Apollo Rejser Anmeldelser

3.569

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 49 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Mange kunder rapporterer om dejlige ferieoplevelser og roser ofte personalet for deres venlighed, hjælpsomhed og imødekommende attitude, hvilket bidrager til en følelse af at være velkommen. Rejsende fremhæver især de gode omgivelser, rene værelser og behagelige poolområder, som bidrager til en dejlig ferie, og mange udtrykker stor tilfredshed med den service, de modtog. Dog var nogle kunder utilfredse med værelsernes stand, hvor de oplevede, at hotellerne var slidte eller havde dårlig udsigt til byggepladser. Derudover nævner enkelte, at kundeservicen var mangelfuld, og at guiderne på destinationen ikke altid var tilstrækkeligt informerede eller tilgængelige.

Det, folk taler mest om

Holidays

Anmeldere nævner positiv feedback om ferier, hvor mange udtrykker stor tilfredshed med deres rejseoplevelser.... Se mere

Service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med service, hvor nogle forbrugere udtrykker stor tilfredshed med... Se mere

Staff

Kunder havde positive oplevelser med personalet, hvor mange roser guiderne for at være søde, imødekommende og... Se mere

Location

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med lokation, hvor mange roser steder som Rhodos, Samos,... Se mere

Facilities

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med faciliteter, hvor nogle roser dejlige, lyse omgivelser, gode... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Besøg på Barcelo Corralejo Bay på Fuerteventura. Super fin velkomst. Dygtige medarbejdere. Altid i godt humør. Dejlige og lyse Omgivelser. Godt pool område. Ingen larm ( ingen børn) Håndklæder ti... Se mere

Godt: Dejlig destination (Karpathos). fint, stort og lyst værelse med balkon ud til havet, venlige og hjælpsomme værter og guider. Knap så godt: information inden udrejsen kunne være bedre, 9 timer me... Se mere

Vi havde en super god oplevelse på Aqua Vista Hurghada. Super engagerende og energisk guides/instruktører. Svømme faciliteter i den olympiske basin er gode. Vi tog flyve turen til Kairo og den tur k... Se mere

1. Rejseselskab
  2. Flybilletsøgemaskine
  3. Hotel
  4. Rejsearrangør

Hos Apollo er vi vilde med rejser, og derfor har vi altid et stort udvalg af gode rejsemål og destinationer. Du finder let den perfekte rejse på www.apollorejser.dk

God

4 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

(3.569)

362 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

ALDRIG APOLLO IGEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MIN KLAGE SOM AFVISES AF APOLLO fordi vi ikke fik besøg af en læge midt i vores sygdomshelvede !

Se et udkast af hvad jeg skrev.

Kære Apollo,
Jeg skriver til jer, fordi jeg er både frustreret og ked af den rejse, vi netop har været på med jer. Vi har tidligere haft flere fantastiske rejser med Apollo, hvor alt har fungeret rigtig godt. Netop derfor føler jeg, at I bør kende til vores oplevelse denne gang.
Vi ankom den 30. januar til Fuerteventura og blev kørt til vores hotel, Las Marimas. På det tidspunkt var vi både trætte og meget sultne efter rejsen.
Ved indtjekning købte vi all inclusive, og vi gik derfor ned og spiste i buffeten samme aften. Alt forløb umiddelbart fint. Men om natten kl. ca. 02.00 vågnede vores søn og begyndte at kaste op over hele gulvet i soveværelset. Kort efter blev min mand også syg, og sådan fortsatte det resten af nattenmed os alle fire. Vi havde kraftige mavesmerter og tydelige symptomer på madforgiftning.
Dagen efter kontaktede jeg Apollo-personalet. Efter cirka halvandet døgn fik vi det lidt bedre, og vi tænkte, at det måske var noget, vi selv havde haft med hjemmefra. Vi gik derfor ned og spiste igen – men kort efter gentog det hele sig med opkast og sygdom.
Vi kontaktede igen Apollo-personalet. Her fik vi at vide, at flere gæster på hotellet havde været syge. (dette afviser de nu) Hotellet valgte derfor at tilbagebetale vores betaling for all inclusive – dog kun for de sidste fire dage af opholdet.
Resultatet var desværre, at vores ferie i høj grad blev ødelagt.
Jeg vedhæfter dokumentation for tilbagebetalingen fra hotellet samt vores dialog med Apollo under opholdet.
I forhold til spørgsmålet om lægekontakt: Vi fik ikke en læge til at tilse os, da situationen var meget kaotisk. Jeg brugte det meste af tiden på at tage mig af min familie, tørre opkast op og selv være syg.

