Har haft brugt for Appel Support. Dejligt med mulighed for kontakt modsat visse andre firmaer, hvor det er umuligt med telefonisk kontakt. Fik god support og mit problem blev hurtig rettet. Kompete... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Har lige fået min nye iphone 12 pro max har virkelig glædet mig men blev fælt skuffet da jeg åbner pakken og oplever at der er ledning i men ingen adapter ej heller høretelefoner hvor er logikken i de... Se mere
Har haft brugt for Appel Support
Kompetente medarbejdere hos Appel.
Hej Apple
Hej Apple. Det er virkelig ikke optimalt at man ikke selv kan bestemme lydstyrken på alarm. Det er ringe at lydstyrke følges med om du har skruet ned eller op for lyden på ringetone. Jeg har tit brug for at skrue min ringetone ned på mit arbejde og hvis jeg så ikke for skruet op igen inden jeg går i seng, ringer min telefon så ikke om morgenen. Prøv at gør som Samsung og alle de andre fabrikanter. Det er i min verden logik ringestyrke på alarm skal være selvstændig. Man kan jo sagtens selv vælge ringetone som i virkeligheden er langt mindre vigtig end ringestyrke. Kom lige ind i kampen iPhone.
Jeg er skuffet
Jeg er skuffet, jeg har lige skiftet fra iPhone se 2022- iphone 16e. Den nye telefon lever op til mine forventninger og alle overførsler gik som smurt ved telefonerne ved siden af hinanden men der stopper det så for jeg blev smidt ud at samtlige app, jeg skal bruge koder og kodeord der er helt op til 20 år gamle, goggle smed mig ud min YouTube kan ikke bruges når ikke goggle er lokket ind, min Coop app,dao og alle andre om og om igen. Det har jeg aldrig prøvet før ved skift af telefon.
Min AirPods er gået i stykker og har…
Min AirPods er gået i stykker og har stadig ganti på den med de ville ik lave dem skal betale 500 kr for deres l**t produkt ik virker fordi der åbenbart er for meget ørevoks i så gider de ik og lave den kun hvis jeg betaler 500 kr så kan ik anbefale og købe noget af det l**t eller hvis det går i stykker køb noget nyt for det har taget 3 måneder for mig og få dem tilbage og de virker stadig ik
Jeg har bestilt en lille vare hos Apple…
Jeg har bestilt en lille vare hos Apple Store nu er den aflyst ringede for at spørge hvorfor efter en halv time kom jeg igennem og snakkede med en engelsk medarbejder. Prøvet så mange gange igen umuligt at komme igennem.
Apple CarPlay forstår tæt på intet.
Apple CarPlay kan ikke forstå og finde simple adresser. Kan ikke svare på simple spørgsmål . Foreslår F.eks Føtex 100 km væk. Når man spørger, om at finde en “min købmand” i nærheden. Foreslog et land i afrika, da jeg ville køre til en forretning i Skive. Osv osv.,overvejer at droppe iPhone hvis dette ikke bliver Bedre.
under alt kritik
under alt kritik, sidder i kø i flere minutter for at få hjælp til et af jeres produkter, det kan s.. da ikke passe. STRAM OP.
Tjek altid din konto efter , afmelding af appel abonnement
Er meget skuffet over appel support .
Jeg købte appel TV i kun en måned og afmelde det igen , det var i August 2023 .
Har så lige opdaget af jeg betaler 79 kr. og aner ikke til hvad tjekker min mobil i køboversigt +abonnenter og der kommer intet frem og tjekker min konto og ser at der er trukket hver måned siden juli 2023 .et beløb der løber op i 690 kr. ialt
.Ringer så til appel og får af vide at det er appel TV . Jeg forklare at på alle mine enheder står der at det er afmeld og inaktiv .og nu mere jeg spøger ind til denne konto nu mere hemligheds fuld bliver han , han må pludselig ikke fortælle mig noget … så vil gerne råde ander tjek altid konto efter i afmelder et abonnement på appel . For de trækker åbenbart bare penge alligevel .. men selfølgelig det kan de jo også tjene mange på..
