Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Danmarks største og ældste bilsynsvirksomhed. Applus Bilsyn foretager ca. 600.000 syn og omsyn om året, og har på den baggrund opbygget en meget stor ekspertise, der ikke kun kommer kunderne til gode i forbindelse med bilsyn, men også når vi tilbyder øvrig rådgivning inden for test af bil. Vores fokus ligger på at udføre arbejdet med en ensartet høj kvalitet. Og det ligger os meget på sinde at levere en service, som lever op til kundernes tilfredshed. Derfor bliver vi løbende målt og kontrolleret af en række eksterne samarbejdspartnere, så vi får målt alle aspekter af vores arbejde.
Høje Taastrup Boulevard 23, 2.th, 2630, Taastrup, Danmark
Det tager typisk over 1 måned at svare
Kommer til synshallen men synsmanden har taget en anden bil ind og siger at han ikke har flere tider i dag!? Han vil ikke bytte tiden med den bil han nu har inde så jeg kunne komme ind bagefter.. Kommer aldrig til at bruge Applus igen

Besvarelse fra Applus Bilsyn
Fantastisk service i Ølstykke- tog ikke mere end 15 min og ham der synede min bil var utrolig hjælpsom og sød. kan klart anbefales

Besvarelse fra Applus Bilsyn
Normalt tilfreds med synsvirksomheden. Men for nylig blevet mødt af meget sur synsmand der i øvrigt gik amok på undervognen med en hammer selv der intet indikerede nogen problemer. Bilen er passet med undervognsbehandling. Jeg vil kraftigt overveje om det er Applus bilsyn der skal fore næste syn.
Applus, Helsinge: fantastisk service, effektivitet og venlighed. Kom til til tiden, varede ca 15 min. og fik tilbudt kaffe.

Besvarelse fra Applus Bilsyn
hvis jeg kunne give -3 så var det gjort, det faglige er ikke eksisterende, da man vælger at bede om dokumentation på et træk som ikke findes, så det var lige et omsyn til 250,- som var unødvendigt, så jeg valgte en anden synshal, da de havde lukket den efterfølgende uge, deres begrundelse for ikke at kunne betale det omsyn, er at jeg brugte en anden synshal, dårlig service & faglighed.

Tilst, Grydhøjparken:
Returnering og gennemgang af leasing bil gik hurtigt og effektivt.
Jeg er altid blevet venligt og fagligt korrekt behandlet hos Helsingør Applus Bilsyn. Har været der før og med sikkerhed kommer jeg igen næste gang.
TAK FOR GOD KUNDESERVICE. Hilsen Susanne

Besvarelse fra Applus Bilsyn
Ubegribelig dårlig service, eller der var ikke rigtig nogen da jeg fejlagtigt troede at drive in, betyder at man bare kigger ind... tilgengæld var der massere af personale, de havde bare ikke lige læst håndbogen der hvor der stod at det er almindelig høflighed at sige goddag når der kommer kunder, og ikke kigge på folk udefra som om de havde lavet afføring på gulvet.
Jeg kan til dels forstå at nogle kunne føle sig fristet til at være utilfredse fordi deres bil ikke klarede syn, jeg nåede ikke engang at få bilen på liften

Besvarelse fra Applus Bilsyn
En lettere skrammet nummerplade, der normalt i værste fald ville give en betinget godkendelse, blev takseret til et omsyn hos Applus på Turbinevej 2 i Herlev. Det kostede lige 350 kroner ekstra for noget som kunne fixes på to minutter med en lille sort lakpen. Tak for det. Brug ikke applus. Det virker som om de bare er ude på at malke dig.

Besvarelse fra Applus Bilsyn
Jeg bestilte et produkt på deres webshop, og hørte intet. Ingen bekræftelse eller noget som helst. Større samling af amatører skal man da lede længere efter. Nu har jeg prøvet at annullere ordenen, så må se hvad der sker.

Besvarelse fra Applus Bilsyn
Var idag til syn med en Suzuki Swift i Sønderborg, super behagelig oplevelse og kompetente folk, min Swift blev rost så jeg skammede mig. (særligt mine stålfælge blev der lagt stor vægt på og beundrene blikke kunne jeg mærke) kørte derfra med en god følelse 👍😎

Besvarelse fra Applus Bilsyn
Var til bilsyn i Sønderborg idag med min Audi og havde en bremsefejl på højre baghjul og det er en fejl der skal udbedres. Fair nok. Derefter blev min bil svinet til med kommentar som grimme fælge og hvorfor har du ikke monteret led pære. Tænker der er en medarbejder ved jer der trænger til en kursus i kundepleje.