Vi håbede på dialog og forståelse men fik ingenting fra APOLLO. Vi er mere end skuffet og har ´altid´ været trofaste kunder og kun rejst med dem alene som familie og sammen med venner.

Jeg håber inderligt I vil overveje jeres afgørelse.

4. marts 2026

Kære Nina,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at læse om jeres oplevelser, og vi forstår godt, at sygdom kan være både frustrerende og ødelæggende for ferien. Sygdom under rejsen håndteres dog altid gennem egen rejseforsikring, hvilket også var baggrunden for vores tidligere henvisning. Det er selvfølgelig beklageligt, at du ikke er enig i vores afgørelse, men ønsker du en uafhængig vurdering af sagen, kan du kontakte Pakkerejse-Ankenævnet.

Dårlig og forkert markedsføring

Var 14 dage med Apollo til Hurghada - på et 4-stjernet hotel med All inclusive. Alt omkring hotellet var rosenrødt på Apollos hjemmeside - det skulle vise sig at være helt skæv markedsføring:

Havde bestilt værelse med seaview - fik værelse med udsigt til baggård/byggeaffald/hovedvej.
Vi måtte selv betale ca 1200 ekstra for at opgradere - uden hjælp fra Apollo.

Hotellet var slidt og beskidt - tror pokker at man ikke viser billeder fra badeværelset. Men 4-stjernet har det aldrig været.

Man reklamerer med spa/hammam/gym med flotte billeder - som helt sikkert var fra et andet hotel. Det lignede simpelthen noget der var løgn… igen dårlig markedsføring.

Nordboernes favorit skriver man på hjemmesiden… det var fyldt med russere !!

Jeg er ikke sur på hotellet - men dybt skuffet over Apollos falske markedsføring… men som en medarbejder fra Apollo konstaterede: “det er et nyt hotel hos os - så vi skal lige finde ud af det”

1. marts 2026

Kære Henrik,

Tak for din anmeldelse. Den er vi kede af! Uanset om hotellet er nyt i vores program eller ej, er det selvfølgelig aldrig vores intention at give forkerte oplysninger. Jeg håber derfor også, du har indsendt en reklamation efter endt rejse, så vi har fået mulighed for at gennemgå jeres oplevelser nærmere og følge op på sagen. Med ønsket om en rigtig god dag trods alt.

Falsk markedsføring fra Apollo

Vi havde købt en 2 ugers rejse til Hurghada med all inklusive på 4 stjernet hotel. Værelset var et superior room og det fremgår af materialet fra hotellet, at der var sea view på disse værelser.
Hotellet var slidt mange steder og særligt værelser/badeværelset. I Apollos beskrivelse af hotellet var der både spa/hamam og fitness.
Der var ingen spa eller hamam, fitness var et relativt beskidt lokale med 6 maskiner i et lille værelse.
Vi var ikke tilfredse med vores værelse og henvendte os til Apollos medarbejder, her fik vi ingen hjælp og endte med selv at lave aftale med hotellet og selv betale for at blive rykket til et værelse med sea view. Beskrivelse af hotellets faciliteter er ikke retvisende og må beskrives som falsk markedsføring. Vi sender en klage til Apollo vedrørende både vores værelse og selve hotellet. Hotellet hedder Sunrise Alora Aqua Park.

21. februar 2026

Kære H. Lund,

Tak for din anmeldelse. Det er virkelig ærgerligt at læse om jeres oplevelser med både hotellet og vores serviceniveau under jeres ferie i Egypten. Det er naturligvis ikke optimalt, at I står tilbage med dette indtryk. Vi ser frem til at modtage jeres reklamation, så vi kan undersøge de konkrete omstændigheder nærmere. Med ønsket om en rigtig god dag trods alt.

Sabrina, Apollo Rejser.

Super god oplevelser vi bookede en…

Super god oplevelser vi bookede en rigtig god hotel som levede fuldt ud til vores forventninger. Alt var perfekt.

