Har haft brug for Odense Dyrehospital i alt 3 gange og man bliver altid mødt af smilende og imødekommende personale! Derudover har de nok nogle af danmarks bedste dyrelæger ansat! At min hund fik fj... Se mere
Min hund har været i korsbånd operation og dyrlæge giver underskrift på man skal kontakte dem hvis der opstår halthed.etc. Ringer og og ja nytteløs dårlig service jamen det er jo 6 måneder siden ..... Se mere
Helt igennem en serviceminded, kompetent og professionel medarbejderstab. Har hele vejen igennem Bao’s sygeforløb været tryg ved at have hende indlagt i 3 døgn. Blev ringet op 2 gange dagligt... Se mere
Drago har været forbi AniCura, og vi havde en rigtig god oplevelse. Personalet havde stor forståelse for, at det var vigtigt for mig at være hos ham helt frem til indlæggelsen og igen være der,... Se mere
Henvisnings- og akuthospital for kæledyr
Rugårdsvej 105, 5000, Odense C, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
Juliana Zardo er ekstrem dygtig, faglig, effektiv, skarp dignosticerede nøje og fyldestgørende, sød dyrlæge. Kan højt anbefales :D Har reddet mig i vagttiden når jeg skulle kl. 21 bruge en dyrlæge :)
Jeg har haft rigtig gode oplevelser med AniCura, men desværre også en helt forfærdelig.
For snart 3 år siden tog jeg en søndag ind til AniCura med min daværende hund. Jeg var helt bevidst om, at det nok ville komme til at koste mig mange penge, men jeg havde ikke forestillet mig, at jeg ville få en så sløset behandling, som jeg fik.
Gammel hund = aflivning. Bruge nogen tid på diagnose m.v.? Nej, det "gad" man ikke. Sikkert fordi, der kun var meget få på arbejde midt i sommerperioden.
AniCura = pengemaskine.
Vores stakkel kat blev kørt ned skærtorsdag aften.
Vi undersøger hvor vi kan få en læge til at tilse ham og falder over AniCura, som vi kontakter og får den besked af en konsultation koster 3000,-
Katten lider frygtelig så vi beslutter at køre der ud selvom om vi allerede der syntes prisen er voldsom høj, men det er et levende væsen der har det frygtelig smerter så vi har intet valg.
Vi får katten tjekket og dyrlægen mener der skal tages røntgenbilleder, pris 4000,-
Billederne viser et rent brud på lårbenet og eller ingen skader, heldigvis.
Der er nu gået ca. 30 min. fra vi ankom og vi er nu allerede betalt 7000,-.
Vagt dyrlægen kigger i AniCura's helligdagesprisliste og oplyser os at prisen vil blive mellem 19.000,- og 23.000,- incl. de 7000,- vi i forvejen har betalt.
Det siger vi naturligvis ja til, selvom det er mange penge.
Man kan ikke opveje live i kr så vi er tvunget til at sige da katten lider frygtelig.
Dagen efter ringer dyrlægen os op og fortæller at det nu lige med et koster 28.000,- at få katten opereret, altså en stigning på mellem 9000,- og 5000,-
Lægen siger samtidig at det er PRISEN og at det bliver noteret i journalen.
Igen har vi ikke andre muligheder end sige ja, dog med følelse af at stå med en pistol på panden.
Det er helligdag og vi har allerede brugt 7000,-.
Næste dag kan vi hente katten, men hov....nu var prisen lige med et 29.700,-
Hvilket er en stigning på 37% i forholdet til det første tilbud vi fik fra dyrlægen.
Vi tager katten med hjem og jeg skriver til AniCura og klager.
Det resultere i en mail fra direktør Peter Maasbøl Skov hvor han skriver at der efter hans mening ikke er begået fejl fra deres side.
Der er i mellemtiden blevet pyntet på deres pristilbud som vi telefonisk fik så de nu lyder sådan her.
Tilbud 1. Telefonisk tilbud 19-23.000,-. Efter justering af Peter nu kun var 23.000,-lige ud.