Besvarelse fra Applus Bilsyn
Jeg har netop afleveret min leasingbil til gennemsyn hos Applus bilsyn i Vordingborg, og jeg modtog i den forbindelse en skadesrapport, hvor ridser blev kategoriseret som K4-skader – dvs. grove skader, som medfører høje efterregninger. Det undrer mig meget, da der i begge tilfælde er tale om almindelige ridser, som burde være K3-skader. Desværre var billedmaterialet i rapporten ekstremt uklart, hvilket gør det umuligt at vurdere dybden af skaderne, og der gives heller ikke nogen faglig begrundelse for den hårde klassificering
Tilmed bliver det anført, at der ikke forelå servicepapirer, selvom disse lå tydeligt fremme på passagersædet ved aflevering. Det giver indtryk af, at bilen ikke er blevet gennemgået ordentligt.
Jeg havde forventet en mere professionel og fair behandling. Til sammenligning har jeg tidligere afleveret to leasingbiler gennem Autorola begge gange uden problemer og med en langt mere gennemsigtig og kompetent proces. Måske det ville være værd for jer at tage ved lære af deres tilgang.

Besvarelse fra Applus Bilsyn
Jeg havde bestilt en tid kl 10.00 på en fredag. Da jeg ankom var der ingen på arbejde. Tænkte måske der var pause så ventede da bare. Men der kom aldrig nogen. Selv hoved kontoret viste ikke hvorfor der ikke var nogen til stede. Og jeg havde selv ikke fået noget at vide. Rimelig træls når man havde taget fri for at få synet sin trailer.

Besvarelse fra Applus Bilsyn
Jeg er færdig med Applus+ Odder. Jeg havde min bil til syn og havde fået testet bremserne uden kommentarer. Da bilen er kommet op at hænge gør synsmanden opmærksom på. at der er lidt overflade rust på de bagerste skiver. Så han kan ikke godkende den og skal til opsyn. Jeg får mit værksted til at slibe dem af og kommer til syn igen dagen efter, men han synes stadigvæk ikke det er godt nok. Tilbage til værkstedet som bliver lidt småfornærmet og de giver så skiverne en ordentlig tur, som resulterer at den nu bremser meget hakkede.Kører alligevel til omsyn som han så godkender. Så det jeg har fået ud af en smule rust er at jeg kører derfra med en bil der nu er godkendt, men som ikke kan bremse ordentligt. Synsmanden var generelt meget arrogant hele vejen. En meget ubehagelig oplevelse. Jeg er kommet der igennem 50 år men nu er det slut. Føj for en behandling, hold jer væk fra det sted. Benny
Opdatering: jeres henvendelse kan ikke ændre på min oplevelse og indstilling til jer I burde selv have taget sagen op. Så hold jer væk fra Applus+Odder.

Besvarelse fra Applus Bilsyn
Wauw, en dårlig behandling og oplevelse!
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, så ville jeg gøre det! Personalet på Ryesgade i dag var noget at det mest uforskammede og uprofesionelle jeg længe har oplevet! Han ville hverken sige godmorgen eller hej, var næsvis, afbrød, og var bare super uforskammet hele vejen igennem. Selvom vi har fået synet bil i Ryesgade siden tanken blev lavet om til en Applus, så kommer vi der aldrig igen. Hverken i Ryesgase eller andre af deres filialer!

Besvarelse fra Applus Bilsyn
Ja det er ikke muligt at give nul stjerner, for det ville jeg gerne. Det er helt umuligt at komme i kontakt med kundeservice man kan ikke ringe til dem og de svarer ikke på mail. Det er en helt utrolig kundeservice de har eller manglende kundeservice. Men sådan er det nok når man bliver for stor.

Besvarelse fra Applus Bilsyn
Bestilte tid til batteriattest i Næstved -Mødte op til aftalte tid og ventede så yderligere 20 min. Fik så at vide at attesten ikke kunne gennemføres pga. tekniske vanskeligheder. Synsmanden anbefalede sin kollega i Taastrup. Jeg bestilte derfor tid til attesten i Taastrup ugen efter, mødte op og fik at vide af synsmanden, at han desværre ikke besad de fornødne kompetencer til at lave batteriattest...
Tror bare jeg finder et andet firma...

Besvarelse fra Applus Bilsyn
Dårligeste synshal længe jeg har været i Næstved.
Uforskammet medarbejder skal man længe lede efter. Omsyn grundet der menes trækket dækker nummerpladen hvilket den ikke gør, og er blevet synet med 3 gange tidligere.. aldrig om jeg sætter mine ben eller bil der igen.