov at beholde bilen længere end aftalt, således vi undgik at vente i lufthavnen.

21. maj 2024

Hej Sara Trier Mørch,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe jer i en ellers frustrerende situation med flyforsinkelsen. Det betyder meget for os, at I kunne beholde bilen længere og undgå ventetid i lufthavnen.

Vi håber at kunne byde jer velkommen igen på jeres næste tur til Færøerne.

Arctic | Rental Cars Team

Super service, gode på prisen og så er de fleksible. 5 ud af 5 stjerner herfra :)

5. maj 2024

Hej Rune Petersen,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fandt vores service, priser og fleksibilitet tilfredsstillende. Din 5-stjernede vurdering betyder meget for os.

Lej din bil her

Let bookingprocess, god og effektiv udleveringsprocess, god service.
Nye rene og pæne biler.
Kan klart anbefale firmaet til andre.

3. august 2023

Hej Mark Hoff Nielsen,

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fandt bookingprocessen let, og at du var tilfreds med vores service og bilerne. Din anbefaling betyder meget for os.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Arctic | Rental Cars Team

Fint med keybox så man kan hente nøgle…

Arctic Rental Cars har også et kontor bagest i bygningen med Car Rental.
Vi fik en Honda Jazz Hybrid. Den bruger lidt benzin, og oplagrer batteriet på turene nedad bjerge.
Jeg kan absolut anbefale at leje bil hos Arctic Rental Cars.
Fint med depositum, så de tager sig af betaling for brug af undervandstunnellerne på Færøerne.

30. august 2022

Hej Steen,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med Arctic | Rental Cars og nød vores keybox-system, som gør det nemt at hente og aflevere bilnøgler.

Vi sætter pris på dine rosende ord om vores kontor, den Honda Jazz Hybrid du lejede, og vores depositumssystem til betaling af undervandstunneler på Færøerne. Din tilfredshed er vores største prioritet, og vi er glade for, at vi kunne imødekomme dine behov.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden og står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål eller yderligere behov.

Arctic | Rental Cars

Alt gik smertefrit og alt i alt en god oplevelse

Alt gik smertefrit og alt i alt en god oplevelse.
Lidt rod i beregning af tunnelafgifter men dette blev rettet med det samme.
Jeg kunne godt ønske mig at jeg fik en kvittering på afleveringen af bilen relativt hurtigt efter afleveringen. Jeg måtte kontakte Arctic efter en uge for at høre om de overhoved havde registreret at jeg havde leveret bilen tilbage.
Vi må se hvor lang tid det tager for at depositummet kommer retur til min konto. UPDATE: Depositum minus tunnel afgifter var retur på min konto dagen efter jeg modtog opgørelsen. :)
Det er på tide at GPS er inkluderet i billejen. I disse tider med GPS på mobilen giver det ikke mening at tilbyde dette som en ekstra service.

18. maj 2022

Hej René,

Tak for din 4-stjernede anmeldelse og din konstruktive feedback. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Arctic | Rental Cars, og at eventuelle fejl vedrørende tunnelafgifter blev hurtigt rettet.

Vi beklager eventuelle forsinkelser i forbindelse med kvitteringen for aflevering af bilen og depositummet. Vi tager dine kommentarer til efterretning og vil arbejde på at forbedre disse processer for at give vores kunder en endnu bedre oplevelse.

Vi værdsætter din feedback vedrørende GPS og vil tage det i betragtning, når vi evaluerer vores serviceydelser og tilbud. Vi ønsker at tilpasse os vores kunders behov og forventninger.

Vi håber at kunne betjene dig igen i fremtiden og står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål eller yderligere behov.

Manglende depositum retur

Det er lidt over en måned siden at bilen blev booket, og tre uger siden vi afleverede den retur, og jeg mangler stadig indbetalte depositum retur. På trods af henvendelser til Arctic, er det ikke lykkedes mig at høre fra dem angående depositum, hvilket er meget foruroligende.

Jeg håber ikke at de falder under den klassiske biludlejnings oplevelse.. Opdateres løbende.

Depositum blev modtaget retur, 4 måneder efter bilen returneret.

Mvh. Thorbjørn Braad

4. maj 2021

Hej Thorbjørn,

Tak for din anmeldelse på Trustpilot. Vi beklager dybt den frustration og bekymring, du har oplevet vedrørende dit depositum. Vi vil gerne give dig og andre brugere en forklaring og forsikring om, at vi tager denne sag meget alvorligt.

Som du nævner i din anmeldelse, gik der 2 måneder og 6 dage fra bilen blev indleveret til du fik tilbagebetalt depositum. Vi er helt enige i, at dette er alt for lang tid. Vores mål er at betale depositum retur inden for 5 dage, og vi vil gerne undskylde, at dette ikke skete i dit tilfælde.

I den periode, hvor du lejede bilen, var vi udfordret af pandemien, og det har desværre haft indflydelse på vores arbejdsprocesser. Dette er dog ikke en undskyldning for ikke at leve op til vores egne procedurer og forventningerne fra vores kunder.

Vi vil meget gerne gøre det godt igen og finde en passende kompensation for din dårlige oplevelse. Kan du kontakte mig direkte ved at skrive til magni@arctic.fo? På denne måde kan vi finde en løsning, der kan give dig en mere positiv oplevelse med Arctic | Rental Cars.

Endnu engang beklager vi den ulejlighed, dette har forårsaget, og vi ser frem til at rette op på situationen.