Ik stelde een vraag aan de klantenservice en kreeg de volgende dag al een vriendelijk en positief antwoord terug — top service! De webshop biedt mooie aanbiedingen en aantrekkelijke deals. Wel één k... Se mere
Virksomheden har svaret
De website biedt een ruime keuze aan badkleding en lingerie. Voor mijn grote cup en smalle omvang kan ik altijd slagen. Grootste pluspunt is dat ik de webshop bestelling in de winkel kan laten leve... Se mere
Virksomheden har svaret
Bij Annadiva online een pasafspraak gemaakt. Werd daarna gebeld wat mijn wensen zijn zodat ze zich hierop kunnen voorbereiden, zoals bh of bikini bestellen. Je bent nog niet verplicht om te kopen.... Se mere
Virksomheden har svaret
Annadiva is een toonaangevend lingerie- en badmodebedrijf, gespecialiseerd in hoogwaardige lingerie en badmode voor iedere vrouw. In het uitgebreide assortiment vind je BH’s, bikini’s en badpakken in cupmaten van A tot en met N, zorgvuldig geselecteerd op pasvorm, kwaliteit en stijl. Annadiva biedt een brede keuze uit gerenommeerde merken zoals PrimaDonna, Marie Jo, Freya, Wacoal, Aubade, Empreinte en Beachlife. Naast lingerie en badmode heeft Annadiva ook een collectie nachtkleding, shapewear en sport-BH’s. Met een focus op pasvorm en persoonlijk advies helpt Annadiva vrouwen zich zelfverzekerd en comfortabel te voelen — iedere dag opnieuw.
Australiëlaan 8, 5232BB, Den Bosch, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Annadiva Lingerie & Badmode
Goede kwaliteit, ruime keuze en leuke aanbiedingen. Makkelijk te ruilen wanneer iets niet past of klopt. Altijd goede service. Helaas wordt DHL gebruikt die gerust het doosje voor de deur zet als zijnde "afgeleverd". Regelmatig bij DHL geklaagd maar zie geen gedrags verandering. Wel goed opgepakt door Annadiva.

Besvarelse fra Annadiva Lingerie & Badmode
Ruim online assortiment, snelle en nette verzending. Bestel geregeld en gaat altijd prima, ook retourverwerking is snel en probleemloos.

Besvarelse fra Annadiva Lingerie & Badmode
Klantonvriendelijk, de maten komen niet overeen met wat je normaal besteld, je krijgt een andere maat opgestuurd en ze geven aan dat het klopt omdat ze UK maten hanteren. Maar als je iets in de mand plaatst staat er een EU maat. Heeel erg verwarrend. Terugsturen kan tegen betaling.

Besvarelse fra Annadiva Lingerie & Badmode
Communicatie goed en veel, maar nu al een paar keer bericht dat wat ik besteld heb opeens niet meer leverbaar is. Ik kan dan beter naar een winkel gaan en alles zeker te kunnen kopen. Teleurgestelde klant van het 1e uur van Annadiva

Besvarelse fra Annadiva Lingerie & Badmode
Superfijne en goed advies bij verkooppunt Amsterdam. Mijn maat/ kleur was niet op voorraad, maar werd ter plekke besteld en verzonden naar mijn huis. Ben erg tevreden over de ruime keuze en support.

Besvarelse fra Annadiva Lingerie & Badmode
Duurde lang voordat de bestelling binnen was, de maat was niet meer beschikbaar, er werd geen alternatief aangeboden.

Besvarelse fra Annadiva Lingerie & Badmode
Heel goed. jammer genoeg heb ik de BH terug moeten sturen, want het voor mij nieuwe model zat niet prettig. Het terugsturen verliep heel vlot, en ik had snel mijn geld terug.

Besvarelse fra Annadiva Lingerie & Badmode
Voor de tweede keer verkeerde maat ontvangen.
ik bestel de maat in nederlands en krijg UK maat .
Heel jammer wat de BH zijn super in de grote maten.

Besvarelse fra Annadiva Lingerie & Badmode
Prima ervaring .dag na de bestelling heb ik de bh ontvangen .en heel netjes verpakt .

Besvarelse fra Annadiva Lingerie & Badmode
Makkelijk bestellen, snel en netjes verpakt geleverd. En ook nog een leuke aanbieding.

Besvarelse fra Annadiva Lingerie & Badmode
Snelle levering, netjes verpakt en goeie kwaliteit!

Besvarelse fra Annadiva Lingerie & Badmode
Kwalitatieve producten en super snelle levering!