Apollo Rejser Anmeldelser

3.571

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 49 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Mange kunder rapporterer om dejlige ferieoplevelser og roser ofte personalet for deres venlighed, hjælpsomhed og imødekommende attitude, hvilket bidrager til en følelse af at være velkommen. Rejsende fremhæver især de gode omgivelser, rene værelser og behagelige poolområder, som bidrager til en dejlig ferie, og mange udtrykker stor tilfredshed med den service, de modtog. Dog var nogle kunder utilfredse med værelsernes stand, hvor de oplevede, at hotellerne var slidte eller havde dårlig udsigt til byggepladser. Derudover nævner enkelte, at kundeservicen var mangelfuld, og at guiderne på destinationen ikke altid var tilstrækkeligt informerede eller tilgængelige.

Det, folk taler mest om

Holidays

Anmeldere nævner positiv feedback om ferier, hvor mange udtrykker stor tilfredshed med deres rejseoplevelser.... Se mere

Service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med service, hvor nogle forbrugere udtrykker stor tilfredshed med... Se mere

Staff

Kunder havde positive oplevelser med personalet, hvor mange roser guiderne for at være søde, imødekommende og... Se mere

Location

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med lokation, hvor mange roser steder som Rhodos, Samos,... Se mere

Facilities

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med faciliteter, hvor nogle roser dejlige, lyse omgivelser, gode... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Besøg på Barcelo Corralejo Bay på Fuerteventura. Super fin velkomst. Dygtige medarbejdere. Altid i godt humør. Dejlige og lyse Omgivelser. Godt pool område. Ingen larm ( ingen børn) Håndklæder ti... Se mere

For 117. gang boede vi på Hotel Babalu i Puerto Rico, Gran Canaria - vi vælger at komme tilbage pga. beliggenhed, udsigt og de store altaner. Hotellet er noget slidt, men meget rent - og poolområdet... Se mere

Godt: Dejlig destination (Karpathos). fint, stort og lyst værelse med balkon ud til havet, venlige og hjælpsomme værter og guider. Knap så godt: information inden udrejsen kunne være bedre, 9 timer me... Se mere

Vi havde en super god oplevelse på Aqua Vista Hurghada. Super engagerende og energisk guides/instruktører. Svømme faciliteter i den olympiske basin er gode. Vi tog flyve turen til Kairo og den tur k... Se mere

1. Rejseselskab
  2. Flybilletsøgemaskine
  3. Hotel
  4. Rejsearrangør

Hos Apollo er vi vilde med rejser, og derfor har vi altid et stort udvalg af gode rejsemål og destinationer. Du finder let den perfekte rejse på www.apollorejser.dk

God

4 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

(3.571)

364 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Mangel på kundeservice

Synes kundeservice niveau godt kunne komme en del højere op.
Vi tog flyveren fra KBH mod Tenerif
Men der var tekniske problemer to gang og var forsinket 2 timer.
Dette er helt okay, for sikkerheden kommer først.
Men vi var alle board så vi sad "fast låst" her i de 2 timer og måtte ikke forlade flyveren.
Her tænker jeg man godt lige kunne gøre situation bedre ved at tilbyde gratis sodavand eller noget i den stil.
Bar for at hold humøret højt.

Da vi endelig kommer derned og lander, halv time føre tid, super godt klaret af piloterne.
Men så skulle vi vente på at klodserne til hjulet kom for de var lige væk.
Og alle kunne ik være i bussen så næsten 1 time venten igen.
Ved folk gør hvad de kan så egentlig ik det. Men igen kundeservice var der intet af.
Jeg var med på det sidste hold der kom frem til bagagen
Vi kommer ud og tænker så det bar frem.
Men nej igen, vi blev vist over til bussen men ik noget med at afkryds navne eller andet.
Air conditioning var ik tændt i bussen så vi sad alle klemt sammen. Og ventede på... ved vi ik.
Her kunne man have tændt for air conditioning (chauffør sagde nej)
Skaffet lidt vand eller give info om hvad vi ventede på og om vi overhovedet ventet på nogen,så lidt forvirring og vi var alle træt af at vente.

Lidt ked af at vores flinke norske guide, kunne gave info på norsk og der er ikke altid lige man får alt med og nemt og misse vigtig info.

Dog skal de have ros for at have en god app, hvor man langtid i forvejen har mulighed for at få et overblik og på rejsen kunne være mere fleksibel i forhold til tilmelding over app

Og ros til den danske rejse guid at hun hold det kolde overblik og lyttede og løst vores venten og fik sendt bussen afsted det var hvad vi alle havde brug for

16. november 2025

Hej Mette

Mange tak for din anmeldelse.
Jeg beklager meget den oplevelse I har haft på flyveturen og den efterfølgende transfer til lufthavnen, det lyder absolut ikke som normalen for os, og vi følger selvfølgelig op på proceduren, og ser om dette kan gøres bedre fremadrettet.
Jeg håber, til trods for denne start, I har haft en god ferie og har taget en masse gode ferieminder med jer hjem fra Tenerife.