Hmm ja så har jeg prøvet dette
Hmm ja så har jeg prøvet dette, er virkelig vred, fik for mange år siden viaplay abo.gennem iTunes/appstore, og gennem årene har det været prisstigninger, dette er kun fair, men har haft et hvor jeg har betalt 99 kr. og modtager så her i påsken en popup besked med at de fea den 1/5 stiger til 169 kr. altså næsten 70 kr.
Snakker så først med viaplay, som forklarer at det er appel/itunes, AppStore jeg skal kontakte, da det er dem jeg har aftalen med, får endda fortalt at viaplay har en stigning på 20 kr. så de undre sig da rigtig meget, at appstore( eller hvem det er) stiger med næsten 70 kr. men de kunne ikje give mig en grund, da AppStore/itunes selv sætter deres priser. Men fik et telefon nr. jeg kunne ringe til.
Efter at man så endelig kommer igennem, får man en mandsperson, som kun kunne sige og påpege, de kun var en grossist der solgte deres ydelse videre for et andet firma (viaplay) og at det var viaplay der satte priserne, måske de var lidt dyrere fordi de også skulle tjene penge på at videresælge ydelsen.
Jeg fortalte ham at viaplay kun var steget med 20 kr, så hvorfor skulle jeg så stige næsten 70 kr. hos dem, hvad gjorde at de synes de skulle lade det stige med næsten 70 kr, så hvad var det jeg fik mere, men manden kørte i samme rille og gave viaplay skylden for deres store pris stigning. Så måtte simpelhen lægge røret på da han blev nedværende overfor mig og pludselig sagde han? dette er jo det mest naturlige og logiske i hele verden at det var ikke dem der lod det stige dette var viaplay, hvilket jeg igen måtte påpege for ham at viaplay er steget med 20 kr. på deres hjemmeside, og deres for samme produkt var steget med næsten 70, så sagde han f. At jeg jo bare kunne lade være med at bruge dem. Så efter jeg påpegede for ham at jeg ville skrive men oplevelser med ham herinde og på facebook, ja så lå jeg røret på, da jeg ikke dynes jeg ville spilde mit liv på at kører i ring med sådan en person.
Men fik så ikke svar på mit spørgsmål om hvorfor hvad ekstre jeg fik for de ekstra ca. 70 kr.
Men har nu opsagt det
Dette giver jo også til eftertanke om man helt skal Overveje at skifte alke ens appel produkter ud.
AirPods 3. generation ER ELENDIGE
AirPods 3. generation ER ELENDIGE
At meget højt betalte Ingeniører og Designere kan lave sådan noget møg er utroligt. Jer er en mand med en lille hånd, og alligevel er de vanskelige at håndtere når de skal ind og ud af øret. Man taber dem man kommer til at trykke på den idiotiske kontakt de har sat der hvor mand holder når man tager dem af og på.
Lyd og tale er super.
Men køb AirPods 2. generation de er længere der hvor du skal holde, og de har ikke den dumme kontakt.
Jeg fortryder købet af AirPods 3. generation DE ER ELENDIGE
kan ikke kontrollere serveridentiteten
hej
Jeg har en iPhone 12, nå jeg åbner denne komme den stening op (kan ikke kontrollere serveridentiteten)
iPhone antenne
Jeg har en iPhone 13 Pro, og det er den dårligste telefon jeg har haft angående antenne ! Kan ha 2 streger i antenne ikonet 5G og kan ikke snakke i telefon så andre kan høre mig, hvis jeg så prøver at måle med Speedtest. Siger den error, venners Samsung og Motorola har ingen problemer 🤔. Jeg oplever dårlig forbindelse på iPhone hvis du ikke lige bor i en storby.
Man burde kunne sammenligne sende/modtage styrke på mobiltelefoner !
Opreklameret produkt- al for dyr og…
Opreklameret produkt- al for dyr og dårlig service. Utroligt at der ikke ansættes personale ser forstår dansk
Apple hjalp svindleren.