Tilbud 2. Telefonisk aftale 28.000,-Efter justering af Peter nu er 28.30.000,-
Der bliver altså fra ledelsens side ikke taget et ansvar, tilgengæld bliver det forsøgt at pynte på virkeligheden ( Lyve) over for os.
Som en sidebemærkning kan det nævnes at Peter hænger den vagthavende læge der gav tilbuddet ud og ikke bakker sin medarbejdere op, super dårlig stil.
Nå men Peter tilbyder at refundere de 1700,- selvom han ikke har gjort noget forkert ????
Jeg svare på Peters mail i en lidt sur tone, som reaktion på Peters forsøg på at dreje virkeligheden og hans manglende vilje til at tage det ansvar der kan forventes af en chef.
I dag modtager jeg så et svare fra en meget pige sur.
Peter anklager mig for alt muligt og umuligt og nu vil han lige med et ikke betale de 1700,- ham selv på skrift lovede mig.
Alt jeg gjorde var at oplyse ham og sandheden og betvivle hans / AniCura moralsk kompas.
Det er dyr, altså levende væsen vi taler om og man ( AniCura) tager ikke syge dyr og mennesker i sorg som gidsler i en ussel omgang "pengeafpresning"hvor AniCura står med alle trumfer grundet helligdagene, hvor vi som kunder kun har følgende muligheder:
1. Enten må betale hvad AniCura nu lige syntes er sjovt at tjene i dag.
2. Stå med et sygt dyr i 4 helligdage, hvor vi dyret ville lide frygtelig og måske ikke kunne opereres med positive resultat.
3. Få vores dyr aflivet.
Der er noget galt i AniCuras fokus, moral og den måde de udfører deres job, i mine øjne er fokus mest på at tjene så mange penge som muligt og mindre på de dyr hvis liv de burde tænke lidt mere på.
Jeg går hele vejen i denne sag, samtlige klage instanser eller i yderste konsekvens rettens vej.
Og jeg har sort på hvidt at Peter vil tilbagbetale 1700,-
Et løfte han nu har valgt at bryde og som endnu engang understreger hans fokus på hurtigt penge og mangel på moral.
Jeg opdaterer teksten her løbende.
Vi fik stor hjælp til vores lille hund.
Vi har vores lille Cavalier Sia i et længere behandlingsforløb hos anicura Odense. Vi er igennem hele forløbet blevet mødt med en meget professionel, omsorgsfuld og forstående tilgang. Der er altid en sød person som vil besvare vores mange spørgsmål og vi har aldrig været utrygge ved at have hende indlagt hos anicura Odense. De udviser en forståelse for at hun er det vigtigste i verden.
Man får altid en imødekommende modtagelse og nogle super kompetente dyrlæger.
Vi har kun besøgt jer en gang, men den oplevelse var tryg og empatisk. Tak for god behandling trods det triste udfald.
Super service og dygtig dyrlæge.
God information.
Professionalisme og godt informationsniveau.
Personalet var meget imødekommende og professionelle.
Hurtig og professionel hjælp da uheldet var ude.
Vi var endt i en situation, hvor det eneste rigtige var at aflive en højtelsket hund. I den forbindelse udviste personalet stor empati og gav os tiden til at sige ordentligt farvel.
Venligt personale og rigtig god behandling af min lille syge hund.
Altid venlig og professionel behandling. Kan kun anbefales. 👍
Imødekommende og hurtigt til, at give en vurdering ift. videre behandling af min Keeshond han hvalp.
Super service.
Sixtus min hund er snart 13 år og han føler sig tryg hver gang han besøger dyrehospitalet
Han er igennem alle år kommet der
Tak for Go service
synetes ika ats des okays at man ikes må taje sin delfin med gennem hundeafteligen, nu er flopser ked af det.
Rigtig sød personale og dyrelæge. Tog de ting jeg sagde seriøst og er i gang med at finde ud af hvad der er galt med min axolotl.