Dejligt at læse, I har haft god brug af vores rejseapp og syntes den fungerer som den skal.
Med ønsket om en god tirsdag😊

Alt fungerede fint

Effektivt og venligt personale på destinationen.

Ingen slinger i afrejse tidspunkter og i hotellet.

Alt fungerede fint - og kan kun anbefales.

Hej Carsten
Mange tak for din fine anmeldelse og så skønt at læse, alt bare fungerede som forventet, og du har haft en dejlig ferie.
Med ønsket om en god fredag aften :-)

Tilos studio og restaurantOmonoia

Apollo studio på Tilos var et vidunderligt. Rent. Køkken tip top. Vært virkelig hjælpsom og rar. Fidusa cykler på Rhodos har en fantastisk service, og Fidusas gravel bike var yderst velegnet til Tilos. Bonus er restaurant Omonia på det lille torv. Super kok.

22. oktober 2025

Hej Jorgen
Mange tak for din anmeldelse og skønt at læse du har haft en dejlig ferie på Tilos.
Vi håber, vi kan få lov at byde dig velkommen en anden gang på et af vores mange rejsemål.
Rigtig god torsdag:-)

Mvh. Malene, Apollo Rejser.

Apollo lever altid op til vores…

Apollo lever altid op til vores forventninger.

20. oktober 2025

Hej Merete.
Mange tak for din anmeldelse og dejligt vi endnu engang har levet op til det forventede.
Jeg håber, vi kan få lov at byde jer velkommen en anden gang på et af vores mange rejsemål.
Rigtig god dag:-)

Sivota, Grækenland

Vi rejste til Sivota d.13.-20. oktober, 2025 med Apollo. En uges tid før gik flyselskabet konkurs, men i løbet af få dage have Apollo arrangeret, at vi skulle flyve med Jet Time. Ingen ændringer i afrejsedagen eller tider.
Informationer var gode, og alt klappede.
Rejsemålet svarede til vores forventninger, hotellet var skønt, guiden var FANTASTISK, nærværende, imødekommende, kompetent, der var mange bud på ture, og dem vi tog på levede fuldt op til forventningerne. Vi havde en rigtig dejlig og tryg ferie med Apollo.

13. oktober 2025

Hej Annette
Mange tak for den meget flotte anmeldelse og vi er kun glade for det lykkedes os, at finde et nyt fly så hurtigt til jer, så ferien kunne afvikles som planlagt.
Jeg håber, vi kan få lov at byde jer velkommen på jeres næste ferie til et af vores mange andre rejsemål, hvis ikke Sivota igen.

God oplevelse

God oplevelse, intet at beklage sig over

13. oktober 2025

Hej Kunde
Mange tak for din anmeldelse, og så skønt at læse det har været en god ferie.
Jeg håber, vi kan få lov at byde dig velkommen en anden gang på et af vores mange rejsemål.

Mvh. Malene, Apollo Rejser.

Vi var på familietur til karpathos i…

Vi var på familietur til karpathos i uge 42 - 11 Pers vi boede på hotel Lakki - et fantastisk familieejet hotel. Vi blev meget forkælet af ejerne der, dejlig morgenmad og hjælp til alt vi havde brug for. Smukke omgivelser. Øen lukker ned efter uge 42 så rigtig meget var lukket men der var dog 2 restauranter som holdt aftenåbent vi spiste på et sted som hed Esperida - og også af dem fik vi en fantastisk service- på trods af diverse allergier formåede køkkenet at lave de dejligste retter. Så Max stjerner herfra

12. oktober 2025

Hej Brita.
Mange tak for din anmeldelse og tak for de 5*.
Dejligt at læse, I har haft en god ferie på smukke Karpathos med hele familien, dette til trods for der var ved at blive lukket ned efter den periode.
Vi håber, vi kan få lov at byde jer velkommen en anden gang, hvis ikke tilbage til Karpathos, så måske en af vores mange andre græske øer.
Rigtig god onsdag:-)

Karpathos i efterårsferien

Vi boede på Karpathos i den lille badeby Amoopi på østkysten på Beach Hotel Lakki. Rejsen fandt sted i uge 42. Alt spillede som det skulle og oplevelsen på hotellet og omgivelserne levede fulgt op til forventningerne. Det var lidt skuffende, at der stort set var lukket ned i området. Kun 2 restauranter havde åbent, den ene "Manoli" med meget begrænset lidt kedeligt udvalg og den anden "Esperida" med uopmærksom betjening og meget høje priseser. Apollo, som rejsearrangør, levede fuldt op til forventningerne

9. oktober 2025

Hej Jens
Mange tak for din fine anmeldelse og dejligt at høre I, til trods for at meget var lukket ned på stedet, har haft en god ferie og nydt den smukke ø.
Med ønsket om en god tirsdag:-)

Mvh. Malene, Apollo Rejser.

