Ik heb een bestelling gedaan van 3 artikelen. Ik moest 1 artikel retourneren. Als je geld terug wilt, dan moet je de retourkosten zelf betalen. Als je kiest voor een waardebon, dan krijg je... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik heb eigenlijk altijd fijne ervaringen met Appelhoes. Bestellen en leveren gaat soepel en snel. Onlangs had ik een iPhone-hoesje in het verkeerde formaat besteld. Bij Appelhoes wordt dat keurig gere... Se mere
Virksomheden har svaret
Appelhoes is een goede webshop. Beschermhoesje besteld voor mijn telefoon. Geleverd in drie dagen volgens mij, besteld in het weekend. Goed product, gratis verzending en snelle levering met track... Se mere
Virksomheden har svaret
Snelle levering, kwalitatief goed product. Zelfs voor de wat “oudere” modellen nog voldoende mooi aanbod. De foto’s op de site, van het product, geven niet duidelijk aan hoe de sluiting werkt; namelij... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Appelhoes heeft voor al uw draagbare Apple producten een passende hoes! Heb je vragen over een bestelling, een retour of anderzijds? Neem contact met ons op via WhatsApp, telefoon, email of contactformulier op onze website!
Kontaktoplysninger
Holland
- www.appelhoes.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 86 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Appelhoes
Roze Decoded siliconen hoes blijkt hartstikke lila!!!
Ik heb een Decoded siliconen hoes besteld voor mijn Apple iPhone 15 pro Max in de kleur roze.
Toen ik de hoes ontving bleek deze lila te zijn (dit stond ook op de verpakking: lilac)
Contact opgenomen met de klantenservice. Nee hoor ik had de juiste hoes met de juiste kleurcode ontvangen, dus dit was de kleur roze. Nou echt niet; hartstikke paars!
Moest nog foto sturen als bewijs, maar nee juiste hoes met juiste code ontvangen.
Hele slechte service! Zelfs helemaal geen reactie meer gehad op mijn laatste mail dat ik de hoes dan wilde retourneren.
Jammer dat ik hier de foto’s niet kan toevoegen.

Besvarelse fra Appelhoes
Keurige verzorging vlotte service en…
Keurige verzorging vlotte service en uitstekend product. Aan te bevelen!

Besvarelse fra Appelhoes
waardeloze klantenservice, dus beter niet kopen hier
Klantenservice Appelhoes wil defect product niet terugnemen, fabrikant doet dat wel !!!!!
Ik heb onlangs een leren wallet gekocht bij Appelhoes. Het was een leuke aanbieding. Daar ik al eerder eenzelfde hoesje met wallet gebruikt had, wist ik wat ik mocht verwachten. Maar dat liep toch wat anders. De wallet bleef niet goed zitten, omdat de verticale magneet te zwak is. Ik heb nog vergeleken met mijn vorige wallet, in een andere kleur, maar er was een duidelijk verschil in magnetische hechting. Dus besloot ik contact op te nemen met de klantenservice. Het contact was op z'n zachts gezegd slopend. Steeds dezelfde vragen van andere medewerkers. Uiteindelijk het hoesje als defect teruggestuurd. Appelhoes heeft het hoesje "getest", en vond het helemaal in orde. Over de testprocedure bij Appelhoes kreeg ik overigens geen informatie. Ik kreeg mijn geld niet terug, wel het niet goed werkende hoesje. Van begin tot einde heeft dit bijna 2 weken geduurd.
Ik was echter van mening dat het hoesje gewoon niet deugde, en heb bij de fabrikant exact hetzelfde hoesje gekocht. Dit hoesje had hetzelfde euvel. Contact opgenomen met de fabrikant hierover, en binnen een dag had ik de toezegging dat het geld terugbetaald werd. De fabrikant neemt z'n klanten blijkbaar wel serieus. Appelhoes zeker niet !!!!!!
EDIT: Even een reactie op het commentaar hieronder van Appelhoes. Deze review gaat over het functioneren van de klantenservice van Appelhoes. Deze deed er 2 weken over om tot een conclusie te komen, de fabrikant 2 dagen. Dezelfde vragen werden herhaaldelijk opnieuw gesteld. Blijkbaar leest de klantenservice niet in de geschiedenis van het e-mailverkeer. Daarbovenop is de conclusie van die fabrikant dat de wallet NIET de eigenschappen heeft die ik als gebruiker ervan mag verwachten. Dit staat haaks op de mening van Appelhoes. Ik heb ook nog steeds geen inzicht in de testmethodes van Appelhoes om de magnetische krachten te testen waaraan deze wallet moet voldoen. Het gaat hier over een artikel t.w.v. ongeveer € 40,-. U als lezer mag zelf beslissen of U dit toelaatbaar vindt.

Besvarelse fra Appelhoes
Ik bestel altijd mijn hoesjes bij…
Ik bestel altijd mijn hoesjes bij Appelhoes! Snel verzonden, goede aanbiedingen, goede service. Heel overzichtelijk per model telefoon en goede merken, zo gefixt. Je hoesje is nog sneller thuisbezorgd dan je nieuwe telefoon.

klanten service is nutteloos
website vermeldde een verzendtijd van 5 werkdagen. Pakje kwam uiteindelijk pas aan na 2 weken. Maar voor mij was dit verre van zo problematisch als hun onprofessionele klanten service.

Goede webshop!
Zoektocht naar een heel oude iPhone case. Besteld op de gok maar (snelheid van) service en product zeer naar wens

Alles ging mis
Alles ging mis, slechte moeizame communicatie en nog steeds is bestelling niet binnen

Top product
Goede informatie op de site, wat de keuze een stuk makkelijker maakt.
Snelle levering en een fijn muis die goed samen werkt met mijn MacBook

Betrouwbaarheid
Niet alleen op tijd bezorgd, maar precies wat omschreven wordt, is ook geleverd!

Primaproducten. Altijd snel geleverd
Veel keuzes uit goede producten. Makkelijk te vinden en snel geleverd. Ik koop al jaren bijna al mij Apple accessoires hier.

Aankoop Belkin UltraCharge 3
De aangekochte Belkin UltraCharge 3 voldoet aan de verwachting, goede keuze.
Product snel geleverd, helemaal prima.

Besvarelse fra Appelhoes
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.