6. februar 2026

Hej Marek.
Mange tak for din fine anmeldelse og de 5*.
Dejligt at læse, det hele levede op til forventningerne og I havde en perfekt ferie.

Mvh. Malene, Apollo Rejser.

Vi havde desværre ikke mulighed for at…

Vi havde desværre ikke mulighed for at tage afsted på rejse grundet akut indlæggelse på hospitalet.

Dog var mine forældre allerede på destinationen så vi forhørte med Appolo om det var muligt om de kunne overtage vores hotelværelse (ikke fly) som vi HAR betalt for og som vi ikke får refunderet.

Dog er dette ikke muligt.

Forstår ikke hvorfor der ikke er noget flexibilitet med hotelværelset da vi endda har samme efternavn, og har betalt for hele turen.

Skulle ikke undre mig hvis de sælger værelset som allerede er betalt igen eller får pengene refunderet selv, for dette er normalt noget man har mulighed for hvis man bestiller direkte hos hotellerne på booking.com eller lign.

Aldrig mere Apollo og hold jer væk hvis i vil købe med firma som intet fleksibilitet har!!

Meget bedre selv at stå for hele rejsen.

5. marts 2026

Kære André,

Tak for din anmeldelse. Først og fremmest beklager vi meget, at I har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med vores generelle vilkår. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster, om end der er nogle ret faste retningslinjer i forbindelse med annulleringer. Jeg vil samtidig benytte lejligheden til at ønske jer rigtig god bedring. Med ønsket om en god dag trods alt.

Hotel Coral Cotillo Beach Fuertevetura

Hotel ved byggeplads.
Ombygning af købmandsbutik i stuen
Hvor de larmer fra kl.10 til 16. Med luftbor mm.
Morgenmad/buffe aften var maden kold.
Kan ikke forstå at Apollo vil sende feriegæster her til.
Tager aldrig her til igen.
Dejlig ø hvis man skal sige noget positivt.

23. februar 2026

Kære Hovmandkyllinghotmail.com,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at læse, at dit ophold ikke levede op til forventningerne. Det er naturligvis beklageligt. Jeg skal dog bede dig om at indsende os en reklamation, hvis vi skal se nærmere på din sag, da det ikke er muligt herover. Med ønsket om en rigtig god dag trods alt.

Tenerife

Vi har været i Tenerife Puerto de la Cruz, vi havde en dejlig helheds oplevelse, så jeg kommer igen 💥🤗

6. februar 2026

Hej Bent.
Mange tak for din anmeldelse og hvor er det skønt at læse, I har haft en dejlig ferieoplevelse og gerne kommer tilbage dertil en anden gang.
Rigtig god onsdag:-)

Mvh. Malene, Apollo Rejser.

500 kr for at få en guide til at spørge…

500 kr for at få en guide til at spørge hotellet om de har fundet noget glemt på et værelse?

3. september 2025

Kære Noe,

Tak for din anmeldelse. Jeg forstår godt, at beløbet kan lyde højt, når man blot ønsker hjælp til at få undersøgt en glemt genstand. Gebyret dækker dog en hel proces, som indebærer betydeligt administrativt arbejde. Vi forsøger naturligvis altid at finde den glemte genstand, men da processen kræver mange ressourcer, er gebyret det samme uanset udfaldet. Beklager, hvis dette ikke har levet op til dine forventninger.

God service fra A til Z.

God service fra A til Z.

31. januar 2026

Hej Rune,
Mange tak for din anmeldelse og dejligt at læse, det hele fungerede som det skulle fra start til skut.

Afslapning og høj service

Overraskende godt. Fik så meget for pengene, hotellet var rart og personalet meget serviceminded. Har aldrig prøvet all inclusive før, men må sige at kvalitet og udvalg var virkelig godt

24. januar 2026

Hej Lg.
Mange tak for din fine anmeldelse. Så dejligt at læse, det har været så god en ferie, og du fik prøvet all inclusive også.

Mvh. Malene, Apollo Rejser.

Alt var helt perfekt - god information frem til afrejse

Alt var helt perfekt. Vi blev informeret hele vejen frem til afrejse og alt forløb helt som ønsket og vi havde en dejlig ferie :)

24. januar 2026

Hej Mette.
Tusind tak for din anmeldelse og så skønt at læse det hele har været perfekt, og informationen fra os til jer har været lige som den skulle være.