Glemte sko på hotellet kan ikke sendes!

Vi havde faktisk en udemærket rejse uden hjælp fra Apollo, men min datter glemte et par dyre sko på hotelværelset. Apollo guiden blev kontaktet allerede da vi stod i lufthavnen og skoene blev fundet. Normalt ville man bare skulle aflevere skoene i en pakkeshop og sende til DK med udgifter betalt af os, men pludselig skulle vi oprette en "sag" når vi lander, betale 500 kr og måske modtage skoene, hvis de kunne findes...det på trods af, at vi vidste at guiden har skoene. Vi endte med at give op og håber guiden kan passe de nye sko. Vi har selfølgelig henvendt os på alle niveauer inden denne anmeldelse, men uden held.

Kære Asger,

Tak for din anmeldelse. Det er selvfølgelig ærgerligt at læse, I glemte et par sko på hotellet, og ikke har været tilfreds med vores serviceniveau i den forbindelse. Desværre oplever vi dog jævnligt, at vores gæster glemmer ejendele på vores rejsemål, og da håndteringen af disse sager kan være tidskrævende, har vi opsat faste procedurer herfor. Jeg beklager, at dette ikke var i jeres favør denne gang, men håber alligevel, at I havde en dejlig ferie trods alt.

Bedste hilsner
Sabrina, Apollo Rejser.

Vi var en tur i Parga !!

Vi var en tur i Parga fra 6-13 oktober med Apollo.
Vi rejser et par gange om året og har rejst med Apollo mange gange. Alt var perfekt som altid og Parga er magisk. Vi har booket næste ferie til maj 2026 også til Parga med Apollo.
Vi var for øvrigt i Sivota i maj med Apollo og syntes det er et utroligt smukt område det Græske fastland.
Kan varmt anbefale APOLLO !!!

6. oktober 2025

Hej Henrik.
Mange tak for din fine anmeldelse samt de 5 *, dem er vi rigtig glade for. Mest er vi dog glade for I har haft endnu en god ferie med os, og denne gang til smukke Parga. Fantastisk I skal dertil igen i 2026.
Rigtig god onsdag:-)

Skøn uge på Limnos

Limnos besøgt igen og er lige så skøn som for 18 år siden.
Byen Myrina er skøn med flere spisesteder ved havnen, flere spisesteder ved promenaden og med solnedgang mod Athosbjergene, super sandstrande ved byen.
Vi boede på Hotel Diamantidis (dejligt hotel med store værelser og god morgenmad) 5 min til gågaden Kida og 20 min til stranden nord for byen. Her ligger taverna Manos med super mad og gratis strandstole.
Vi kommer helt sikkert tilbage igen. Limnos er så dejlig græsk og det ses overalt.

5. oktober 2025

Hej Lone.
Mange tak for den fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Dejligt at læse Limnos stadig er ligeså skønt nu som for 18 år siden. Vi ser frem til at byde jer velkommen tilbage til Limnos.

Mvh. Malene, Apollo Rejser.

Alt vedr Apollo og flyselskab spiller…

Alt vedr Apollo og flyselskab spiller Max

5. oktober 2025

Hej Ole
Mange tak for de meget flotte ord og de 5*. Dejligt at læse alt bare gik som det skulle, både hotelmæssigt og flymæssigt.

Vi boede på hotel Rania

Vi boede på hotel Rania. Dejligt hotel og meget søde og hjælpsomme værter.
Vi havde ikke tilkøbt morgenmad, men valgte alligevel at få morgenmad, som var fantastisk god.
Guiden som fortalte om ugens program, var virkelig god. Desværre kan vi ikke huske hvad hun hed, men hun var nordmand. Hun vidste virkelig hvad hun talte om!
Vi kan sagtens finde på at bo på Rania igen

Hej Mette
Mange tak for de fine ord og den fine anmeldelse af jeres ophold på Hotel Rania på Kreta.
Vi ser frem til at byde jer velkommen en anden gang, hvis ikke tilbage til Hotel Rania, så på et af vores mange andre hoteller rundt i verden.