Jeg ringede til Apple support D.13-11-22. Jeg havde kigget på et par AirPods pro på DBA helt nye. Men fordi jeg ved der forgår så meget svindel på DBA ringede jeg til Apple support, forklarede hvad jeg havde i sinde og fik tjekket serienummeret. Her siger vedkommende at han kan se udfra serienummeret at det er et serienummer for et produkt, der er blevet erstattet. Det spørger jeg selvfølgelig indtil hvad betyder, han forklarer og det lyder reelt, til sidst spørger jeg ham, om jeg kan tage ud og købe dem det svarer han ja til intet ser mistænkeligt ud.
Kommer hjem med AirPodsne pakker dem ud, parrer dem og her kommer den forfærdelige besked på min mobil, min mobil kan ikke godkende ægteheden på AirPodsne. Ringer til Apple support igen og forklarer fra start til slut.
Jeg går nu igang med den store research på nettet, Fake vs. Real AirPods. Det tog ingen tid at finde flere videoer hvor folk advarer mod at købe AirPods hvor denne besked dukker op, serienummer er for et produkt, der er blevet erstattet, da det med 99% sikkert at de er fake.
Det kan simpelthen ikke være rigtigt at jeg bruger så lidt tid af mit liv på at finde frem til dette, mens en Apple supporter er fuldstændig uvidende.
Jeg stolede 110% på Apple support for mig var det jo dem der ved mest og ved bedst. Havde ikke købt dem hvis Apple support ikke havde godkendt det.
Nu sidder jeg med et par fake AirPods og penge smidt på gaden. “Tak for hjælpen Apple support”
Altid super god service
Altid super god service
Jeg har lige kontaktet Appel Support, da Messnger ikke vil åbne på min nyindkøbte Ipad. Hurtig igennem og super god hjælp. Jeg har flere gange tidligere brugt supporten bl.a. vedrørende forældet browser på min IMac og er altid blevet hjulpet hurtigt og effektivt.
Jeg har brugt dem 4 gange og jeg fik da…
Jeg har brugt dem 4 gange og jeg fik da Super god service. Godt nok blev jeg skuffet 2 og 3 gang fordi jeg skulle vente i 3 dage da min mobil var låst den ene dag også skulle alt gendannes fra starten det tog så 2 dage, men sådan er det jo med appel i det mindste får du dine ting tilbage hvis du har gemt dem. Super god service og nemme at komme i kontakt med og meget behagelige at snakke med…👌
Min appel pc s tastatur virker ikke og…
Min appel pc s tastatur virker ikke og jeg skal bruge et dokument på pc’en så jeg bad appel Frederiksberg centeret sætte et tastatur til, en overkommeligt ting, det ville butikken have betaling for omg
Kan desværre ikke give Appel minus 6…
Kan desværre ikke give Appel minus 6 sure ansigter..
Har brugt Icloud.com i 18 måneder og det er virkelig det værste produkt Appel har lavet..
Deres Icloud mails kan ikke udskrive de mails som du modtager overhovedet...
Jeg bliver nu tvunget til at oprette en anden email som bare vil virke..
Se dette som en stor advarsel og brug aldrig en Icloud mail...
Nu skal man give en 1 stjerne
Nu skal man give en 1 stjerne, for appel fortjener ikke nogen, ud over de gemmer dine kort oplysninger, trækker fra din konto som det passer dem, så er den service de giver ud er alt kritik, de overholder ikke data loven, de har ingen service, ders personale er meget uviden om ders ejen produkter og regler om handel
I burde skamme jer
Jeg fået min nye iphone 12 pro som ikke koster små penge.
Jeg har glædet mig men blev så skuffet da jeg åbner pakken og oplever at der er ledning med nyt stik og ingen adapter eller høretelefoner :( hvor er logikken i det en ny mobil der ikke kan lades?? Jeg føler mig så snydt. Min forhandler fortæller mig at det er noget Appel har besluttet jeg mener at det er at bundefange jeres kunder, det sådan noget svindleri, telefonerne koster en formue, og så kan man ikke engang få en adapter med, plus i laver stikne om, så man skal ud at bruge extra penge, “ja smarte er i” men det virkelig noget svineri og har intet med kunde service at gøre, i burde skamme jer!!!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.