Mvh. Malene, Apollo Rejser

Hej Apollo

Hej Apollo
Vi havde en dejlig ferie på hotel Buganvilla på Fuerteventura. Vi vælger fremadrettet 14 dage. Apollo's guider ringer til os 2 gange for at høre hvordan det står til hvilket er meget fint MEN kunne I overveje IKKE at have hemmeligt nummer i disse spam tider - ofte svarer vi ikke disse opkald. Ellers sagde guiden at der var langt til vores hotel så derfor var info mødet på vores hotel aflyst - meget fint med en besked der aflyste et møde samme dag, måske kunne I sende en sms lidt før ?
Vi gør ikke brug af jeres ekspertise til udflugter så disse kan vi ikke kommentere på, men på transporten til og fra lufthavnen var der guide med noget af vejen med megen fin info. M.h.t. flypartner så fungerer Jettime fint nok MEN der er godt nok trangt i kabinen, bare til orientering. Det er et spørgsmål om højere priser selvfølgelig, men I bad om vores ærlige mening. Vi er ellers meget tilfredse og rejser med
Apollo igen til næste vinter.
Tak for interessen og tak for en god oplevelse
Marianne

12. januar 2026

Besvarelse fra Apollo Rejser

Hej Marianne, tak for jeres fine anmeldelse vedr. jeres ferie til Fuerteventura. Det er skønt at læse, det er gået godt- også til trods for pladsen på flyrejsen. Vi går bestemt videre med destinationen mht. informationsformen mm, så må vi se om dette vil blive ændret fremadrettet.
Ønsker jer den dejligste mandag:-)

Elendig og mangelfuld rejserådgivning

Elendig og mangelfuld rejserådgivning. Vi måtte selv undersøge det meste selv.

7. februar 2026

Kære Pernille,

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig kede af at læse, at du har oplevet vores rejserådgivning som mangelfuld, og at du selv har måttet undersøge flere ting. Det er naturligvis ikke den serviceoplevelse, vi ønsker at give, og din feedback tager vi meget seriøst. Hvis vi må få lov til at prøve igen, er du meget velkommen til at sende os en mail med lidt flere oplysninger på trustpilot@apollorejser.dk, så vi kan følge op og hjælpe dig bedst muligt.

Sabrina, Apollo Rejser.

Vi har været på Fuerteventura mange…

Vi har været på Fuerteventura mange gange og flere steder. Vi har valgt R2 Pajara Beach Hotel og Tindaya de sidste 4 gange fordi vi elsker Costa Calma og at rejse med Apollo. Det er trygt og roligt , det passer godt til os

9. januar 2026

Besvarelse fra Apollo Rejser

Hej Constantin. Mange tak for jeres fine anmeldelse af jeres ferie til Fuerteventura. Så dejligt at læse, det har været en god ferie, og I føler jer trygge hele vejen igennem.
Ønsker jer den bedste mandag:-)

Mvh. Malene, Apollo Rejser.

Lad være med at glemme noget på dette hotel, du får det ikke igen.

Vi var en uge i efterårsferien 2025 på Rhodos hotel Ibiscus.
Jeg glemte min hat (værdi 4.000.- kr.) på værelset da vi rejste. Da jeg kom hjem kontaktede jeg Apollo Rejser, som mod betaling 500,- kr. ville kontakte hotellet. Efter 1 måned fik jeg at vide, at hatten var bortkommet.
Rejser aldrig mere med Apollo Rejser
Kommer aldrig mere på dette hotel.

12. oktober 2025

Kære Nadja,

Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af at læse, at din hat ikke blev fundet efter dit ophold, og at vores eftersøgning desværre ikke førte til et positivt resultat. Vi forstår, at dette har været skuffende for dig, og det beklager vi meget. Vi håber dog meget, du trods dette havde en rigtig god ferie på skønne Rhodos.

Genvalg

For 117. gang boede vi på Hotel Babalu i Puerto Rico, Gran Canaria - vi vælger at komme tilbage pga. beliggenhed, udsigt og de store altaner. Hotellet er noget slidt, men meget rent - og poolområdet er rigtig hyggeligt - nærmest haveagtigt.
Fly fra Aalborg på et passende tidspunkt om lørdagen spiller bestemt også ind på vores valg.