Boede på La Bella Victoria

Boede på La Bella Victoria, dejligt renoveret hotel lige ud til havet. Dejligt venligt personale, og god service. Vi havde med morgenmad, og den var ikke noget specielt, nærmest kedelig, og i et meget trist lokale.

Hej kunde.
Tak for din anmeldelse og vi er glade for, du har haft en god ferie på dette renoverede hotel på Kreta.

Mvh. Malene, Apollo Rejser.

Rejsen gik til Kreta i oktober

Rejsen gik til Kreta i oktober. Super god service fra de nærværende guides. Fantastisk flot hotel med de skønneste medarbejdere. Lækker mad. Trods knap så godt vejr var det en perfekt ferie!

Hej DN
Mange tak for din anmeldelse og de 5*. Det er godt at læse du fik en supergod service fra vores rejseledere på stedet og god mad på øen. Ærgerligt med vejret, men dejligt du til trods for dette havde en god ferie.
Rigtig god weekend:-)

Mvh. Malene, Apollo Rejser.

Var på en rigtig fin ferie til Samos…

Var på en rigtig fin ferie til Samos sidst i september. Alt fungerede som planlagt, derfor havde vi ikke brug for Apollo service. Lejligheden vi fik var helt nyrenoveret, hvor alt bare fungerede.. dejligt

27. september 2025

Hej John
Mange tak for din anmeldelse, og skønt at læse I har haft en rigtig fin ferie til smukke Samos. Vi er glade for at høre det hele fungerede som det skulle under jeres ferie.
Vi håber, vi kan få lov at byde jer velkommen en anden gang.
Rigtig god fredag:-)

Turen gik til Karpathos

Turen gik til Karpathos. En fantastisk autentisk græsk ø.
Alt godt med Apollo.
Hotellet Iolkos var simpelt og fint. Rigtig sødt personale.
Morgen buffetten er det mest simple og skrabede jeg trods alt har mødt på de kanter. Vi supplerede selv med frugt fra markedet.

2. oktober 2025

Hej Trine
Mange tak for din anmeldelse og dejligt at læse, det har været en rigtig god ferie til Karpathos.
Du ønskes en rigtig god fredag:-)

Mvh. Malene, Apollo Rejser.

Vi kom derned og intet virkede ingen…

Vi kom derned og intet virkede ingen ansatte gad tage det seriøst vi fik et dårligere værelse takket være apollo som intet gjorde vi betalte fuld pris, jeg har kontaktet gentagende gange uden held og de gider os ikke nu er der gået over 4 ugerog så er de frataget for noget sndsvar for en rejse til 18000

12. september 2025

Kære Rasmus,

Tak for din anmeldelse. Det lyder som nogle kedelige oplevelser, I har haft under jeres ferie! Hvis I allerede har indsendt en reklamation, sørger vi for at behandle sagen inden for den oplyste tidsfrist. Jeg håber meget, at I trods dette havde en rigtig god ferie. Med ønsket om en rigtig god fredag til jer.

Bedste hilsner
Sabrina, Apollo Rejser.

Igen en god oplevelse i Alanya Monart…

Igen en god oplevelse i Alanya Monart City Hotel som er det bedste med en dejlig strand dejlig mad og perfect service det kan ikke blive bedre,Jeg er der igen næste år dejligt at have noget godt at se frem til.Er også med i Hotelles Fan Club så følger med hvad der sker

28. september 2025

Hej Ole
Mange tak for din fine anmeldelse og de 5*, dem er vi meget glade for at modtage.
Dejligt at læse, du har haft endnu en god ferie til Tyrkiet, nærmere bestemt Alanya.
Vi håber, vi kan få lov at byde dig velkommen tilbage til Hotel Monart City næste år.
Rigtig god torsdag:-)

Famile på 6 personer på sommerferie

Vi er en familie på 6 personer som har været med Apollo rejser en uge på
The Rontane Cove Resort i De Arabiske Emirater og havde her en hyggelig og dejlig ferie med fantastiske oplevelser i form af mad og drikke, samt sol og strand med meget flot servicering fra personalet, ligesom alt omkring flyrejse og meget bagage var meget komfortabelt med Emirates flyver som havde alt i underholdning og venligt personale undervejs - kan varmt anbefales specielt hvis man flotter sig lidt og opgraderer til Club Member - som gør at alt luksus serveres uden ekstra opkrævning - dejlig ferie

Hej Søren.
Mange tak for din meget fine anmeldelse og de 5*, dem er vi rigtig glade for.
Hvor dejligt at læse, I havde en helt fantastisk ferie til Dubai og dette skønne hotel, hvor alt bare gik over alt forventning, mht ophold, forplejning og service - netop det de er kendt for her.