Rådgiveren lyttede og forstod mine ønsker og spørgsmål, og valgt at rådføre sm med kollega for at sikre rigtighed af det givne svar
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
I AP Pension skelner vi ikke mellem pengesager og hjertesager. For pension handler ikke kun om overskud på din opsparing. Pension handler også om overskud til dig. I AP Pension har vi altid kundernes pension i centrum, da vi tror på, at det skaber mest værdi. Vores kundeejerskab giver os mulighed for at give dig det bedst mulige økonomiske overskud, da vi kan træffe frie og uafhængige investeringsvalg. Men pension handler om mere end penge. Derfor har vi altid hænder og hjerter klar til at gribe dig, hvis du ikke har overskud og livet gør ondt. Og vores ansvar som pensionsselskab handler heller ikke kun om overskud lige nu og her, men også når fremtid engang bliver til nutid. Derfor har vi gjort det muligt for dig at investere din opsparing bæredygtigt med AP Bæredygtig. Som kundeejet selskab betyder relationen til vores kunder alverden. Derfor har vi fokus på alle kunder. Og vi deler ud af vores overskud, når bestyrelsen, som består af vores kunder, vurderer, at der er økonomisk råderum til det. Vi kalder det AP Loyalitetsbonus. Vi tror på, at overskud skaber ringe i vandet, når vi deler det med hinanden. I AP Pension har vi overskud til alle.
Østbanegade 135, 2100, København Ø, Danmark
En rigtig god rådgivning, en samtale som gik stille og roligt, hvor man alligevel fik det hele med. Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra AP Pension
Dårlig og inkompentet rådgivning. Har fået en stor opkrævning fra SKAT, da det viser sig, at AP Pensio har oprettet en Ratepension i mit navn uden samtykke fra mig.
Da jeg skiftede til AP Pension orienterede jeg om, at jeg havde en privattegnet Ratepension, som jeg ville fortsætte med. Rådgiveren frarådede mig bankens ordning, da deres afkast ikke var nær så gode som AP Pensions. Desuagtet valgte jeg at fortsætte min privattegnede Ratepension.
AP Pension mener, at jeg skulle have meldt tilbage, om hvor meget jeg selv ville indbetale til privat Ratepension. Jeg har ikke fået den besked hverken mundtligt eller på mail. Har faktisk aldrig fået noget information fra dem om kontostatus, oversigt mv.
Nu sker der så det, at jeg får en stor opkrævning fra SKAT på 55% af beløbet på indbetalinger og SKAT opfordrer mig til, at bede pensionsselskabet (AP Pension) om at ændre Ratepensionen til en aldersrentepension eller anden ordning med fradragsret. Det nægter AP Pension at hjælpe med, da de ikke mener at have begået fejl og at de har forrang for bankerne.
Jeg er nu gennem flere dage kastet rundt mellem 3 instanser SKAT, bank og AP Pension.
Jeg føler mig virkelig dårligt behandlet af AP Pension og vælger at flytte firmaordning inkl. min egen ordning til andet selskab.

Besvarelse fra AP Pension
God og præcis rådgivning. Rådgiver havde et godt indblik i forholdene

Besvarelse fra AP Pension
Skal på pension i år, så jeg tænkte at et møde med AP pension ville måske hjælpe med at finde den rigtige løsning.
Så bookede et møde og fik super vejledning og hjælp til at udfylde de offentlige pensions dokumenter, som er lidt bøvlet, alt klappede, og nu er alt OK, også med det offentlige

Besvarelse fra AP Pension
Han var rigtig god til at forklare og ingen spørgsmål var dumme. Meget behagelig samtale.

Besvarelse fra AP Pension
Havde en rigtig god samtale og fik tingene forklaret på en god og forståelig måde. Tak for det 🤗

Besvarelse fra AP Pension
Værste pensionsselskab jeg nogensinde har haft.
De er en af de få pensionsselskaber der ikke tager imod pensionsopsparinger med særlige krav til ydelsessammensætning.
Det har aldrig været et problem hos andre.
Men da firmaet så skiftede til AP Pension står jeg nu med administrationsomkostninger til to pensionsdepoter.
Yderligere har det været umuligt for mig at ændre i mine nuværende forsikringer pga. jeg får forebyggende medicin, men deres retningslinjer gør at der ikke må ændres i f.eks. livsforsikrings dækningsbeløb.

Besvarelse fra AP Pension
Rigtig god kundeoplevelse - med velforberedt og engageret rådgivning.

Besvarelse fra AP Pension
Meget seriøs, uhøjtidelig og grundig gennemgang af mine dækninger samt muligheder for at gå på pension enten ved folkepensionering eller evt. tidligere.
Nem at forstå hvad der blev sagt.
Desuden gennemgang af min investerings/risikoprofil. Dette var meget informativt.

Besvarelse fra AP Pension
Kompetent og nærværende rådgivning.
Velforberedt rådgiver, med masser af empati og engagement.

Besvarelse fra AP Pension
God og velforberedt rådgiver der havde sat sig ind i min sag inden mødet.

Besvarelse fra AP Pension
Super go rådgivning med en super rådgiver. alt blev fremlagt med stor stil. En super oplevelse