Hej Anne.
Mange tak for jeres anmeldelse af jeres ferie til Gran Canaria og Hotel Babalu. Altid skønt at kunne byde gæster velkommen tilbage til samme hotel.

Mvh. Malene, Apollo Rejser.

Fin rejse fra start til slut

Alt var perfekt

Hej Henning.
Mange tak for din anmeldelse og dejligt at læse det har været en fin rejse hele vejen igennem.
Jeg håber, vi kan få lov at byde dig velkommen til et af vores mange andre rejsemål på din næste ferie.

Mvh. Malene, Apollo Rejser.

vi var en uge på gran canaria og var så…

vi var en uge på gran canaria og var så uheldige at en af os faldt op af trappen på hotellet og brækkede håndledet 2 steder vi spurgte personalet på hotellet om de ville ringe efter en ambulance det ville de ikke men de ringede til deres direktøt som kom og gav os nummeret til apollo og de sagde vi bare kunne tage en taxa til san fanando der lå en klinik de spurgte ikke om vi skulle have hjælp til noget til sidst ringede vi til vores rejseforsikring som var til stor hjælp og gav os en adresse på et hospital i las palmas hvor vi fik fantastisk hjælp og en ung pige som fulgte os hele vejen til vi var færdige med at få hånden sat på plads og gips på så kunne få lov til at flyve hjem igen spurgte vi apollo om hjælp til at sidde et sted på flyet så derikke var nogle der kom til at støde ind i min arm det kunne de heller ikke hjælpe med heldigvis ude ved gaten var der en sød ung pige som kom over til os og hun sørgede for at finde plads til os så vi havde 3 sæder på vej hjem jeg er så skuffet over apollo og tænker vi ikke rejser med dem igen
hilsen helle jensen

28. januar 2026

Kære Helle,

Mange tak for din anmeldelse. Det gør os oprigtigt ondt at læse, at jeres ferie på Gran Canaria blev påvirket af et fald og et brækket håndled. Det lyder som en rigtig ubehagelig situation at stå i langt hjemmefra. Du er naturligvis meget velkommen til at sende os en reklamation, hvis du ønsker vi ser nærmere på sagen og dens omstændigheder. Vi håber, at du trods den frustrerende oplevelse er kommet godt hjem og ønsker dig rigtig god bedring.

Alt klappede

Super nemt at rejse med. Alt ligger digitalt. Vi havde en dejlig tur og bortset fra ventetid i lufthavnen, når man bestiller transfer så klappede alt. Vi vender helt sikkert tilbage

Hej Dorte.
Mange tak for din anmeldelse og tak for de 5*. Vi er glade for at det har været nemt at rejse med os - til trods for ventetiden i lufthavnen:-)
Vi ser bestemt frem til at byde jer velkommen en anden gang på et af vores mange rejsemål.

Mvh. Malene, Apollo Rejser.

Dårlig kundeservice, samt forkerte rejsedokumenter

Jeg flyver til Egypten i dag, og har booket rejsen gennem Apollo. Problemet finder frem, da jeg i går aftes prøver at checke ind på flyveren digitalt, da Apollo har givet den forkerte bookingreference, kan jeg derfor ikke tilføje rejsen inde SAS' appen. Da jeg så herefter ringer til kundeservice og sidder i kø i 30 min, bliver jeg lagt på, da jeg endelig er igennem.
Det er helt utroligt, hvor dårlig servicen kan være. Tak for nu.
Jeg køber aldrig en ferie hos jer igen

7. februar 2026

Kære Zacharias,

Tak for din anmeldelse. Det er meget beklageligt at læse, du har haft en kedelig oplevelse med os forud for din ferie. Det er naturligvis ikke ønskeværdigt. Dog er det desværre ikke muligt at tilføje en charterflyvning i SAS' egen app, da denne kun understøtter deres ruteflyvninger. Det burde du selvfølgelig have fået korrekt information om, da du forsøgte at kontakte os. Jeg kan desværre ikke svare på, hvad der er gået galt i kommunikationen, men jeg kan forsikre dig om, at vi naturligvis ikke afbryder opkald med vilje. Jeg håber, at du trods denne oplevelse får en rigtig dejlig ferie i solrige Egypten.