Nem udlevering af bilen og opgraderet (automatgear) - næsten ny bil gør køreturen noget sjovere når terrænet bliver udfordrende! En god oplevelse til fair pris.

Hentede bilen på kontoret i Tórshavn. Sød og venlig personale der forklarede os alt omkring bilen. Afleverede bilen i lufthavnen og nøglen i Key Drop off - meget nemt. Da vores fly var forsinket f... Se mere

Super fin service ved afhentningen af bilen. Selvom flyet var næsten 6 timer forsinket og klokken havde passeret midnat, blev man stadig mødt af et venligt ansigt i lufthavnen. Gik helt smertefrit.... Se mere

1. Biludlejning

Local Car Rental in the Faroe Islands.

3,8

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Bondefangeri og dårlig service

Bondefangeri og dårlig service. Efter at vi har købt rejse hos Travel Nord incl. lejebil hos RentYourCar FO, står vi tilbage med en ekstra regning på 7.000 kr. for bilskade som IKKE er forvoldt af os. Vi lejede en bil igennem Travel Nord og fik udleveret en møg beskidt bil, som ikke var den bil som vi havde bestilt hjemmefra. Den havde flere tape markerede skader og et "til salg" skilt i ruden og havde 150.000 km. på tælleren, og dagen efter var der en advarselslampe som lyste. Vi gjorde RentYourCar FO opmærksom på dette, men det var de ligeglade med, da det vidste de godt. Vi konstaterede også en lille bule i højre side (flimmer), men det ses dårligt på en meget beskidt bil. Ved endt rejse afleverede vi bilen uden personlig kontakt og smed nøglen i nøgleboks. Efter hjemkomst meddeler RentYourCar FO, at de har inddraget 7.000 kr. på grund af en udokumenteret bilskade. Dette åbner en mulighed for at bondefange alle som er så naive, at de ikke minutiøs efterser en gammel lejebil. Vi har efterfølgende haft kontakt til Travel Nord og de hævder at de har fuld tillid til RentYourCar FO og vil fortsat anvende dette udlejningsfirma.

4. juli 2025

Hold dig langt væk!

RentYourCar.Fo er desværre et biludlejningsfirma som man husker dem fra "gamle dage". Jeg lejede en Nissan Qashqai i starten af juni med adskillige skader. Bilen havde buler, afskallet lak og løse skærme. Jeg tog billeder af skaderne som jeg blev opfordret til. Nu synes RentYourCar at jeg skal hæfte for en lille ubetydelig ridse på den i forvejen ødelagte bil. Og det til den nette som af 1500 dkr. De vil ikke dokumentere at jeg har lavet skaden. Men de har allerede trukket beløbet på mit kort. Derudover er de ualmindeligt svære at kommunikere med. Sagen er sendt til forbrugerklagenævnet i håbet om at andre ikke oplever det samme.

9. juni 2025

tunnel-pass er borderline et scam.

Selvom afhentning og aflevering var nemt og hurtigt, så er det et seriøst problem med de oplysninger man får. Vi blev informeret om at købe et tunnel-pass var den eneste vej frem, da vi boede i Klaksvik og derfor skulle gennem tunnelerne mange gange i løbet af vores ophold. Jeg blev forklaret at tunnelpasset gav fri adgang til tunnellerne på øerne. Det viste sig så ikke at være rigtig og vi står nu med en regning på 3400,- ekstra for at have kørt igennem Eysturoyar tunnellen, da den ikke er omfattet af passet. PÅ INTET TIDSPUNKT i samtalen med manden bag disken, blev jeg informeret om dette. Jeg spurgte ad verbatim "Gælder dette pass så til alle tunnellerne" og manden nikkede og sagde "ja". Det er bondefangeri.

27. juni 2025

Tror det hedder bondefangeri😳

OBS OBS de tager vilde overpriser når man kører igennem tunnellerne - og de oplyser først priserne, når man henter bilen. På dansk kaldes det bondefangeri…. Hos Rentyourcar.fo kalder de det normal praksis😳 find et andet sted at lej en bil, medmindre du kan li’ at blive snydt….

