Appelhoes Anmeldelser

4.032

4,2

Ik heb eigenlijk altijd fijne ervaringen met Appelhoes. Bestellen en leveren gaat soepel en snel. Onlangs had ik een iPhone-hoesje in het verkeerde formaat besteld. Bij Appelhoes wordt dat keurig gere... Se mere

Snelle levering, kwalitatief goed product. Zelfs voor de wat “oudere” modellen nog voldoende mooi aanbod. De foto’s op de site, van het product, geven niet duidelijk aan hoe de sluiting werkt; namelij... Se mere

Appelhoes is een goede webshop. Beschermhoesje besteld voor mijn telefoon. Geleverd in drie dagen volgens mij, besteld in het weekend. Goed product, gratis verzending en snelle levering met track... Se mere

1e Doen wat je beloofd Er is werkelijk niets gebeurd wat beloofd is. 5 € korting proberen toe te passen, lukte niet, daarna dus bestelling aangepast. Glaasie volgens voorschriften gemonteerd... Se mere

1. Mobiltelefonbutik

Appelhoes heeft voor al uw draagbare Apple producten een passende hoes! Heb je vragen over een bestelling, een retour of anderzijds? Neem contact met ons op via WhatsApp, telefoon, email of contactformulier op onze website!

God

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(4.032)

1.040 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Prima product

Prima product, past ook precies. Prijs helemaal oké. Erg tevreden!!

Beste Willem,

Dank voor het delen van uw ervaring!

Heel tevreden

Bestellen gingen makkelijk, goede communicatie en snelle levering. Ook zeer tevreden met de Decoded 2-1 wallet hoes

17. juli 2026

Beste Desiree,

Dank voor het delen van uw ervaring en mooie woorden.
Veel plezier met de order!

Appelhoes B.V.

Appelhoes hebben hun best gedaan om het…

Appelhoes hebben hun best gedaan om het snel te versturen. Helaas gooit PostNL roet in het eten. Pakket is na ruim een week nog steeds niet afgeleverd.

Beste Ronald,

Wat vervelend om te horen dat de zending langer erover heeft gedaan. Inmiddels zou het afgehaald zijn bij het ophaalpunt. Indien het niet zo is, neem gerust contact met ons op zodat we dit kunnen oplossen.

mooie hoezen

mooie hoezen. Ik reis niet vaak maar om de MacBook los in m'n tas te doen is een beetje zonde.
Ik heb MacBooks en ik vind het mooi dat ze er zelfde uitzien.

Beste Jeroen,

Dank voor het delen van uw ervaring met ons!

Appelhoes B.V.

Het was weer gewoon goed!

Gewoon, snel, goed en goedkoop!

Beste René,

Dank voor het delen van uw ervaring, fijn dat alles naar wens is verlopen.
Tot de volgende keer!

Perfect

Perfect, dikke tien, ik heb weer een mooie en handige hoes voor mijn I pad 3

Beste Hennie,

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen, we wensen u veel plezier met uw nieuwe hoes!

Appelhoes B.V.

Ondanks dat ik de productenprima service schteraf…

Ondanks dat ik de producten schteraf niet nodig had was de service van levering, retourneren en restitutie uitstekend. Een volgende keer weer bestelling plaatsen.

20. juli 2026

Beste Wim,

Dank voor het delen van uw ervaring met ons, we zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering

8. juli 2026

Beste Jeff,

Dank voor het delen van uw positieve feedback.
Veel plezier met de order.

Prima aanbieding en kwaliteit

Prima aanbieding en kwaliteit

1. juli 2026

Beste Gerrit,

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.
Dank voor het delen van uw ervaring.

Appelhoes B.V.

Goede prijs en goede communicatie van…

Goede prijs en goede communicatie van bestelling t/m levering

5. juli 2026

Beste Daniel,

Top om te horen dat alles naar wens is verlopen, veel plezier met de bestelling!

Prima bandje

20. juli 2026

Beste E. Nagtzaam,

Veel plezier met de order!

Appelhoes B.V.

Overzichtelijke website waardoor ik…

Overzichtelijke website waardoor ik direct de juiste IPhone hoesje glas protector en oplader heb gevonden. Ruime keuze en levering was snel. Kortom heel tevreden.

1. juli 2026

Beste Frank,

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.
Dank voor uw mooie woorden.

Snelle levering

Snelle levering

3. juli 2026

Beste Fernande,

Dank voor het delen van uw ervaring, dat waarderen we!

Gewoon snel en goed

Gewoon snel en goed. Verpakking kan kleiner zodat pakje door brievenbus kan

10. juli 2026

Beste Els,

Dank voor het delen van uw ervaring.
Ik zie dat de zending ook als brievenbus zending naar u is verzonden.

Beste Saskia,

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen, veel plezier met de order.

Snelle service. Goede producten

Snelle service, makkelijke website en goed kwaliteit hoesje terwijl het een van de goedkopere is. Laat zien dat ze ook in het goedkopere segment geen rotzooi verkopen. Recommended!

10. juli 2026

Beste Maarten,

Dank voor het delen van uw ervaring en uw mooie woorden!