12. april 2025

Ikke så meget pjat!

Altid en fornøjelse at leje bil fra Rentyourcar.fo
Jeg har nydt godt af den gode service i lufthavnen af hjælpsomt personale. De små "problemer" der har været, er til hver en tid blevet afhjulpet prompte.
Her går de ikke i små sko, hvorfor jeg også kommer igen og igen.

24. august 2024

Kun anbefalinger herfra

Da vores fly var forsinket fik vi lov at udskyde aflevering af bilen, så længe som muligt.
Fin bil og kun gode anbefalinger herfra

19. august 2024

Højeste tunnelafgifter…

Efter at have lejet bil hos jer finder jeg ud af at I som eneste udlejningsselskab på Færøerne opkræver tunnelafgift for de store tunneller på 560,-kr. t/r, andre selskaber tager 500,-kr. t/r.

1. august 2024

Det er nu 4 gang jeg lejer bil hos Rent…

Det er nu 4 gang jeg lejer bil hos Rent Your car. Virkelig god og imødekommende service. Aldrig problemer med lejen. Let og smidig levering direkte til hotellet i Torshavn. Det kan ikke være lettere. Jeg vil altid bruge Rent Your car, når jeg er på Færøerne.

3. maj 2024

Når jeg kun giver 3 stjerner skyldes det min seneste billeje

Jeg har lejet bil hos Rent Your Car i årevis, da jeg altid er blevet mødt af positivt personale, gode priser og ekstraordinær service.
Når jeg kun giver 3 stjerner for min seneste billeje hos dem, skyldes det at bilen havde All Weather dæk på i en periode hvor der faldt meget sne på Færøerne. Bilen var slet ikke pålidelig i forhold til opbremsning og acceleration. 2 ting der er brug for i fjeldene deroppe. Flere gange var det faktisk ved at gå galt og bilen fik ikke vejfæste.

4. april 2024

Husk fotos

Husk fotos! Ifbm udlevering af bil gjorde udlejer mig opmærksom på lille bule i dør. Efter aflevering trak udlejer mig for selvrisiko og påstod at jeg havde lavet bule i dør… Heldigvis havde jeg fotos af bilen og udlejer vedkendte sig fejlen (men det krævende en masse mailskriveri mm). Så husk at tage fotos af bil når du modtager den.

Udover ovenstående, så var alt fint.

29. februar 2024

Meget fin service

Jeg har nu lejer bil hos rentyour car 3 gange ialt 39 dage. Meget fin og imødekommen service og stor fleksibilitet. Rimelige priser og gode biler. Jeg kan til enhver tid anbefale firmaer

24. november 2023

Super god biludlejning .

Super god service, hurtig udlevering af bilen. Let tilbage levering af bilen. Super dejligt ikke at blive presset til en masse ekstra forsikringer.
Super god næsten ny bil og vi fik med automatgear, hvilket var virkelig nødvendigt når man kører på Færøerne . Det har været den letteste og bedste biludlejning jeg har brugt.
Kan varmt anbefale dem.

5. august 2023

God og venlig og forklarende service

God og venlig og forklarende service - nye biler. Vi blev samtidig opgraderet uden merpris - så det var en stor oplevelse. Den unge mand der udleverede bilen var så serviceminded. Anbefaler klart dette selskab samtidig med at de er meget billigere end de andre selskaber. Et lille minus var - vi havde købt et turpas til alle de underjordiske tuneller - men fik først at vide da vi hentede bilen at den nye tunnel til Klaksvik fra Thorshavn ikke var med i turpasset - kostede så yderligere kr. 275 kr. hver vej - men vil klart anbefale dette firma incl. prisen.

12. juni 2023

Fin lille dyt

Fin lille dyt. Pæn og forholdsvis ny.
Kunne dog ikke få navigation til at virke. Godt der ikke er så mange veje at vælge imellem så det gik.
Vil vælge rentyourcar igen

5. april 2023